Jump to content
sotos*snow

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χόχλια πήγαμε κοντα 15οC, αλλα πλέον εδώ και λίγα λεπτά εχουμε πύκνωση νεφώσεων και η θερμοκρασία πήγε 16οC+....Μελίσσια στους 21οC....

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημέρα από Βοιωτία. Πλήρης άπνοια μετά από πάρα  πολλές μέρες και ελπίζω να παραμείνει ο έτσι. Για να δούμε αν θα μας κάνει την χάρη. 

IMG_20220814_081302.jpg

Καλημέρα, αναπτύξεις εδώ στα Μεσάγκαλα και κυματισμος. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε αν και η κακοκαιρία βλέπω στα τελευταία ραν υποβαθμίστηκε υετικα

Επεξεργάστηκε από [weathermaniac]

30 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

IMG_20220814_081302.jpg

Καλημέρα, αναπτύξεις εδώ στα Μεσάγκαλα και κυματισμος. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε αν και η κακοκαιρία βλέπω στα τελευταία ραν υποβαθμίστηκε υετικα

Ήπειρο Μιχαήλ τρομερή μουφα.

Τίποτα.

Μπόρα στα Τέμπη τώρα.

IMG_20220814_090247.jpg

Κίσσαβος

IMG_20220814_090956.jpg

Επεξεργάστηκε από [weathermaniac]

Αλλαγη σκηνικου κο εδω Δυτικη Δθιωτιδα μετα απο 11 σερι ημερες Δυτικο ρευμα!!!!

Ελαχιστη 17.9 ανεβασμενη καθως συννεφιασε παροδικα κ μας.ερχεται δροσερο αγερι απο Βελουχαρα που λεει κι ο Κωστας...

25.0 νταν τωρα και ετοιμαζομαστε για καταιγιδοπαρτυ Κυριακης!

Άρχισε να βρέχει και να φυσάει εδώ στα Μεσάγκαλα, αλλά μην φανταστείτε, όχι κάτι ιδιαίτερο.

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά! Μεγάλη μούφα άλλη μια δηλαδή … κι ενώ όλοι τάζανε πρωινό ξύπνημα με βροχες και καταιγίδες σε όλη την περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας και μάλιστα με έντονα φαινόμενα όχι απλά δεν συμβαίνει αυτό αλλά και η κάποια συννεφιά που είχε διαλύεται και βγαίνει ο ήλιος πλέον …. 

Χαλκιδική κανείς? Έχει μεγάλη καταιγίδα ο Θερμαϊκός, απομακρυνομενη από εδώ βέβαια

Noμίζω φάγαμε φολα πανελλαδικά, αν δειτε δορυφόρο μόνο η περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας έχει νεφώσεις. Λες και η ψυχρή λίμνη έφυγε βόρεια προς Βαλκανια

3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Χαλκιδική κανείς? Έχει μεγάλη καταιγίδα ο Θερμαϊκός, απομακρυνομενη από εδώ βέβαια

Εμάς θα μας επηρεάσει τίποτα;;;Έχει μεγάλη γίδα ανατολικά,ένα κουρτινάκι νότια και μαυρίλα βόρεια...

12 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Νοτιοανατολικα της Θεσσαλονικης έχει μεγάλη μαυριλα

13 λεπτά πριν, thesprotos είπε:

Noμίζω φάγαμε φολα πανελλαδικά, αν δειτε δορυφόρο μόνο η περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας έχει νεφώσεις. Λες και η ψυχρή λίμνη έφυγε βόρεια προς Βαλκανια

Εννοείται έτσι είναι τα πράγματα καμία σχέση με τα προβλεπόμενα στο πάνω από  90% της χώρας !!! Μόνο μια μικρή περιοχή σε νόμο Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής που και σε αυτήν θα ανοίξει σε λίγη ώρα …. Τεράστια φόλα 

4 λεπτά πριν, CLAPSANTO είπε:

Εγώ ειμαι αισιόδοξος που δεν έχουμε νεφώσεις 

Στο μυαλό μου είσαι......μας τρολάρει συνεχεια και σενα και μενα

27 λεπτά πριν, Kilkis1989 είπε:

Εμάς θα μας επηρεάσει τίποτα;;;Έχει μεγάλη γίδα ανατολικά,ένα κουρτινάκι νότια και μαυρίλα βόρεια...

Δεν είμαι σε θέση να τα παρακολουθήσω αναλυτικά δυστυχώς. Ωστόσο μου φαίνεται δύσκολο να μην κάνει καταιγίδα εκεί σήμερα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...