Galanto Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Ορίστε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης μασ Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 20 λεπτά πριν, bill24 είπε: Τι να πιστεψω ρε απο τον κλοουν αχαχαχαχα απλα προτιμαω αυτα απο αυτα που ειχαμε πριν 6 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Πάντως μπορεί να έχουμε εμείς -4 στα 850 αλλά το ίδιο έχουν και Ουκρανία μεριά, οπότε μυρίζει απλά ένα γενικυμενο αλλά χλιαρό κρύο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 2 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Πάντως μπορεί να έχουμε εμείς -4 στα 850 αλλά το ίδιο έχουν και Ουκρανία μεριά, οπότε μυρίζει απλά ένα γενικυμενο αλλά χλιαρό κρύο. Αν ισχύσει τελικά αυτό, εμάς νομίζω δεν μας φτάνει ούτε το -5 για χιόνοστρωση. Χωρίς ένα -7 τουλάχιστον στα βόρειά μας εννοώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Μόλις τώρα, nikolasxm είπε: Αν ισχύσει τελικά αυτό, εμάς νομίζω δεν μας φτάνει ούτε το -5 για χιόνοστρωση. Χωρίς ένα -7 τουλάχιστον στα βόρειά μας εννοώ.. Καλά αυτό είναι σαν μέσο όρο σεναρίων. Αν έχεις σωστή διάταξη το -5 φτάνει άνετα πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε: Καλά αυτό είναι σαν μέσο όρο σεναρίων. Αν έχεις σωστή διάταξη το -5 φτάνει άνετα πάντως. Συμφωνώ. Αυτό ειπα. Η σωστή διάταξη περιλαμβάνει κρύο στα βόρεια. -7 με -8. Έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 2 λεπτά πριν, nikolasxm είπε: Συμφωνώ. Αυτό ειπα. Η σωστή διάταξη περιλαμβάνει κρύο στα βόρεια. -7 με -8. Έτσι δεν είναι; όχι απαραίτητα, αν είσαι κοντά η μέσα σε συγκλιση χιονίζει και με -3 τον χειμώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιών Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Η Φλόριντα σήμερα έχει ψυχρή εισβολή, με το 0 στα 850 στα φτάνει ως τις Μπαχάμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 3 λεπτά πριν, Χιών είπε: Η Φλόριντα σήμερα έχει ψυχρή εισβολή, με το 0 στα 850 στα φτάνει ως τις Μπαχάμες Είναι η αποκοπή που κοιτούσα την τελευταία εβδομάδα που σε σημαντικό βαθμό είναι υπέυθυνη για τον αυλώνα της δυτικής Ευρώπης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Θελετε να ανοιξω τον Φλεβαρη οπως ανοιξα τον περσινό Μαρτιο και να γινει Χαμος ;Δεν θα προλαβαινουμε να σχολιάζουμε τις καταβάσεις που θα ερχονται απο την συχνότητα .Μεχρι και ο Σλοθ απο το Γκουνις θα μιλησει καθαρα 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Να ανοίξω εγώ τον Φλεβάρη?????🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 1 minute ago, [weathermaniac] said: Να ανοίξω εγώ τον Φλεβάρη?????🤣 Εσυ θα φερεις το 3/3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 2 λεπτά πριν, south coast είπε: Εσυ θα φερεις το 3/3 Οκ δεν το ανοίγω τοτε🙈 χαχαχαχα Ας το ξανανοίξει ο Νικολας μπας και εχω δεύτερη ευκαιρία στις δικές μου γειτονιες🤩 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Παιδιά πρέπει να πρωτοτυπήσουμε Αφήστε εμένα να το ανοίξω και θα δείτε τον ιστορικό ΚΒ χιονιά να γίνεται πραγματικότητα Στρατηγέ μου αναμένω οδηγίες 🤣 @vorios_polos Edited January 14, 2023 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Πάμε δυνατά για το ξεροκρυοοοοοοο με τα πράσινα γεωδυναμικα αααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσήνιος Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Μετά τη σύντομη περίοδο Άνοιξης που έρχεται, όλα δείχνουν προς το τέλος της εβδομάδας ότι ο αυλώνας έρχεται προς το μέρος μας, ο αυλώνας ο πράσινος μας οδηγεί και θα κάνει και μια αποκοπή για μια Ελλάδα κάτασπρη, σιβηριανή (όταν γίνει μπλε)!!🤣🤣 Για δυτική Πελοπόννησο πρώτος στόχος παραμένει το πεδινό - ημιορεινό χιόνι. Δεύτερος στόχος, αν δεν μπορεί να κάνει πεδινό, να βάλουν τα βουνά όσο περισσότερο γίνεται (πολλά μέτρα). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Εγώ ο καημενουλης δύο πράγματα ζητάω, ένα δυτικό και ένα κεντροβορειο χιόνι. Είναι πολλά?😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσήνιος Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 8 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Παιδιά πρέπει να πρωτοτυπήσουμε Αφήστε εμένα να το ανοίξω και θα δείτε τον ιστορικό ΚΒ χιονιά να γίνεται πραγματικότητα Στρατηγέ μου αναμένω οδηγίες 🤣 @vorios_polos Θα έρθει η πρώτη down door πολική εισβολή στην ιστορία από Σαχάρα!!🤣🤣🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 7 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Παιδιά πρέπει να πρωτοτυπήσουμε Αφήστε εμένα να το ανοίξω και θα δείτε τον ιστορικό ΚΒ χιονιά να γίνεται πραγματικότητα Στρατηγέ μου αναμένω οδηγίες 🤣 @vorios_polos Ουτε να το σκεφτεσαι...Βγαλε αυτο που εχεις στο μυαλο σου...Δαιμονα της ζεστης και του καυσωνα...Μεινε εκει που ανηκεις..Στην καυσωνικη σου κολαση...Να καεις μαζι της...Δοξαζε τον δαιμονα της πυρας...Τον θεο του φουρνου...Αλλα Φλεβαρη δεν ανοιγεις...🤣Σε Διαταζω.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Ο ναύτης πάει πλέον τον Αυλώνα πάνω μας χαχαχαχα και το χαμηλο στη Ρόδο χωρίς θερμοκρασίες βέβαια αλλά παραπέρα ανατολικά Edited January 14, 2023 by Galanto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 12 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Παιδιά πρέπει να πρωτοτυπήσουμε Αφήστε εμένα να το ανοίξω και θα δείτε τον ιστορικό ΚΒ χιονιά να γίνεται πραγματικότητα Στρατηγέ μου αναμένω οδηγίες 🤣 @vorios_polos Θες?καβατζωσε θέση και έγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Cfs λιγο δυτικα μας Edited January 14, 2023 by Galanto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Νασα το ονειρο καθε δυτικομακδεονα με το χαμηλο απο κατω μας να ανεβαίνει απο Πελοπόννησο σε θεσσαλια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσήνιος Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 14 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Παιδιά πρέπει να πρωτοτυπήσουμε Αφήστε εμένα να το ανοίξω και θα δείτε τον ιστορικό ΚΒ χιονιά να γίνεται πραγματικότητα Στρατηγέ μου αναμένω οδηγίες 🤣 @vorios_polos Ο @South καυσωνάκιας μετά τη μετατροπή του φλογοβόλου σε freezegun στο εργαστήρι του @Vorios polos!!!🤣🤣🤣🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Πάμε νασααααααα..αμα βγει κανένα τέτοιο υπόσχομαι να κοιταω πρωτα νάσα και μετα όλα τα άλλα 🤣🤣🤣 Edited January 14, 2023 by Galanto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...