Jump to content
nikolas 2365

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2023

Recommended Posts

Καλό τρέξιμο το 12αρι αυξάνοντας τα φαινόμενα εδώ και φέρνοντας το χειμώνα στη βορειοδυτική ελλάδα σε σχετικά κοντινές ώρες (200). Και τώρα βγάζει και έναν καλό χιονιά για τα βόρεια στις άπειρες ώρες 300+ όπως πρέπει με μια ψυχρή λίμνη κολλημένη στην αλβανία χωρίς φανταχτερά χρώματα.

3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Ο Τζιφός μετά από ιστορικό δυτικών ορεινών, πάει να βγάλει και ιστορικό Θεσσαλίας.. έλεος ρε ρε!

θεσσαλ-ονικης μάλλον εκεί που είναι το χαμηλό

Οι κεντροβορειοι πρεπει να αρχισετε προετοιμασιες σιγα σιγα , ξερετε, γυαλια ηλιου αντηλιακα και τα σχετικα.....Οι νοτιοι απο την αλλη επισης ξερετε τι να κανετε, φτυαρια εκχιονιστικα και φυσικα να κλεισετε την αττικη οδο ..... Εγω απο την αλλη προετοιμαζομαι για κυνηγι νιφαδας στην μαδριτη και εχω εξοπλιστει καταλληλα με αποχη και μικρο καταψυκτη ετσι ωστε τις 2 νιφαδες που θα πεσουν να τις αποθηκευσω πριν λιωσουν

1 ώρα πριν, menidi είπε:

Το πρώτο θύμα της κλιματικής αλλαγής είναι γεγονός!!! Περπατούσα ανέμελος στο Μενίδι και κοιτούσα απέναντι την Πεντέλη και τον Υμηττό και λέω "τι θα γίνει; Θα χιονίσει καμία φορά; Που θα πάει αυτή η κατάσταση;"

Και μπαμ!!! Σκοτώθηκα. Διάστρεμμα σε ένα ηλίθιο χαλασμένο πεζοδρόμιο!  Νοσοκομειο. 

Έχω ανέβει δεκάδες φορές Πάρνηθα, Όλυμπο μέχρι κορυφή και τσακίστηκα στο Ίσωμα!!

Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος! Εγώ φταίω που πείραξα πριν το παιδί που λέει "μετανοείτε"

Έπεσε η κατάρα της Ελένης Λουκά πάνω μου!! Κλαψ!! Τώρα περιμένω για ακτινογραφία!!!

Ρε τζιφε φέρε ένα -16 να χαρώ!!! 🤣

16737112364752926746213686788848.jpg

Περαστικά αγορίνα!!!

παντως με τζιφο απο λαμια και πανω θα εβλεπαν ολοι καλο χιονι γιατι παρολο που αρχικα δεν εχει καλες θερμ πχ για βολο παραθαλασσια, βγαζει ποσα χαμηλα ;ρ... ας το κανει φλεβαρη που θα ειμαι εκει

Μόλις τώρα, BrainA είπε:

Για....Σουλτανο?😂

με κοροιδεψε ο μπαγλαμας αφου εβγαλε το σεναριο "αφοδευσης" οπως πολυ σωστα το εθεσε ενα παιδι παραπανω και μετα εφερε και αλλο που εκατσε ιδανικα για κεντροβορεια

Θα ετοίμαζε ακόμα 1 χιόνι μάλλον μεγάλο αμέσως μετά

gfs-0-384.png?12

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑς ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ. όσο αντιεπστημονικό και να είναι αυτό.🤣

Edited by [weathermaniac]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...