Jump to content
nikolas 2365

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2023

Recommended Posts

7 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε:

Ποιος σου ειπε οτι ειναι καιροφιλος και χιονοφιλος ακόμη? Κανείς επίσημος μετεωρολόγος δεν είναι καιροχιονόφιλος πλέον!!

Ο Αρναούτογλου σίγουρα είναι χιονοφιλος

39 λεπτά πριν, BrainA είπε:

ολα πανεμορφα. χιονιστηκαν οι κβ και παιρνουμε τωρα σειρα οι προσηνεμοι.

vari-koropi-660x366.jpg

Κορωπί? Ζαμέ Κορωπί!!! Ζαμέ!!!! 🤣🤣🤣

10 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε:

Ποιος σου ειπε οτι ειναι καιροφιλος και χιονοφιλος ακόμη? Κανείς επίσημος μετεωρολόγος δεν είναι καιροχιονόφιλος πλέον!!

βασικά άμα μπορείς να πεις έναν μετεωρολόγο καιρόφιλο-χιονόφιλο είναι ο Αρναούτογλου και αυτό το διακρίνεις όταν κάνει live στο facebook όταν χιονίζει από την χαρά στο πρόσωπο του.

14 minutes ago, Beach-snow NG said:

Νομίζω ο Αρνιακός εννοεί κυρίως την οικονομία σε θέρμανση που καλώς ή κακώς απασχολεί την πλειοψηφία των απλών πολιτών. Αλλο πράγμα να σου αρέσει μόνο το χιόνι και διαφορετικό να σου αρέσουν όλα τα καιρικά φαινόμενα (ακόμη και ο καύσωνας)... Επίσημοι μετεωρολόγοι είναι μόνοι οι της ΕΜΥ (ο φορέας που έχει την ευθύνη να ενημερώνει την πολιτεία) και με μία διευρυμένη έννοια οι του Αστεροσκοπείου... από τους υπόλοιπους κάποιοι εργάζονται σε ιδιωτικά μέσα (πχ Αρνιακός, Σούζη που είναι συνταξιούχοι της ΕΜΥ, Μαρουσάκης κλπ) και κάποιοι δεν είναι καν μετεωρολόγοι (πχ Αρναούτογλου ως αυτοδίδακτος).

Edited by CATHA

1 λεπτό πριν, Χιονιάς_Αττική είπε:

νεο χιονι επομενες 10 ημερες 6αρι gfs..

Screenshot (14).png

Απο τουs πιο τραγικουs χαρτεs χιονιου που εχω δει σε θεμα αναλυσηs.

Ειναι λεs και χρωματισε την χιονοκαλυψη κανα παιδακι στον παιδικο σταθμο.

1 λεπτό πριν, heavy snow είπε:

Απο τουs πιο τραγικουs χαρτεs χιονιου που εχω δει σε θεμα αναλυσηs.

Ειναι λεs και χρωματισε την χιονοκαλυψη κανα παιδακι στον παιδικο σταθμο.

Χιονίζει στο Ξυλόκαστρο στη παραθαλάσσια Κόρινθο χαχαχχαχαχαχ

4 λεπτά πριν, Galanto είπε:

Χιονίζει στο Ξυλόκαστρο στη παραθαλάσσια Κόρινθο χαχαχχαχαχαχ

Πάντως το Ξυλόκαστρο, μπροστά σε Πάτρα Πύργο θεωρείται τουλάχιστον Σαπορο 😂

14 λεπτά πριν, menidi είπε:

Πάντως το Ξυλόκαστρο, μπροστά σε Πάτρα Πύργο θεωρείται τουλάχιστον Σαπορο 😂

Χαχαχαα ισχυει 😂😂😂😂

2 hours ago, BrainA said:

ολα πανεμορφα. χιονιστηκαν οι κβ και παιρνουμε τωρα σειρα οι προσηνεμοι.

vari-koropi-660x366.jpg

ζαμέ Κορωπί παιδιά. 

1230712303_VoulaPalm.gif.b16f020fd87742ab85d8d0b397f7afb6.gif

1 ώρα πριν, Beach-snow NG είπε:

Τον κακό τους τον καιρο😆

Για ερχόμενη εβδομάδα θεωρώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα κάτι. Με τόσο νότια κάθοδο του αυλώνα (μέχρι νότιο τμήμα Τυνησίας) μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και εκρηκτική κυκλογέννεση στη Μεσόγειο (σύγκρουση ψυχρών - θερμών και υγρών αερίων μαζών)...ήδη αποτυπώνεται κάτι τέτοιο σε gem, ukmo, icon. Σε μια τέτοια περίπτωση, αν το Χ είναι σε ευνοϊκή θέση για τη χώρα μας, τα χιόνια θα περιοριστούν από 1600+ σε γενικές γραμμές, όμως θα είναι πάρα πολλά και θα βρέξει πολύ καλά σχεδόν παντού. Ό,τι και να γίνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπαίνουμε σε μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα μετά από πολύ καιρό.

2 ώρες πριν, Beach-snow NG είπε:

Μου φαίνεται δύσκολο να ισχύει αυτό πάντως. Δεν νομίζω κανείς να σκέφτηκε, "α θα γίνω μετεωρολογος επειδή για να πολλά λεφτά"? Νομίζω ότι είναι τεράστια ανωμαλία να γίνεις μετεωρολόγος μια α μην σου αρέσει ο καιρός, σαν κάποιος γιατρός να φοβάται το αίμα ένα πράγμα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...