South καυσωνάκιας Posted May 31 Share Posted May 31 1 hour ago, vorios_polos said: Κάνεις εθελοντής για Ιούνιο για άνοιγμα θέματος?άντε παίδες να φέρουμε και λίγο το καλοκαίρι...ας κρατήσει και κάτι για το φθινόπωρο ρε παιδί μου... Τον Ιούλιο τον έχω καπαρώσει εγώ Άντε καλά μας 50άρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted May 31 Share Posted May 31 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: θα ήθελα να ανοίξω εγώ, θέλω πως και πως να πάει καλά ένα θέμα που θα ανοίξω. χαχαχα. Και ειδικά ο Ιούνιος που τα τελευταία χρόνια είναι ο μήνας με το μαξιμουμ καιρικό ενδιαφέρον εδώ... Έγινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) Την Παρασκευή ο τζίφος πνίγει μέχρι και την...Μύκονο, όπου πρέπει να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες για να βρει σοβαρό υετό Ιούνιο μήνα. Το απόλυτο τρολλάρισμα για τον φτωχό συγγενή του 2023, την Αττική. Edited June 1 by Χιονοσκεπής 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) ΠΟλυ κακή προοπτική ειδικά από τον τζιφο. Αν βγει θα μιλάμε για την χειρότερη έναρξη καλοκαιριού εβερ... Ακριβώς το αντίθετο από πέρυσι. Με έλλειψη ασταθειων.... Edited June 1 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted June 1 Share Posted June 1 2 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: ΠΟλυ κακή προοπτική ειδικά από τον τζιφο. Αν βγει θα μιλάμε για την χειρότερη έναρξη καλοκαιριού εβερ... Ακριβώς το αντίθετο από πέρυσι. Με έλλειψη ασταθειων.... Παιζει να δει η Κουλα αυριο βροχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) 23 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Παιζει να δει η Κουλα αυριο βροχες? Αν έχει τόση ευστάθεια όση δείχνει ο τζίφος με καμία παναγία τουλάχιστον για σοβαρά φαινόμενα. Ταβάνι θα έβαζα 5 mm εντωμεταξύ τι φάση, πλημμύρες για κρήτη ο τζίφος... Edited June 1 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted June 1 Share Posted June 1 Καλησπέρα! Έχω ανοίξει το σχολιασμό χαρτών για τον Ιούνη.. οπότε ας μεταφερθούμε εκεί... @[weathermaniac] τώρα είδα το μήνυμα σου! Μπορείς να ανοίξεις θέμα για τον Ιούνη άμα θες και να διαγραφεί το δικό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 1 Share Posted June 1 1 ώρα πριν, Winterlove είπε: Καλησπέρα! Έχω ανοίξει το σχολιασμό χαρτών για τον Ιούνη.. οπότε ας μεταφερθούμε εκεί... @[weathermaniac] τώρα είδα το μήνυμα σου! Μπορείς να ανοίξεις θέμα για τον Ιούνη άμα θες και να διαγραφεί το δικό μου... Ντάξει δεν υπάρχει θέμα Ηρακλή συνεχίζουμε στο δικο σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...