32 - 32,5 σχεδον παντου, ενω πλησιαζουμε μεσανυχτα.....απαλευτη κατασταση πρεπει να παιζει εξω....
30,5 - 31,0 τα πιο νοτια, αλλα με 60-70% υγρασιες, η αισθηση ειναι για 35-36....
Αντε 48 ωρες ακομα, Τεταρτη ξημερωματα μια ανασιτσα να δουμε για τη συνεχεια....
Πάντως εγώ πήγα ποδηλατάδα από τα Βριλήσσια στο ΟΑΚΑ κατά τις 8:30 και μου φάνηκε υποφερτή η θερμοκρασία. Είχε και ένα ελαφρύ αεράκι. Τα πιο δροσερά σημεία ήταν το ρέμα Μελισσίων-Χαλανδρίου στο ύψος του Σισμανογλείου και τα χωράφια πίσω από το Σισμανόγλειο.
Bonus info: το κανάλι απέναντι από το κτίριο του ΕΣΑΚΕ στο ΟΑΚΑ είχε μπόλικο νερό 🤔
Δεν μπορώ να πω ότι έφαγα τρελές ζέστες αυτή την εβδομάδα λόγω απουσίας σε νησί, αν και ο λίβας εκεί γύρω στην Τρίτη/Τετάρτη ήταν αισθητός με ένα βράδυ πολύ ζεστό και ανεμώδες.
Στην επιστροφή σήμερα είδα 40 βαθμούς το απόγευμα στο ύψος του Αυλώνα, 39,5 μέσα στη Χαλκίδα, και πολυ πιο χαλαρές θερμοκρασίες στα κομμάτια του λεκανοπεδίου Αθηνών που πέρασα.
Πενθώ για τα καλοκαίρια που είχαμε όταν μεγάλωνα και λυπάμαι για τις ελάχιστες θερμοκρασίες-τέρατα. Απαράδεκτο ότι η κάθε αποκλιμάκωση καύσωνα φέρνει τις θερμοκρασίες απλά λίγο πάνω από τις μέσες τιμές 😞