sakis13 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) Χρονια Πολλα και απο αυτο το θεμα..Με τη βοηθεια της Παναγιας να πανε ολα καλα στις ζωες μας και σ αυτον τον ταλαιπωρημενο τοπο!!! Χρονια Πολλα σε ολους τους Ελληνες και σ αυτους που αισθανονται Ελληνες!!! Ο Ολυμπος σημερα απο την Χαλκιδικη...Με τη γαλανολευκη να κοσμει την καιρικη και φυσικη ομορφια...Καλη συνεχεια σε ολους!! Edited March 25, 2023 by sakis13 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Xρόνια πολλα στη πατριδα μας και σε ολους τους εορταζοντες με υγεια! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Χρόνια πολλά!!! Ανοιξιάτικη η τελευταία βδομάδα στην Πάτρα με λιακάδα 20άρια μέγιατες αλλά και δροσερό βοριαδάκι που έριξε τις υγρασίες ακόμη και στο 40%! Σήμερα βέβαια ανεβασμένη η υγρασία στο 65-70%... κάνει μπαμ και στην αίσθηση. ΥΓ: σαν σήμερα πριν 2 χρόνια τέτοια ώρα χιόνιζε στο Γαλάτσι! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΩΓΩΝΙ Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Παιδες συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να βγάλω τα νεύρα μου,ψάχνω να βρω ένα δίκλινο δωματιο από Πανουργια ,Οίτη Παυλιανη Μουσουνιτσα και περιξ για Δευτέρα Τρίτη να δούμε τα τελευταία;ανοιξιάτικα χιονακια και κάτω από 350ευρω το δικλινο δεν......οκ.καπου κρατεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Μέγιστη Αττικής ως τώρα 23.8 στον Davis της Φιλοθέης με Ν συνιστώσα. Επίσης τα Μεσόγεια πολύ ψηλά σήμερα λογω Ν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άγγελος Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Χρόνια πολλά!!!! Χρόνια πολλά κ στους εορτάζοντες της παρέας μας! Σημερινες φωτογραφίες από την Διρφυ, που κρατάει χιόνι χαμηλότερα από τα 1000μ τι κι αν η τελευταία μεγάλη χιονόπτωση ήταν 1 μισή μήνα πριν, τι κι αν προηγήθηκαν νοτιαδες κ ζεστες! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, σουπερ διαυγεια και ειρταστικα χωριατικα!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 1 ώρα πριν, ΠΩΓΩΝΙ είπε: Παιδες συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να βγάλω τα νεύρα μου,ψάχνω να βρω ένα δίκλινο δωματιο από Πανουργια ,Οίτη Παυλιανη Μουσουνιτσα και περιξ για Δευτέρα Τρίτη να δούμε τα τελευταία;ανοιξιάτικα χιονακια και κάτω από 350ευρω το δικλινο δεν......οκ.καπου κρατεί.... 350???Ουτε στα καλυτερα ξενοδοχεια στο κεντρικο Ζαγορι δεν πληρωνεις τοσα.Ελεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 7 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε: Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, σουπερ διαυγεια και ειρταστικα χωριατικα!!! Είσαι πανω ρε αλητη?Πωωω ζηλευω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted March 25, 2023 Author Share Posted March 25, 2023 Καλοκαιρία στη Θεσσαλονίκη! 6-19 η θερμοκρασία στους 18 τώρα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άγγελος Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Ξεροβούνι σήμερα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 24 βαθμοί και πανδεσια φαγητού η σημερινή μέρα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άγγελος Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 23c στα βόρεια της Χαλκίδας, μακρυά απο την αύρα του Νοτίου Ευβοϊκού… 20.5c στα παραθαλάσσια νότια, χάρη στην αύρα του νοτιά! Γύρω στους 8c η ελάχιστη. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άγγελος Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Θα μπορούσαν να είναι κ θερμοκρασίες Ιουνίου! Πηγη: αστεροσκοπείο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) Καλησπερα σας...Καποιες στιγμες αισθανομαι οτι η οικογενεια ειναι οτι πιο σημαντικο πραγμα εχουμε στη ζωη μας...Δεν υπαρχει καλυτερο για μενα να βλεπω τους γονεις μου 70 και βαλε να εχουν πιει και να νιωθουν ευτυχεις!!!Ασυλληπτο γελιο αλλα και μια εκ βαθεων συγκινηση..Δε ξερεις ποτε θα τελειωσει η ρημαδα η ζωη..Οποτε προσπαθω να τους χορτασω...Οσο μπορω οποτε μπορω... Πριν λιγο μαζευτηκαμε..Ακομα το κεφαλι γυριζει..Μονο αντιδοτο,μια παγωμενη φραπεδια...Και μπαλκονι...Σημερα ηταν υπεροχη η μερα και καιρικα...Θα ηταν ομως ακομα πιο ομορφη εαν ειχε μεσολαβησει μετα απο παρατεταμενο διαστημα κακοκαιριων..Τελος παντων.. 21.3 η μεγιστη και 9.4 η ελαχιστη...Να μας προσεχει ολους η καλη μας Παναγια!!!Τιποτα αλλο... Η Διρφυ μας σημερα απο τον Κωστα Πυλαρινο..Με λιγο η πολυ χιονι παντα θα προκαλει δεος αυτη η πυραμιδα βουνου που γινεται ορατη και απο περιοχες της Αττικης και της Βοιωτιας..!!! Edited March 25, 2023 by sakis13 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!!!! Κανονικό καλοκαίρι σήμερα πανελλαδικά σχεδόν .... Καλάβρυτα -1.2min 18.4max Ζωγράφου 9.9 - 21.1 (μέγιστη έτους) Ποταμός Κέρκυρας 4.7 - 18.6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) Καλοκαιρακι σημερα.. Edited March 25, 2023 by Tolisk20 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Καλο απογευμα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, πραγματικα καιρος που ταιριαζε απολυτα στη σημερινη εορταστικη ημερα, οσο κι αν προσωπικα με χαλαει.... Χρονια πολλα στους Βαγγεληδες και τις Βαγγελιτσες !!!!!! Ελαχιστη 9,8 οριακα μονοψηφια και ομορφο δροσερο πρωινο.... Μεγιστη 21,9 !!!!!! τα διελυσε ολα, μεγιστη ημερα, μηνα και ετους με ενα μεσημερι κατακαλοκαιρινο, που ολοι ξεχυθηκαν να απολαυσουν τον ηλιο μετα την παρελαση.... Απο σχετικα χοντρο μπουφαν λοιπον στο κοντομανικο και την αισθηση καλοκαιριου....τα 2 νομισματα μιας Ανοιξης, πλεον τελειωνει και ο Μαρτιος και μπαινουμε στην καρδια της τον Απριλη Μεγαλες διακυμανσεις 20 βαθμων και βαλε και στις κλασικες αναστροφοπεριοχες του Νομου μας....4 εποχες σε λιγες ωρες.... 2,2 με 20,2 η Ιπποκρατειος.... 5 με 21 ο Παπαγος.... 4,2 με 22,8 τα Σπατα στα 120 μετρα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 5 ώρες πριν, ΠΩΓΩΝΙ είπε: Παιδες συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να βγάλω τα νεύρα μου,ψάχνω να βρω ένα δίκλινο δωματιο από Πανουργια ,Οίτη Παυλιανη Μουσουνιτσα και περιξ για Δευτέρα Τρίτη να δούμε τα τελευταία;ανοιξιάτικα χιονακια και κάτω από 350ευρω το δικλινο δεν......οκ.καπου κρατεί.... 350 την μερα?..ειναι δυνατον..δεν εχω ξανακουσει τοσο πολυ..μεχρι 200 τα ΣΚ στην παυλιανη εχω ακουστα..παντως με 70 ευρω τη μερα με πρωινο εχει τα ΒΑΡΔΟΥΣΣΙΑ στον αθανασιο διακο που ειναι ανοιχτα και τις καθημερινες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΩΓΩΝΙ Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 13 λεπτά πριν, Tolisk20 είπε: 350 την μερα?..ειναι δυνατον..δεν εχω ξανακουσει τοσο πολυ..μεχρι 200 τα ΣΚ στην παυλιανη εχω ακουστα..παντως με 70 ευρω τη μερα με πρωινο εχει τα ΒΑΡΔΟΥΣΣΙΑ στον αθανασιο διακο που ειναι ανοιχτα και τις καθημερινες.. Αν μπεις booking η παρεις τηλ. θα το διαπιστώσεις,τελικά με την βοήθεια του @teo_73 βρήκα στο Οινοχωρι με 80 ευρώ με πρωινό... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Μελίσσια 7,4-20,5οC σήμερα.....Χόχλια 3-16οC.....παντού πλήρης διαύγεια.....Μετά το μεσημέρι κάποιες νεφώσεις.... ΥΓ Βάργιανη εγώ που έψαχνα την περιοχή βρήκα ΣΚ με 80-85 ευρώ την βραδιά, με όλα τα παρελκόμενα σε θέρμανση!! Γιώργη κάποιο λάθος πρέπει να είχες κάνει με τις ημέρες που έβαζες, γι αυτό σουβγαινε τόσο, δεν εξηγείται αλλιώς κι εγώ κάπου 220 ευρω βρηκα το ακριβότερο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) Καλησπέρα κι από εμένα και καλή άνοιξη να έχουμε, παρά το χειμώνα που προηγήθηκε και την ανομβρία που μας προβληματίζει!!! Χρόνια μας πολλά.. χρόνια πολλά Ελλάδα!!!! Εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες σήμερα.. 10.4°C - 21.3°C η Τ σήμερα στη Χρυσούπολη Περιστερίου! Edited March 25, 2023 by Winterlove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΩΓΩΝΙ Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 28 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε: Μελίσσια 7,4-20,5οC σήμερα.....Χόχλια 3-16οC.....παντού πλήρης διαύγεια.....Μετά το μεσημέρι κάποιες νεφώσεις.... ΥΓ Βάργιανη εγώ που έψαχνα την περιοχή βρήκα ΣΚ με 80-85 ευρώ την βραδιά, με όλα τα παρελκόμενα σε θέρμανση!! Γιώργη κάποιο λάθος πρέπει να είχες κάνει με τις ημέρες που έβαζες, γι αυτό σουβγαινε τόσο, δεν εξηγείται αλλιώς κι εγώ κάπου 220 ευρω βρηκα το ακριβότερο! Δεν ξέρω Κωστή ίσως το booking ανέγραφε τιμές 25ης..... απογοητευτικά....τελος καλά όλα καλά παντως..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) Οι υψηλοτερες θερμοκρασιες στην Ελλαδα σημερα οπως τις ανηρτησε ο Σακης Αρναουτογλου..Και μονο το γεγονος οτι η Καλλιθεα με τους 21.3 βαθμους μεγιστη δεν βρισκεται στη λιστα με ξεπερνα....Και βρισκονται μεσα,Νευροκοπι,Αμυνταιο κτλ..Το Σαπορο της Αττικης ειναι η Καλλιθεα,τελος!!🤣Καληνυχτα σας. Λευκος και σημαιοστολισμενος λογω της ημερας και ο Παρνασσος.. Edited March 25, 2023 by sakis13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Ήδη κοντεύει 24 βαθμούς τοπικά στην Αττική βλέπω σε Βλυχάδα και Ν.Μάκρη από ΕΑΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...