Jump to content
DIMITRIS

Ανάλυση χαρτών Δεκεμβρίου 2023

Recommended Posts

Αφού λέτε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για χιόνι στα κεντροβορεια γιατί μου απαντάτε ότι θα έχω καλό καιρό?

4 λεπτά πριν, Gary είπε:

Αφού λέτε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για χιόνι στα κεντροβορεια γιατί μου απαντάτε ότι θα έχω καλό καιρό?

γιατί αυτη τη στιγμή είναι οι πιθανότητες πολύ πολύ μικρές 

1 λεπτό πριν, sotos*snow είπε:

γιατί αυτη τη στιγμή είναι οι πιαθνότητες πολύ πολύ μικρές 

Είναι νωρίς δηλαδή ακόμη για να ξέρουμε 

ο μεσος ελληνας δεν θελει κρυα και βροχες αλλα γκρινιαζει που εχει 40 βαθμους..

ενας μετεωρολογος ομως δεν ειναι μεσος ελληνας και ειναι επιστημονας και θα πρεπει να λεει οτι βλεπει και οχι τι θελει να δει/ τι θα ηθελε ο κοσμος να δει...αλλα στην ελλαδα ζουμε οπου ο μετεωρολογος συχνα ειναι πιο πολυ δημοσιογραφος και η ελληνικη δημοσιογραφια ειναι η χειροτερη στην ευρωπη

2 λεπτά πριν, Gary είπε:

Είναι νωρίς δηλαδή ακόμη για να ξέρουμε 

υπερβολικά νωρίς...μπορεί και αύριο να τελειώσουν όλα μπορεί όμως να το ξέρουμε κατά την Πέμπτη ότι μπορεί να κάνει κάτι και δεν μιλάμε για κάτι αξιόλογο αλλά για πιθανότητα να χιονίσει σε χαμηλά υψόμετρα για μισή ημέρα το πολύ

23 λεπτά πριν, bardaris είπε:

"Η αλήθεια είναι ότι το «παρακλητικός» δεν το σκέφτηκα. Αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ του «προτρεπτικός» για νηστεία και προσευχή από μέρους μας μπας και γίνει κάτι και του «προφητικός» γιατί κάτι αχνοβλέπω το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Προτίμησα το πρώτο για να μην ακούσω το «Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις».

Η απάντηση του κυρίου Ζιακόπουλου στην ερώτηση πότε θα χιονίσει.....διακρίνει την τάση.....και για εκτίμιση που γίνεται  στις 10 Δεκεμβρίου είναι αρκετά σαφής....και φυσικά μιλά ένας προγνώστης που το τολμά...χαίρομαι για αυτά που γράφει..αλλά μου την δίνει ότι κανένας από τους νέους...δεν τολμά...ακόμα και τα πασχούγεννα καποιων....αν δεν βγούν θα πουν ανατροπή..και θα πάρουν πάλι κλικ.Και ας μην βγεί η εκτίμιση του κυριου Ζιακόπουλου αρκεί που τολμά!

Αν μιλάει και ο Ζιακόπουλος για '' ύπαρξη τάσης'' τότε καταλαβαίνουμε όλοι προς τα που πάει το πράγμα ή προς τα που πιθανόν να πάει.

πάντως ο παιος δίνει και στο 12αρι κάποια φαινόμενα και την τελευταία ώρα βρέχει ποτιστικά, 1,3 χιλιοστά στο βροχόμετρό μου, ο τζίφος δεν έδινε τίποτα και στο 12αρι του έδωσε, για πρώτη φορά, 1-2 χιλιοστά, οπότε, μάλλον, πιο κοντά ο ευρωπαίος για απόψε.

image.png.df6a1c7805e91e7d76c7e53f3f78b141.png

Αναλωνεστε υπερβολικα πολυ με πραγματα τα οποια θα αλλαξουν 1000 φορες ακομα και μονο εικασιες μπορουν να γινουν, η αληθεια ειναι οτι για την Ελλαδα δεν ξερουμε και δεν θα μαθουμε πιρν τις 15-16/12 αν και με ποιο τροπο θα κατεβει καποια ψυχρη εισβολη για 21+/12, την ιδια ωρα που χιονιζει εξω σε πολλες ορεινες περιοχες της χωρας!!! Μοντελικα αρχιζει να αποκτα νοημα σταδιακα να ασχοληθουμε με το αλλο ΣΚ μιας και βρισκομαστε κατω απο τις 150 ωρες, που δεν ειναι διολου απιθανο να αφησει καλουδια στην βορεια χωρα οσο εμεις θα σχολιαζουμε το 21+. Προς το παρων διακρινεται ισχυρη πιθανοτητα χιονοπτωσεων στα ορεινα ως και προσκαιρα ημιορεινα για το ΣΚ αλλα εν δυναμει αν βελτιωθουν ισως δουμε και προσκαιρες χιονοπτωσεις ακομα και σε ημιορεινα και πεδινα. Το παρακολουθουμε!

Edited by KapelosG

11 λεπτά πριν, theodors3 είπε:

τα ενς του παιου τουμπανιασαν απο υετο το επομενο σκ! για το μετα τις 20 αυριο παλι αλλο σεναριο θα δουμε ελπιζω θετικο.

δυστυχώς προς το παρόν ο καλος ο υετός φαίνεται με οριακά -1 με -2 στα 850 και μετά πέφτει όσο κατεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία ενώ όταν είμαστε σε θερμοκρασίες και για σχεδόν πεδινά δεν έχει υετό....αλλά ακόμα κι έτσι από το τίποτα και από ψυτοδιάταξη στα 500 ΑΝ βγει έτσι όπως το δείχνει τώρα θα δούμε κακοκαιρία χειμερινού τύπου με χιόνια πάνω από τα 500 για μισή μέρα και όχι 3-4 ώρες....

όσα σενάρια έχουν κάποιο άξιο λόγου υετό το βράδυ της 16ης του μηνός έχουν ταυτόχρονα θερμοκρασίες από -1 έως -3 στα 850 περίπου για κεντροδυτική Μακεδονία....μιλάω....

8 λεπτά πριν, sotos*snow είπε:

δυστυχώς προς το παρόν ο καλος ο υετός φαίνεται με οριακά -1 με -2 στα 850 και μετά πέφτει όσο κατεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία ενώ όταν είμαστε σε θερμοκρασίες και για σχεδόν πεδινά δεν έχει υετό....αλλά ακόμα κι έτσι από το τίποτα και από ψυτοδιάταξη στα 500 ΑΝ βγει έτσι όπως το δείχνει τώρα θα δούμε κακοκαιρία χειμερινού τύπου με χιόνια πάνω από τα 500 για μισή μέρα και όχι 3-4 ώρες....

εχουν πεσει τα στανταρ μου δεν περιμενω πεδινο χιονι ευκολα! τα 500 μετρα ειναι ευκολο υψομετρο για να πας να το βρεις!

12 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Κάκος ο παιος τελικά ολόκληρος κύριο και ανσμπλ ..στον μέσο όρο που έχει βγει μέχρι 240+ ώρες ο αζορ δεν μπορεί να κάνει αναδίπλωση...

Βαγγέλη έχει,παρά πολλά σενάρια τύπου τζιφου

3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Καραζωνική ο ευρωπαίος στα μακρινά.. Ελπίζω να βελτιωθεί πάλι αύριο.

Και πολλά σενάρια με μπαστακα πάνω από τα κεφάλια μας

Πάντως για προσηνεμα δεν έχει κανένα σενάριο με πεδινό χιονι

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...