Jump to content
[weathermaniac]

Αναφορές Ιουνίου 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ΠΩΓΩΝΙ είπε:

IMG_20240621_181849.jpg.ddcca7ca6f63e0630719f36ffce557ce.jpgΑυτη η φωτό είναι από το μέτωπο της Αχαΐας τωρα και προφανώς με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν και θα επικρατήσουν για  πολλές ημέρες ακόμα θα δούμε, δυστυχώς, πολλές ακόμα τέτοιες εικόνες...καλό θα είναι πιστεύω να είμαστε πιο εγκρατεις στις εκδηλώσεις χαράς και θαυμασμού για αυτά τα φαινόμενα γιατί δυστυχώς φέρνουν ανυπολόγιστες ζημιές.FB_IMG_1718983032173.jpg.3e3354a1d28bd65c62cdacb11b868991.jpg

Καλοκαίρια Σαουδικής Αραβίας (ελέω κλιματικής κρίσης), ηλίθιος - "απαίδευτος" λαός (σε μεγάλο ποσοστό) - ελεϊνοί πολιτικοί που εκμεταλλεύονται το χαζό λαό που τους ψηφίζει και τους στηρίζει = άριστη - πετυχημένη συνταγή για να μη μείνει τίποτα όρθιο.

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

δεν θυμάμαι ποτέ ξανά 69χιλιάδες ηλεκτρικά!!! ακραιο! για αυτό έχουν και λεβελ 3 σήμερα..

image.png.4c31116def9a51a7bd6501e7c45ac278.png

Πολυ θλιβερες εικονες...Εχω σιχαθει ρε παιδια τα "τυπικα"ελληνια καλοκαιρια..Περα απο την καψουρα για τα φαινομενα...Ειλικρινα εχει καταντησει αηδια...Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια...Πραγματικα νομιζεις οτι εχουμε 30 Ιουλιου και οχι 21 Ιουνιου....Δεν ξερω εαν αξιζει να ασχολουμαστε στα σοβαρα με αυτο το χομπι...Χειμωνες βαρετοι,καλοκαιρια βασανιστικα...Ιουνης καμινι!!!Δε ξερω τι εχουμε ακομα να δουμε φετος...Αλλα πραγματικα να μας λυπηθει θεος και καιρος...Για την ωρα οι καιρικες συνθηκες ειναι αρωγος για την εκδηλωση πυρκαγιων..

Ειλικρινα δε ξερω τι να ευχηθω και τι να σκεφτω..Απλα βαρεθηκα καθε γαμ@καλοκαιρι να δινουμε πιο πολλες αναφορες για φωτιες η για ρεκορ θερμοκρασιων ζεστης παρα για εκδηλωση φαινομενων...

Οσο για τους εμπρηστες γιατι δε μπαινουν μονες τους ολες οι φωτιες μακαρι να ειχαμε και στην Ελλαδα νομο ΣΑΡΙΑ...Εκαψες??Θα καεις!!!Απλα πραγματα...Συνοπτικες διαδικασιες...

Επεξεργάστηκε από sakis13

Τυχαία εικόνα από σημερινές ελάχιστες 

Screenshot_2024-06-21-04-35-52-867_com.android.chrome.jpg.7af8c3775d2104e332029e0c765b7b94.jpg

Εντωμεταξυ είναι από χθες το ξημέρωμα που ήμουν ξύπνιος για να διαβάσω και κοίταξα στο Μπαχρέιν και είδα αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ την αίσθηση!

Σακαρε ετσι θα ειναι απο δω και περα....14 μηνες σερι πανω απτα κλιματικα, απτο περυσινο πολυ ζεστο καλοκαιρι, ανυπαρκτο καλοκαιρινο φθινοπωρο, ανυπαρκτος χειμωνας, ζεστη κ ανυδρη Ανοιξη με 30αρια Μαρτιο και για να μην εχουμε αυταπατες, απο 2.6 Κυριακη μας παει ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ σερι μιλαμε, πρωτα 36-37-38αρια, μετα καυσωνα, τωρα βραστα μελτεμια με 22 στα 850 και 32αρια ελαχιστες...και επεται νεος καυσωνας απο βδομαδα, δεν υπαρχει σωτηρια....

Ο Ιουνιος 2024 θα σπασει στοιχειωμενα ρεκορ, μιλαμε το 2007 θα ειναι.γατακι μπροστα του...τοτε εκανε ναι 6ημερο καυσωναρο με 47αρια αλλα πριν κ μετα ειχε νορμαλ κ υετο αν θυμαμαι...

Τωρα γιναμε Αιγυπτος.χωρις επιστροφη....

Το πύρινο μέτωπο στην Ηλεία-Αχαΐα φαίνεται τεράστιο από τη δορυφορική. Και δυστυχώς νυχτώνει...

Καταραμένη, σιχαμερή και θανατηφόρα πλέον εποχή το ελληνικό 'καλοκαίρι'. 

2 ώρες πριν, GEORGE SNOWMAN είπε:

Τελικα δεν τη γλυτωσαμε κι επεσε δεντρο πανω στο σπιτι.Εχω κουραστει πραγματικα.

Πάθατε ζημιά Γιώργη;

Κουράγιο αδελφέ τα βουνά της Ηπείρου μας περιμένουν....

Εδώ το ελληνικό κράτος δεν είχε την οργάνωση και τις υποδομές να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές τα αστεία καλοκαίρια των 90ς με 29 και 30 βαθμούς μέγιστη, θα τις αντιμετωπίσει τώρα με το μόνιμο 40αρι κάπου στην χώρα και τον πολλαπλασιασμό των εμπρηστων;

Επεξεργάστηκε από Χιονοσκεπής

Καλησπέρα παίδες! Στο ίδιο έργο θεατές για χιλιοστή φορά και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν κρίμα.....ας προσέχει τουλάχιστον ο απλός ανυπεράσπιστος πολίτης τη ζωή του να μην έχουμε θύματα.....αφού οι πυρκαγιές και οι καταστροφές είναι πλεόν δεδομένες σε αυτήν την έρμαια χώρα.....

Στις αναφορές.... σήμερα 38,8 η μέγιστη εδώ στο Μακροχώρι με 44,3 μέγιστο heat index λόγο αυξημένης υγρασίας ....μπόχα και δυσφορία σήμερα λες και είμασταν σε σάουνα όλη μέρα.....ενώ το βράδυ που πέρασε ήταν το χειρότερο για φέτος αφού μέχρι τις 1-2 τα μεσάνυχτα λειτουργούσε κανονικά ο κλιματισμός μέσα στο σπίτι ..ενώ η ελάχιστη το ξημέρωμα με το ζόρι έπεσε στους 24,4...

ένα κλικ καλύτερα προς το παρόν  απόψε αφού παρόλο που έχει αυτη τη στιγμή 29,8 βαθμούς φυσάει ένα βορειιοδυτικό ελαφρύ αεράκι...

Από το ερκοντισιον του σαλονιου, στο ερκοντισιον του αυτοκινήτου και πάλι πίσω... Τώρα θεωρείται "καλοκαίρι" αυτό? Με 37 βαθμούς 

28 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε:

Εδώ το ελληνικό κράτος δεν είχε την οργάνωση και τις υποδομές να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές τα αστεία καλοκαίρια των 90ς με 29 και 30 βαθμούς μέγιστη, θα τις αντιμετωπίσει τώρα με το μόνιμο 40αρι κάπου στην χώρα και τον πολλαπλασιασμό των εμπρηστων;

Να συμπληρώσω ότι εν έτη 2024 και μετόση τεχνολογία θα μπορούσε άνετα το κράτος με λίγη προσπάθεια να βρει πιθανούς εμπρηστές μη σου πω και τους κανονικούς εμπρηστες.....όταν ξέρουν τις συντεταγμένες συν πλην  1-2 χλμ που ξεκίνησε μια πυρκαγια και σχεδόν ακριβώς τον χρόνο που ξεκίνησε συν πλην 10-15 λεπτά θα μπορούσαν να δουν μεσω δορυφορικών εικόνων ποιοι πέρασαν ή βρισκόντουσαν στην συγκεκριμένη περιοχή εκείνα τα κρίσιμα λεπτά πάνω από 5-10 άτομα τη φορά δεν θα ήταν...μετα ανάκριση και τέλος....αλλά που  θα μου πεις; στη χώρα που μπορουν μέσω δορυφόρου να δουν αν έχει ένα "παράνομο" σκέπαστρο 3χ3 στην αυλή του σπιτιου σου και πότε ακριβώς το έχτισες; να θέλουν να πιάσουν τους εμπρηστές να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά και να τους δείξουν στην τηλεόραση μπας και το ξανασκεφτούν έστω λίγο περισσότερο μετά οι επόμενοι;;;....τι συζητάμε τώρα;

2 ώρες πριν, Μεσσήνιος είπε:

Καλοκαίρια Σαουδικής Αραβίας (ελέω κλιματικής κρίσης), ηλίθιος - "απαίδευτος" λαός (σε μεγάλο ποσοστό) - ελεϊνοί πολιτικοί που εκμεταλλεύονται το χαζό λαό που τους ψηφίζει και τους στηρίζει = άριστη - πετυχημένη συνταγή για να μη μείνει τίποτα όρθιο.

Πάρα πολύ σωστός σε όλα ..ακριβώς έτσι είναι σε όλα όσα λες φίλε.....και με βάση την πλειοψηφία του λαού που έχουμε  δυστυχως και λίγα μας κάνουν.....

Έχουμε και λέμε για σήμερα

36.4 Eλευσίνα ΕΜΥ vs 36.9 Eλευσίνα ΕΜΥ ο νέος

37.4 Ελληνικό ΕΜΥ vs 37.6 Ελληνικό ΕΜΥ ο νέος vs 37.8 Αγ. Κοσμάς ΕΑΑ.

Για να δούμε τι ψωμιά θα πιάσουν οι νέοι σταθμοί της ΕΜΥ λοιπόν.

Μιλάω με τον άνθρωπο που έχω νοικιάσει  τη βίλα του στον Άγιο Ηλία Ηλείας για τον Ιούλιο και μου λέει πως η φωτιά είναι τεραστίων διαστάσεων .....η περιοχή εκκενώθηκε όπως και πολλά χωριά τριγύρω.....ένα θα πω.....μακάρι όλα τα μακάρι σε όσους βάζουν θελημενα πυρκαγιές είτε είναι πυρομανεις είτε το κάνουν για άλλους λόγους 

2 ώρες πριν, ΠΩΓΩΝΙ είπε:

Πάθατε ζημιά Γιώργη;

Κουράγιο αδελφέ τα βουνά της Ηπείρου μας περιμένουν....

Ελα Γιωργο.Πριν 5 λεπτα επεσε και δευτερο,σιγουρα εχει γινει ζημια στη στεγη

2 hours ago, Χιονοσκεπής said:

Όχι και αστεία τα καλοκαίρια των 90s. Την περίοδο 1996-99 αλλά και το 1994 έκανε βαρβάτους και πολυημερους καύσωνες. Ήταν πολύ θερμότερα από τον μέσο όρο του 20ου αιωνα και συγκρίσιμα με τα 2010s

8 hours ago, e-kairos.gr said:

Φαίνεται ότι το ρεκόρ ήταν αρκετά χαμηλότερο εκεί και μάλλον έχει καταρριφθεί σήμερα. Καλύτερη εικόνα θα έχουμε απόψε ή/και αύριο το πρωί. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κοιτάς εδώ: https://e-kairos.gr/records/

Έχουν πέσει τα ρεκόρ Ιουνίου τόσο Ανδραβίδας όσο και Ακτίου. 

Θα έβγαζα και εγώ φωτό την πανσέληνο αλλά με τέτοια κάμερα θα φαίνεται σαν να με κοιτάει ένας εξωγήινος με φακό 😅

Πολύ ζεστη-κουφοβραση εδώ σήμερα, και καπνά προς το Πήλιο, πρέπει να απλώθηκε η καπνά της Λάρισας ( δεν έχω άλλη εξήγηση ) 

Πρέπει να βρέξει επειγόντως... Αλλά όλοι ξέρουμε πως όταν βρέξει θα υπερβεί τα όρια ...

Αρκετά πυροσβεστικά μάλιστα σήμερα βράδυ κάνουν περιπολίες μέσα στο Βόλο ( λογικά και έξω αλλά μόνο για εδώ γνωρίζω ) 

Επεξεργάστηκε από Soto Weather

Μόλις τώρα, Soto Weather είπε:

Θα έβγαζα και εγώ φωτό την πανσέληνο αλλά με τέτοια κάμερα θα φαίνεται σαν να με κοιτάει ένας εξωγήινος με φακό 😅

Πολύ ζεστη-κουφοβραση εδώ σήμερα, και καπνά προς το Πήλιο, πρέπει να απλώθηκε η καπνά της Λάρισας ( δεν έχω άλλη εξήγηση ) 

Πρέπει να βρέξει επειγόντως... Αλλά όλοι ξέρουμε πως όταν βρέξει θα υπερβεί τα όρια ...

Βγάλε βρε ..έχω βγάλει εγώ φωτογραφιαρες ......

Εφιαλτικό το βραδυ αυτό στο Πύργο, με τη πυρκαγιά να βρισκεται σε εξέλιξη βόρειά του. 

31.3°C με 32% υγρασία αυτή την ωρα στη πολη (00:10)! Εντυπωση μου κανει η χαμηλή αυτη η υγρασία για εκεί τέτοια ωρα, περα απο την υψηλή Τ.

Ο σταθμός στην Ωλενη επίσης είναι και παλι online. Μεγιστη 39.9°C εδειξε, χθες πλέον.

30.2°C με 42% υγρασια εδω στη Χρυσουπολη Περιστερίου... μας περνάει ο Πυργος! Ασύλληπτο!

Επεξεργάστηκε από Winterlove

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...