Καλός ο παιος
Μετωπαρα νύχτα 24 προς 25/12 και ύστερα μίνι ψυχρή εισβολή με καποια φαινόμενα
Το ΑΙ μετριοτατο με όλα τα φαινόμενα νότια
Το προβαδισμα για χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα μετά τις 26/12 το έχουν για ακόμα μια φορά τα προσηνεμα. Όποιος διαφωνεί πολύ απλά δεν ξέρει να διαβάζει χάρτες. Για ΚΒ θέλουμε τεράστιες αλλαγες
Εντάξει με irrigation και στο Καστελόριζο θα είναι. Τα καλοκαίρια της Ελλάδας είναι too much ακόμα κ για κοκοφοίνικες. 1000 mm υπολείπεται και το Καστελόριζο από το ιδανικό του κοκοφοίνικα για επιβίωση. Συνεχές πότισμα οπουδήποτε στον Ελλαδικό χώρο βασικά.
Πάντως προσωπικά νομίζω η Κάσος in the long run πιο αξιόπιστη βγαίνει από Καστελόριζο. Οκ στην Ελπίδα δεν έπεσε κάτω από 4.5 το Καστελόριζο που ήταν σουπερ γούαου αλλά με διάταξη χιονιά Τουρκίας το Καστελόριζο ακόμα κ το παραλιακό θα λυγίσει πιο εύκολα από Κάσο λέω.