GEORGE SNOWMAN Posted January 16 Share Posted January 16 Καλησπέρα. Συζητησαμε με τον Πωγωνη μας και προτεινουμε συναντηση την Κυριακη 26/01 στο Μπαιρακι στον Κορυδαλλο κατα τις 12 η ωρα ωστε να προλαβουμε τον χιονιά.😅 Αναμενουμε συμμετοχες. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted January 16 Share Posted January 16 Μέσα εννοείται ..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 16 Share Posted January 16 Εκτός απρόπτου λέω να κατέβω και εγώ, μάλιστα ήθελα να κατέβω εξαρχής μετά τις 20 για να δω ένα φίλο κιαι βολεύει πολύ η ημερομηνία. Υ.Γ.1: Θέλω να ξαναφάω το υπέροχο φαγητό χωρίς τον άτιμο πονόδοντο που είχα πέρσι! Υ.Γ.2: Αν κάνετε κλήρωση για το ποιος θα ανοίξει θέμα φεβρουαρίου καλύτερα να με μπανάρετε από αυτή😰 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 16 Share Posted January 16 3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Εκτός απρόπτου λέω να κατέβω και εγώ, μάλιστα ήθελα να κατέβω εξαρχής μετά τις 20 για να δω ένα φίλο κιαι βολεύει πολύ η ημερομηνία. Υ.Γ.1: Θέλω να ξαναφάω το υπέροχο φαγητό χωρίς τον άτιμο πονόδοντο που είχα πέρσι! Υ.Γ.2: Αν κάνετε κλήρωση για το ποιος θα ανοίξει θέμα φεβρουαρίου καλύτερα να με μπανάρετε από αυτή😰 Αν σκάσει αυλωνας στην Ισπανία εκείνες τις ημέρες ( δλδ.... σίγουρος ΚΒ χιονιάς) μην έρθεις Μιχάλη... Μέσα κι εγώ στη συνάντηση!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVIA 1987!! Posted January 16 Share Posted January 16 Καλησπερα. Φυσικα ειμαι μεσα κι εγω. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 16 Share Posted January 16 Μέσα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 16 Share Posted January 16 50 minutes ago, [weathermaniac] said: Εκτός απρόπτου λέω να κατέβω και εγώ, μάλιστα ήθελα να κατέβω εξαρχής μετά τις 20 για να δω ένα φίλο κιαι βολεύει πολύ η ημερομηνία. Υ.Γ.1: Θέλω να ξαναφάω το υπέροχο φαγητό χωρίς τον άτιμο πονόδοντο που είχα πέρσι! Υ.Γ.2: Αν κάνετε κλήρωση για το ποιος θα ανοίξει θέμα φεβρουαρίου καλύτερα να με μπανάρετε από αυτή😰 Όχι θέμα ούτε την πόρτα δεν θα ανοίξεις 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted January 16 Share Posted January 16 Η μόνη μέρα που δεν μπορώ, έχει γενέθλια η κόρη εκείνη την ημέρα... Δεν πειράζει την επόμενη φορά, καλά να περάσετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ζερίκιος Posted January 16 Share Posted January 16 Μέσα κι εγώ! 😇 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperakos Posted January 16 Share Posted January 16 δαγκωτό..συνάντηση χωρις εμένα δεν γίναιτε 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 6 λεπτά πριν, casperakos είπε: δαγκωτό..συνάντηση χωρις εμένα δεν γίναιτε Φέρε και το πουλί σου !! Ξέρεις εσύ... Edited January 16 by menidi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 16 Share Posted January 16 Εγώ 50/50 γιατί μπορεί να είμαι χωριό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted January 16 Share Posted January 16 και εγώ μέσα παιδιά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΠΑΜΠΗΣ MJT Posted January 16 Share Posted January 16 Αν και μη Αθηνέζος θα ήθελα παρα πολυ να παρευρεθώ στη συνάντηση, ωστόσο μου είναι σχεδόν αδύνατο αφου θα εχει απαγορευτικό, αποκλεισμένος απο τα χιόνια , οπότε ρε παίδες μια αλλη φορά.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δήμος Posted January 16 Share Posted January 16 παρών!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swter Posted January 16 Share Posted January 16 @#$%@$#$ 6 εβδομαδες ρε ειμαι εδω , πηγατε στα χιονια προδοτες και ρωτησες τη γυναικα μου σιγουρα ποτε πεταω για Φρανς, καθαρμα.. 26 πεταω γμτ.. Ετσι κ βγουν τα τερατα και χασω τη μπαλα αυτη , με -8 σε κυριο κ κοντρολ να επιμενουν , θσ σαλταρω ρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swter Posted January 16 Share Posted January 16 Ειδα τωρα κατι ευχαριστα πως μπορει να καθυστερησει το κρυο και να μπει Αθενς 28-29 . Μηπως να το κανουμε με την αρχη του μηνα να σκαψουμε και το δρομο μας για εκει ??😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 16 Author Share Posted January 16 6 λεπτά πριν, swter είπε: @#$%@$#$ 6 εβδομαδες ρε ειμαι εδω , πηγατε στα χιονια προδοτες και ρωτησες τη γυναικα μου σιγουρα ποτε πεταω για Φρανς, καθαρμα.. 26 πεταω γμτ.. Ετσι κ βγουν τα τερατα και χασω τη μπαλα αυτη , με -8 σε κυριο κ κοντρολ να επιμενουν , θσ σαλταρω ρε.... Καντο 27.Ολο δικαιολογιες εισαι.😗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted January 16 Share Posted January 16 Μέσα..... ηχηρό ναι !! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billias7815 Posted January 16 Share Posted January 16 Μέσα και εγώ!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swter Posted January 16 Share Posted January 16 1 ώρα πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Καντο 27.Ολο δικαιολογιες εισαι.😗 Ρε 27 ειναι Δευτερα , δουλευω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 16 Author Share Posted January 16 6 λεπτά πριν, swter είπε: Ρε 27 ειναι Δευτερα , δουλευω... Παιξτο αρρωστος..😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted January 16 Share Posted January 16 Μέσα! 😎 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted January 16 Share Posted January 16 3 ώρες πριν, swter είπε: Ρε 27 ειναι Δευτερα , δουλευω... Κάντο 26 βράδυ να φύγεις, έχει κατι ωραια χαλαρά αερ.δρομολόγια μες τη νύχτα!!! Παρών εκτός Ευρυτανικού απροόπτου!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted January 16 Share Posted January 16 19 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε: Κάντο 26 βράδυ να φύγεις, έχει κατι ωραια χαλαρά αερ.δρομολόγια μες τη νύχτα!!! Παρών εκτός Ευρυτανικού απροόπτου!! Άσε τα απρόοπτα εσύ....και εγώ είχα κανονίσει για Μαίναλο Κυριακή αλλά θα πάω Σαββατο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...