BillG Posted January 11 Share Posted January 11 Θα σας έλεγα να μην κοιτάτε τα μοντέλα σε κάθε ανανέωση, αλλά δύο φορές την ημέρα πρωί-βραδυ ανά 12ωρο, κάτι σαν αντιβίωση των 1000mg...😁😁 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
athper Posted January 11 Share Posted January 11 28 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Γνώμη μου είναι πως στην Θεσσαλία δεν θέλουμε νότια αρχική θέση χαμηλού με τα νέα δεδομένα, αλλά ανατολική βόρειοανατολική. Και θα μαζέψει περισσότερο κρύο έτσι, και όταν φτάσει που φτάσει νότια θα έχουμε και Τ και υετό. Μιχαηλ,πεταξε το πουλακι μην το ψαχνεις..Αν δουμε χιονοπτωση θα πουμε και ευχαριστω.. Προσωπικα μετα απο 4 χρονια δεν μου αρκει..Να ειχε Τ και να μην ειχε υετο θα το δεχομουν,αλλα να εχω υετο και να τον τρωω σε βροχη για 2 βαθμους,με τρελαινει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 25 λεπτά πριν, Seventower είπε: Η μόνη αλλαγή που μπορεί να γίνει είναι από 13 σε 4 είναι δίκαιο και θα γίνει και πράξη εδώ θα κάνει και κουμπάρο από Κιλκίς νομίζω , εκεί δεν υπάρχει άλλη ομάδα .😋😋😋 Κι ομως φιλε ο κουμπαρος ειναι τρελος αρειανος...Οπως και να χει σ ευχαριστω για τις ευχες σου...Εαν το στρωσει γενικευμενα πανω,θα εμφανιζομαι ετσι στο φορουμ για ενα μηνα...Να καταριεστε την ωρα και τη στιγμη που χιονισε..🤣Καλα χιονια καρντασακο μου..Και σε ολα τ αλανια πανω...Χαρειτε το!! Edited January 11 by sakis13 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isnow Posted January 11 Share Posted January 11 Μόνο εμένα με χαλάει αυτή η εικόνα για θεσσαλονίκη? Βαρδαρης ανύπαρκτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow sick Posted January 11 Share Posted January 11 Τα μισά ποστ για αυτή την κακοκαιρία που δεν μας αφορά είναι απο προσηνεμους βλέπω! Μπράβο παιδιά! Πολυ ωραίο το κλίμα! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow sick Posted January 11 Share Posted January 11 2 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Κι ομως φιλε ο κουμπαρος ειναι τρελος αρειανος...Οπως και να χει σ ευχαριστω για τις ευχες σου...Εαν το στρωσει γενικευμενα πανω,θα εμφανιζομαι ετσι στο φορουμ για ενα μηνα...Να καταριεστε την ωρα και τη στιγμη που χιονισε..🤣 Σακούλι χρόνια πολλά ψυχαρα. Έτσι να εμφανίζεσαι αγόρι μου να ομορφαίνει το φορουμ:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted January 11 Share Posted January 11 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Απεχω απο μοντελα και προβλεψεις, λογω υπερυπερυπεργασιας, αλλα στα πεταχτα, διαβασα 10 απο τις 1000 σελιδες και κατεληξα οτι Μακεδονια ξακουστη Δευτερα πρωι θα εισαι ΛΕΥΚΗ Μπραβο μαγκες Αναμενουμε πανεμορφες εικονες και βιντεο χωρις γκρινια και μιζερια, δωστε Λευκο στο Στερημενο Λαο !!!!!!!!! Βεροιαρα που εχω και καταγωγη, οπως εχω ξαναγραψει, περιμενουμε ομορφα πραγματα, απ` οτι καταλαβαινω, Σαλονικα ΜΑΚΑΡΙ για να το χαρουν τα παιδια, και καλα ενταξει, Φλωριναρα, Καστορια, Πτολεμαιδα, Κοζανη, Κιλκις, απλα φετα.... Πρωτη φορα συνδυαζεται σωστα ΚΡΥΟ + ΥΕΤΟΣ τα τελευταια χρονια, κι ετσι θα φατε Ωραιο Βαλκανικο Χιονια.... Στα της Αττικης, ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ στο νερο, απο Κυριακη βραδυ μεχρι Τριτη ξημερωματα μια 80-100αρα ταζει ο Τζιφος, φυσικα προτιμουσα χιονακι, αλλα και τοσο νερο, με αποτομη ραγδαια πτωση της Τ και λευκα χιονισμενα τα γυρω ορεινα μεχρι τα 750-800 μ δεν με χαλαει 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boliotis Posted January 11 Share Posted January 11 ουτε στη δευτερη καρτελα δε μπορει να διωξει τα κιτρινα εδω και πολλες μερες. μιλαμε για πολυ δυνατη αντικυκλωνικη ταση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 11 Share Posted January 11 11 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Κι ομως φιλε ο κουμπαρος ειναι τρελος αρειανος...Οπως και να χει σ ευχαριστω για τις ευχες σου...Εαν το στρωσει γενικευμενα πανω,θα εμφανιζομαι ετσι στο φορουμ για ενα μηνα...Να καταριεστε την ωρα και τη στιγμη που χιονισε..🤣Καλα χιονια καρντασακο μου..Και σε ολα τ αλανια πανω...Χαρειτε το!! Σακη έτσι όπως βγήκε το πρόγραμμα για τον επόμενο 1 μήνα δεν νομίζω να τα βγάλουμε και από πάνω μας 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 11 Share Posted January 11 18 λεπτά πριν, Snow sick είπε: Τα μισά ποστ για αυτή την κακοκαιρία που δεν μας αφορά είναι απο προσηνεμους βλέπω! Μπράβο παιδιά! Πολυ ωραίο το κλίμα! Ειναι σαν να βλέπουμε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση στην οποία δεν έχει προκριθεί η ομάδα μας. Και πάλι όμως...είναι ευχάριστη υπόθεση! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icestorm Posted January 11 Share Posted January 11 Χρόνια - Χιόνια σου πολλά Σάκη ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 11 Share Posted January 11 23 λεπτά πριν, isnow είπε: Μόνο εμένα με χαλάει αυτή η εικόνα για θεσσαλονίκη? Βαρδαρης ανύπαρκτος Αυτό δεν μ άρεσε κι εμένα. Με ξένισε λίγο τωρα. Μακάρι να πέσει έξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 53 λεπτά πριν, LarissaSnow είπε: Θέλουμε κίνηση του χαμηλού από δυτικά προς ανατολικά. Αυτό δεν υπάρχει το ξεχνάμε. Θέλουμε καλά γεωδυναμικά, ούτε αυτά υπάρχουν. Αυτό που είναι εφικτό είναι το χαμηλό όσο γίνεται πιο κοντά στον ηπειρωτικό κορμό και με τις μετατοπίσεις του να στέλνει κατά κύματα τον υετό στην ηπειρωτική χώρα, ενω παράλληλα να έχουμε καλές θερμοκρασίες στα 850. Πριν τα αυριανά 12άρια, δεν θα έχει ξακαθαρίίει η κατάσταση όσον αφορά τον υετό στις κρίσιμε για χιόνι ώρες και φυσικά παντα κάτι ανατρέπεται και στο nowcast Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεφύγει το χαμηλό, αν και στα 6αρθα όλα τα μοντέλα αυτό κάναν. Ελπίζω σε διόρθωση στα 12αρια αλλά δύσκολο να γίνει κάτι ουσιωδες Στα μακρινά ο μ.ο του τζίφου κάνει την πρώτη σοβαρή κίνηση προς μ.ο ευρωπαϊκού Edited January 11 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canadathens13 Posted January 11 Share Posted January 11 Χρόνια πολλά Σάκη!!! να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted January 11 Share Posted January 11 Μ.Ο. Πρωινού Ευρωπαίου για Δευτέρα πρωί -3.6 Μ.Ο. Τζίφου 6αρι για Δευτέρα πρωί -0.5 Πως να βγει άκρη μετά; Τέλος πάντων, δεν τα κοιτάω άλλο. Από δω και πέρα μόνο ναουκαστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa snow Posted January 11 Share Posted January 11 Λοιπόν με τα τωρινά δεδομένα οτιδήποτε είναι από Λαμία και πάνω, ανατολικά της Πίνδου και πάνω από 300μ πάει για χιονόπτωση και χιονόστρωση αναλογική με το υψόμετρο. Αυτό είναι δεδομένο και φαίνεται και από τα επίπεδα παγοποίησης που γενικά κυμαίνονται από τα 300-700μ για το μεγαλύτερο μέρος των περιοχών αυτών (σε κάποιες και χαμηλότερα για λίγο). Τα κρίσιμα υψόμετρα είναι τα 50-300μ που είναι στο όριο για χιονόστρωση ανάλογα την περιοχή (πχ. Κιλκίς στα 250 θα χιονοστρωθεί). Πιστεύω ότι θα εξαρτηθεί ξεκάθαρα από τον υετό και το δυνατό διάστημα είναι Δευτέρα απόγευμα - Τρίτη πρωί. Τα υψόμετρα κάτω από 50μ δυστυχώς φαίνεται να χάνουν τη μάχη και να παλεύουν στα όρια βροχής/χιονόπτωσης. Μακάρι να μας εκπλήξει θετικά η κατάσταση και να κάνω λάθος. Για την Ήπειρο για κάτω από 700μ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το ψύχος γιατί η Πίνδος θα κόβει το πέρασμα του ψύχους σε αυτές τις περιοχές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seventower Posted January 11 Share Posted January 11 3 λεπτά πριν, nikolasxm είπε: Αυτό δεν μ άρεσε κι εμένα. Με ξένισε λίγο τωρα. Μακάρι να πέσει έξω... Μην αγχώνεστε είναι παγκόσμιο μοντέλο δεν ξέρει την κάθε περιοχή αυτά βγαίνουν ανάλογα την κίνηση του Χ δεν ξέρει όμως ότι βοριάς καθαρός δεν υπάρχει στην Θεσσαλονίκη πάντα είναι είναι ΒΔ . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted January 11 Share Posted January 11 Ήπειρο και από τα 1000 μέτρα να χιονίσει ευχαριστημένοι να είμαστε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Theodoros Kolydas 11 λ. · ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή έως την Τρίτη στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στη βόρεια Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής και τη Δευτέρα θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Η θερμοκρασία το τριήμερο θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια της τάξης των 9 με 10 βαθμών και στα υπόλοιπα κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου, επανερχόμενη σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 8 με 9 μποφόρ. Τα έντονα φαινόμενα την Τρίτη βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ TO KEIMENO TOY EKTAKTOY : http://oldportal.emy.gr/.../warning/weather_warnings_html... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ #ΕΜΥ: 1. YETOY https://youtu.be/8crUngIph6E 2. XIONOΠΤΩΣΕΩΝ : https://youtu.be/XGJnd7I3SLI ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕOALARM ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ 1. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ : https://meteoalarm.org/en/live/?t=day0 2. ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ : https://meteoalarm.org/en/live/?t=day1 @EMY_HNMS @CivPro_GR @Starchannelnew1 @duthnac @Vkikilias @pyrosvestiki Edited January 11 by ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenNaousa11 Posted January 11 Share Posted January 11 Απολαυστε την τριημερη κακοκαιρια που ερχεται γιατι δε ξερουμε ποτε θα ξαναδουμε. Πλεον τα επερισσοτερα χιονια ειναι ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 11 Share Posted January 11 Πετσοκομα το 6@ρι ούκμο εδώ το χειρότερο ραν της ημερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 11 Share Posted January 11 2 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Πετσοκομα το 6@ρι ούκμο εδώ το χειρότερο ραν της ημερας Δεν βγάζει την υποτροπή της Δευτέρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 11 Share Posted January 11 3 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Δεν βγάζει την υποτροπή της Δευτέρας? Χαζαμαρρς βγάζει. Σπασμένο υετό και στις 60-66 ώρες τελειώνει. Χειρότερα από το 00αρι ου ήταν ήδη το χειρότερο ραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted January 11 Share Posted January 11 Ασχημη τροπη παίρνουν τα τρεξίματα. Τουλάχιστον μην χάσουμε τις βροχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted January 11 Share Posted January 11 Καταφύγιο Κισσάβου τώρα! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...