Jump to content
Kilkis1989

Aνάλυση χαρτών Οκτώβρη 2024

Recommended Posts

ακόμα πιο βόρεια η λίμνη, τελος τα φαινόμενα την Κυριακή ακόμα και στα βόρεια...

Με το 18αρι από 32αρια μέγιστες πάνε σε 17αρια μέγιστες πιο μετά. Μπρρρρ

Edited by [weathermaniac]

Ακαλα στα χνάρια του Ευρωπαίου και το γφς. Πάμε για 35αρια στα μέσα Οκτωβρίου... ακόμα κι εγώ που είμαι λίγο πιο αισιόδοξος δε θα το χωνέψω 

Μάλλον όχι 35άρια... αλλά συνεχή μπαστακο30άρια 

Edited by galatsioths

Γελάνε και τα μπετά με το Σουδάν...θα κοιμόμαστε με Ιάπωνα ως τον Νοέμβριο και η κυβέρνηση θα δίνει επίδομα θέρμανσης χαχαχ

Άντε να έρθει και καμιά προσήνεμη ψευτοκακοκαιρία τύπου Αγνή τον χειμώνα να βαράει νταούλια το 112 και να γράφουν τον κοσμάκη που κυκλοφορεί χωρίς αλυσίδες στον Κηφισό με...7 βαθμούς και ψιλόβροχο

Edited by Χιονοσκεπής

Πιο θερμός ο μο του τζίφου από του ευρωπαϊκού πλέον, όχι επειδή είναι πιο έντονο το κύμα ζέστης αλλά επειδή μας πιάνει περισσότερο.

Πάντως εμένα το ταιμινγκ με βολεύει καθώς έλεγα αν υπάρξει άλλη ζεστή μέρα και να τυχαίνει να είναι Σάββατο, να πάω Τύρναβο με το ποδήλατο, στην πόλη όχι τα χωριά. Οπότε απλά θα την χαρώ. Βέβαια χάσαμε 2 κακοκαιριαρες και εκεί είναι η πραγματική χαρά, αν έβγαιναν. Ευτυχώς ήρθαν οι καταιγίδες του Σεπτεμβρίου...

3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Πιο θερμός ο μο του τζίφου από του ευρωπαϊκού πλέον, όχι επειδή είναι πιο έντονο το κύμα ζέστης αλλά επειδή μας πιάνει περισσότερο.

Πάντως εμένα το ταιμινγκ με βολεύει καθώς έλεγα αν υπάρξει άλλη ζεστή μέρα και να τυχαίνει να είναι Σάββατο, να πάω Τύρναβο με το ποδήλατο, στην πόλη όχι τα χωριά. Οπότε απλά θα την χαρώ. Βέβαια χάσαμε 2 κακοκαιριαρες και εκεί είναι η πραγματική χαρά, αν έβγαιναν. Ευτυχώς ήρθαν οι καταιγίδες του Σεπτεμβρίου...

Σε φάγανε τα κρύα τόσους μήνες που είχε γίνει μέχρι και η Λάρισα Πειραιάς με 25αρια ελάχιστες και περίμενες τα 35αρια του Οκτωβρίου χαχα

Πρέπει να μετακομίσεις καμιά Χαρτούμ για να κάνεις ποδήλατο 12 μήνες τον χρόνο

4 ώρες πριν, [weathermaniac] είπε:

Μπραβο ρε Μιχαηλ...απολαυσε τις βολτες σου αγορινα μου....παρε το εργαλιο σου και γραψε χιλιομετρα και ας κανει οτι θελει.....

Της ανωμαλιας το καγκελο καιρικα...Βεβαια η νεα κανονικοτητα αυτη ειναι πια...Κλιματικη αλλαγη θα εχουμε εαν σκανε Οκτωβρη μηνα βροχαρες και καταιγιδες απο τα δυτικα..🤣Παιρνω την παραδοσιακη φορεσια μου και φευγω για Κοκκινο Βοιωτιας....Νομιζω σιγα σιγα ηρθε η ωρα να καθιερωθει αυτη η ενδυμασια και στο υπουργειο κλιματικης κρισης,ως επισημη ενδυση εργασιας...🤣..Φιλουρες..

1000015130.jpg

Edited by sakis13

Καλημέρα. Θυμάστε πριν κάποιες μέρες που έλεγα ότι πάντα με φόβιζε ο Οκτώβρης ε; Καλά θα πάει και ο φετινός!!!

3 hours ago, nikolas 2365 said:

Καλημέρα. Θυμάστε πριν κάποιες μέρες που έλεγα ότι πάντα με φόβιζε ο Οκτώβρης ε; Καλά θα πάει και ο φετινός!!!

Μέχρι τις 15 Οκτώβρη φαίνεται καυτός. Το χουμε συνηθίσει πλέον το έργο στην Αθήνα μέχρι αρχές Νοέμβρη με κοντομάνικο.

11 ώρες πριν, Spyros Snowstorm είπε:

ens_image.php?geoid=52690&var=201&run=12

Ψηνεται και στα ενσεμπλς του τζιφου ο αυγουστιατικος καυσωνας(εμ συγνωμη οκτωβριανος ηθελα να πω)

Τι ζουμε ρε φιλε?Τι ζουμε πραγματικα

Ε σε πιανει μια αηδια με αυτα που βλεπουν τα ματια σου

τι διάρκεια είναι αυτή Γ... τα πάντα του . έχει κουράσει η ανωμαλία . πραγματικά 

To gfs φέρνει την πτώση στις 14 του μήνα. Το θέμα είναι οι βροχές, οι σοβαρές βροχές. Όχι οι βλακείες με τα 112 που απλά ρίχνει 150mm σε ένα μέρος και οι υπόλοιποι με το ζόρι 5mm. Ένα χαμηλό με διάρκεια 2-3 μέρες θέλουμε.

ens_image.php?geoid=52137&var=201&run=0&

3 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Μάλιστα...πάμε για κάνα δεκαήμερο βαρετοκαιριας...

Καιρος ηταν ρε Βαγγο μου..Γιατι μουλιασαμε..🤣Να βγει και λιγο ηλιος.Εχει κορεστει το εδαφος..Και ψιχαλα να κανει θα πλημμυρισουμε...Πρεπει να σταματησει να βρεχει εστω για 10 μερες...

Edited by sakis13

Μόνο ο τζίφος δίνει φαινόμενα εδώ. Κατάλαβα.

Συνεχίζει να δίνει φαινόμενα. Μελτεμοκαύσωνας στην συνέχεια.

28 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Μάλιστα...πάμε για κάνα δεκαήμερο βαρετοκαιριας...

Ε ναι. Και για πιο μετά απλά θα αλλάξουν οι χαρτες προς το χειρότερο

Όσο εμμονικά είναι τα τρεξίματα με το θερμό κύμα, αλλο τόσο τα βλέπω για τρελή πτώση μέτά. ιδιαίτερα τον τζίφο

6 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Όσο εμμονικά είναι τα τρεξίματα με το θερμό κύμα, αλλο τόσο τα βλέπω για τρελή πτώση μέτά. ιδιαίτερα τον τζίφο

Σε λίγο μπορεί και να το πιστέψουμε

3 hours ago, yiannis_volos said:

To gfs φέρνει την πτώση στις 14 του μήνα. Το θέμα είναι οι βροχές, οι σοβαρές βροχές. Όχι οι βλακείες με τα 112 που απλά ρίχνει 150mm σε ένα μέρος και οι υπόλοιποι με το ζόρι 5mm. Ένα χαμηλό με διάρκεια 2-3 μέρες θέλουμε.

ens_image.php?geoid=52137&var=201&run=0&

Θα σκότωνα για να βγει εκείνο το -7 στο τέλος του διαγράμματος 

6 λεπτά πριν, Yata είπε:

Θα σκότωνα για να βγει εκείνο το -7 στο τέλος του διαγράμματος 

Μέχρι -2 δίνει, όχι -7

gens-33-0-336.png

Για τελευταία φορά ρωτάω, αύριο θα έχω βροχές εδώ? Να μην έρθουν τσαμπα οι Βούλγαροι απόγονοι των προπαππούδες τους που σκοτώθηκαν στη μάχη του Σκρα για να τους ξεναγήσω

22 λεπτά πριν, Gary είπε:

Για τελευταία φορά ρωτάω, αύριο θα έχω βροχές εδώ? Να μην έρθουν τσαμπα οι Βούλγαροι απόγονοι των προπαππούδες τους που σκοτώθηκαν στη μάχη του Σκρα για να τους ξεναγήσω

Προσωπικά γκάρυ, αν και δεν είναι 100% σίγουρο, δεν θα το διακινδύνευα. Πιο πιθανό δηλαδή είναι να βρέχει και μάλιστα ίσως καταιγίδα στο Κιλκίς, παρά να μην βρέξει.

14 ώρες πριν, Yata είπε:

Το μόνο που εύχομαι είναι να περάσουμε την θερμή εισβολή με χαμηλές νεφώσεις και ομίχλη. Δύσκολο βεβαια τέτοια εποχη.

Πάντως μετα από τις 16/10 όλα τα μοντέλα συμφωνούν για πτώση της Τ, κάτι είναι και αυτο

Εγώ πάλι θεωρώ ότι θα τραβήξει στάνταρ μέχρι 18-19/10 (ίσως και 20/10). Καλύτερα που έχει τόση ζέστη με τόσο ήλιο Οκτώβρη μήνα. Απ'το να έχει 12β. με βρόχα και χιόνια στα 1000μ.+ καλύτερα έτσι. Αυξάνονται οι πιθανότητες για κάτι δυνατό το Δεκέμβρη. Όλα δείχνουν ότι πάμε σε ένα νέο 2012/2013.

3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Προσωπικά γκάρυ, αν και δεν είναι 100% σίγουρο, δεν θα το διακινδύνευα. Πιο πιθανό δηλαδή είναι να βρέχει και μάλιστα ίσως καταιγίδα στο Κιλκίς, παρά να μην βρέξει.

Το Κιλκίς είναι βορειοανατολικα αρκετά. Αλλά αν είναι να βρέχει εδώ από τι ώρα θα ξεκινήσει? Και πόσο θα διαρκέσει?

20 ώρες πριν, Galanto είπε:

Μόλις έψαξα τα στοιχεία του σταθμού από το 2009.... και τα προηγούμενα 3 πρωινά του Οκτώβρη είναι τα πιο κρύα από το 2009 και μετά  τουλάχιστον

Δε νομίζω. Οκτώβρη ελάχιστες έκανε και πολύ πιο κάτω. Προσωπικά θεωρώ ότι η ψυχρότερη ελάχιστη Οκτώβρη ήταν κάπου 2-3β. στις 29-30/10/2010 δλδ 14 χρόνια πριν. Οκ και το 2011 είχε χαμηλές ελάχιστες εκείνος ο Οκτώβρης αλλά όχι τόσο πολύ.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...