Jump to content
nikolas 2365

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2023

Recommended Posts

44 minutes ago, vorios_polos said:

Όχι τον Φλεβάρη μπόνους...τον Ιούλιο πες ότι το έχεις ήδη...😋😎

Εντάξει σκεφτείτε το και μου λέτε αν είναι το ανοίγω εγώ. 

Χειρότερος και ο μέσος όρος 6αριού του ευρωπαικού. Λογικά το 6αρει Gfs ήταν άκυρο.... Ε τι θα ήταν να μου πεις, τόσο καλό σενάριο έχει να κάνει από παλιά.

2 λεπτά πριν, Galanto είπε:

Τελικά προσωρινή ηταν η ανατολικευση μαλλον σιγα σιγα κλειδώνει η θέση 

Καλά ας δούμε και τα υπόλοιπα πρώτα βέβαια. Πολλές φορές το αικον σε 12αρια τρέχει άκυρα, και όλα τα υπόλοιπα δείχνουν αντίθετα πράγματα μετά

Πάντως σε σχέση με το 00ζ είναι καλύτεερο.

Edited by [weathermaniac]

Μην απορησετε αν το γραφημα της Αθηνας Φεβρουαριου 2023 βγει ετσι σε ενδεχομενο ανοιγματος απο @South καυσωνάκιας, θελει μεγαλη προσοχή σε ποιον αφηνετε τετοια θεματα😂

image.thumb.png.859df3bee9d70b135f22e6a08f433e4e.png

Καθε 2 μερες θα μας αναφερει οτι η μεση μεγιστη στην Αθηνα ξεπερνα το 20, η καλαματα το 22 και το λιμανι της Ροδου έχει 19 μεση Τ Φεβρουαριου, ρεκορ Ευρωπης και άλλα τετοια😂

Edited by KapelosG

5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Χειρότερος και ο μέσος όρος 6αριού του ευρωπαικού. Λογικά το 6αρει Gfs ήταν άκυρο.... Ε τι θα ήταν να μου πεις, τόσο καλό σενάριο έχει να κάνει από παλιά.

Πάντως να δεις το πάνελ χειροςτερεψαν παρα πολυ τα ανσαμπλ του ευρωπαιου 

Αρκετα πικ δυτικα και πιο αποδυναμωμένο 

Edited by Galanto

3 minutes ago, KapelosG said:

Μην απορησετε αν το γραφημα της Αθηνας Φεβρουαριου 2023 βγει ετσι σε ενδεχομενο ανοιγματος απο @South καυσωνάκιας, θελει μεγαλη προσοχή σε ποιον αφηνετε τετοια θεματα😂

image.thumb.png.859df3bee9d70b135f22e6a08f433e4e.png

Καθε 2 μερες θα μας αναφερει οτι η μεση μεγιστη στην Αθηνα ξεπερνα το 20, η καλαματα το 22 και το λιμανι της Ροδου έχει 19 μεση Τ Φεβρουαριου, ρεκορ Ευρωπης και άλλα τετοια😂

Χεχε, πρέπει να κρατηθώ και να ευχηθώ σούπερ χιονιά ΚΒ για Φλεβάρη!

Λοιπόν δείτε το και μου λέτε το βράδυ αν θέλετε όντως να ανοίξω εγώ τους χάρτες Φλεβάρη!

Δράμα το αικον ουτε βροχες δε θα φέρει χαχαχα

Άκυρο,  τις βροχες τις έφερε χαχαχα

Μια χαρα ειναι ρε συ...Μη μου αγχωνεσαι...Ολα θα γινουν και για ολους!!

icon-2-171.png

icon-2-168.png

icon-0-168.png

2 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Μια χαρα ειναι ρε συ...Μη μου αγχωνεσαι...Ολα θα γινουν και για ολους!!

icon-2-171.png

icon-2-168.png

icon-0-168.png

Σάκη για βροχες καλο ειναι για χιονια ειναι πολλα βήματα πίσω 

Αν ειχε συνεχ3ια το αικον η μπαλα απο τη Σιβηρία μαλλον θα κοβόταν και θα ερχόταν αφου παει πολυ ψηλα ο Α 

ΠΠου στην πραγματικότητα αυτός είναι ο αυλώνας που κατεβαίνει Ευρώπη από πριν.. θα ήταν τεράστια ειρωνία να φύγει έτσι, να μην χιονίσει Γιάννενα και να ξαναέρθει με λάθος ρόπο για τα δυτικά. απαπαπα. Εκτός αν γινόταν Σοφία.

1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε:

ΠΠου στην πραγματικότητα αυτός είναι ο αυλώνας που κατεβαίνει Ευρώπη από πριν.. θα ήταν τεράστια ειρωνία να φύγει έτσι, να μην χιονίσει Γιάννενα και να ξαναέρθει με λάθος ρόπο για τα δυτικά. απαπαπα. Εκτός αν γινόταν Σοφία.

Χαχχα τωρα το ειδα πραγματικά ο ίδιος ειναι φορτώνει ψυχος αφου δε μας άρεσε και ξανάρχεται χαχα...πάντως εθα βοηθούσε η λιμνη δυτικα ανα έρθει κατά τα μέρη μας 

Edited by Galanto

Εντωμεταξύ το όποιο κρύο δεν θα μας έρθει από τα βόρεια αλλά από κεντρική Μεσόγειο, βόρεια Αφρική. Αφού δεν μπορεί από βόρεια, ας μας έρθει από την έρημο, κλάιν... Άντε και με -8 ερχόμενο από τις πυραμίδες next!

Edited by Ζερίκιος

3 λεπτά πριν, Ζερίκιος είπε:

Εντωμεταξύ το όποιο κρύο δεν θα μας έρθει από τα βόρεια αλλά από κεντρική Μεσόγειο, βόρεια Αφρική. Αφού δεν μπορεί από βόρεια, ας μας έρθει από την έρημο, κλάιν... Άντε και με -8 ερχόμενο από τις πυραμίδες next!

Το εύχομαι!!!!

Edited by [weathermaniac]

51 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε:

Ποσο πιο χαμηλα ρε;;;Τιμησε επιτελους την προ 35ετιας ενδοξη ιστορια σου...χΧαχαχαχ...

Δεν φαντάζεσαι πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω..αν και στην προκείμενη περίπτωση μιλάμε για ρετιρέ😋😋😋

27 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

Εντάξει σκεφτείτε το και μου λέτε αν είναι το ανοίγω εγώ. 

Ανοικτό να προλάβεις και το κλειδώνω και το ανοίγω όταν έρθει η ώρα του...😎

1 λεπτό πριν, bill24 είπε:

Που τα θες τα χιονια εσυ μπαγασα και ποτε τα θες?

Ψαχνω μηπως αλλάξει η κλίση του αυλωνα και γινει πιο κατακόρυφα τοτε θα ρθει ανατολικα μηοως χιονιστω με το πρώτο 21, 22 μετά έχει ο Θεός 

Μόλις τώρα, Galanto είπε:

Ο γαλλος κανει κατι περιεργα δε καταλαβα να σας πω την αληθεια 

Ναι τον παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες.. Θα σου πω.. Η μπορεί να βγάλει το απόλυτο αίσχος με το χθεσινοπρωινό ούκμο [έμοιαζαν αρκετά] η αν καθυστερούσε το επόμενο  χαμηλό πολύ στις ώρες που δεν έχει, θα έβγαζε τον τζίφο On steroids

Το πρώτο θύμα της κλιματικής αλλαγής είναι γεγονός!!! Περπατούσα ανέμελος στο Μενίδι και κοιτούσα απέναντι την Πεντέλη και τον Υμηττό και λέω "τι θα γίνει; Θα χιονίσει καμία φορά; Που θα πάει αυτή η κατάσταση;"

Και μπαμ!!! Σκοτώθηκα. Διάστρεμμα σε ένα ηλίθιο χαλασμένο πεζοδρόμιο!  Νοσοκομειο. 

Έχω ανέβει δεκάδες φορές Πάρνηθα, Όλυμπο μέχρι κορυφή και τσακίστηκα στο Ίσωμα!!

Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος! Εγώ φταίω που πείραξα πριν το παιδί που λέει "μετανοείτε"

Έπεσε η κατάρα της Ελένης Λουκά πάνω μου!! Κλαψ!! Τώρα περιμένω για ακτινογραφία!!!

Ρε τζιφε φέρε ένα -16 να χαρώ!!! 🤣

16737112364752926746213686788848.jpg

Edited by menidi

3 ώρες πριν, DIMITRIS είπε:

Χαλκίδα, δεν είναι άσχημα αλλά θα ήθελα να είναι πιο κοντά χρονικά...

Diagramme GEFS

Πρεπει να έχει πιο πολλά σενάρια κατω από -8 για κάτι εδώ στα πεδινα

1 λεπτό πριν, menidi είπε:

Το πρώτο θύμα της κλιματικής αλλαγής είναι γεγονός!!! Περπατούσα ανέμελος στο Μενίδι και κοιτούσα απέναντι την Πεντέλη και τον Υμηττό και λέω "τι θα γίνει; Θα χιονίσει καμία φορά; Που θα πάει αυτή η κατάσταση;"

Και μπαμ!!! Σκοτώθηκα. Διάστρεμμα σε ένα ηλίθιο χαλασμένο πεζοδρόμιο!  Νοσοκομειο. 

Έχω ανέβει δεκάδες φορές Πάρνηθα, Όλυμπο μέχρι κορυφή και τσακίστηκα στο Ίσωμα!!

Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος! Εγώ φταίω που πείραξα πριν το παιδί που λέει "μετανοείτε"

Έπεσε η κατάρα πάνω μου!! Κλαψ!! Τώρα περιμένω για ακτινογραφία!!!

Ρε τζιφε φέρε ένα -16 να χαρώ!!! 🤣

16737112364752926746213686788848.jpg

Περαστικά ρε συ!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...