Sirax7 Posted October 6 Share Posted October 6 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται στην περιοχή μου... Εδώ και δύο χρόνια τα προγνωστικά μοντέλα καιρού πέφτουν παντελώς έξω. Τάζουν υετό με το τσουβάλι και δεν ρίχνει απολύτως τπτ. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα ξηρασίας. Παρακάτω παραθέτω τι έδινε το ευρωπαϊκό 12z εχθές για μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Ως τώρα έχουν πέσει 0χιλ. Παίζει να είναι πάνω από 50 φορές τα τελευταία δύο χρόνια που συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis_volos Posted October 6 Share Posted October 6 Σαν να πάνε να μειώσουν τη διάρκεια της ζέστης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted October 6 Share Posted October 6 24 λεπτά πριν, yiannis_volos είπε: Σαν να πάνε να μειώσουν τη διάρκεια της ζέστης Ναι.... Και τα, δύο δίνουν πτώση μέτα τις 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowjohn Posted October 6 Share Posted October 6 προσωπικα δεν αντεχω αλλο αυτο το καιρο....η διαθεση μου εχει να κανει πολυ με το καιρο και δεν μπορω να ζω τη μερα της μαρμοτας καθε μερα καθε χρονο τα ιδια και λεμε μηπως αλλαξει τελη του μηνα η νοεμβρη αλλα και τοτε ετσι θα ειναι 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 6 Share Posted October 6 Βγάζω σπυράκια με το κρύο βορειοανατολικά. Υπομονη 8 μήνες τώρα... Το άι του ευρωπαϊκού αποφάσισε να πάρει σωβρ@κα όταν εμφάνισε την ψυχρή εισβολή. Μας υποχρεώσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted October 6 Share Posted October 6 Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε: Βγάζω σπυράκια με το κρύο βορειοανατολικά. Υπομονη 8 μήνες τώρα... Το άι του ευρωπαϊκού αποφάσισε να πάρει σωβρ@κα όταν εμφάνισε την ψυχρή εισβολή. Μας υποχρεώσες Έτσι... Τέτοια θέλουμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted October 6 Share Posted October 6 Βροχες θα έχουμε πάλι στην Ήπειρο την Τετάρτη... Καλά πάμε εδώ το φθινόπωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 6 Share Posted October 6 9 λεπτά πριν, thesprotos είπε: Έτσι... Τέτοια θέλουμε!!!! 3 βαθμούς πτώση θα έχεις εσύ όμως. Μην μου παραπονεθείς για το 25αρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted October 6 Share Posted October 6 (edited) 29 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Βγάζω σπυράκια με το κρύο βορειοανατολικά. Υπομονη 8 μήνες τώρα... Το άι του ευρωπαϊκού αποφάσισε να πάρει σωβρ@κα όταν εμφάνισε την ψυχρή εισβολή. Μας υποχρεώσες Ειδαμε και με τις παρατεταμενες ζεστες τι πηραμε και φετος Edited October 6 by Spyros Snowstorm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted October 6 Share Posted October 6 Θερμή εισβολή της πλάκας τελικά η Τ υποχωρεί ηδη απ' τις 12/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted October 6 Share Posted October 6 Ξενέρα οι χάρτες. Καταιγίδες πουθενά στον ορίζοντα… Οκ, η θερμή εισβολή μετριάστηκε σημαντικά αλλά το ξεροβόρι που δείχνει στην συνέχεια πραγματικά δεν με συγκινεί καθόλου, Οκτώβρη μήνα κιόλας… Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 6 Share Posted October 6 18 λεπτά πριν, Spyros Snowstorm είπε: Ειδαμε και με τις παρατεταμενες ζεστες τι πηραμε και φετος Τωρα για οικονομία τις θέλω τις ζέστες στην θέρμανση.. Ο χειμώνας εδώ μας ξεζουμίζει το βιός μας. με διαφορά η πιο δυσκολη οικονομικά εποχή. Ενώ το φθινόπωρο η πιο εύκολη (καθόλου κλιματιστικό θέρμανση στο τελος) Αφού δεν έχω καιρικό ενδιαφέρον, ας έχω ανθρωπινες Τ Ακόμα πιο κρύα τα ενσεμπλς του τζίφου,. Πως πετσοκοβεται η ζεστούλα μου ρεε. μακάρι να άντεχα το κρύο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted October 6 Share Posted October 6 Καμιά ιδιαίτερη ζέστη για την Ήπειρο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted October 6 Share Posted October 6 3 ώρες πριν, Sirax7 είπε: Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται στην περιοχή μου... Εδώ και δύο χρόνια τα προγνωστικά μοντέλα καιρού πέφτουν παντελώς έξω. Τάζουν υετό με το τσουβάλι και δεν ρίχνει απολύτως τπτ. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα ξηρασίας. Παρακάτω παραθέτω τι έδινε το ευρωπαϊκό 12z εχθές για μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Ως τώρα έχουν πέσει 0χιλ. Παίζει να είναι πάνω από 50 φορές τα τελευταία δύο χρόνια που συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.... Ο ευρωπαίος γενικά είναι χάλια όσον αφορά την πρόβλεψη υετού..πολύ χάλια όχι απλά χάλια...και έχει θέματα σε πολλές περιοχές της χώρας που δίνει ότι να ναι σε κατανομή και ποσά υετού......γενικά τα μοντέλα τελευταία περνάνε πολύ χάλια φάση.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted October 6 Share Posted October 6 41 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Τωρα για οικονομία τις θέλω τις ζέστες στην θέρμανση.. Ο χειμώνας εδώ μας ξεζουμίζει το βιός μας. με διαφορά η πιο δυσκολη οικονομικά εποχή. Ενώ το φθινόπωρο η πιο εύκολη (καθόλου κλιματιστικό θέρμανση στο τελος) Αφού δεν έχω καιρικό ενδιαφέρον, ας έχω ανθρωπινες Τ Ακόμα πιο κρύα τα ενσεμπλς του τζίφου,. Πως πετσοκοβεται η ζεστούλα μου ρεε. μακάρι να άντεχα το κρύο... Δεν πειράζει... Λεφτα υπάρχουν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 6 Share Posted October 6 2 λεπτά πριν, thesprotos είπε: Δεν πειράζει... Λεφτα υπάρχουν! να κάνω gofundme να μου δώσεις εσύ... χαχαχαχαχα και θα σου δίνω εγώ το καλοκαίρι για το κλιματιστικό.. Θα κερδίζω το 5πλασιο που θα χάνω.χαχαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted October 6 Share Posted October 6 39 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Τωρα για οικονομία τις θέλω τις ζέστες στην θέρμανση.. Ο χειμώνας εδώ μας ξεζουμίζει το βιός μας. με διαφορά η πιο δυσκολη οικονομικά εποχή. Ενώ το φθινόπωρο η πιο εύκολη (καθόλου κλιματιστικό θέρμανση στο τελος) Αφού δεν έχω καιρικό ενδιαφέρον, ας έχω ανθρωπινες Τ Ακόμα πιο κρύα τα ενσεμπλς του τζίφου,. Πως πετσοκοβεται η ζεστούλα μου ρεε. μακάρι να άντεχα το κρύο... Βλέπω μηνύματα για πετσόκομα ζέστης μείωση διάρκειας θερμής εισβολής ,λιγότερη ζέστη κτλ κτλ και λέω έχει πλάκα να έγινε έκπληξη και να γλιτώσουμε και να έχουμε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και μπαίνω στα μοντέλα βλέπω ανσάμπλ από την Τρίτη 8/10 και έως τις 13-14/10 τουλάχιστον θα είμαστε πάνω από ταμ κλιματικά και μάλιστα έως και 5 με 6 βαθμούς τουλάχιστον πάνω και λέω τι μπορεί να βλέπουν οι άλλοι;....χαχα.....και στο τέλος θα τον βαπτίσουμε και φυσιολογικό τον μήνα και φθινοπωρινό μη πω και βαρύ.....χαχαχα....τι έχουμε πάθει.....; και μάλιστα η πτώση μετά φαίνεται οριακά να πιάνει τα κλιματικά και προς το παρόν πάλι πρόσκαιρα.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted October 6 Share Posted October 6 33 λεπτά πριν, billipiros12 είπε: Καμιά ιδιαίτερη ζέστη για την Ήπειρο. Ναι καθόλου μόνο έως και 5 με 6 βαθμούς πάνω από τα κλιματικά 😉 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted October 6 Share Posted October 6 1 ώρα πριν, Yata είπε: Θερμή εισβολή της πλάκας τελικά η Τ υποχωρεί ηδη απ' τις 12/10 Υποχώρηση της ζέστης από τις 12 του μήνα και θερμή εισβολή της πλάκας διαβάζω(με 5-6 βαθμούς πάνω από τα κανονικά στην καλύτερη) και με πιάνει πανικός ... μην ξανανεβάζω τα ανσάμπλ πιο πάνω είναι .... μάλλον εγώ δεν ξέρω να τα διαβάζω καλά.....😀 κι εν το μεταξύ σήμερα που έχει και την χαμηλότερη θερμοκρασία στα 850 με κάτω των 10 βαθμών για τις επόμενες 7-8 σχεδόν ημέρες εμείς εδώ έχουμε 27,5 βαθμούς.....άκρος καλοκαιρινές θερμοκρασίες.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 6 Share Posted October 6 7 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Βλέπω μηνύματα για πετσόκομα ζέστης μείωση διάρκειας θερμής εισβολής ,λιγότερη ζέστη κτλ κτλ και λέω έχει πλάκα να έγινε έκπληξη και να γλιτώσουμε και να έχουμε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και μπαίνω στα μοντέλα βλέπω ανσάμπλ από την Τρίτη 8/10 και έως τις 13-14/10 τουλάχιστον θα είμαστε πάνω από ταμ κλιματικά και μάλιστα έως και 5 με 6 βαθμούς τουλάχιστον πάνω και λέω τι μπορεί να βλέπουν οι άλλοι;....χαχα.....και στο τέλος θα τον βαπτίσουμε και φυσιολογικό τον μήνα και φθινοπωρινό μη πω και βαρύ.....χαχαχα....τι έχουμε πάθει.....; και μάλιστα η πτώση μετά φαίνεται οριακά να πιάνει τα κλιματικά και προς το παρόν πάλι πρόσκαιρα.... έχουν κοπεί τρεις μέρες τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted October 6 Share Posted October 6 Καλά είπα εγώ... θα έρθει κανένας κανονικός μήνας με κανονικές θερμοκρασίες και υετό και θα μιλάμε για εποχή των παγετώνων ... τόσο ζημιά μας έχει κάνει αυτή η παρατεταμένη ανωμαλία που ζούμε με μόνιμα +5 και βάλε από τα κλιματικά........ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted October 6 Share Posted October 6 5 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Ναι καθόλου μόνο έως και 5 με 6 βαθμούς πάνω από τα κλιματικά 😉 Ναι Σωτο σύμφωνοι.. 2 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Υποχώρηση της ζέστης από τις 12 του μήνα και θερμή εισβολή της πλάκας διαβάζω(με 5-6 βαθμούς πάνω από τα κανονικά στην καλύτερη) και με πιάνει πανικός ... μην ξανανεβάζω τα ανσάμπλ πιο πάνω είναι .... μάλλον εγώ δεν ξέρω να τα διαβάζω καλά.....😀 κι εν το μεταξύ σήμερα που έχει και την χαμηλότερη θερμοκρασία στα 850 με κάτω των 10 βαθμών για τις επόμενες 7-8 σχεδόν ημέρες εμείς εδώ έχουμε 27,5 βαθμούς.....άκρος καλοκαιρινές θερμοκρασίες.... Εσείς ναι... Εδώ εμείς έχουμε 22βαθμους..φυσιολογικα....κοιτα... Στην κεντρική Μακεδονία όντως υπάρχει πρόβλημα αλλά στην Ήπειρο γιατί να έχουμε παράπονο... Στην προηγούμενη θερμή εισβολή η Τ δεν ξεπέρασε τους 27 βαθμούς.... Όλα είναι υποκειμενικά φιλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted October 6 Share Posted October 6 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: έχουν κοπεί τρεις μέρες τουλάχιστον αν και δεν είναι σίγουρο και βλέπω άλλα μοντέλα να συνεχίζουν με πάνω από τα κλιματικά ....κάνουμε θέμα τις 2-3 ημέρες στις 15 του μήνα με κανονικές ή λίγο κάτω θερμοκρασίες και επειδή έχουμε 7-8 μέρες θερμή εισβολή αντί για 10-11 γιορτάζουμε λες και ήρθε η λύτρωση....🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted October 6 Share Posted October 6 1 λεπτό πριν, thesprotos είπε: Ναι Σωτο σύμφωνοι.. Εσείς ναι... Εδώ εμείς έχουμε 22βαθμους..φυσιολογικα....κοιτα... Στην κεντρική Μακεδονία όντως υπάρχει πρόβλημα αλλά στην Ήπειρο γιατί να έχουμε παράπονο... Στην προηγούμενη θερμή εισβολή η Τ δεν ξεπέρασε τους 27 βαθμούς.... Όλα είναι υποκειμενικά φιλε υετικά είστε σε καλύτερη μοίρα....αλλά και θερμοκρασιακά θα πρεπε να βρισκόσασταν τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον 3-4 βαθμούς κάτω από ότι θα κάνει ....θα χει ήπιο καιρό και σχετικά ζεστό κι έτσι πάλι δεν θα είναι στα φυσιολογικά του ....δεν χρειάζεται να έχει 10+ βαθμούς από τα κανονικά για να πούμε ότι δεν είμαστε καλά και 3 και 4 να είναι πάλι κάτι δεν πάει καλά ...απλά θα είστε σε καλύτερη μοίρα...δεν θα είστε όμως στα φυσιολογικά....αντί για 5-7 πάνω από τα κανονικά θα είστε 2-4 αλλά και πάλι από πάνω....δυστυχώς..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted October 6 Share Posted October 6 2 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: αν και δεν είναι σίγουρο και βλέπω άλλα μοντέλα να συνεχίζουν με πάνω από τα κλιματικά ....κάνουμε θέμα τις 2-3 ημέρες στις 15 του μήνα με κανονικές ή λίγο κάτω θερμοκρασίες και επειδή έχουμε 7-8 μέρες θερμή εισβολή αντί για 10-11 γιορτάζουμε λες και ήρθε η λύτρωση....🙃 Απαιτητικός ο κύριος Σωτος....αναπολει μέρες των 80ς... Δε συμβιβάζεται με την νέα κανονικοτητα μετά το 2000...νομιζει ότι κάποτε θα γυρίσουμε στα παλιά. 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...