marios_angelos Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/καμερεσ-ευβοιασ/ιστιαία.html από ιστιαια φαίνεται ο χαμός προς Λαμια Και κατάφερε να μείνει στεγνή μέχρι στιγμής η Ιστιαια με αυτό το τέρας θα τρελαθώ!!!!!!!! 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
dimitris27 Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Συνεχίζει να βρέχει δυνατά Λαμία ,δεν κόβει με τίποτα,την χρειαζόμασταν αυτήν την βροχή,δεν είχε κάνει τίποτα μέσα στο καλοκαίρι,είχαν αρχίσει να ξερενωνται τα πουρνάρια.. 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
gthomasandros Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Ετοιμαστείτε Αττικαριοι έρχεται αδέρφια δείτε σατ 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
gthomasandros Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
gthomasandros Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Ξύπνα Σακηηηη.....!! 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
galatsioths Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Παιδιά δε θέλω να υποννοησω κάτι αλλά η Αττική έχει δει απροβλεπτες καταιγιδαρες με αυτό το στριμ. Σε όλους μας κάτι θυμίζει λιγο πολυ αυτή η πορεία... ερε και να υπήρχε λίγο παραπανω Κέιπ 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Αν ισχύει το cape του ευρωπαίου είναι αρκετό για να φτάσει Αθήνα σε αντίθεση με τζίφο αστράφτει αρκετά ξανά βδ. Γενικά άσετα με τύχη ή όχι, πήγαμε πολύ καλά σήμερα. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
gthomasandros Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
snow_evia Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Λέτε να φτάσει μέχρι εδώ το τέρας που βρίσκεται Φθιώτιδα, παντως αστράφτει 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 7 λεπτά πριν, galatsioths είπε: Παιδιά δε θέλω να υποννοησω κάτι αλλά η Αττική έχει δει απροβλεπτες καταιγιδαρες με αυτό το στριμ. Σε όλους μας κάτι θυμίζει λιγο πολυ αυτή η πορεία... ερε και να υπήρχε λίγο παραπανω Κέιπ Ούτε εγω θέλω να υπονοήσω κάτι 12 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Harrius Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Λέτε να ρθει και.... Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδιαααααα!!!!!! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Spyros Snowstorm Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Ορατές οι πρώτες λάμψεις βορειοδυτικά της Πάρνηθας 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Μόλις τώρα, GEORGE SNOWMAN είπε: Ούτε εγω θέλω να υπονοήσω κάτι Στην κυριολεξία αυτό που έγινε σήμερα στην Λάρισα🙉 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Berdon Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Πω πω τώρα μπήκα και είδα την εξέλιξη της καταιγιδαρας Vamosss Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 1 λεπτό πριν, Harrius είπε: Λέτε να ρθει και.... Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδιαααααα!!!!!! Κοιμήσου μπρο...δεν θα στείλει!😅 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
oldboy332 Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 (Επεξεργασμένο) Θήβα προς τα ΒΔ . Επεξεργάστηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 από oldboy332 8 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Fotis Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Αστράφτει δυνατά βόρεια των Τρικάλων και ξεκίνησε ψιχάλα! 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Η νυχτα μερα στη Λειβαδια. 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Μου την εστειλε ο αδερφος απο Δηλεσι 7 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Harrius Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 4 minutes ago, GEORGE SNOWMAN said: Κοιμήσου μπρο...δεν θα στείλει!😅 θα την περιμένω να μου χττυπήσει την πόρτα αλλιώς θα την δω από την κάμερα 😛 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Κωπαιδα!! 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Spyros Snowstorm Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Και πίσω από το ποικίλο όρος αυτή τη στιγμή οι πρώτες λάμψεις 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
snow_evia Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Έσκασε κεραυναρα πάνω μου! 8 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
gthomasandros Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Πάμε για τρελό νερό 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Share Αναρτήθηκε Σεπτέμβριος 7, 2024 Λειβαδια!!! 7 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...