Jump to content
weatherforattica

Ανάλυση Χαρτών Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

23 minutes ago, Ζερίκιος said:

Ο τζιφος πεταξε χαμηλο τεταρτη νοτια της σικελιας. Αντε μπας και χιονισει και σε αλλους νομούς.

Το θέμα είναι ποιός τον πιστεύει τον τζίφο.

βαση τσιρκου το λεκανοπέδιο ξεκιναει απο νωρις την Κυριακη με ΒΒΔ επιφανείας μεχρι και απόγευμα,το βραδυ γυρνάνε σε ΒΑ (θα τσιμπήσει λίγο η Τ προς τα πανω) και ξημερώματα με πρωι Δευτέρας παλι ΒΒΔ.

Edited by south coast

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν άξιζαν οι 400+ σελίδες ανάλυσης!!!

Πάντως διαβάζω εδώ θα μοιάζει με Τηλέμαχο θα μοιάζει με Μήδεια θα μοιάζει με Ελπίδα θα μοιάζει με 2002 κ.ο.κ.

Ειναι σχεδόν βέβαιο ότι στο τέλος θα μοιάζει με την «Μπάρμπαρα» (Στρέιζαντ), αφού το παρελθόν μας έχει δείξει ότι ΚΑΘΕ ΧΙΟΝΙΑΣ είναι ιδιαίτερος και αφήνει το δικό του αποτύπωμα .

Επίσης όπως ξέρουμε οι συγκλίσεις είναι «ο θάνατος σου η ζωή μου». Το 2008 η Χαλκίδα βίωνε ιστορικό χιονια και η Ιστιαια είχε κλειστά σχολεία λόγω απόφασης της νομαρχίας και όλοι ήταν έξω για καφέ με γυαλιά ηλίου φυσικά (ούτε ιχνος νέφωσης)! Το 2017 (Αριάδνη) η Κύμη είχε βάλει 2 μέτρα χιόνι και στην Ιστιαια μετρούσαμε τα άστρα με -8 βαθμούς ! Ευτυχώς χιόνισε 10 του Γενάρη με εκείνο το χαμηλό κρι σώθηκε η κατάσταση !😝

Εζησα τη Μήδεια στην Ιστιαια και ήταν Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ έχω ζησει ! Αντιστοίχως έζησα την Ελπίδα εδώ στην Αθήνα  (Γουδί) και ήταν χάρμα οφθαλμών !!!

Ο ενθουσιασμός μετά από 2 σερί χρονιές είναι μεγάλος και οι προσδοκίες πολλές, εύχομαι να χιονιστουμε όλοι !!!!!

2 λεπτά πριν, Χιών είπε:

Στο μεταξύ, ενώ εμείς εδώ ψειρίζουμε τα -7.3, στις ΒΑ ΗΠΑ και στο Κεμπέκ:

gfsna-1-9-3h.png?18

Χωρίς αυτό ΔΕΝ θα έβγαινε ο Ο Αζορ σούζα με διάρκεια...!

Μόλις τώρα, Χιών είπε:

Στο μεταξύ, ενώ εμείς εδώ ψυρίζουμε τα -7.3, στις ΒΑ ΗΠΑ και στο Κεμπέκ:

gfsna-1-9-3h.png?18

Ολοκληρη η πολικη δινη πανω απο τα κεφαλια τους

Το βορειοανατολικο κομματι της αμερικης παντα δινει πονο

Από Κυριακή αναφορές από Καλλιτέχνουπολη Ραφήνας στα 185μ 

Nowcast time , χαζέψτε κ λιγο ουρανό αφηστε κ λίγο σασπένς ρεεε

πλεον οι Τ ειναι τραγικες για το γενικοτερο λεκανοπεδιο περα απο τα ΒΠ και για ολη τη διαρκεια της χιονοκαιριας απο το ντζιφο

26 minutes ago, Seth13 said:

Όλη η ιστορία θα παιχτεί σε αυτές τις ώρες και στο πόσο θα κρατήσουν οι συγκλίσεις αυτές. 

54-779GR.GIF?03-18
57-779GR.GIF?03-18
60-779GR.GIF?03-18

Κάποιος που δεν ξέρει βλέποντας αυτούς τους χάρτες θα αναρωτιέται για ποια κακοκαιρία μιλάνε που τις έδωσαν και όνομα?? Ούτε το 1/100 της χώρας δεν πιάνει. 

Το θέμα είναι ότι σε αυτό το εκατοστό μένει ο μισός πληθυσμός της χώρας.

4 λεπτά πριν, Boliotis είπε:

Η γνωστή πρακτική. Όσο πλησιάζει ανεβάζει λίγο τις Τ. Βγάζει και χαμηλό δυτικα... Έξτρα υετός αλλά ανέβασμα οι Τ

Είδες ότι το 18αρι δίνει μισό μέτρο Βόλο μέχρι την άλλη Πέμπτη ενώ δίνει σχεδόν 60ωρες συνεχόμενη χιονοπτώση ? Αχαχαχαχα 

2 λεπτά πριν, swter είπε:

Από Κυριακή αναφορές από Καλλιτέχνουπολη Ραφήνας στα 185μ 

Nowcast time , χαζέψτε κ λιγο ουρανό αφηστε κ λίγο σασπένς ρεεε

Καλύτερα ν απογοητευτούμε μοντελικά παρά στο nowcast!! 🤣

είδα το λάιβ του Λαμπίρη,για χαλκιδα είπε ότι θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από άλλες περιοχές και κυρίως την δεύτερα

Edited by snow_evia

1 λεπτό πριν, Frostfang8 είπε:

πλεον οι Τ ειναι τραγικες για το γενικοτερο λεκανοπεδιο περα απο τα ΒΠ και για ολη τη διαρκεια της χιονοκαιριας απο το ντζιφο

Χιονονερα φιλε αστο φολα σε ολα 

Παμε για αλλα

15 minutes ago, Spyros Snowstorm said:

Συγνωμη αλλα δεν ξερεις να διαβαζεις χαρτες

Ελα και πολυ ασχοληθηκα

16 minutes ago, Spyros Snowstorm said:

Ας τους μαζεψουν ομως διοτι αυτο λεγεται καθαρη παραπληροφορηση

Μας διαβαζει και κοσμος που θελει να μαθει

Συγγνωμη, δεν το ηξερα οτι ηρθα εδω για να δωσω εξετασεις! Εκανα ενα σχολιο ως ερωτηση με ερωτηματικο (δεν ημουν βεβαιη, μου φαινοταν). Χομπι μου ειναι, δεν εχω σχετικες σπουδες. Μαθαινω απο τα φορουμ με βαση αυτα που γραφετε και οπτικα κοιτωντας χαρτες, προσπαθωντας να ενωσω τα κομματια του παζλ. Τι ορεξη ειναι αυτη δηλαδη να με κραξεις; Δεν θα επρεπε να με διορθωσεις με ενα σεβασμιο τροπο; Δεν εχω κατι αλλο να πω, αλλα ο τονος σου δεν ηταν οκ.

1 λεπτό πριν, Γιάννης μασ είπε:

Είδες ότι το 18αρι δίνει μισό μέτρο Βόλο μέχρι την άλλη Πέμπτη ενώ δίνει σχεδόν 60ωρες συνεχόμενη χιονοπτώση ? Αχαχαχαχα 

Βγαίνουν όντως τα χιλιοστά που δίνει ο τζίφος με τέτοια διάταξη; Γιατί πραγματικά σας θάβει!

2 λεπτά πριν, voutzalou είπε:

Συγγνωμη, δεν το ηξερα οτι ηρθα εδω για να δωσω εξετασεις! Εκανα ενα σχολιο ως ερωτηση με ερωτηματικο (δεν ημουν βεβαιη, μου φαινοταν). Χομπι μου ειναι, δεν εχω σχετικες σπουδες. Μαθαινω απο τα φορουμ με βαση αυτα που γραφετε και οπτικα κοιτωντας χαρτες, προσπαθωντας να ενωσω τα κομματια του παζλ. Τι ορεξη ειναι αυτη δηλαδη να με κραξεις; Δεν θα επρεπε να με διορθωσεις με ενα σεβασμιο τροπο; Δεν εχω κατι αλλο να πω, αλλα ο τονος σου δεν ηταν οκ.

Σου ζητω συγνωμη για τον τονο της γραφης μου

Αλλα και εσυ σκας γαιδαρο.Σταματα να εισαι τοσο πεισματαρα και απολυτη και παραδεξου οτι εισαι λαθος

Edited by Spyros Snowstorm

Παιδιά, ηρεμήστε. Σε κάθε χιονιά τα νεύρα είναι τεντωμένα, ξέρετε και ξέρω πως είναι να περιμένεις κάτι τόσο σπάνιο. Καλύτερα μικρό καλάθι και ο καιρός να μας εκπλήξει. 

2 λεπτά πριν, Γιάννης μασ είπε:

Εδώ αλλάζει σε κάθε ραν και εσύ πιστεύεις σε μισόμέτρα στις 100 και 130 ώρες?

3 λεπτά πριν, Χιών είπε:

Βγαίνουν όντως τα χιλιοστά που δίνει ο τζίφος με τέτοια διάταξη; Γιατί πραγματικά σας θάβει!

Ναι βγαίνουν θέμα συγκλισεων είναι...αν και δεν έχω βρει παρόμοια περίπτωση νομίζω...όλα τα μεγάλα χιόνια του Βόλου ήταν με το κλασικό χαμηλό τύπου 2014......ίσως μόνο Φεβρουάριο του 1991 που είχε ρίξει 30εκ+ με μια πιο παράξενη διάταξη......το κακό είναι ότι αν γίνει εγώ θα είμαι Γιάννενα οπότε θα το χάσω αχαχαχαχα

6 λεπτά πριν, giorgoscorfu είπε:

Κάποιος που δεν ξέρει βλέποντας αυτούς τους χάρτες θα αναρωτιέται για ποια κακοκαιρία μιλάνε που τις έδωσαν και όνομα?? Ούτε το 1/100 της χώρας δεν πιάνει. 

Το θέμα είναι ότι σε αυτό το εκατοστό μένει ο μισός πληθυσμός της χώρας.

Το Σκ επόμενο τελειώνει η Μπάρμπαρα.....

138-102GR.GIF

Λοιπον ενα ειναι το βεβαιο, Κυριακη πρωι προς μεσημερι με το -5,5 στα 850 και ΒΔ επιφανειας παρουσια χαμηλου σε καλη θεση και καλων 500, θα κανει μπουκα που θα χιονιζει ως και τα 100 μετρα!!!!

5 λεπτά πριν, Seth13 είπε:

Παιδιά, ηρεμήστε. Σε κάθε χιονιά τα νεύρα είναι τεντωμένα, ξέρετε και ξέρω πως είναι να περιμένεις κάτι τόσο σπάνιο. Καλύτερα μικρό καλάθι και ο καιρός να μας εκπλήξει. 

Τι να πουμε και εμεις δηλαδη στα δυτικα προαστια ρε φιλε?

Που παιζουμε ξανα στα ορια και ειμαστε ακομα εδω μεσα και περιμενουμε με αναμονη οτι μας φερει αυτη η  χιονοεισβολη

Ουτε μιζεριαζουμε αλλα ουτε και παραπληροφορουμε 

Αλλα να  εισαι τωρα στον νεο βουτσα με 250 μετρα υψομετρο, και να φοβασαι  αν θα το στρωσει.?

Captain America Lol GIF by mtv

Edited by Spyros Snowstorm

8 λεπτά πριν, Γιάννης μασ είπε:

Υπαρχει υποψια θερμου μετωπου δεν βοηθα ο Α να πλησιασει σε σειρα καλυτερη διαταξη εχουν jma gem τα ενς του gfs ενω και ουκμο  ειναι σχετικα με jma κοντα

Edited by ICELARISSA

Μόλις τώρα, Boliotis είπε:

Εδώ αλλάζει σε κάθε ραν και εσύ πιστεύεις σε μισόμέτρα στις 100 και 130 ώρες?

Προφανώς δεν το πιστεύω αλλά αυτή την σύγκλιση την δίνουν όλα λίγο πολύ ...αλλά λιγότερο αλλά περισσότερο.....εγώ πιστεύω Βόλο θα έχει πασπαλισει τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη αλλά όχι τρελες

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...