Kilkis1989 Posted Monday at 04:11 PM Share Posted Monday at 04:11 PM Πάμε ένα ντου για ένα χιονάκι ημιορεινών εως το τέλος του μήνα 😋 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Monday at 04:20 PM Share Posted Monday at 04:20 PM δεν με τρελαίνουν τα 12αρια. Σίγουρα υνολικά χειρότερα από το 00ζ με εξαίρεση το ούκμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted Monday at 04:20 PM Share Posted Monday at 04:20 PM Άντε επιτέλους το άνοιξες!! Βρε ας κάνει 2-3 καλά οργανομένα χαμηλά με πολλά φαινόμενα σε όλητ η χώρα ένα νορμαλ ξεκίνημα δηλαδή και μετά έχουμε καιρό για χιονάκια στα βουνά...φυσικά δεν θα μας χαλάσει απλά έχουμε καιρό για χιονάκια στα ημιορεινά κιόλας....Με το καλό λοιπόν για ένα φυσιολογικό Οκτώβρη 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted Monday at 04:27 PM Share Posted Monday at 04:27 PM Εύχομαι ο Οκτώβριος να βγει τόσο νορμάλ όσο και ο Σεπτέμβριος και ακόμη καλύτερος...τις ακρότητες τις θέλω Νοέμβριο και δεκεμβριο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted Monday at 04:31 PM Share Posted Monday at 04:31 PM Καλησπερα στους φιλους...Ευχομαι να εχουμε επελαση χαμηλων απο τα δυτικα..Πολλες βροχες σε ολη την χωρα και προς τα τελη του μηνα ν αρχισουν και τα χιονια στα ορεινα μας..Δε ζηταμε τιποτα παραπανω απο τα αυτονοητα...Δεν ξερω τι θα γινει..Αλλα με αυτα που ζουμε μας εχει μεινει η ελπιδα και οι ευχες... Το γουρι μου ευχομαι να φερει τυχη καιρικη σε ολους...!!!😘 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted Monday at 04:56 PM Share Posted Monday at 04:56 PM Φιλε μου και συναδελφε @Kilkis1989 ευχομαι τα καλυτερα γι αυτο το μηνα και μπραβο για το ρισκο που πηρες..... Ελπιζω να μην σπασουμε ρεκορ απ το θερμο τομεα....... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted Monday at 05:01 PM Share Posted Monday at 05:01 PM Καλή μας τύχη με βροχές και κλείσιμο επιτέλους του Ιάπωνα τουλάχιστον απ τα μέσα του μήνα και μετά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted Monday at 05:23 PM Author Share Posted Monday at 05:23 PM 26 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Φιλε μου και συναδελφε @Kilkis1989 ευχομαι τα καλυτερα γι αυτο το μηνα και μπραβο για το ρισκο που πηρες..... Ελπιζω να μην σπασουμε ρεκορ απ το θερμο τομεα....... Μην ανησυχείς σειρά...το πολύ πολύ θα ξαναμαζεύεις φυστίκια 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted Monday at 05:41 PM Share Posted Monday at 05:41 PM Καλησπέρα, εύχομαι και εγώ ένα νορμάλ Οκτώβριο που να προετοιμάσει το έδαφος για ένα αρκετά δυνατό τρίμηνο έπειτα...😉 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Monday at 05:58 PM Share Posted Monday at 05:58 PM (edited) Πετσοκομα γα την Θεσσαλία ο ευρωπαίος, αλλά να πούμε ότι σαν διάταξη δεν μοιάζει με τζίφο. Αποκοπή κάνει απλά πιο βόρεια Πολύ καλός για δυτική Ελλάδα και για μακεδονία (όχι δυτική) Edited Monday at 06:09 PM by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted Monday at 06:36 PM Share Posted Monday at 06:36 PM Κατά πάσα πιθανότητα έρχεται μια πολύ καλή και πολυμερή διαταραχή που θα θυμίζει κλασικό φθινόπωρο πιθανόν να επηρεάσει και όλη την χώρα ανα διαστήματα και αυτό έρχεται ενώ στα μέσα Σεπτεμβρίου μας έλεγαν για τον υποτροπικο εκδικητή και έξω έχει κρύο τώρα και έρχεται και άλλο....οπότε μια χαρά ξεκίνησε το φθινοπωρο 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted Monday at 06:49 PM Share Posted Monday at 06:49 PM 10 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Κατά πάσα πιθανότητα έρχεται μια πολύ καλή και πολυμερή διαταραχή που θα θυμίζει κλασικό φθινόπωρο πιθανόν να επηρεάσει και όλη την χώρα ανα διαστήματα και αυτό έρχεται ενώ στα μέσα Σεπτεμβρίου μας έλεγαν για τον υποτροπικο εκδικητή και έξω έχει κρύο τώρα και έρχεται και άλλο....οπότε μια χαρά ξεκίνησε το φθινοπωρο Φέτος το στοίχημα θα πρέπει να είναι το χιονακι στη Δυτική Μακεδονία μετά τις 20 του Οκτώβρη. Νυμφαίο και λοιπές δυνάμεις. Μετά θέλουμε Νοέμβριο με πολλά νερά και χιόνια ημιορεινών. Και ο Δεκέμβρης πρέπει να δώσει τον ιστορικό των ιστορικών από Έβρο μέχρι Θεσσαλία. Και μετά Γενάρης και Φλεβάρης θέλουμε φωτοβολίδα τύπου 2004 στα προσήνεμα. Αυτά τα λίγα!!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted Monday at 06:51 PM Share Posted Monday at 06:51 PM 1 λεπτό πριν, nikolas 2365 είπε: Φέτος το στοίχημα θα πρέπει να είναι το χιονακι στη Δυτική Μακεδονία μετά τις 20 του Οκτώβρη. Νυμφαίο και λοιπές δυνάμεις. Μετά θέλουμε Νοέμβριο με πολλά νερά και χιόνια ημιορεινών. Και ο Δεκέμβρης πρέπει να δώσει τον ιστορικό των ιστορικών από Έβρο μέχρι Θεσσαλία. Και μετά Γενάρης και Φλεβάρης θέλουμε φωτοβολίδα τύπου 2004 στα προσήνεμα. Αυτά τα λίγα!!! Μ αρέσει το κονσεπτ ...😎 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted Monday at 06:53 PM Share Posted Monday at 06:53 PM Μόλις τώρα, vorios_polos είπε: Μ αρέσει το κονσεπτ ...😎 Το 2001 - 2002 ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Δεκεμβρη του 2001 εσείς και Γενάρη του 2002 εμείς. Χαχα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted Monday at 07:01 PM Share Posted Monday at 07:01 PM Κλασικό, παραδοσιακό φθινόπωρο μας λένε τα τρεξίματα για τα Δυτικά.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted Monday at 07:28 PM Share Posted Monday at 07:28 PM 51 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Κατά πάσα πιθανότητα έρχεται μια πολύ καλή και πολυμερή διαταραχή που θα θυμίζει κλασικό φθινόπωρο πιθανόν να επηρεάσει και όλη την χώρα ανα διαστήματα και αυτό έρχεται ενώ στα μέσα Σεπτεμβρίου μας έλεγαν για τον υποτροπικο εκδικητή και έξω έχει κρύο τώρα και έρχεται και άλλο....οπότε μια χαρά ξεκίνησε το φθινοπωρο Βαγγέλη με μόλις 5 ημέρες και αυτές κουτσουρεμένες με μέγιστη λίγο κάτω από τους 25... με όλες τις υπόλοιπες σχεδόν με πάνω από 28 μέγιστες ..με 13 μέρες τις μισές δηλαδή με πάνω από 30 μέγιστες... με μόλις 2-3 μέρες νεφωκάλυψης ... με μόλις 2-3 μέρες με υετό άξιο σχολιασμού....σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για φθινοπωρινό Σεπτέμβρη......που απλά μας έδωσε μόλις 5-7 μέρες με κανονικές θερμοκρασίες και ελάχιστα πιο κατω ορισμένες από αυτές.....φτάσαμε στο σημείο να χαιρόμαστε και να θεωρούμε φυσιολογικούς μήνες όποιους δεν έχουν καύσωνες και ακραίες ζέστες για την εποχή ....έχουμε πάθει ανοσία πλέον με αυτά που έχουμε ζήσει και τους απλά ζεστούς μήνες με 1-2 βαθμούς πάνω από τα κανονικά τους θεωρούμε φυσιολογικούς.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted Monday at 07:36 PM Share Posted Monday at 07:36 PM 4 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Βαγγέλη με μόλις 5 ημέρες και αυτές κουτσουρεμένες με μέγιστη λίγο κάτω από τους 25... με όλες τις υπόλοιπες σχεδόν με πάνω από 28 μέγιστες ..με 13 μέρες τις μισές δηλαδή με πάνω από 30 μέγιστες... με μόλις 2-3 μέρες νεφωκάλυψης ... με μόλις 2-3 μέρες με υετό άξιο σχολιασμού....σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για φθινοπωρινό Σεπτέμβρη......που απλά μας έδωσε μόλις 5-7 μέρες με κανονικές θερμοκρασίες και ελάχιστα πιο κατω ορισμένες από αυτές.....φτάσαμε στο σημείο να χαιρόμαστε και να θεωρούμε φυσιολογικούς μήνες όποιους δεν έχουν καύσωνες και ακραίες ζέστες για την εποχή ....έχουμε πάθει ανοσία πλέον με αυτά που έχουμε ζήσει και τους απλά ζεστούς μήνες με 1-2 βαθμούς πάνω από τα κανονικά τους θεωρούμε φυσιολογικούς.... Σωτο ο φετινός Σεπτέμβριος δεν είχε καμία διαφορά στην αίσθηση από σεπτεμρηδες που ήμουν παιδάκι και έφηβος...ποτέ δεν θυμαμε να έβαλα χοντρό μπουφάν Σεπτέμβριο η να είχε σκασμο από βροχή Για μένα ήταν φυσιολογικός άσχετα εάν και αυτό τον μήνα η Θεσσαλονίκη είχε έλλειψη υετού...το δικό μου ψάρι είναι ψάρι και δεν το βαπτιζω κρέας ούτε ηθελημένα ούτε αθέλητα ....κατάλαβα αλλαγή εποχής και ζεστάθηκα 5-6 μέρες αυτό τον μήνα που αυτό πάντα γινοταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherfan Posted Monday at 07:45 PM Share Posted Monday at 07:45 PM 12 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: ....έχουμε πάθει ανοσία πλέον με αυτά που έχουμε ζήσει και τους απλά ζεστούς μήνες με 1-2 βαθμούς πάνω από τα κανονικά τους θεωρούμε φυσιολογικούς.... Δεν έχουμε πάθει ανοσία. Απλά οι 1-2 βαθμοί παραπάνω σε σχέση με το παρελθόν είναι απόλυτα φυσιολογικοί. Μάλλον ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε όταν η διαφορά παραμένει σε αυτά τα επίπεδα. Εδώ φτάσαμε να βλέπουμε για ολόκληρες εβδομάδες 5-6 βαθμούς παραπάνω απο τα κλιματικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted Monday at 07:50 PM Share Posted Monday at 07:50 PM 22 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Σωτο ο φετινός Σεπτέμβριος δεν είχε καμία διαφορά στην αίσθηση από σεπτεμρηδες που ήμουν παιδάκι και έφηβος...ποτέ δεν θυμαμε να έβαλα χοντρό μπουφάν Σεπτέμβριο η να είχε σκασμο από βροχή Για μένα ήταν φυσιολογικός άσχετα εάν και αυτό τον μήνα η Θεσσαλονίκη είχε έλλειψη υετού...το δικό μου ψάρι είναι ψάρι και δεν το βαπτιζω κρέας ούτε ηθελημένα ούτε αθέλητα ....κατάλαβα αλλαγή εποχής και ζεστάθηκα 5-6 μέρες αυτό τον μήνα που αυτό πάντα γινοταν Οκ Βαγγελη ...σεβαστή η άποψή σου ενοείτε... απλά έγω έχω άλλη άποψη και εμπειρία από φυσιολοικούς Σεπτέμβρηδες ... αλλιώς τους θεωρώ φυσιολογικούς και όχι βέβαια έτσι ... εν το μεταξύ είναι τόσο γρήγορος ο εγκλιματισμός μας στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια που σε δέκα χρόνια θα έχει μια δυο μέρες με κάτω από 30 βαθμούς μέγιστες Σεπτέμβρη μήνα και θα λέμε ήρθε πρόωρη βαρυχειμωνιά......😀(πλάκα κάνω-για μένα το λέω -αυτοσαρκάζομαι.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Monday at 08:52 PM Share Posted Monday at 08:52 PM μπορεί να μην μου δίνει τον μέγιστο υετό, αλλά μου δίνει αυτό: και είναι τέλειο για τα γούστα μου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Monday at 09:03 PM Share Posted Monday at 09:03 PM (edited) πολύ κακό βήμα βλέπω από 18αρι αικον στη ισλανδία άθλιο ραν Edited Monday at 09:21 PM by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted Monday at 09:10 PM Share Posted Monday at 09:10 PM 16 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: μπορεί να μην μου δίνει τον μέγιστο υετό, αλλά μου δίνει αυτό: και είναι τέλειο για τα γούστα μου Μιχαηλ δεν τα ξερω τα γουστα σου αλλα μακαρι να σου κατσει φιλε μου....πραγματικα το αξιζεις.....να βγει αυτο που θες.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted Monday at 09:42 PM Share Posted Monday at 09:42 PM 2 ώρες πριν, nikolas 2365 είπε: Φέτος το στοίχημα θα πρέπει να είναι το χιονακι στη Δυτική Μακεδονία μετά τις 20 του Οκτώβρη. Νυμφαίο και λοιπές δυνάμεις. Μετά θέλουμε Νοέμβριο με πολλά νερά και χιόνια ημιορεινών. Και ο Δεκέμβρης πρέπει να δώσει τον ιστορικό των ιστορικών από Έβρο μέχρι Θεσσαλία. Και μετά Γενάρης και Φλεβάρης θέλουμε φωτοβολίδα τύπου 2004 στα προσήνεμα. Αυτά τα λίγα!!! Και σου έχω πει! Όταν κοιμάσαι να αλλάζεις πλευρό Νικόλα μου!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Monday at 10:04 PM Share Posted Monday at 10:04 PM Τζίφος βελτιώνεται. Ότι και να γίνει ποτέ τζίφος και αικον δεν συμφωνούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted Monday at 10:27 PM Share Posted Monday at 10:27 PM Καλό κι ευλογημένο μήνα να έχουμε! Όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα καλό βαρομετρικό με καταιγίδες το ΣΚ που μας έρχεται. Μετά τις 7-8/10 περνάμε και πάλι σε μέρες με καλοκαιρία. Άντε να δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...