Jump to content
nikolas 2365

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2023

Recommended Posts

Πάντως μπορεί να έχουμε εμείς -4 στα 850 αλλά το ίδιο έχουν και Ουκρανία μεριά, οπότε μυρίζει απλά ένα γενικυμενο αλλά χλιαρό κρύο.

2 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Πάντως μπορεί να έχουμε εμείς -4 στα 850 αλλά το ίδιο έχουν και Ουκρανία μεριά, οπότε μυρίζει απλά ένα γενικυμενο αλλά χλιαρό κρύο.

Αν ισχύσει τελικά αυτό, εμάς νομίζω δεν μας φτάνει ούτε το -5 για χιόνοστρωση. Χωρίς ένα -7 τουλάχιστον στα βόρειά μας εννοώ..

Μόλις τώρα, nikolasxm είπε:

Αν ισχύσει τελικά αυτό, εμάς νομίζω δεν μας φτάνει ούτε το -5 για χιόνοστρωση. Χωρίς ένα -7 τουλάχιστον στα βόρειά μας εννοώ..

Καλά αυτό είναι σαν μέσο όρο σεναρίων. Αν έχεις σωστή διάταξη το -5 φτάνει άνετα πάντως.

Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε:

Καλά αυτό είναι σαν μέσο όρο σεναρίων. Αν έχεις σωστή διάταξη το -5 φτάνει άνετα πάντως.

Συμφωνώ. Αυτό ειπα. Η σωστή διάταξη περιλαμβάνει  κρύο στα βόρεια. -7 με -8.  Έτσι δεν είναι;

2 λεπτά πριν, nikolasxm είπε:

Συμφωνώ. Αυτό ειπα. Η σωστή διάταξη περιλαμβάνει  κρύο στα βόρεια. -7 με -8.  Έτσι δεν είναι;

όχι απαραίτητα, αν είσαι κοντά η μέσα σε συγκλιση χιονίζει και με -3 τον χειμώνα

3 λεπτά πριν, Χιών είπε:

Η Φλόριντα σήμερα έχει ψυχρή εισβολή, με το 0 στα 850 στα φτάνει ως τις Μπαχάμες

gfsna-1-6.png?6

gfsna-1-12.png?6

Είναι η αποκοπή που κοιτούσα την τελευταία εβδομάδα που σε σημαντικό βαθμό είναι υπέυθυνη για τον αυλώνα της δυτικής Ευρώπης

Θελετε να ανοιξω τον Φλεβαρη οπως ανοιξα τον περσινό Μαρτιο και να γινει Χαμος ;Δεν θα προλαβαινουμε να σχολιάζουμε τις καταβάσεις που θα ερχονται απο την συχνότητα .Μεχρι και ο Σλοθ απο το Γκουνις θα μιλησει καθαρα 😂

2 λεπτά πριν, south coast είπε:

Εσυ θα φερεις το 3/3 

Οκ δεν το ανοίγω τοτε🙈 χαχαχαχα

Ας το ξανανοίξει ο Νικολας μπας και εχω δεύτερη ευκαιρία στις δικές μου γειτονιες🤩

Παιδιά πρέπει να πρωτοτυπήσουμε 

Αφήστε εμένα να το ανοίξω και θα δείτε τον ιστορικό ΚΒ χιονιά να γίνεται πραγματικότητα

Στρατηγέ μου αναμένω οδηγίες 🤣

@vorios_polos

Edited by South καυσωνάκιας

Μετά τη σύντομη περίοδο Άνοιξης που έρχεται, όλα δείχνουν προς το τέλος της εβδομάδας ότι ο αυλώνας έρχεται προς το μέρος μας,  ο αυλώνας ο πράσινος μας οδηγεί και θα κάνει και μια αποκοπή για μια Ελλάδα κάτασπρη, σιβηριανή (όταν γίνει μπλε)!!🤣🤣 

Για δυτική Πελοπόννησο πρώτος στόχος παραμένει το πεδινό - ημιορεινό χιόνι. 

Δεύτερος στόχος, αν δεν μπορεί να κάνει πεδινό, να βάλουν τα βουνά όσο περισσότερο γίνεται (πολλά μέτρα).

8 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

Αφήστε εμένα να το ανοίξω και θα δείτε τον ιστορικό ΚΒ χιονιά να γίνεται πραγματικότητα

@vorios_polos

Θα έρθει η πρώτη down door πολική εισβολή στην ιστορία από Σαχάρα!!🤣🤣🤣

7 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

@vorios_polos

Ουτε να το σκεφτεσαι...Βγαλε αυτο  που εχεις στο μυαλο σου...Δαιμονα της ζεστης και του καυσωνα...Μεινε εκει που ανηκεις..Στην καυσωνικη σου κολαση...Να καεις μαζι της...Δοξαζε τον δαιμονα της πυρας...Τον θεο του φουρνου...Αλλα Φλεβαρη δεν ανοιγεις...🤣Σε Διαταζω..

271b0e5b6e1a45a2b82c2328ec8452ff.jpg

Ο ναύτης πάει πλέον τον Αυλώνα πάνω μας χαχαχαχα και το χαμηλο στη Ρόδο χωρίς θερμοκρασίες βέβαια αλλά παραπέρα ανατολικά 

Edited by Galanto

12 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

@vorios_polos

Θες?καβατζωσε θέση και έγινε...

14 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

@vorios_polos

Ο @South καυσωνάκιας μετά τη μετατροπή του φλογοβόλου σε freezegun στο εργαστήρι του @Vorios polos!!!🤣🤣🤣🤣

Adorable-Realistic-Ivorygull-size-restri

Πάμε νασααααααα..αμα βγει κανένα τέτοιο υπόσχομαι να κοιταω πρωτα νάσα και μετα όλα τα άλλα 🤣🤣🤣

geos-0-168.png

Edited by Galanto

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...