SnowNurse Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Μου φαίνεται δύσκολο να ισχύει αυτό πάντως. Δεν νομίζω κανείς να σκέφτηκε, "α θα γίνω μετεωρολογος επειδή για να πολλά λεφτά"? Νομίζω ότι είναι τεράστια ανωμαλία να γίνεις μετεωρολόγος μια α μην σου αρέσει ο καιρός, σαν κάποιος γιατρός να φοβάται το αίμα ένα πράγμα Υπάρχουν και γιατροί οι οποίοι "φοβούνται" το αίμα και επιλέγουν άλλες ειδικότητες όπως π.χ. ακτινολόγοι, μικροβιολόγοι. Είναι άλλο πράγμα να μην κάνει βαρύ χειμώνα, λόγω της ενεργειακής κρίσης και άλλο να μην κάνει καθόλου χειμώνα με δυσμενείς βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanossnow Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Icon απαίσιο, Ισπανία στέλνει την λίμνη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΠΑΜΠΗΣ MJT Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 3 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Γεια σου ρε Μπαμπη με τη γατα σου...Η δικια μου ειναι πιο μπροστα..Οχι μονο δε φοβαται αλλα της πηρα και δωρο το βιβλιο του Ζιακοπουλου...Τωρα διαβαζει για τις θερμοκρασιες στα 850..🤣 Νομίζω οτι μελετά την ΑΣΘ..Ετσι τουλάχιστον ειπε οταν την ρώτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 3 λεπτά πριν, ΜΠΑΜΠΗΣ MJT είπε: Νομίζω οτι μελετά την ΑΣΘ..Ετσι τουλάχιστον ειπε οταν την ρώτησα να της μιλας δεν ειναι κακο.....οταν σου απανταει .....αρχιζουν τα δυσκολα !!!!!😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Δεν υπαρχει τπτ..ουτε ασθ ουτε χιονια τπτ..βροχουλες νοτιαδες και νταλα ηλιο μετα...αντιο χειμωνα που ποτε δεν ηρθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonikatasos Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Βελτιωμένος ο τζίφος για αύριο το βράδυ, το θετικό σε όλα τα μοντέλα είναι ότι δείχνουν και την τετάρτη ότι θα υπάρχει υετός, ελπίζουμε να είναι αρκετός, οι θερμοκρασίες την τετάρτη είναι εξασφαλισμένες (αρνητικές), οπότε το θέμα είναι αύριο μέχρι τρίτη πρωί τι θα δούμε. Σε icon,gem δίνει τη λίμνη αρκετά δυτικά και μας φέρνει καλά χιόνια στις 21 του μήνα,ας το κρατήσουμε αυτό. Αν πάει πιο ανατολικά παίζουν τα βαλκάνια κυρίως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) Νομίζω λίγο πιο δυτικά ο τζιφος αρχικά... Edited January 15, 2023 by nikolasxm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 3 ώρες πριν, Γιάννης μασ είπε: Ο Αρναούτογλου σίγουρα είναι χιονοφιλος Ειπα για μενα δεν είναι πλέον κανείς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Ακόμα λίγο πιο ΑΒΑ ο αυλών!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Σαν πιο μπαμπατσικος στα νότιά του ο αυλών ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Αρε τζιφε μ@κακα με συγκινήσεις! Ουκμο Τούμπα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Ο ΠΟ Α ΓΙΙΥΚΜΟ!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 τη θερμη εισβολη την ξαποστειλαμε.....για να δουμε με την ψυχρη τι ψαρια θα πιασουμε !!!!😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Τρελός χιονιάς Ηπείρου από τζιφο!! Τι κάνει θεέ μου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weather xanthi Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Κρίμα τόσο υετος για εδώ να φύγει σε βροχή για 1 -2 βαθμούς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Απίστευτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowjohn Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 συγνωμη που θα ειμαι ο ξενερωτος αλλα παλι εμεις εδω στο αττικα θα μοιαζουμε με ατακαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeteoTirnavos Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Όνειρο για Βορειοδυτική χώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanossnow Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Πάει ο τζίφος .... ατυχία... καλές βροχές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Και το Τζεμ μάλλον θα βγει καλό για ήπειρο...ας είναι το αξίζουν προς τα κει ...😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Είμαστε κοντά παίδες . Δεν θα έδειχνε και το τέλειο για μας από τώρα ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Κάντο ρε μια φορά!! Να ξεχάσουμε τις μουφες που έχουμε φάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 1 λεπτό πριν, vorios_polos είπε: Και το Τζεμ μάλλον θα βγει καλό για ήπειρο...ας είναι το αξίζουν προς τα κει ...😁 Ε μιλάμε πάντα για ημιορεινα... Δεν ξέρω αν μπορούν τα Γιάννενα.... 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...