Jump to content
Canadathens13

Ανάλυση χαρτών Μαρτίου 2021!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να δούμε αν ο τζίφος στις επόμενες ώρες του ραν , φέρει αυτό το βαρομετρικό χαμηλό απτην Ιταλία και το συνδυάσει με τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες....

GFSOPIT06_84_1.png

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε:

Τα 30-40 mm χιονουετού για την Πέμπτη έγιναν 3-4...

Μας κατέστρεψε το παράλληλο.....Αλλά ψευτοβελτιώθηκε το κύριο 

GFSOPIT06_96_5.png

GFSOPIT06_96_4.png

Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σε όλους παιδιά. Με υγεία σε σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Και του χρόνου λεύτεροι ...

Τελικά για Κυριακή και το gfs όπως το Ευρωπαϊκό έβγαλαν χιόνια ..... Ας κρατήσει αυτή η τάση....

GFSOPIT06_150_53.png

Θάψιμο στην περιοχή μου αχχαχαχαχα , πως και έτσι συνήθως στις υετότρυπες είμαι😂

overview_20210315_06_150.jpg

Επεξεργάστηκε από thanossnow

53 λεπτά πριν, Barney-sal είπε:

Παιδιά Καλή Σαρακοστή!! Έχουμε κάτι και για Λάρισα ή βροχουλα?

Καλη σαρακοστη καιρος π φιλε θεσσαλια εκτος αυτες τις μερες

το σαββατοκυριακο κατι χειμωνιατικο μπορει να παιξει ,ισως το κυκνειο ασμα του χειμωνα οσον αφορα χιονι σε χαμηλα υψομετρα αν και δεν το κοβω ν αλλαζει η κυκλοφορια οποτε η βαθια ανοιξη αργει ακομη και μακαρι να μην ερθει και ποτε φετος και να εχουμε ενα ατελειωτο φθινοπωρο μεχρι οσο παει το ματι και ακομη παραπερα...

37 λεπτά πριν, thanossnow είπε:

Θάψιμο στην περιοχή μου αχχαχαχαχα , πως και έτσι συνήθως στις υετότρυπες είμαι😂

overview_20210315_06_150.jpg

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινει λιγοτερο χιονι εδω 

1 λεπτό πριν, Παίονας είπε:

Λογικά κάτι θα παίζει εδώ σε μένα που δίνει τόσο πολύ....πχ καμιά σύγκλιση κάτι τέτοιο.... Και εκεί μπορεί να τύχει να μην πιάνει η σύγκλιση .....

52 λεπτά πριν, thanossnow είπε:

Τελικά για Κυριακή και το gfs όπως το Ευρωπαϊκό έβγαλαν χιόνια ..... Ας κρατήσει αυτή η τάση....

GFSOPIT06_150_53.png

ναι αλλα σε αυτον τον χαρτη εχω περισσοτερα χιλ απο καποιες περιοχες κ δεν νομιζω να εχω λιγοτερο κρυο

10 λεπτά πριν, Παίονας είπε:

εκτος κ εαν ειναι το ανοικτο χρωμα απο την αλλη μερια απο τα πολλα χιλ  χα χα

21 λεπτά πριν, Παίονας είπε:

ναι αλλα σε αυτον τον χαρτη εχω περισσοτερα χιλ απο καποιες περιοχες κ δεν νομιζω να εχω λιγοτερο κρυο

Παίονα 😂(δεν θυμάμαι το ονομα σου ) Δυστυχώς αυτά τα site δεν έχουν καλή ανάλυση όποτε δεν δείχνουν και πολύ ακριβείς τις μεταφράσεις των μοντέλων........Μόνο το meteociel είναι καλό....τώρα βρήκε να χαλάσει που έχει ενδιαφέρον ο καιρός.....

21 λεπτά πριν, Παίονας είπε:

εκτος κ εαν ειναι το ανοικτο χρωμα απο την αλλη μερια απο τα πολλα χιλ  χα χα

Για παράδειγμα αυτή είναι η μετάφραση του 06 ραν από το windy.. . Έτσι όπως το βλέπω αν έβγαινε μπορεί να έπαιζε ρόλο η ραγδαιότητα των φαινομένων , γιαυτό αν δεις παρόλο που είσαι πιο βόρεια δίνει σε σένα 3 βαθμούς και 6 χιλιοστά  ..ενώ σε μένα 2 βαθμούς και 8 εκατοστά σε χιόνι....... Μην ανησυχείς όμως αυτό θα αλλάξει και στο επόμενο ραν....μην τα εξαφανίσει κιόλας  ....

Πρώτη εικόνα για εδώ 

Δεύτερη εικόνα για την περιοχή σου...

20210315_140238.jpg

20210315_140250.jpg

Το πρωινό θαψιμο του οαραληλου έγινε λίγα εκατοστά το.μεσημερι και στο 12αρι έγινε ήλιος λαμπερός για πέμπτη.. για κλάματα η φάση. .

Από ψυχρη εισβολή σε θερμή εισβολή ο τζίφος για Κυριακή......ότι να ναι τελικά δεν αξίζει να ασχοληθώ.....Τι αλλαγές είναι αυτές μέσα σε ένα ραν.....

παντως εδω παιδια παραλιγο να δουμε χιονοπτωση με 7 βαθμ. μεσα σε μια ωρα η θερμ. επεσε απο 14 σε 7 με καταιγιδα. στα σκοπια κ στα συνορα στα ψηλα μαλλον χιονιζει. βαρδαρης δυνατος παγωμενος

μαρτιος ειναι ρε παιδια δεν υπαρχει οχι μεσοπροθεσμο ουτε καν βραχυπροθεσμο..72 ωρες και πολυ ειναι για να πεις οτι υπαρχει μια ταση.Για τα μελλουμενα ακομη τιποτα δεν ξεκαθαρισε και μπορει να εχουμε τα παντα απο κανονικο χιονοχαμηλο μεχρι βροχοχαμηλο μπομπα μεχρι ενα περασμα μεχρι ζεστη μεχρι οτι μπορουμε να φανταστουμε..

4 ώρες πριν, thanossnow είπε:

Για παράδειγμα αυτή είναι η μετάφραση του 06 ραν από το windy.. . Έτσι όπως το βλέπω αν έβγαινε μπορεί να έπαιζε ρόλο η ραγδαιότητα των φαινομένων , γιαυτό αν δεις παρόλο που είσαι πιο βόρεια δίνει σε σένα 3 βαθμούς και 6 χιλιοστά  ..ενώ σε μένα 2 βαθμούς και 8 εκατοστά σε χιόνι....... Μην ανησυχείς όμως αυτό θα αλλάξει και στο επόμενο ραν....μην τα εξαφανίσει κιόλας  ....

Πρώτη εικόνα για εδώ 

Δεύτερη εικόνα για την περιοχή σου...

20210315_140238.jpg

20210315_140250.jpg

πριν απο μιση ωρα ημουνα κοντα στη γευγελη σε ενα χωριο στα 500- 600μ πρεπει να χιονιζει τωρα εκει

37 λεπτά πριν, Παίονας είπε:

πριν απο μιση ωρα ημουνα κοντα στη γευγελη σε ενα χωριο στα 500- 600μ πρεπει να χιονιζει τωρα εκει

Παγερός και έντονος και εδώ ο βαρδάρης άλλα δεν πέσαμε πολύ...12.6 τώρα......

Επεξεργάστηκε από thanossnow

Για βροχοχαμηλό το πάει και το ευρωπαικό [μάλλον]

Επεξεργάστηκε από [weathermaniac]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...