[weathermaniac] Posted June 23, 2024 Author Share Posted June 23, 2024 Μόλις τώρα, Snowparty είπε: Πωωω ρε π........ σε εμας εδω ερχεται??????????, αμόνι είναι δεν θα κάνει τίποτα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 (edited) 3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: αμόνι είναι δεν θα κάνει τίποτα Αυριο μιχαηλ????? Edited June 23, 2024 by Snowparty Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 23, 2024 Author Share Posted June 23, 2024 Μόλις τώρα, Snowparty είπε: Αυριο μιχαηλ????? γενικά η στερεά δύσκολα θα βγάλει πράγματα όλες τις επόμενες μέρες. Μόνο στα ορεινά ότι βγει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 20mm βλέπω σε περιοχές των Ιωαννίνων.....όχι ρε δε ζηλεύω καθόλου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 36,1 το Μαρουσι 36,2 ο Παπαγος 36,7 το Γκαζι 36,8 ο Βυρωνας ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ....δηλαδη απο αυριο-μεθαυριο, κανονικοτατα 39-40 καθημερινα, μεχρι να βγει η ψυχουλα μας.... Μαραθωνας παραλια 29-29,5 διπλα στο κυμα και λιγες ανασες δροσιας.....ρε σεις η θαλασσα ειναι ΒΡΑΣΤΗ !!!!!!!!! απο 23 Ιουνιου φετος, λογικο βεβαια, θυμαμαι κατι χαρτες που ειχα δει για +4 με +5 στα νερα σε σχεση με τα κανονικα.... Καταιγιδες στην Κουλα μας απο Νοεμβριο εμεις, χαρειτε τα οσοι βρεχεστε και δροσιζεστε !!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Μέγιστες σήμερα Καλάβρυτα 35.4 Ζωγράφου 34.7 Ποταμός Κέρκυρας 33.3 (αίσθηση 40) Περιττό να πω ότι έχω ήδη εξαντληθεί από την καιρική κατάρα που μας πάει τρένο από 2/6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisk79 Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Μακελειό και χαλαζόπτωση στην περιοχή Ελάτης κ Περτουλίου. Ακολουθούν βίντεο εντός ολίγου. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Μόλις άκουσα βροντη παρόλο που έχω ανεμιστήρα. Ιδεα δεν έχω που εκδηλωθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Έλα στον μπαμπακα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 23, 2024 Author Share Posted June 23, 2024 Βλέπω ότι τελείωσε η καταιγίδα δυτικά με βάση την βάση της. @sakis13 πάρε και τα δικά μου μαμάτους, φυσικά αυτά που έκανε πριν 3 χρόνια δεν τα φτάνει ούτε για αστείο, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις κάτι άλλο στον ουρανό πέρα από ήλιο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Σε Τσοτύλι/Νεάπολη ο νέος πυρήνας με βάση my lightning tracker! ΕΛΑ ΕΔΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 23, 2024 Author Share Posted June 23, 2024 6 λεπτά πριν, Yata είπε: Έλα στον μπαμπακα δεν ξέρω αν το προδίδει η φώτο, αλλά ψόφιο μοιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Ανοίγει ο καιρός και ξαναδημιουργουνται καταιγίδες... @Yata σου ρχεται μαλον τη βλέπω βορειοδυτικά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Μεγάλη συχνότητα βροντων, νέος πυρήνας ανατολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 23, 2024 Author Share Posted June 23, 2024 1 λεπτό πριν, Yata είπε: Μεγάλη συχνότητα βροντων, νέος πυρήνας ανατολικα άντε γκρνιάρη μακάρι να σου κάτσει!!😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Τουλάχιστον είδαμε αμόνι μετά από πολύ καιρό... Εκεί πάνω από το βουναλακι αντιστοιχεί αυτή η φωτό από το ραντάρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Κοιτώντας βόρεια προς το εσωτερικό της Θεσσαλίας… ένα τεράστιο αμόνι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Χοντρές σταγόνες ενώ σκάνε κεραυνοί από όλες τις κατευθύνσεις. Τρέχω σπιτιιιιι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisk79 Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Ελάτη Τρικάλων, ότι πρόλαβα μέσα απ τ αμάξι 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 1 minute ago, Yata said: Χοντρές σταγόνες ενώ σκάνε κεραυνοί από όλες τις κατευθύνσεις. Τρέχω σπιτιιιιι Σαν σπυράκι ξεφύτρωσε η ανάπτυξη μέσα στα αμονια 😂 μακάρι να μεγαλώσει να σου έρθει γιατί εσύ έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό σήμερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Χοντρες σταγονες και εδω με μπουμπουνητα και αστραπες στα ορεινα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΩΓΩΝΙ Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Φωτιά είχαμε νωρίτερα στο Μιτσικέλι από πτώση κεραυνού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 23, 2024 Author Share Posted June 23, 2024 (edited) Όσο πάει και ομορφαίνει Τα δεύτερα καλύτερα μαμάτους που έχω δει! Edited June 23, 2024 by [weathermaniac] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 Γιαννενα-Καστορια και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις, παιρνουν χαδακια απο ασταθεια Ηπειρωτικων και θυμιζουν λιγο απο καλοκαιρι Βαλκανιων και οχι Μεσης Ανατολης....μπραβο παιδια, χαρειτε το, πραγματικα το βλεπω στις εικονες και τις καμερες και δεν το πιστευω, εδω εχει να βρεξει κανονικα πανω απο 100 ημερες, και θα κανει αλλες τοσες.... Παλι καλα που εχουμε κοντα τοσες ομορφες παραλιες, για αποσυμπιεση, αλλιως με το αιρκο 24/24 στην τσιμεντουπολη δεν παλευεται, θα τρελαθουμε 32-33αρια βλεπω ακομα υπερηφανα, ενω η καιρικη κουζινα εδωσε τη χαριστικη βολη στα παραπλευρα του Υμηττου, με ενα ελαφρυ ΝΝΑ ρευμα που τα φοενιαζει...εαν δεν παει μεσανυχτα, εγω δεν φευγω απο την παραλια, χαχαχαχαχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...