Jump to content
WEATHER-FUN

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαρεκλες εδω βορεια της λιμνης με ασταματητους κεραυνους.

18,6 mm τωρα στην ελεουσα (προς την περιοχη του αεροδρομιου)

Επεξεργάστηκε από heavy snow
Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραία μέρα κόλλησε η κάμερα των λιγκιαδων, ούτε μάτι δεν μπορούμε να πάρουμε.. μόνο την κάμερα του κέντρου πλέον 

Περιπου στους 15 βαθμους η πτωση της θερμοκρασιας μεσα σε λιγα λεπτα στον σταθμο Ε.Α.Α βορεια της πολης στην ελεουσα

177.2 mm/h at 16:00

https://penteli.meteo.gr/stations/eleoussa/

Επεξεργάστηκε από heavy snow

1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε:

Ας πλησιάζει καταιγίδα βλέπω.. πυρηναρος από βόρεια 

15-39-32-ligiades.png

15-39-45-ioanninacamimage.jpg

Πες μου οτι η Πίνδος θα βραχει .. βαλια καλντα πιο συγκεκριμένα που εχει φωτια 5 μερες..

20 λεπτά πριν, Frostfang8 είπε:

Πες μου οτι η Πίνδος θα βραχει .. βαλια καλντα πιο συγκεκριμένα που εχει φωτια 5 μερες..

οτι βρέχεται βρέχεται, αλλά δεν έχω ιδέα αν βρέχεται η περιοχή της φωτιάς τωρα δυστυχώς

35 λεπτά πριν, Frostfang8 είπε:

περιοχές ανατολικά της νοητής κορυφογραμμής της ΒΠινδου βράχηκαν(πχ Σαμαρινα) αλλά εχω την αισθηση με την μορφή ομβρων...και οχι μιας οργανωμένης καταιίδας...σε εμας εδω μια φλύαρη συνεφια με καποια ηλεκτρικα απο τα ψηλότερα...και ανοιγμα τώρα ,ελπίζω σε εναν πυρήνα απο την Καστοριά. που δημιουργείται τωρα ..να δωσει γενικευμένα φαινόμενα....αργότερα...

εντωμεταξυ τωρα εχω αναφορά απο Κοζανη πολη για χαλαζι....περιεργο μου φαίνεται

Επεξεργάστηκε από bardaris

Βλέπω τις τρομερές αναπτύξεις στην Ήπειρο και τρέμει το φυλλοκαρδι μου μην έρθει κανένα σύννεφο από δω και σπάσει την αναστροφή την νύχτα .   Μετά η μόνη σωτηρία είναι να κοιμηθώ στο αυτοκίνητο με το κλιματιστικό τέρμα ...  

14 λεπτά πριν, bardaris είπε:

περιοχές ανατολικά της νοητής κορυφογραμμής της ΒΠινδου βράχηκαν(πχ Σαμαρινα) αλλά εχω την αισθηση με την μορφή ομβρων...και οχι μιας οργανωμένης καταιίδας...σε εμας εδω μια φλύαρη συνεφια με καποια ηλεκτρικα απο τα ψηλότερα...και ανοιγμα τώρα ,ελπίζω σε εναν πυρήνα απο την Καστοριά. που δημιουργείται τωρα ..να δωσει γενικευμένα φαινόμενα....αργότερα...

εντωμεταξυ τωρα εχω αναφορά απο Κοζανη πολη για χαλαζι....περιεργο μου φαίνεται

Μην ελπίζεις αλλο τελειωσε...Πάμε για αλλα 

Η ιστορία εδώ στο νησί και όχι μόνο θυμίζει υπερβολικά τον υπερκαυσωνα του Ιουλίου 2012.....ίσως να έχουμε 2-3 βαθμούς κάτω τώρα αλλά η αίσθηση ζέστης είναι σχεδόν παρόμοια όπως και η διάρκεια 

50 λεπτά πριν, yiannis_volos είπε:

30.4 τώρα στην παραλία στο Πανεπιστήμιο. Όταν έρθει ο καύσωνας με τα 44αρια των καναλιών ξυπνήστε με 😛

Έτυχε σε εσένα... Οι υπόλοιποι καιγόμαστε καθημερινά με 35αρια και 38αρια...μην υποτιμάς τη ζέστη πανελλαδικα

Mελίσσια 23,3 - 33,9οC....ελαφρώς πάνω σήμερα, με 35,9οC στο κέντρο Αθήνας στο Γκάζι (κάτι άλλες περίεργες θερμοκρασίες δεν σχολιάζω καν).....χαλαρά και μελτεμάτα συνεχίζουμε.....

19,8οC στα 850 από την ραδιοβόληση.....ούτε για δείγμα δεν περνάει τους 20.....το εξασθενημένο του πράγματος, από το θερμό κύμα εκ ΝΔ Ευρώπης.....

https://weather.uwyo.edu/cgi-bin/sounding?region=europe&TYPE=TEXT%3ALIST&YEAR=2022&MONTH=07&FROM=2812&TO=2812&STNM=16716

Σα να άλλαξε κατεύθυνση το νεφικο σύστημα της Κοζάνης και από ν.ανατολικα το πάει ελαφρά β.αναυολικα....ισως οριακά κάποιο κομμάτι της πόλης δει καταιγίδαρα...

Ανατροφοδοτειται προς ΝΔ η καταιγίδα, λογικά θα επηρεαστούν κάποιες πεδινές περιοχές της κεντροδυτικης Θεσσαλίας.

Λιγκιαδες Ιωαννινων..Εστρωσε χαλαζι..Του Αντωνη Βαρακκα..

mpourini-xalazi-psfl1zo1p0se20p9futaw3ob4o5iddtnnjulwa2kzc.jpg

Τα βροχερα Γιαννενα νωριτερα.

κκ.jpg

ΜΠΟΥΡ_ΙΩΑΝ4.jpg

Επεξεργάστηκε από sakis13

Να δούμε αν αυτό το πράγμα που βρίσκεται τώρα κάπου στα όρια του νομού βορειοανατολικά καταφέρει και κατέβει αλλά δεν δίνω πολλές πιθανότητες..

meteora.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...