Jump to content
Χιών

Ανάλυση χαρτών Νοεμβρίου 2023

Recommended Posts

Κυριοι..Τελος τα ποιηματα...Αρχιζω τα τραγουδια...Αχ Αννουλα του Χιονια σε ροκ διασκευη..Αν και βλεπω την Αννουλα να ασπριζει νωριτερα....Ειμαι ο δικος σας Σακης..Ο Ρουβας του καιρου....Παμε αδερφια....

Θα σου φτιαξω χιονοχαμηλο να θαφτεις να ναι κι ο Βαγγελης μας περιχαρης...

Ελα μου το χιονι ειν η τρελα μου..

IMG-95c10528a57a86145cef64e3eb197c4a-V.jpg

Edited by sakis13

Καλημέρα παιδιά! Ένα από τα καλύτερα τρεξίματα του τζιφου για μέχρι τώρα! Και έχει ύστερα και ωραία συνέχεια...

gfs-0-120.png

Για πάμε...

120-779GR.gif.a432b7274e1e5e4e59814d77b72d076c.gif

126-779GR.gif.50a94c1ddf191323bb51b3652deaa439.gif

Edited by Berdon

Μόλις τώρα, theodors3 είπε:

προσπαθω να ειμαι συγκρατημενος και συγκροτημενος,😁 η φαπα τα τελευταια χρονια με εχει ψησει. Σας διαβαζω κ χαιρομαι!

σε νιωθω...."δαγκωνομαι" αυτες τις μερες !!! 🙂

Το γιουκμο δεν βελτιώθηκε στον πρώτο αυλωνα  ενώ δεν φτιάχνει ποτέ σκανδιναβικό με εγκλωβισμένη και αποκομενη ψυχρομπαλλα και απλά φτιάχνει έδαφος για τον δεύτερο Αυλώνα ...πρέπει να αλλάξει.Δεν δίνω σημασία καν στο Τζεμ ούτε σε τζιφο...μια ελπίδα ίσως είναι ο Γάλλος που είναι σχεδόν θεϊκός...

Καλημέρα στην παρέα!

Οι παρακάτω χάρτες από διάφορα μοντέλα είναι στις 100+ ώρες πρόβλεψης...

ukmoeu-0-108.png?0

arpegeeur2-0-102.png?0

gemeu-0-114.png?0

gfseu-0-108.png?0

J114-21.GIF?21-0

Πόσες,φορές βλέπαμε τα τελευταία χρόνια παρόμοιους χάρτες το τελευταίο δεκα'ημερο του Νοέμβρη;

ο παιος στις 96 ώρες μοιάζει πολύ με Γάλλο απλά έχει πιο χοτροκομμένο αυλώνα (η γνωστή υπερτίμηση...)

ECE1-96.GIF?21-12

arpegeeur2-0-96.png?0

Edited by DIMITRIS

16 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Το γιουκμο δεν βελτιώθηκε στον πρώτο αυλωνα  ενώ δεν φτιάχνει ποτέ σκανδιναβικό με εγκλωβισμένη και αποκομενη ψυχρομπαλλα και απλά φτιάχνει έδαφος για τον δεύτερο Αυλώνα ...πρέπει να αλλάξει.Δεν δίνω σημασία καν στο Τζεμ ούτε σε τζιφο...μια ελπίδα ίσως είναι ο Γάλλος που είναι σχεδόν θεϊκός...

Βαγγέλη το Γαλλικό θα μας χιόνιζε 25-26 του μήνα?

Βλέπω στα περισσότερα μοντελα και ανσαμπλ τους αποκοπη της μπάλας για μετα οποτε εδω θα μαστε μεχρι 2 μέρες πριν τις κακοκαιριες να δούμε που θα οανε τελικά 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...