sakis13 Posted November 1 Share Posted November 1 Καλο μηνα με υγεια...Με την ευχη να παρουμε πισω την χαμενη καιρικη κανονικοτητα...Σπασιμο του αντικυκλωνα οσο πιο αμεσα γινεται και φαινομενα παντου...Ο μηνας της μεταβασης προς τον Χειμωνα...Ευελπιστωντας να φερει τα νερα που λειπουν και τα πρωτα χιονια...Δεν υπαρχει διαθεση ουτε ιδιαιτερη αισιοδοξια αλλα πρεπει να βρουμε την δυναμη να παμε παρακατω καιρικα....Με την ελπιδα ζουμε.... Ευελιπιστω να φερει γουρι...Κι ομως εβρεξε χθες αργα..Γαζι Ηρακλειου.Του Αλεξανδρου Καστελλιανακη. AQP4WaoHBT3EZ7DFIkHrT9n2dVFOxjlYRSI6XwZTreNk-wqtTBGdKflZVraeXzdInBGn81pRn7tgb2tLM6LXdz5S.mp4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted November 1 Share Posted November 1 Μπήκε Νοέμβριος και το Καστελόριζο όπως πάντα να μην χάσει. Ξανά τροπική νύχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted November 1 Share Posted November 1 Με εναλλαγές ηλίου και συννεφιάς κύλησε η τελευταία μέρα του Οκτώβρη. Άγιοι Στάχυος & Απελλής, ημέρα αποταμίευσης και Χάλοουϊν με κρυφτούλι και 10-22 θερμοκρασιακό εύρος. Λογικά πράγματα. Δε θέλουμε ούτε 28αρια ούτε όμως και 15αρια τέτοια εποχή. Άλλωστε είπαμε ο Οκτώβρης είναι κατά περίπου 3 βαθμούς θερμότερος απ'τον Απρίλη, ο Νοέμβρης αντίστοιχα κατά 3 περίπου βαθμούς θερμότερος απ'το Μάρτη κ.ο.κ. δλδ ο Νοέμβρης είναι ελαφρώς θερμότερος από Απρίλη 1 βαθμό περίπου και 3 περίπου βαθμούς πάνω από Μάρτη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted November 1 Share Posted November 1 Πρέπει να είναι από τα πιο σπάνια στατιστικά αποτυπώματα τους τελευταίους 2 αιώνες στην Ελλάδα. Νοέμβριος πλέον με 50άρια μόλις ετήσιο υετό. Δείτε τον Davis του Δήμου Βιάννου στη νότια Κρήτη δίπλα από τη παραλία της Ψαρής Φοράδας γύρω στα 20 χλμ μακριά από την Ιεράπετρα. Προσωπικά δεν το έχω ξαναζήσει αλλά αμφιβάλλω πως έχει ξαναπαρατηρηθεί εδώ και τουλάχιστον 2 αιώνες στη χώρα. Στα ίδια και η Κάσος και η Κάρπαθος. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted November 1 Share Posted November 1 Καλημέρα και καλό μήνα. Δυο μέρες φυσάει βοριάς 6-7 μποφόρ στο Κρυονέρι και η θερμοκρασία στις 8 το πρωί, 1η Νοέμβρη ειναι ήδη σχεδόν στους 16 βαθμούς. Ήμουν Κοζάνη Τριτη και Τετάρτη. Την Τρίτη το βραδάκι βγήκα για περπάτημα με κοντομάνικο. Γενικότερα δηλαδή πάμε εξαιρετικά εξαιρετικά,δεν ειναι τοπικό το φαινόμενο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted November 1 Share Posted November 1 31 λεπτά πριν, oldboy332 είπε: Καλημέρα και καλό μήνα. Δυο μέρες φυσάει βοριάς 6-7 μποφόρ στο Κρυονέρι και η θερμοκρασία στις 8 το πρωί, 1η Νοέμβρη ειναι ήδη σχεδόν στους 16 βαθμούς. Ήμουν Κοζάνη Τριτη και Τετάρτη. Την Τρίτη το βραδάκι βγήκα για περπάτημα με κοντομάνικο. Γενικότερα δηλαδή πάμε εξαιρετικά εξαιρετικά,δεν ειναι τοπικό το φαινόμενο. Σοβαρά τώρα? Στην Κοζάνη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted November 1 Share Posted November 1 Αφρικα τρόπικα Καστελόριζο ΕΜΥ τώρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted November 1 Share Posted November 1 9 λεπτά πριν, thesprotos είπε: Σοβαρά τώρα? Στην Κοζάνη!!!!! 20 βαθμούς είχε στον δρόμο απο Σιάτιστα για Κοζάνη στις 6:30 το απόγευμα,νύχτα ουσιαστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainstorm Posted November 1 Share Posted November 1 6 ώρες πριν, South καυσωνάκιας είπε: Πρέπει να είναι από τα πιο σπάνια στατιστικά αποτυπώματα τους τελευταίους 2 αιώνες στην Ελλάδα. Νοέμβριος πλέον με 50άρια μόλις ετήσιο υετό. Δείτε τον Davis του Δήμου Βιάννου στη νότια Κρήτη δίπλα από τη παραλία της Ψαρής Φοράδας γύρω στα 20 χλμ μακριά από την Ιεράπετρα. Προσωπικά δεν το έχω ξαναζήσει αλλά αμφιβάλλω πως έχει ξαναπαρατηρηθεί εδώ και τουλάχιστον 2 αιώνες στη χώρα. Στα ίδια και η Κάσος και η Κάρπαθος. Χάλια μαύρα, όπως βέβαια - αναλογικά- και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted November 1 Share Posted November 1 54 minutes ago, brainstorm said: Χάλια μαύρα, όπως βέβαια - αναλογικά- και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας Ναι φαντάσου οτι ακόμα κ γω που δε το έχω με βροχές έχω φρικάρει με αυτή την προοπτική που διαμορφώνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted November 1 Share Posted November 1 (edited) 9 hours ago, WEATHER-FUN said: . Δε θέλουμε ούτε 28αρια ούτε όμως και 15αρια τέτοια εποχή. Ακριβώς μονοψηφιες και υπο το μηδέν μόνο θελουμε Edited November 1 by Yata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted November 1 Share Posted November 1 3 hours ago, thesprotos said: Σοβαρά τώρα? Στην Κοζάνη!!!!! Και εδώ Καστοριά μια από τα ίδια ούτε μια φορά δεν έβαλα ζακέτα ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 1 Share Posted November 1 (edited) 3 λεπτά πριν, Yata είπε: Και εδώ Καστοριά μια από τα ίδια ούτε μια φορά δεν έβαλα ζακέτα ακόμα Είσαι από τους σιδεροκεφαλους που βγαίνουν με κοντομανικο στο χιόνι?😂 Μόνο έτσι εξηγείται. Είχα έναν συμμαθητή που το έκανε αυτό Edited November 1 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted November 1 Share Posted November 1 40 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Είσαι από τους σιδεροκεφαλους που βγαίνουν με κοντομανικο στο χιόνι?😂 Μόνο έτσι εξηγείται. Είχα έναν συμμαθητή που το έκανε αυτό Eγω έχω βγει γυμνός από τη μέση και πάνω. Δοκίμασε το... Είναι ηδονή.... Σε διαπερνά ει η παγωνιά του χιονιού!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 1 Share Posted November 1 (edited) 8 ώρες πριν, thesprotos είπε: Eγω έχω βγει γυμνός από τη μέση και πάνω. Δοκίμασε το... Είναι ηδονή.... Σε διαπερνά ει η παγωνιά του χιονιού!!! εγώ δεν καθομαι γυμνός από την μέση και πάνω ούτε για λεπτό στο σπίτι τώρα.. πoιο χιόνι! χαχαχα. Αλλά έχω βγει με 30 βαθμούς με κοντομάνικο και λεπτό μπουφάν από πάνω το ένα καλοκαιρινό μεσημέρι στα Γιάννενα να πάρω φαγητό... Πρέπει να το δοκιμάσεις, φορητή σάουνα!!!😀 Γενικά παλιά αρνιόμουν να βγάλω το μπουφάν χαχαχα Edited November 1 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted November 1 Share Posted November 1 «Όταν έρθει ο Νοέμβρης σιγομπαίνει ο χειμώνας».... Καλό μήνα σε όλους, με αγάπη, υγεία και υπομονές....Βοήθειά μας οι Άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός, με τις άπειρες ευχές μας σε όσους και όσες εορτάζουν σήμερα!! Και μην ξεχνάμε ότι ο καιρός και η φύση δεν έχουν θέλω.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted November 1 Share Posted November 1 Γκάζωσαν τα νότια 27άρι ήδη το Καστελόριζο. Μήπως δεν έχουν πέσει πολύ τα 850άρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted November 1 Share Posted November 1 Καλό μήνα σε όλους Ελάχιστες και τρέχουσες θερμοκρασίες Καλάβρυτα 11.3 - 18.1 (χωρίς αναστροφή) Ζωγράφου 15.9 - 20.4 (50αρες ριπές ανέμου) Ποταμός Κέρκυρας 7.8 - 23.7 (αναστροφή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oasis Posted November 1 Share Posted November 1 Καλά πήγε και αυτό... https://www.newsit.gr/ellada/megali-fotia-sti-xalkidiki-ston-dimo-sithonias-entoli-ekkenosis-apo-to-112/4223138/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 1 Share Posted November 1 9.2 με 22.4 βαθμοί σήμερα, άλλη μια μέρα βαρετοκαιρίας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted November 1 Share Posted November 1 4 hours ago, [weathermaniac] said: Είσαι από τους σιδεροκεφαλους που βγαίνουν με κοντομανικο στο χιόνι?😂 Μόνο έτσι εξηγείται. Είχα έναν συμμαθητή που το έκανε αυτό Το έχω κανει και αυτό. Όχι κάθε φορα όμως και εξαρταται στην περίπτωση. Στο πανεπιστήμιο η σε σοβαρο ραντεβού φοράω μακρύ παντελόνι ήδη από τώρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted November 1 Author Share Posted November 1 (edited) Η Παναγια μας στο Ακραιφνιο.. Κρυο,χωριο,χταποδακι και τσιπουρο..Στην υγεια σας και καλο μηνα!! Edited November 1 by sakis13 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted November 1 Share Posted November 1 Τουλάχιστον Αττική τό βράδυ πέφτουν καλά οι θερμοκρασίες ίσως Κυριακή να βρέξει για λίγο στα βόρεια του νομού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted November 1 Share Posted November 1 Παρά τις χαμηλές ελάχιστες η εσωτερική ανέβηκε στους 16,5 ενώ λίγο μετά τις 20 Οκτωβρίου είχε φτάσει τους 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted November 1 Share Posted November 1 Το μόνο ωραιο πραγμα που ειδα σημερα γυρνώντας πριν λιγο απ τη δουλεια. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...