[weathermaniac] Αναρτήθηκε Μάρτιος 23 Share Αναρτήθηκε Μάρτιος 23 Μόλις άκουσα κραυγή από το σαλόνι, και αυτό από μόνο του ξέρεις τι σημαίνει. χαχαχαχαχα 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Πελοποννήσιος Αναρτήθηκε Μάρτιος 30 Share Αναρτήθηκε Μάρτιος 30 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Πελοποννήσιος Αναρτήθηκε Απρίλιος 23 Share Αναρτήθηκε Απρίλιος 23 @sakis13 Σακηηηηηη ακόμα δεν έχω φωνηηηη!!!Φαντασου να ηταν και σαν το παλιο Οακα.... VID_20250422_110445_227.mp4 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Ιούνιος 6 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 6 Αντίο Μήτσο!💣 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
south coast Αναρτήθηκε Ιούνιος 8 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 8 RIP Δημήτρη, από τους λίγους γνήσιους παλιούς αρχηγούς. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
south coast Αναρτήθηκε Ιούνιος 8 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 8 On 4/23/2025 at 2:04 PM, Πελοποννήσιος said: @sakis13 Σακηηηηηη ακόμα δεν έχω φωνηηηη!!!Φαντασου να ηταν και σαν το παλιο Οακα.... VID_20250422_110445_227.mp4 Εκκλησια ειναι πλέον το οακα για όσους το ζήσαμε στα καλα του... Τώρα αυτά που λένε περί ζούγκλας οι απέναντι απλά γελάμε. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Πελοποννήσιος Αναρτήθηκε Ιούνιος 8 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 8 1 ώρα πριν, south coast είπε: Εκκλησια ειναι πλέον το οακα για όσους το ζήσαμε στα καλα του... Τώρα αυτά που λένε περί ζούγκλας οι απέναντι απλά γελάμε. Μην τα λες σε εμένα πιο πολλούς κ@λους είδα στο γήπεδο πάρα μπασκετ....Φωνή από ορισμένους μηδέν!Για αυτό γουστάρω την μπάλα περισσότερο γιατί έχει ακόμα κάποια "καφρίλα" σε σχέση με το μπασκετ 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...