[weathermaniac] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 2 λεπτά πριν, BrainA είπε: ηρέμησε. βγες λίγο έξω. πιες ένα ποτάκι. χαλαρα. δεν υπάρχουν μόνον οι χάρτες ρε συ.....😉 Την Πέμπτη τελείωσε η εξεταστική, βγηκα ήδη 2 φορές. Εσύ πάλι μπαίνεις εδώ όταν εμφανίζονται τα μωβββ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) 10 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Την Πέμπτη τελείωσε η εξεταστική, βγηκα ήδη 2 φορές. Εσύ πάλι μπαίνεις εδώ όταν εμφανίζονται τα μωβββ Βγαίνε πολύ έξω! Απορώ πως κάποιοι άνθρωποι είστε τόσο σπιτόγατες! Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η βροχή και η μουντάδα αλλά μου αρέσει να βγαίνω συχνά βόλτες! Δε μου αρέσει τόσο το "μέσα"!!! Edited March 9, 2020 by WEATHER-FUN 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 6 λεπτά πριν, WEATHER-FUN είπε: Βγαίνε πολύ έξω! Απορώ πως κάποιοι άνθρωποι είστε τόσο σπιτόγατες! Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η βροχή και η μουντάδα αλλά μου αρέσει να βγαίνω συχνά βόλτες! Δε μου αρέσει τόσο το "μέσα"!!! Μακάρι να είχαμε λεφτά να βγαίναμε. Δυστυχώς με 20 ευρώ δεν τη βγάζεις για 3 μέρες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) Αναμενόμενα χάθηκε η κοντινή διαταραχή.. ωραίο αυτό που βγάζει ο τζίφος στα μακρινά αλλά τα μισά από.αυτα που δίνει θα έπεφταν στα Γιάννενα. υ.γ. μόλις ακυρώθηκε το δρομολόγιο για Γιάννενα λόγω Κορονοιου... Edited March 9, 2020 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) η παγωμένη τρελά συνεχίζεται, ότι πρέπει για διάδοση της ασθένειας η μία ισχυρότερη ψυχρή εισβολή μετά την άλλη, λες και μπαίνει τώρα ο χειμώνας... Edited March 9, 2020 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanossnow Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 10 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: η παγωμένη τρελά συνεχίζεται, ότι πρέπει για διάδοση της ασθένειας απ'τη μια ωραίο που μπορεί να δούμε καμία νιφαδα αλλά από την άλλη ....Αυτός ο ιός στο κρύο αντέχει......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanossnow Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 τι παίρνει ο τζίφος απορω... άμα δείτε από τις 200 ώρες και μετα ολο ψυχος δινει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) χαχα, έχει γέλιο ο τζίφος στα μακρινά, δεν υπάρχει περίπτωση βεβαια να βγει κατι τετοιο τελος μαρτιου Edited March 9, 2020 by DIMITRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 χαχαχαχα ο ιστορικός προσήνεμος χαχαα άργησε 1 μήνα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Λες και πάμε προς το χειμώνα και όχι στην άνοιξη... αλλά τζίφος είναι αυτός και η αξιοπιστία στα τάρταρα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 1 λεπτό πριν, DIMITRIS είπε: Λες και πάμε προς το χειμώνα και όχι στην άνοιξη... αλλά τζίφος είναι αυτός και η αξιοπιστία στα τάρταρα... Δημήτρη περιμένουμε Ευρωπαίο, γιατί ναι μεν τζίφος είναι αυτός, αλλά πλέον έχει τουμπιάσει σε όλα τα σημαντικά πράγματα προς ευρωπαίος στην Αμερική, οπότε έτσι όπως το πάει δεν μου κάνει εντυπωση να χιονίσει Χαλκίδα λίγο πριν μπει.. ο Απρίλης.. Αναμένουμε, αν και αν γίνει ψυχρή εισβολή ότι έχει ανθίσει κανένα μήνα τώρα θα καεί 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) 1 στο εκατομμύριο να έβγαινε αυτό το τρελό σενάριο του τζίφου Edited March 9, 2020 by DIMITRIS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 13 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Δημήτρη περιμένουμε Ευρωπαίο, γιατί ναι μεν τζίφος είναι αυτός, αλλά πλέον έχει τουμπιάσει σε όλα τα σημαντικά πράγματα προς ευρωπαίος στην Αμερική, οπότε έτσι όπως το πάει δεν μου κάνει εντυπωση να χιονίσει Χαλκίδα λίγο πριν μπει.. ο Απρίλης.. Αναμένουμε, αν και αν γίνει ψυχρή εισβολή ότι έχει ανθίσει κανένα μήνα τώρα θα καεί Γιά Ήπειρο τι λέει Μιχαήλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 2 λεπτά πριν, billipiros12 είπε: Γιά Ήπειρο τι λέει Μιχαήλ εεε χάλια μαύρα, ακριβώς το ανάποδο από τις ευνοικές διατάξεις Ηπείρου Βασίλη δυστυχώς.. Μην κοιτάς που το κύριο έβγαλε καλό σενάριο με Back door η Ήπειρος σχεδόν ποτέ δεν βλέπει κάτι αξιόλογο. Και γενικά δεν πείθει προς το παρόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanossnow Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 17 λεπτά πριν, DIMITRIS είπε: 1 στο εκατομμύριο να έβγαινε αυτό το τρελό σενάριο του τζίφου Ας έβγαινε....Αυτό με χιονίζει έστω και λίγο σχετικά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Καλησπέρα. Αντε καλό χειμώνα παιδια. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 39 λεπτά πριν, thanasismtrk είπε: Ας έβγαινε....Αυτό με χιονίζει έστω και λίγο σχετικά ναι αλλα οι πιθανοτητες να βγει σχεδον μηδενικές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Μόλις τώρα, nikolas 2365 είπε: Καλησπέρα. Αντε καλό χειμώνα παιδια. 😂 Πατρίδα τώρα αρχίζει ο χειμώνας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 χάλια ο ευρωπαίος αλλά καλύτερος από το πρωί. Άρα το ούκμο θα έβγαζε και αυτό ψυχρή εισβολή Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 6 λεπτά πριν, DIMITRIS είπε: Πατρίδα τώρα αρχίζει ο χειμώνας! Χαχαχαχα.. εντάξει να το δω και αυτό και τι στο κόσμο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow Junky Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Εντάξει αν βγουν αυτά που βλέπει ι τζιφοσ ο καιρός τρελάθηκε.για μένα ελπίζω πως όχι γιατι θα κάνει ζημιεσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Δεν είναι καιρός για παγετόυς στα πεδινα. Μόνο ζημιές θα επιφέρει. Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον αυγουστο. Ας κάνει που και που καμια βροχουλα και όλα καλά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Έμαθε ο χειμώνας ότι έκοψε τα σουρτα φερτα ο Μισέλ και είπε να περάσει.😂😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THUNDERSNOW1965 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 21 ώρες πριν, THUNDERSNOW1965 είπε: ... εγώ πάντως στεναχωρήθηκα .... απόψε δεν έβγαλε στις 378 h το συνήθες super dooper διαβολοχαμηλό που θα βυθίσει την επικράτεια στο σκότος και τον πάγο ....😂... μα γιατί ...????? 🤣😂 ... ''ευτυχώς επανήλθε η ''κανονικότητα'' ... στον τζίφο...'' ... και έτσι θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε ήσυχοι απόψε ....😂🤣😂 .... ... άντε βρε ... και ''Καλά Χριστούγεννα'' ....🤣😂🤣... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 1 ώρα πριν, BrainA είπε: Έμαθε ο χειμώνας ότι έκοψε τα σουρτα φερτα ο Μισέλ και είπε να περάσει.😂😂😂😂 βασικά μόλις τα ξεκίνησα και άρα από τώρα άκυρος χαχα. Αλλά ο βρωμοιος μου ακύρωσε τα κτελ σήμερα και θα χάσω μάθημα τώρα!! Τώρα νομίζω πως το αικον θα βελτιώσει το χαμηλό της Κύπρου, για να δο΄με 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...