ICELARISSA Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 9 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Με αυτό έχει οριακό χιόνι η γειτονιά μου, αλλά όχι η υπόλοιπη Λάρισα. χαχαχα μακάρι. Αν είχε 2 βαθμούς κάτω εξαρχής θα ήταν πολύυ διαφορετικά τα νούμερα που θα έδινα Το γραψα πριν παμε για νοσοκομειο τερψιθεα πετσα.εχει ξαναγινει πολλες φορες πετσα νεαπολη και 1η στρατια και μετα χιονονερο Edited January 11 by ICELARISSA 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 11 Share Posted January 11 1 λεπτό πριν, ICELARISSA είπε: Το γραψα πριν παμε για νοσοκομειο τερψιθεα πετσα Ωραία να πω στην μαμά μου που δουλεύει νοσοκομείο να βάλεια αλυσίδες για το μόνοποντο χαχαχαχα Τερψιθέα χμμ να πάω με ποδήλατο λες? χαχα. Πάντως θα ήθελα έστω μια διαδρομή με αυτοκίνητο αλλά δεν έχω κανέναν να πάμε😭 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted January 11 Share Posted January 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted January 11 Share Posted January 11 8 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Με αυτό έχει οριακό χιόνι η γειτονιά μου, αλλά όχι η υπόλοιπη Λάρισα. χαχαχα μακάρι. Αν είχε 2 βαθμούς κάτω εξαρχής θα ήταν πολύυ διαφορετικά τα νούμερα που θα έδινα Και στις αληθινες χιονοστρωσεις απο δορυφορους Μιχαηλ η δυτικη Λαρισα εχω παρατηρησει πως ειναι ενα σκαλι παραπανω στις χιονοστρωσεις σε σχεση με την ανατολικη Λαρισα. Οσο πιο δυτικα στην θεσσαλια τοσο το καλυτερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 11 Share Posted January 11 Βορειοι κλειστε τα μοντελα δεν εχετε να δειτε κατι αλλο...Εγω προσωπικα μετα απο αυτο θελω μια κακοκαιρια σαν της πρωτοχρονιας του 15 αυτα🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted January 11 Share Posted January 11 Ονειροπολώ τώρα αλλά θα θελα ένα 15αποτνο 20αποντο στα Τρίκαλα 😅🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted January 11 Share Posted January 11 3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Ωραία να πω στην μαμά μου που δουλεύει νοσοκομείο να βάλεια αλυσίδες για το μόνοποντο χαχαχαχα Τερψιθέα χμμ να πάω με ποδήλατο λες? χαχα. Πάντως θα ήθελα έστω μια διαδρομή με αυτοκίνητο αλλά δεν έχω κανέναν να πάμε😭 Καρδιτσα τρικαλα θα μηδενισουν να ξερεις ..0 με 0.7 θα παιξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 4 λεπτά πριν, heavy snow είπε: Και στις αληθινες χιονοστρωσεις απο δορυφορους Μιχαηλ η δυτικη Λαρισα εχω παρατηρησει πως ειναι ενα σκαλι παραπανω στις χιονοστρωσεις σε σχεση με την ανατολικη Λαρισα. Οσο πιο δυτικα στην θεσσαλια τοσο το καλυτερο. 5-10 ποντους διαφορα παντα εκει που μενει ο μιχαηλ με μενα που ειμαι ανατολικα.και μηδεια πχ εξω απο την πολη ανατολικα πχ ειχε 0 ποντους🤣🤣 Edited January 11 by ICELARISSA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 11 Share Posted January 11 23 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Έναν βαθμό κάτω υπολογίζω σε αυτά Μπορείς να βρεις την ίδια καρτέλα με την περιοχή μου?🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Στις παρυφές τις Θεσσαλονίκης τα χιόνια λέει το βράδυ της Κυριακής Για Δευτέρα πάντως λέει παντού χιόνια εκτός από νότια Χαλκιδική Edited January 11 by Yata Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted January 11 Share Posted January 11 1 λεπτό πριν, Gary είπε: Μπορείς να βρεις την ίδια καρτέλα με την περιοχή μου?🙂 https://www.meteo.gr/cf.cfm?city_id=44 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 10 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: 5-10 ποντους διαφορα παντα εκει που μενει ο μιχαηλ με μενα που ειμαι ανατολικα.και μηδεια πχ εξω απο την πολη ανατολικα πχ ειχε 0 ποντους🤣🤣 Δηλαδή παραλίγο η 4ετία να ήταν 6ετία. παπαπαπα Άρα εγώ πάω για 1ποντο και εσύ -10 πόντους τώρα χαχαχα 12 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Καρδιτσα τρικαλα θα μηδενισουν να ξερεις ..0 με 0.7 θα παιξουν μακάρι και όσο πιο νωρίς γίνεται Edited January 11 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted January 11 Share Posted January 11 39 λεπτά πριν, ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ είπε: Νεότερα προγνωστικά στοιχεία για τις χιονοπτώσεις της Κυριακής 12/01 και της Δευτέρας 13/01 Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Γ, Κύρος, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025, 19:45 Σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / ΕΑΑ, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν την Κυριακή 12/01 και τη Δευτέρα 13/01 σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα τόσο της ηπειρωτικής χώρας, όσο και των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Την Κυριακή 12/01 θα χιονίσει στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ την Δευτέρα 13/01 θα χιονίσει στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας. Επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους σφοδρές, με σημαντικά ύψη χιονιού. Στον προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή και το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψους χιονιού στη χώρα μέχρι το πέρας της Δευτέρας 13/01. υπεροχο !!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted January 11 Share Posted January 11 3 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Εσυ για σιγουρια παντως τερψιθεα θα την εχει την πετσουλα πιστευω μην πω πανεπιστημιακο Εγω μενω Φιλιππούπολη εχω και δίπλα λοφο Μεζουρλο ππυ ειχε πιάσει και στο Λέανδρο βέβαια τωρα δεν ειναι Λέανδρος αλλα και Τερψιθέα θα είναι μια χαρά μακάρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Εγω λεω οτι θα βγει το 12αρι ΑΙ γιατι με συμφερει χαχααχ...αντε τα λεμε στις αναφορες παιδια... Edited January 11 by ICELARISSA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted January 11 Share Posted January 11 16 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: 5-10 ποντους διαφορα παντα εκει που μενει ο μιχαηλ με μενα που ειμαι ανατολικα.και μηδεια πχ εξω απο την πολη ανατολικα πχ ειχε 0 ποντους🤣🤣 Ισχύει πρώτη μέρα Μήδειας εδω είχαμε στρώση αμάξια απόγευμα και κέντρο τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted January 11 Share Posted January 11 Μόλις τώρα, ICELARISSA είπε: Εγω λεω οτι θα βγει το 12αρι ΑΙ γιατι με συμφερει χαχααχ...αντα τα λεμε στις αναφορες παιδια... Τι δίνει ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillG Posted January 11 Share Posted January 11 50 λεπτά πριν, ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ είπε: Νεότερα προγνωστικά στοιχεία για τις χιονοπτώσεις της Κυριακής 12/01 και της Δευτέρας 13/01 Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Γ, Κύρος, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025, 19:45 Σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / ΕΑΑ, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν την Κυριακή 12/01 και τη Δευτέρα 13/01 σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα τόσο της ηπειρωτικής χώρας, όσο και των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Την Κυριακή 12/01 θα χιονίσει στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ την Δευτέρα 13/01 θα χιονίσει στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας. Επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους σφοδρές, με σημαντικά ύψη χιονιού. Στον προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή και το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψους χιονιού στη χώρα μέχρι το πέρας της Δευτέρας 13/01. Αυτό συμφέρει!!!😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος τ Posted January 11 Share Posted January 11 Στην Πελοπόννησο τι υψόμετρα βλέπετε για τα βορεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 11 Share Posted January 11 2 η ώρα τα μεσάνυχτα αρχίζει ψιχαλα σε μένα. 4 η ώρα ξημερώματα χιονόνερο και μέχρι αύριο απόγευμα το γυρίζει σε χιόνι. Τα εκατοστά και η διάρκεια της χιονόπτωσης με προβληματίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted January 11 Share Posted January 11 34 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Το γραψα πριν παμε για νοσοκομειο τερψιθεα πετσα.εχει ξαναγινει πολλες φορες πετσα νεαπολη και 1η στρατια και μετα χιονονερο Θα ειναι υπέροχα με τέτοιο ανύπαρκτο.ψυχος μακαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrys92 Posted January 11 Share Posted January 11 3 λεπτά πριν, γιωργος τ είπε: Στην Πελοπόννησο τι υψόμετρα βλέπετε για τα βορεια; Μόλις είπε ο Σάκης για ΚΒ Πελοπόννησο τη Δευτέρα πάνω από τα 700 800 μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 6 λεπτά πριν, γιωργος τ είπε: Στην Πελοπόννησο τι υψόμετρα βλέπετε για τα βορεια; Καπου στα 700 με 800 μετρα και πανω φαινεται για β βα πελοποννησο παντα.Τωρα θα δουμε στην πραξη Edited January 11 by Πελοποννήσιος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted January 11 Share Posted January 11 12 minutes ago, γιωργος τ said: Στην Πελοπόννησο τι υψόμετρα βλέπετε για τα βορεια; Τρίτη πρωί θα χιονίζει από τα 600μ πάνω κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steliosnow Posted January 11 Share Posted January 11 Για δυτική και ανατολική Φωκίδα έχουμε κάποια οργάνωση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...