Galanto Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Ασύλληπτη βροχηχηχη μπούτι ι κεραυνοί δε μπορείς να βγεις εξβω 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LosAlimos Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Τρελες φωτος απο Θεσσαλονικη, τερατακι! εδω υγρασια και ζεστη για να δουμε αν θα παιξει τιποτα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 20220708_144257.mp4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 10 λεπτά πριν, chrys92 είπε: Ρε παιδια πως έφτασε Θεσσαλονίκη το σύστημα ενώ βεροια ακόμα έχουμε σπαστη συννεφιά; Το σύστημα, δεν έχει φτάσει ούτε καν Ιόνιο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 20220708_144523.mp4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Αυτό ήταν για γέλια....Πολύ δυνατό θα δω και στο σταθμό τι έδωσε αλλά για πολύ πολύ γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 3 λεπτά πριν, CLAPSANTO είπε: Αυτό ήταν για γέλια....Πολύ δυνατό θα δω και στο σταθμό τι έδωσε αλλά για πολύ πολύ γρήγορα Εμ εγώ στα, λέω... Πέρασμα της πλακας Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Ακόμα δεν ξεκίνησε η κακοκαιρία, μουφα την βαπτισαμε... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Εδώ 90μμ την ώρα και 7 χιλιοστά άντε πάμε δυνατά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) Τελικα μονο λιγες νεφωσεις καταφεραν για λιγο να εισχωρησουν στην δυτικη ελλαδα - Ηπειρος.Γενικα η εικονα του καιρου σημερα ειναι ο λαμπρος ηλιος για τα δυτικα. Γιαννενα και Ηγουμενιτσα τωρα Γιαννενα και Ηγουμενιτσα Edited July 8, 2022 by heavy snow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 φυσάει πολύ εδώ δυστυχώς.. Ας ελπίσουμε να μην επηρεαστεί το μέτωπο.. Παρόλα αυτά ξεκίνησε να μπουμπουνίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Σταμάτα να φυσάς ρεεεε, ριπές στα 4 μποφόρ... Κατά τα άλλα δυτικά μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isnow Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Σταμάτα να φυσάς ρεεεε, ριπές στα 4 μποφόρ... Κατά τα άλλα δυτικά μου Από πάνω μου είναι αυτό..βροχή δυνατή και αέρας μετριος με νον στοπ μπουμπουνητά και κεραυνούς..άρχισε απότομα σχετικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Μόλις τώρα, isnow είπε: Από πάνω μου είναι αυτό..βροχή δυνατή και αέρας μετριος με νον στοπ μπουμπουνητά και κεραυνούς..άρχισε απότομα σχετικά Να σε ρωτήσω, εκεί είχα αέρα από πριν, ή με το που δημιουργήθηκε η καταιγίδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeteoTirnavos Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) Ξεκίνησε βροχή και εδώ με μπουμπουνητά. Πάντως δεν εντυπωσιάζει η όψη της Edited July 8, 2022 by MeteoTirnavos 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Αρκετά χαμηλή η βάση της, νοτιοδυτικά μου τώρα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Κιλκίς μέσα στην πολή 56 χιλιοστά και έξω από την πόλη 69 χιλιοστά.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Όσο πλησιάζει εδώ με τα υψηλά σημεία δρόσου τόσο ενισχύεται!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 7mm στον Ποταμό Κέρκυρας και 26 βαθμοί αυτήν την ώρα ....μέγιστη 30.1 29.5 αυτήν την ώρα εδώ 31.9 μέγιστη αλλά με τσιμοημενη υγρασία για τα δεδομένα της περιοχής μου 36% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 .Επειδη υπαρχει θεμα με τον server οχι βιντεο μεχρι το βραδυ η εστω οχι μεγαλης διαρκειας..Και λιγες φωτο..Πχ..Ανα μηνυμα μια φωτο...Μην κολλησει εκ νεου.. Απο την Περαια με θεα Σαλονικα..Πριν καμια ωρα.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeteoTirnavos Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Αρχίζει και αγριεύει η κατάσταση δυτικά μου, συνεχίζεται η βροχόπτωση εδώ 2 χιλιοστά και συνεχίζουμε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ζερίκιος Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Κάνει αστάθεια αυστηρά στις περιοχές που έχουν αστάθειες από αρχές Μαΐου. "Συγκλονιστικό"!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 λεπτό πριν, Ζερίκιος είπε: Κάνει αστάθεια αυστηρά στις περιοχές που έχουν αστάθειες από αρχές Μαΐου. "Συγκλονιστικό"!! Μεγάλη αλήθεια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Καλησπέρα!! Φιλος μου απο Θεσσσαλονικη με τον οποίο ανεβήκαμε μαζί τέτοια εποχή πέρυσι στο Μυτικα, έχει κανονίσει να ανεβει αυριο, ξεκινώντας απο Πριόνια πάνω απο Λιτόχωρο (1100μ), μετά στα 2100 υψόμετρο στο καταφύγιο (πορεία 5 ώρες περίπου απο τα Πριόνια) και το επόμενο χάραμα (Κυριακή) για κορυφή. . Του ειπα οτι είναι απλά.....ηλιθιότητα να το κάνει. Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη. Δυτικά νοτιοδυτικά τιρκουάζ βροχοχαλαζοκουρτινα.. η Θεσσαλία σαρώνεται, και περιμένω εδώ το χτύπημα! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...