Jump to content
nikolas 2365

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2023

Recommended Posts

5 λεπτά πριν, BrainA είπε:

Ναι αλλα όταν τα λέω εγώ ΓΕΛΑΤΕ.😂

Εγώ προσωπικά γέλαγα γιατί ήξερα ότι θα το πετύχεις....😉

4 λεπτά πριν, snow_evia είπε:

Δεν θα έχουμε όμως κάτι τρέλα χαμηλά με 960 κέντρο 

Σίγουρα, αλλά γενικά προς το παρόν φαίνεται πολύ ενοποιημένος ο πολικός στρόβιλος

4 λεπτά πριν, sotos*snow είπε:

Νομίζω η πτωση των ανέμων θα έρθει μετά τις 24-25....

Μέχρι 30 του μήνα φαίνεται πάντως αρκετά έντονη αλαντική κυκλοφορία, χωρίς σημάδια υποχώρησης

Αικον 18αρι, έκανε κάποια καλά βήματα, αλλά το κύριο μέρος του αυλώνα χαιρετάει πάλι.. Απλά περιμένω το αναπόφευκτο για μαι ακόμη φορά. Ο τζίφος είναι μόνος του σε κάτι τόσο καλό.

Edited by [weathermaniac]

Και αφου ειδα ταινιαρα στο netflix,ερχεται η ωρα για την τσοντουλα τη μεταμεσονυχτια..🤣Στειλε μας για υπνο ρε τρελο18αρι...Κυριολεκτικα και μεταφορικα..

Τα ανσαμπλ του ευρωπαικου εαν και εφοσον τα αντιμετωπιζουμε ως τα πλεον αξιοπιστα τοτε δεν εχω παρα να αισιοδοξω..Πρωτιστως υετικα και κατα δευτερον θερμοκρασιακα...

Εχω την αισθηση οτι η διαταραχη του αλλου σκ δεν χανεται..Τα ποιοτικα της στοιχεια ειναι πολυ δυσκολο να τα γνωριζουμε απο τωρα..Αλλα η λογικη λεει..Νερα στα πεδινα και ισως αξιολογα και χιονια πρωτιστως στα ορεινα..Με λιγη τυχη θα παιξει μπαλα και η δυτικη Μακεδονια και τα ημιορεινα της Ηπειρου..Μακαρι δηλαδη..

Ανσαμπλ παιου για Αθηνα...Κομπλε!!!

ens_image (3).png

Ας παραθεσω και του τζιφου αλλα και του τζεμ..Κομπλε επισης!!Στην ιδια λογικη με τον παιο..

ens_image (4).png

ens_image (5).png

Εν κατακλειδι φαινεται να βγαινει μια ισχυρη πανελλαδικου τυπου διαταραχη με βροχες και χιονια αρχικα στα ορεινα...Απλα μακαρι...

Edited by sakis13

1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε:

Σίγουρα, αλλά γενικά προς το παρόν φαίνεται πολύ ενοποιημένος ο πολικός στρόβιλος

Μέχρι 30 του μήνα φαίνεται πάντως αρκετά έντονη αλαντική κυκλοφορία, χωρίς σημάδια υποχώρησης

Αικον 18αρι, έκανε κάποια καλά βήματα, αλλά το κύριο μέρος του αυλώνα χαιρετάει πάλι.. Απλά περιμένω το αναπόφευκτο για μαι ακόμη φορά. Ο τζίφος είναι μόνος του σε κάτι τόσο καλό.

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να περάσουν και κάποιες μέρες μέχρι να φανεί στην ατμόσφαιρα....είτε στον στρόβιλο είτε στην ταχύτητα κίνησης των χαμηλών

Well αυτή η εικόνα μου φτάνει ίδιες Τ εμείς και 100δες χιλιόμετρα βΑ

gens-51-0-282.png

Δηλαδή κυρίως επιφανειακό κρύο από την αναπομείνουσα λίμννη που τροφοδοτείται στην ξηρά στα χαμηλά στρώματα, και ίσως κάποια μικρή βοήθεια από ΒΑ

Κατά τα άλλα τίποτα προς το παρόν για πεδινά χιόνια, εκτός αν αλλάξει κάτι κομβικά...

σαν μέσος όρος πάντως, πέρα από το χλιαρό ξερόκρυο, θεωρώ ότι έχει καλύτερες προοπτικές στις ώρες που δεν δείχνει.

28 λεπτά πριν, Kilkis1989 είπε:

Και επειδή χιόνια δεν βλέπουμε παρά μόνο στις αναμνήσεις...σαν σήμερα πριν 2 χρόνια μία πετσούλα μας επισκέφτηκε ..

20210114_200048.jpg

20210115_100419.jpg

archives-2021-1-14-18-0.png

Κιλκίς και λοιπές ηπειρωτικές  δυνάμεις στη βόρεια χώρα δεν είναι τόσο για μεγάλες ποσότητες χιονιού (λόγω ηπειρωτικοτητας αφού η θάλασσα είναι μακριά) όσο για ποιότητα στη διατήρηση του χιονιού λόγω ψύχους. Εκεί ναι! Υπάρχει πλέον μεγάλο πρόβλημα κυρίως γιατί ο Δεκέμβρης έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο. Δλδ κανονικά, είναι να ρίξει ξέρω γω 5-15 πόντους το Δεκέμβρη και λόγω τρομερού παγετού να το κρατήσει. Τώρα....πάει κι αυτό. Αυτά τα μικρά αλλά ποιοτικά χιόνια του παρελθόντος.

Edited by menidi

Πολύ υετοφόρο διάστημα δίνουν τα ανσάμπλ του ευρωπαίου για εδώ τουλάχιστον 21 με 25 του μήνα....που σταδιακά θα πέφτει και η θερμοκρασία και τα χιόνια θα κατεβαίνουν υψόμετρα  ..... έστω αυτό από την ατελείωτη άνοιξη που ζούμε....

ens_image.php?geoid=52949&var=201&run=12&date=2023-01-14&model=ecm&member=ENS&bw=1

10 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Και αφου ειδα ταινιαρα στο netflix,ερχεται η ωρα για την τσοντουλα τη μεταμεσονυχτια..🤣Στειλε μας για υπνο ρε τρελο18αρι...Κυριολεκτικα και μεταφορικα..

Τα ανσαμπλ του ευρωπαικου εαν και εφοσον τα αντιμετωπιζουμε ως τα πλεον αξιοπιστα τοτε δεν εχω παρα να αισιοδοξω..Πρωτιστως υετικα και κατα δευτερον θερμοκρασιακα...

Εχω την αισθηση οτι η διαταραχη του αλλου σκ δεν χανεται..Τα ποιοτικα της στοιχεια ειναι πολυ δυσκολο να τα γνωριζουμε απο τωρα..Αλλα η λογικη λεει..Νερα στα πεδινα και ισως αξιολογα και χιονια πρωτιστως στα ορεινα..Με λιγη τυχη θα παιξει μπαλα και η δυτικη Μακεδονια και τα ημιορεινα της Ηπειρου..Μακαρι δηλαδη..

Ανσαμπλ παιου για Αθηνα...Κομπλε!!!

ens_image (3).png

Σε λίγες ημέρες θα δεις ένα καλύτερο έργο:

"Ο κουτσός ξαναχιονιζεται" του Καζαντζάκη 

Ρε με τον επίδεσμο  από το διάστρεμμα θα φτιάξω κασκόλ του χιονάνθρωπου!!!! 😅

Edited by menidi

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!ΛΙΓΟ έλειψα και μπήκαν πλερεζες...τι προσηνεμιασεψρε Αντουάν...τι λέτε???τι υετο κοιτάτε...όχι απλά φαβορί...γκραντε φαβορί είμαστε με τέτοια ,850 και ειδικά τέτοια 500 άρια που δεν δείχνουν συλωναρους...άντε πάμε!!!,άντε συνέλθετε ...😎😎😎😎😋😋😋

5 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!ΛΙΓΟ έλειψα και μπήκαν πλερεζες...τι προσηνεμιασεψρε Αντουάν...τι λέτε???τι υετο κοιτάτε...όχι απλά φαβορί...γκραντε φαβορί είμαστε με τέτοια ,850 και ειδικά τέτοια 500 άρια που δεν δείχνουν συλωναρους...άντε πάμε!!!,άντε συνέλθετε ...😎😎😎😎😋😋😋

Ναι όπως πέρυσι..φαβορί Βαγγέλη. Πάμε να μην αλλάξουμε το γούρι. Αλυσίδες Βαγγέλη. Εμείς εδώ σαπιλα και βροχή. 😎😎😂😂

Μόλις τώρα, nikolas 2365 είπε:

Ναι όπως πέρυσι..φαβορί Βαγγέλη. Πάμε να μην αλλάξουμε το γούρι. Αλυσίδες Βαγγέλη. Εμείς εδώ σαπιλα και βροχή. 😎😎😂😂

Έτσι μπράβο...😎😎😎

3 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Έτσι μπράβο...😎😎😎

Ότι πεις Βαγγέλη. Όταν όμως θα κάνω εγώ πάλι το 3/3 να μην μου λες μετά γιατί έγινε πάλι αυτό. Καλοί οι εικονικοί μέσοι όροι, αλλά σαν το πραγματικό χιόνι δεν έχει. 😎😎😎

Αυτό εδώ, είναι ένα πράγμα.. ζωνική... ή σχεδόν ζωνική...

gens-51-1-360.png

τα ίδια χάλια από τζεμ

gens-21-1-384.png

Αυτό εδώ για εκείνες τις ώρες είναι προμήνυμα του ενοποιημένου εμποδισμου Μιχαήλ...πάντα έτσι ξεκινά και χειρότερα...κοίτα τώρα το 18αρι που νομίζω ότι το πάει πιο ν.ανατολικα την κλίση του Αυλώνα...

2 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε:

Ότι πεις Βαγγέλη. Όταν όμως θα κάνω εγώ πάλι το 3/3 να μην μου λες μετά γιατί έγινε πάλι αυτό. Καλοί οι εικονικοί μέσοι όροι, αλλά σαν το πραγματικό χιόνι δεν έχει. 😎😎😎

Ναι το ξέρω...το 17 και το 19 όταν μηδενιζα και έκανα το ριφιλ μετρουσες ήδη 9 και 11 και πηγές 13...

1 minute ago, vorios_polos said:

Ναι το ξέρω...το 17 και το 19 όταν μηδενιζα και έκανα το ριφιλ μετρουσες ήδη 9 και 11 και πηγές 13...

Αουτς πόνεσε αυτό ρε καρντάσι 

Μόλις τώρα, South καυσωνάκιας είπε:

Αουτς πόνεσε αυτό ρε καρντάσι 

Απάντησα στο χιούμορ του Νικόλα...έχω κι εγώ φλεγματικό χιούμορ 😎😎😋😋

3 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Μιχαήλ ετοιμάσου...!!!

Είμαι σκεπτικός, αν και σίγουρα σίσει να βγει καλύτερο σενάριο από ούκμο/τζεμ

Είμαι σκεπτικός, αν και σίγουρα σίσει να βγει καλύτερο σενάριο από ούκμο/τζεμ

Μεγάλωσε τον Αυλώνα αλλά αυτό είναι καλό...

10 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Αυτό εδώ, είναι ένα πράγμα.. ζωνική... ή σχεδόν ζωνική...

gens-51-1-360.png

τα ίδια χάλια από τζεμ

gens-21-1-384.png

384 ώρες;;;; άνετα εκεί που έχει το 985 μέσο όρο δυτικά της Ισλανδίας γίνεται 1030 στην πραγματικότητα....

6 λεπτά πριν, BrainA είπε:

Ετοιμάσου Μιχαήλ🤣

Νεύρα προπονητών σε GIFs - Provocateur

Να τα εκατοστήσεις εύχομαι! Τώρα όμως δεν ξέρω τι να εκατοστήσεις, τα δικά σου χρόνια, ή τα χρόνια αχιονιάς στο Πάτημα Χαλανδρίου😹

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...