Jump to content
Kilkis1989

Aνάλυση χαρτών Οκτώβρη 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητε φιλε μου @GEORGE SNOWMAN

Ακουσα Οτι διαδιδεις στο μαγαζι σου για εναν κανονικο ακρως φθινοπωρινο και παλιακο νοεμβρη.....

που το στηριζεις αυτο??????

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

1 minute ago, [weathermaniac] said:

Μάπα τα πρωινά.

Kάσο - Κάρπαθο θα βρέξει ποτέ?

13 ώρες πριν, sakis13 είπε:

Καλησπερα στους φιλους...Ευχομαι να εχουμε επελαση χαμηλων απο τα δυτικα..Πολλες βροχες σε ολη την χωρα και προς τα τελη του μηνα ν αρχισουν και τα χιονια στα ορεινα μας..Δε ζηταμε τιποτα παραπανω απο τα αυτονοητα...Δεν ξερω τι θα γινει..Αλλα με αυτα που ζουμε μας εχει μεινει η ελπιδα και οι ευχες...

Το γουρι μου ευχομαι να φερει τυχη καιρικη σε ολους...!!!😘

20240929_124231.jpg

Να χαίρεσαι την κοράκλα σου φίλε ! Υπέροχη φωτογραφία! 

9 ώρες πριν, Snowparty είπε:

Μιχαηλ δεν τα ξερω τα γουστα σου αλλα μακαρι να σου κατσει φιλε μου....πραγματικα το αξιζεις.....να βγει αυτο που θες....

Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ:) Ο τρελιαρης πάντα θα θέλει κάτι άλλο από αυτό που θα βγει:) Αυτό είναι το γούστο του:)Ηιατι πολύ απλά κάπου σε κάποιον από τους 1.000.000 χάρτες που θα έχει δει μέχρι βα έρθει η κακοκαιρία υπήρχε η υποψία για κάτι καλύτερο από αυτό που έγινε. Α ρε Μιχαήλ αυτομαστιγωνεσαι μονιμα:)

Επεξεργάστηκε από Snow sick

3 ώρες πριν, Snowparty είπε:

Αγαπητε φιλε μου @GEORGE SNOWMAN

Ακουσα Οτι διαδιδεις στο μαγαζι σου για εναν κανονικο ακρως φθινοπωρινο και παλιακο νοεμβρη.....

που το στηριζεις αυτο??????

Αραξε φιλε μου και απολαυσε τον παλιακο Νοεμβρη τιμωρο που ερχεται

11 ώρες πριν, Snowparty είπε:

Μιχαηλ δεν τα ξερω τα γουστα σου αλλα μακαρι να σου κατσει φιλε μου....πραγματικα το αξιζεις.....να βγει αυτο που θες....

Μου αρέσι η καιρική βία, αλλά και η καιρική ομορφιά. Αλλά για να έχεις καιρική ομορφιά συνήθως έχεις και καρική βία, αλλά και το αντίστροφο😁

Οπως τα λεει ο Γιωργαρος...Για να δουμε..Σημαντικη αυξηση φαινομενων για αρκετους...Θελω τα πιο εντονα χρωματα στην κεφαλα μου..🤣

gfs-2-150.png

20241001_131746.jpg

Επεξεργάστηκε από sakis13

Αν για μια φορα σταθουμε τυχεροι και δεν φυγει η λιμνη βορεια, μπορει να δωσει τα απαραιτητα νερακια στον νομό ωστε τουλαχιστον να αποφυγουμε οριστικα τον κινδυνο πυρκαγιων.Ενα κλικ νοτιοδυτικοτερα την θελουμε.

Ωραίος ο γάλλος θα πηγαινε για φουλ αποκοπή. κακά τα εσνεμπλ του τζίφου, 1-2 σενάρια με αποκοπή.

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα με υγεία!! Σαν σήμερα γεννήθηκα, μακάρι να είχαμε και κανένα μέτωπο καταιγίδων να κατευθύνεται προς τα εδώ έτσι για δωράκι χαχα. Και όχι τον βρωμιάρη πάνω από το κεφάλι μας😄

Εύχομαι να μπει με το δεξί ο μήνας και να δούμε πολλά νερά.. ας κάνει και η Κούλα το θαύμα της, η ερχόμενη κακοκαιρία ίσως δώσει κάτι καλό για τον νομό. Ίσως, αλλά και πάλι δεν είναι κακό να ελπίζουμε.

Γενικά πολύ καλύτερο Ραν για το σύνολο της χώρας 

306-777GR.gif

Επεξεργάστηκε από Berdon

Χρόνια πολλά @Berdon!!!

τζίφος 6αρι vs γάλλος 6αρι.. φανταστικός γάλλος αλλά τελευταία δεν τα πάει καθόλου καλά

arpegeeur-0-102.png?6gfs-0-102.png?6

Επεξεργάστηκε από [weathermaniac]

Καλο μηνα σε ολους με υγεια και βροχες! Χρονια πολλα @Berdon φιλε μου! 

Κατι παει να γινει , η αληθεια ειναι πως λογω και της τριτης λυκειου δεν εχω πολυ χρονο να δω αναλυτικα τα μοντελα, αλλα ειμαστε σε καλο δρομο, τουλαχιστον φαινεται να ειναι καλυτερο το φετινο φθινοπωρο απο το περσινο χαος

Φαντάζεστε φέτος εκεί που έχουμε απογοητευτεί να φέρνει μέχρι Νοέμβριο το ένα χαμηλό μετά το άλλο και μετά από Δεκέμβριο να ξεκινήσουν οι αυλωνες απανωτά; 

Να τα εκατοστησουν berdon και snowy stathis..Υγεια παιδες..Ολα τ αλλα γινονται...Αρκει να μαστε ορθιοι!!!Πολλα ζυγακια μαζευτηκαμε...😛

Στο πρωτο σοβαρο χαμηλο με τετοια διψα που εχουμε καπως ετσι μας βλεπω ολους...

Καλό μήνα σε όλους με υγεία.Είμαι αισιόδοξος για φέτος..Τα  νεράκια που διαφαίνονται είναι αναγκαία,μακάρι να βρέξει απ'άκρη σ'άκρη της χωρας!

φοβερή επιμονή του ΑΙ να βγάζει καυσωνες για την εποχή μετά τις 10 του μήνα Τους οποίους βέβαια διώχνει με ωραίο τρόπο.

00ζ

ecmwf-1-300.png?0

ecmwf-1-294.png?0

3 ώρες πριν, Berdon είπε:

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα με υγεία!! Σαν σήμερα γεννήθηκα, μακάρι να είχαμε και κανένα μέτωπο καταιγίδων να κατευθύνεται προς τα εδώ έτσι για δωράκι χαχα. Και όχι τον βρωμιάρη πάνω από το κεφάλι μας😄

Εύχομαι να μπει με το δεξί ο μήνας και να δούμε πολλά νερά.. ας κάνει και η Κούλα το θαύμα της, η ερχόμενη κακοκαιρία ίσως δώσει κάτι καλό για τον νομό. Ίσως, αλλά και πάλι δεν είναι κακό να ελπίζουμε.

Γενικά πολύ καλύτερο Ραν για το σύνολο της χώρας 

306-777GR.gif

Χρόνια πολλά σπορε

γιγαντωση της λίμνης με αποτέλεσμα να μένει βόρεια στα 12αρια. Μου τ δίνει η ανυπαρξία Cape του τζίφου. Ενδιαφέρον φαίνεται να έχει το τζεμ.

αυτό θέλω

arpegeeur-0-114.png?12arpegeeur-13-114.png?12arpegeeur-2-114.png?12

Επεξεργάστηκε από [weathermaniac]

Αυτό που βλέπω από τα μακροπροθεσμα πχ Πανακογλου.. Είναι πολλές βροχές και νοτιάδες στα ΔΚΒ... Ζέστη και ανομβρία από Αττική και κάτω.. Δυστυχώς για τα παιδιά εκεί. 

Τα περιβόητα μακροπρόθεσμα τι ποσοστό επιβεβαίωσης έχουν;

Ρωτάω διότι και για τον Σεπτέμβριο έδιναν ζέστες αλλά ο μήνας κινήθηκε στα φυσιολογικά της εποχής.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...