Beach-snow NG Posted March 19 Share Posted March 19 Τα Ευρυτανικά σκιρτήματα του Μάρτη.... Αγ.Νικόλαος (Λάσπη), Αγία Τριάδα, Βελούχι, Μπαγασάκι και Ράχη Τυμφρηστού (ολική χιονόστρωση και στην κάμερα)!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted March 19 Author Share Posted March 19 Στους 4.7 η ελάχιστη εδώ τελικά με μέγιστη ριπή ανέμου τα 60χλμ/ώρα ....άντε και του χρόνου τώρα !!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted March 19 Share Posted March 19 Καλημερααααα αν και σηκωθηκα με πολλα νευρα....πηρα την αποφαση να μην ξαναδωσω αναφορα και βιντεο φωτο εδω....ειδα βιντεκια μου σε καιρικες ομαδες που δεν τους γουσταρω για τους δικους μου λογους γιατι τους θεωρω υπερβολικους,ψευτες,και γενικα εχουν το δικο τους αφηγημα και σκοπο....προς θεου δεν θελω να μπαινει το ονομα μου σε κανενα βιντεο.....τα βιντεο που ανεβαζω μου τα εχουν στειλει στο viber και τα εχω ζητησει προσωπικα.... Μου εβγαλε το fb σημερα μολις ξυπνησα καιρικη ομαδα(που θελω τους πλακωσω στις κλωτσιες αν γινοταν) να κανω εγγραφη και να λεει μονο εδω θα τα δειτε αυτα και ειχε το δικο μου βιντεο απ την σταγια...εχω βαρεσει 15.000στροφες...... Καλο υπολοιπο σε ολους...ευτυχως εχω κανει καποιες φιλιες πολυ δυνατες εδω μεσα και γι αυτο το λογο δεν θελω να διαγραφω.....με οποιον μιλαω ευχαριστως θα του στελνω προσωπικα..... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευαγγελος Posted March 19 Share Posted March 19 Αναφέρω νιφάδες Κηφισιά 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευαγγελος Posted March 19 Share Posted March 19 2 minutes ago, Ευαγγελος said: Αναφέρω νιφάδες Κηφισιά VID_20250319_075524.mp4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted March 19 Share Posted March 19 Καλημέρα παιδιά, άσπροι οι λόφοι γύρω από τα Βίλια Και ένα άλλο από εχθές VID20250318225920.mp4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted March 19 Share Posted March 19 Ρίχνει λίγες νιφάδες και Κρυονέρι εξαιτίας του αρνητικού dp.Με ήλιο βέβαια... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 19 Share Posted March 19 Ολα τα βουνα ερχομενος για Ασπροπυργο κατασπρα..Ειδικα Κιθαιρωνας και Παστρα..Και τα βουνα του Ασπροπυργου εβαλαν χιονι..20 χρονια στον Ασπροπυργο ειναι η τεταρτη φορα που τα βλεπω να ασπριζουν στο τελειωμα του δευτερου δεκαημερου Μαρτιου τα συγκεκριμενα.. Σαμοθρακη και το Σαος χιονισμενο..Πηγη taxi evi samothraki. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 19 Share Posted March 19 Περιστερα Αιγιαλειας.Του Γιαννη Ψαρρα. AQMMY6D4C1j6UHkYC2TRSaNGRPgluWUPOlL5TNOBcuHIhMNMf7_BPJ8QBANiLGbKWXZvojzmL9K7bfwscM5q1oBo.mp4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 19 Share Posted March 19 Λεβιδι Αρκαδιας..Πηγη:Kalimera Arkadia. AQPee-PgcFVR6cd0RV0Hsr5hKAJPPR77CQJqumHsVgUC89dqObab_irRV-35_eXIo5dm4I1kbshDGlHumxQXeT07.mp4 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted March 19 Share Posted March 19 Μόλις τώρα, sakis13 είπε: Λεβιδι Αρκαδιας..Πηγη:Kalimera Ρε μπραβο το Λεβιδι....Και στο χωριό από τα 600-700 το έστρωσε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted March 19 Share Posted March 19 Ασθενές Χιονόνερο με ήλιο πριν λίγο εδώ και Τ 5,7c.Λιγο υετό να είχε θα χιόνιζε μέχρι χαμηλά 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted March 19 Share Posted March 19 Νιφάδες και εδώ!!! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted March 19 Share Posted March 19 35 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Καλημερααααα αν και σηκωθηκα με πολλα νευρα....πηρα την αποφαση να μην ξαναδωσω αναφορα και βιντεο φωτο εδω....ειδα βιντεκια μου σε καιρικες ομαδες που δεν τους γουσταρω για τους δικους μου λογους γιατι τους θεωρω υπερβολικους,ψευτες,και γενικα εχουν το δικο τους αφηγημα και σκοπο....προς θεου δεν θελω να μπαινει το ονομα μου σε κανενα βιντεο.....τα βιντεο που ανεβαζω μου τα εχουν στειλει στο viber και τα εχω ζητησει προσωπικα.... Μου εβγαλε το fb σημερα μολις ξυπνησα καιρικη ομαδα(που θελω τους πλακωσω στις κλωτσιες αν γινοταν) να κανω εγγραφη και να λεει μονο εδω θα τα δειτε αυτα και ειχε το δικο μου βιντεο απ την σταγια...εχω βαρεσει 15.000στροφες...... Καλο υπολοιπο σε ολους...ευτυχως εχω κανει καποιες φιλιες πολυ δυνατες εδω μεσα και γι αυτο το λογο δεν θελω να διαγραφω.....με οποιον μιλαω ευχαριστως θα του στελνω προσωπικα..... Onlyfans από εδω και πέρα! Ασε τις φιλίες.Να πληρώνουν! Καλημέρα ! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted March 19 Share Posted March 19 Ορεινή στερεά, η καστανια παίζει να είναι πρωταθλήτρια...Μεγάλες ποσότητες στο χκ Παρνασσού..Μια κακοκαιρία για πέσει η αυλαία του φετινοί χειμώνα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted March 19 Share Posted March 19 Χιονίζει από χθες και στην Χούνη Αιτωλοακαρνανίας Φωτογραφία: Ελένη Μαντζαφίνη-Ζαφείρη.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted March 19 Share Posted March 19 9 λεπτά πριν, oldboy332 είπε: Onlyfans από εδω και πέρα! Ασε τις φιλίες.Να πληρώνουν! Καλημέρα ! Καλημερα μητσακο...δεν θελω τπτ απ αυτα ουτε και το ονομα μου πουθενα....το κανω για αυτην την ωραια παρεα που ειμαστε εδω μεσα...απλα με πειραζει με αυτες τις ομαδες που περνανε το δικο τους αφηγημα οπως τις προηγουμενες μερες εκαναν τουμπεκι για τα 35ρια και τωρα με αυτην την ψυχρη εισβολη λενε που ειναι οι καμηλες και τετοια ο χειμωνας ειναι εδω..... μου αρεσει η αντικειμενικοτητα στην ζωη μου...να λεω τα πραγματα ως εχουν....με ξενα ******α δεν θα γινουν μαγκες...να ψαξουν να βρουν.... Παω για καφε στα ορεινα...... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted March 19 Share Posted March 19 Πεντέλη τώρα με κάποιες χιονοκουρτίνες από κοντά!!! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenNaousa11 Posted March 19 Share Posted March 19 Καλημερα σε ολους. Στη Ναουσα δεν καταγραφηκε ουτε 1mm υετος τελικα στην κακοκαιρια. Αρκεστηκαμε σε μια μισαωρη χιονομπορα χθες το μεσημερι, πιο πολυ λογω του αερα βεβαια. Ανοιξε γρηγορα ο καιρος και το πρωι μας βρηκε με αρνητικες θερμοκρασιες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted March 19 Share Posted March 19 Μου έστειλε ο φαδερ φωτογραφίες!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 19 Share Posted March 19 Νεοχωρι στη λιμνη Πλαστηρα..Απο τον Χρηστο Κρομμυδα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geod Posted March 19 Share Posted March 19 53 minutes ago, sakis13 said: Λεβιδι Αρκαδιας..Πηγη:Kalimera Arkadia. AQPee-PgcFVR6cd0RV0Hsr5hKAJPPR77CQJqumHsVgUC89dqObab_irRV-35_eXIo5dm4I1kbshDGlHumxQXeT07.mp4 τζίζας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 19 Share Posted March 19 Πρωινο Λεβιδι.Απο τον Σπυρο Κανδαλεπα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 19 Share Posted March 19 Αρναια Χαλκιδικης..Απο τον Στεργιο Κραστεργιο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) Καρπενησι..Απο weather hellas. Ιεραπετρα..Σημερα το πρωι.Απο τον Δημητρη Τζεβελεκακη. Edited March 19 by sakis13 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...