sotos*snow Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 5 λεπτά πριν, BrainA είπε: Ναι αλλα όταν τα λέω εγώ ΓΕΛΑΤΕ.😂 Εγώ προσωπικά γέλαγα γιατί ήξερα ότι θα το πετύχεις....😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) 4 λεπτά πριν, snow_evia είπε: Δεν θα έχουμε όμως κάτι τρέλα χαμηλά με 960 κέντρο Σίγουρα, αλλά γενικά προς το παρόν φαίνεται πολύ ενοποιημένος ο πολικός στρόβιλος 4 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Νομίζω η πτωση των ανέμων θα έρθει μετά τις 24-25.... Μέχρι 30 του μήνα φαίνεται πάντως αρκετά έντονη αλαντική κυκλοφορία, χωρίς σημάδια υποχώρησης Αικον 18αρι, έκανε κάποια καλά βήματα, αλλά το κύριο μέρος του αυλώνα χαιρετάει πάλι.. Απλά περιμένω το αναπόφευκτο για μαι ακόμη φορά. Ο τζίφος είναι μόνος του σε κάτι τόσο καλό. Edited January 14, 2023 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Και αφου ειδα ταινιαρα στο netflix,ερχεται η ωρα για την τσοντουλα τη μεταμεσονυχτια..🤣Στειλε μας για υπνο ρε τρελο18αρι...Κυριολεκτικα και μεταφορικα.. Τα ανσαμπλ του ευρωπαικου εαν και εφοσον τα αντιμετωπιζουμε ως τα πλεον αξιοπιστα τοτε δεν εχω παρα να αισιοδοξω..Πρωτιστως υετικα και κατα δευτερον θερμοκρασιακα... Εχω την αισθηση οτι η διαταραχη του αλλου σκ δεν χανεται..Τα ποιοτικα της στοιχεια ειναι πολυ δυσκολο να τα γνωριζουμε απο τωρα..Αλλα η λογικη λεει..Νερα στα πεδινα και ισως αξιολογα και χιονια πρωτιστως στα ορεινα..Με λιγη τυχη θα παιξει μπαλα και η δυτικη Μακεδονια και τα ημιορεινα της Ηπειρου..Μακαρι δηλαδη.. Ανσαμπλ παιου για Αθηνα...Κομπλε!!! Ας παραθεσω και του τζιφου αλλα και του τζεμ..Κομπλε επισης!!Στην ιδια λογικη με τον παιο.. Εν κατακλειδι φαινεται να βγαινει μια ισχυρη πανελλαδικου τυπου διαταραχη με βροχες και χιονια αρχικα στα ορεινα...Απλα μακαρι... Edited January 14, 2023 by sakis13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Σίγουρα, αλλά γενικά προς το παρόν φαίνεται πολύ ενοποιημένος ο πολικός στρόβιλος Μέχρι 30 του μήνα φαίνεται πάντως αρκετά έντονη αλαντική κυκλοφορία, χωρίς σημάδια υποχώρησης Αικον 18αρι, έκανε κάποια καλά βήματα, αλλά το κύριο μέρος του αυλώνα χαιρετάει πάλι.. Απλά περιμένω το αναπόφευκτο για μαι ακόμη φορά. Ο τζίφος είναι μόνος του σε κάτι τόσο καλό. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να περάσουν και κάποιες μέρες μέχρι να φανεί στην ατμόσφαιρα....είτε στον στρόβιλο είτε στην ταχύτητα κίνησης των χαμηλών 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Well αυτή η εικόνα μου φτάνει ίδιες Τ εμείς και 100δες χιλιόμετρα βΑ Δηλαδή κυρίως επιφανειακό κρύο από την αναπομείνουσα λίμννη που τροφοδοτείται στην ξηρά στα χαμηλά στρώματα, και ίσως κάποια μικρή βοήθεια από ΒΑ Κατά τα άλλα τίποτα προς το παρόν για πεδινά χιόνια, εκτός αν αλλάξει κάτι κομβικά... σαν μέσος όρος πάντως, πέρα από το χλιαρό ξερόκρυο, θεωρώ ότι έχει καλύτερες προοπτικές στις ώρες που δεν δείχνει. Edited January 14, 2023 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) 28 λεπτά πριν, Kilkis1989 είπε: Και επειδή χιόνια δεν βλέπουμε παρά μόνο στις αναμνήσεις...σαν σήμερα πριν 2 χρόνια μία πετσούλα μας επισκέφτηκε .. Κιλκίς και λοιπές ηπειρωτικές δυνάμεις στη βόρεια χώρα δεν είναι τόσο για μεγάλες ποσότητες χιονιού (λόγω ηπειρωτικοτητας αφού η θάλασσα είναι μακριά) όσο για ποιότητα στη διατήρηση του χιονιού λόγω ψύχους. Εκεί ναι! Υπάρχει πλέον μεγάλο πρόβλημα κυρίως γιατί ο Δεκέμβρης έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο. Δλδ κανονικά, είναι να ρίξει ξέρω γω 5-15 πόντους το Δεκέμβρη και λόγω τρομερού παγετού να το κρατήσει. Τώρα....πάει κι αυτό. Αυτά τα μικρά αλλά ποιοτικά χιόνια του παρελθόντος. Edited January 14, 2023 by menidi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Πολύ υετοφόρο διάστημα δίνουν τα ανσάμπλ του ευρωπαίου για εδώ τουλάχιστον 21 με 25 του μήνα....που σταδιακά θα πέφτει και η θερμοκρασία και τα χιόνια θα κατεβαίνουν υψόμετρα ..... έστω αυτό από την ατελείωτη άνοιξη που ζούμε.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) 10 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Και αφου ειδα ταινιαρα στο netflix,ερχεται η ωρα για την τσοντουλα τη μεταμεσονυχτια..🤣Στειλε μας για υπνο ρε τρελο18αρι...Κυριολεκτικα και μεταφορικα.. Τα ανσαμπλ του ευρωπαικου εαν και εφοσον τα αντιμετωπιζουμε ως τα πλεον αξιοπιστα τοτε δεν εχω παρα να αισιοδοξω..Πρωτιστως υετικα και κατα δευτερον θερμοκρασιακα... Εχω την αισθηση οτι η διαταραχη του αλλου σκ δεν χανεται..Τα ποιοτικα της στοιχεια ειναι πολυ δυσκολο να τα γνωριζουμε απο τωρα..Αλλα η λογικη λεει..Νερα στα πεδινα και ισως αξιολογα και χιονια πρωτιστως στα ορεινα..Με λιγη τυχη θα παιξει μπαλα και η δυτικη Μακεδονια και τα ημιορεινα της Ηπειρου..Μακαρι δηλαδη.. Ανσαμπλ παιου για Αθηνα...Κομπλε!!! Σε λίγες ημέρες θα δεις ένα καλύτερο έργο: "Ο κουτσός ξαναχιονιζεται" του Καζαντζάκη Ρε με τον επίδεσμο από το διάστρεμμα θα φτιάξω κασκόλ του χιονάνθρωπου!!!! 😅 Edited January 14, 2023 by menidi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!ΛΙΓΟ έλειψα και μπήκαν πλερεζες...τι προσηνεμιασεψρε Αντουάν...τι λέτε???τι υετο κοιτάτε...όχι απλά φαβορί...γκραντε φαβορί είμαστε με τέτοια ,850 και ειδικά τέτοια 500 άρια που δεν δείχνουν συλωναρους...άντε πάμε!!!,άντε συνέλθετε ...😎😎😎😎😋😋😋 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 5 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!ΛΙΓΟ έλειψα και μπήκαν πλερεζες...τι προσηνεμιασεψρε Αντουάν...τι λέτε???τι υετο κοιτάτε...όχι απλά φαβορί...γκραντε φαβορί είμαστε με τέτοια ,850 και ειδικά τέτοια 500 άρια που δεν δείχνουν συλωναρους...άντε πάμε!!!,άντε συνέλθετε ...😎😎😎😎😋😋😋 Ναι όπως πέρυσι..φαβορί Βαγγέλη. Πάμε να μην αλλάξουμε το γούρι. Αλυσίδες Βαγγέλη. Εμείς εδώ σαπιλα και βροχή. 😎😎😂😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Μόλις τώρα, nikolas 2365 είπε: Ναι όπως πέρυσι..φαβορί Βαγγέλη. Πάμε να μην αλλάξουμε το γούρι. Αλυσίδες Βαγγέλη. Εμείς εδώ σαπιλα και βροχή. 😎😎😂😂 Έτσι μπράβο...😎😎😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Αυτό εδώ, είναι ένα πράγμα.. ζωνική... ή σχεδόν ζωνική... τα ίδια χάλια από τζεμ Edited January 14, 2023 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 3 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Έτσι μπράβο...😎😎😎 Ότι πεις Βαγγέλη. Όταν όμως θα κάνω εγώ πάλι το 3/3 να μην μου λες μετά γιατί έγινε πάλι αυτό. Καλοί οι εικονικοί μέσοι όροι, αλλά σαν το πραγματικό χιόνι δεν έχει. 😎😎😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Αυτό εδώ, είναι ένα πράγμα.. ζωνική... ή σχεδόν ζωνική... τα ίδια χάλια από τζεμ Αυτό εδώ για εκείνες τις ώρες είναι προμήνυμα του ενοποιημένου εμποδισμου Μιχαήλ...πάντα έτσι ξεκινά και χειρότερα...κοίτα τώρα το 18αρι που νομίζω ότι το πάει πιο ν.ανατολικα την κλίση του Αυλώνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 2 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Ότι πεις Βαγγέλη. Όταν όμως θα κάνω εγώ πάλι το 3/3 να μην μου λες μετά γιατί έγινε πάλι αυτό. Καλοί οι εικονικοί μέσοι όροι, αλλά σαν το πραγματικό χιόνι δεν έχει. 😎😎😎 Ναι το ξέρω...το 17 και το 19 όταν μηδενιζα και έκανα το ριφιλ μετρουσες ήδη 9 και 11 και πηγές 13... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 1 minute ago, vorios_polos said: Ναι το ξέρω...το 17 και το 19 όταν μηδενιζα και έκανα το ριφιλ μετρουσες ήδη 9 και 11 και πηγές 13... Αουτς πόνεσε αυτό ρε καρντάσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Μόλις τώρα, South καυσωνάκιας είπε: Αουτς πόνεσε αυτό ρε καρντάσι Απάντησα στο χιούμορ του Νικόλα...έχω κι εγώ φλεγματικό χιούμορ 😎😎😋😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Μιχαήλ ετοιμάσου...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Ετοιμάσου Μιχαήλ🤣 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) 3 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Μιχαήλ ετοιμάσου...!!! Είμαι σκεπτικός, αν και σίγουρα σίσει να βγει καλύτερο σενάριο από ούκμο/τζεμ Edited January 14, 2023 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Είμαι σκεπτικός, αν και σίγουρα σίσει να βγει καλύτερο σενάριο από ούκμο/τζεμ Μεγάλωσε τον Αυλώνα αλλά αυτό είναι καλό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 10 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Αυτό εδώ, είναι ένα πράγμα.. ζωνική... ή σχεδόν ζωνική... τα ίδια χάλια από τζεμ 384 ώρες;;;; άνετα εκεί που έχει το 985 μέσο όρο δυτικά της Ισλανδίας γίνεται 1030 στην πραγματικότητα.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Χειρότερος ο τζίφος.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Οπότε η υπογραφή αυτή δυστυχώς θα ανανεωθεί για τον επόμενο χειμώνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 6 λεπτά πριν, BrainA είπε: Ετοιμάσου Μιχαήλ🤣 Να τα εκατοστήσεις εύχομαι! Τώρα όμως δεν ξέρω τι να εκατοστήσεις, τα δικά σου χρόνια, ή τα χρόνια αχιονιάς στο Πάτημα Χαλανδρίου😹 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...