immortalx Posted January 11 Share Posted January 11 Χρονια πολλα ρε Σακη! Ανθρωπος με παντοτε τετοια καλη διαθεση ειναι φιλος μου και ας μην τον εχω γνωρισει 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAIONAS Posted January 11 Share Posted January 11 3 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες...Για να μην απαντω στον καθενα ξεχωριστα...Υγεια να εχετε και να στε τυχεροι στη ζωη σας...Και οσοι πιστευετε να κανετε και κανενα σταυρο που και που... Καλα χιονια σε ολους σας μεσα απο την ψυχη μου..Εγω τον λογο μου τον κρατησα....Και κερασα πιστευω το καλυτερο δωρο... Λετε να γινω κεντροβορειος και να κανω αποστασια..??Βαγελλη,προεδραρα ετσι??Οχι αστεια..🤣Δες εικονα...Ετοιμος να αναλαβω τα κεντροβορεια...Κατευθειαν ανοδο και 2 ιστορικους τον χρονο!!! παμε προεδραρα μου😄😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillG Posted January 11 Share Posted January 11 @sakis13 Δεν θα σου πω χρόνια πολλά που σου το λένε όλοι μα θα σου πω μόνο χαρές να 'ναι η ζωή σου όλη...(Όχι δικό μου😜)😁😁😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted January 11 Share Posted January 11 Μόντελινγκ τέλος πλέον για Κυριακή Δευτέρα Τρίτη... κλασσική κακοκαιρία τριήμερη πλέον παρακαλώ..καλά χιόνια σε όλους... Μακεδονία και Θράκη θα ζήσει στιγμές του παρελθόντος... προβλήματα στους δρόμους δεδομένα..προσοχή... μην ασχολείστε ...μόνο για τα μακρινά.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopap7 Posted January 11 Share Posted January 11 Χρονια πολλα Σακη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted January 11 Share Posted January 11 Στα 300μ κατέβασε ο Τζιφος τις χιονοπτώσεις για την Τρίτη στην Βοιωτία.Ας πουμε μας κρατάει σε εγρήγορση .Βασικά ας ρίξει τον υετό που φαίνεται και παω να το δω και πιο ψηλά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted January 11 Share Posted January 11 Χρόνια πολλά Σάκαρε @sakis13 υγεία και ευτυχία να έχεις!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και το παιδάκι σου να το δείτε όπως επιθυμείτε φίλε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrys92 Posted January 11 Share Posted January 11 8 λεπτά πριν, Avalanche είπε: Μόντελινγκ τέλος πλέον για Κυριακή Δευτέρα Τρίτη... κλασσική κακοκαιρία τριήμερη πλέον παρακαλώ..καλά χιόνια σε όλους... Μακεδονία και Θράκη θα ζήσει στιγμές του παρελθόντος... προβλήματα στους δρόμους δεδομένα..προσοχή... μην ασχολείστε ...μόνο για τα μακρινά.. Δεν είμαι μιρλας αλλά ούτε ο τζίφος ούτε πολύ περισσότερο ο παιος μου γεμίζουν το μάτι για κάτι καλό, τουλάχιστον για Βέροια όπου μένω. Ασθενή κατά βάση τα φαινόμενα και μέχρι -4 στα 850 και αυτό όταν πια θα έχουμε φάει τον περισσότερο υετό σε βροχες και χιονόνερα. Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η χιονοκαιρια αφορά περιοχές από 300 μ και πάνω. Ελπίζω να διαψευστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted January 11 Share Posted January 11 @sakis13Χρόνια πολλά Σάκαρε πολύχρονος και πολύχιονος, να σου ζήσει και η μπέμπα!!! Μοντελικα βελτιωμένο 4x4 Αικον και Παιος, φουλ θερμός Τζιφός και ΑΙ Το Αικον ειδικά με χιονίζει καλά πρωί Δευτέρας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 11 Share Posted January 11 1 λεπτό πριν, Yata είπε: @sakis13Χρόνια πολλά Σάκαρε πολύχρονος και πολύχιονος, να σου ζήσει και η μπέμπα!!! Μοντελικα βελτιωμένο 4x4 Αικον και Παιος, φουλ θερμός Τζιφός και ΑΙ Το Αικον ειδικά με χιονίζει καλά πρωί Δευτέρας Για τον πρωινό το 00 παιο λες?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted January 11 Share Posted January 11 3 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες...Για να μην απαντω στον καθενα ξεχωριστα...Υγεια να εχετε και να στε τυχεροι στη ζωη σας...Και οσοι πιστευετε να κανετε και κανενα σταυρο που και που... Καλα χιονια σε ολους σας μεσα απο την ψυχη μου..Εγω τον λογο μου τον κρατησα....Και κερασα πιστευω το καλυτερο δωρο... Λετε να γινω κεντροβορειος και να κανω αποστασια..??Βαγελλη,προεδραρα ετσι??Οχι αστεια..🤣Δες εικονα...Ετοιμος να αναλαβω τα κεντροβορεια...Κατευθειαν ανοδο και 2 ιστορικους τον χρονο!!! Χρόνια πολλά Σάκαρε μου!!! Γερός και δυνατός με την οικογένειά σου και πολλά χιόνια!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted January 11 Share Posted January 11 2 minutes ago, vorios_polos said: Για τον πρωινό το 00 παιο λες?... Για το 00 ναι Με Παιο βλέπουμε χιόνι και βράδυ Κυριακής αν και μετα κόβει κάπως ο υετός. Έχει καλό ψύχος στα σύνορα πάντως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted January 11 Share Posted January 11 Σίγουρα πάμε για κακοκαιρία από τα παλιά,είναι αυτό που λέγαμε πάντα και στα συνδυασμό ψύχους με στάσιμο χαμηλό Ιόνιο... Ένταση, διάρκεια,όλα. Καστοριά πως το βλέπετε;;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Να επισημανω κατι...Το τι θα γινει στο nowcast δε το γνωριζουμε..Σαφως εχουμε εικονα...Απο κει και περα ομως..Εχουμε θερμοκρασιες που δεν ειναι οριακες..Συνδυαζεται επιτελους ψυχος με υετο...Και εχουμε παραταση φαινομενων μεχρι Τριτη Βραδυ!!! Απο τις ελαχιστες φορες που κατω απο τις 100 ωρες,εχουμε σημαντικες βελτιωσεις...Εαν εχουμε μικρες ακομα βελτιωσεις δεν αποκλειεται να δουμε χιονια σε χαμηλα υψομετρα ακομα και στη Στερεα..Κυριως για Φθιωτιδα και Βοιωτια....Οπως ηδη δειχνει ο τζιφος. Για τα βορεια και για δυτικη Θεσσαλια γνωστα πλεον ολα και κλειδωμενα..!! Edited January 11 by sakis13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Σαν να βελτιώθηκε στο 00 η Αλεξάνδρα αλλά παλι θερμή ειναι Στο meteologix όταν βγει ίσως φαίνεται καλύτερη σαν σενάριο Edited January 11 by Yata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted January 11 Share Posted January 11 Και κάτι ακομα.. Δυστυχώς η ευτυχώς πλέον κοιτάμε υετό από Τζιφός που είναι μανούλα στον υετό στις κοντινές ώρες..πιο αξιόπιστο...για ευρωπαϊκό ούτε καν.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow Junky Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Πολύχρονος να είσαι Σάκη και ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου !! Στα καιρικά εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι πλέον για Θεσσαλία δύσκολα τα πράγματα.μακεδονια θέλω να πιστεύω θα δώσει ρέστα Edited January 11 by Snow Junky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 11 Share Posted January 11 1 ώρα πριν, sakis13 είπε: Ναι φιλε γιορταζω σημερα..Ειναι του Αγιου Θεοδοσιου..Απο κει και το Σακης..Θεοδοσης...Ο θεος να δωσει..Λενε στο χωριο μου...Και σας κερασα καλα...Δεν εχετε παραπονο...Χιονια σας εταξα,χιονιας ηρθε..Αν σας ειχα πιο κοντα θα κερναγα και κανα τονο τσιπουρο αλλα θα γινει και αυτο!!🤣 Ψυχάρα της παρέας Χρονια Πολλα. Να είσαι γερός και τυχερός εσυ και η οικογένειά σου (ΥΓ: Πάντα μπορείς να διορθώσεις το λάθος που άθελα έκανες μικρός και διάλεξες την ομάδα σου ...🤣🤣🤣. Είπαμε εσύ για ασπρόμαυρος γεννηθηκες χαχαχαχα) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted January 11 Share Posted January 11 Φοβερά τα ανσάμπλ Παιου, πανω από τα μισά είναι κανονικά χιονοσεναρια και έχουν παραπάνω υετο από κύριο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Νομίζω το ΑΙ μείωσε Τ αλλά μείωσε και υετό για Δευτέρα για εδώ Edited January 11 by nikolasxm Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος τ Posted January 11 Share Posted January 11 Βρε αγαπημενοι μου χιονοφιλοι μήπως ντελουλιάζεστε όσοι περιμένετε χιόνια μέχρι τις βάρκες; Σας το εύχομαι πραγματικά, αλλά με αυτές τις Τ δύσκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geopithis Posted January 11 Share Posted January 11 Καλημέρα, Κρύωσε κι άλλο το κύριο παιου όπως φαινόταν άλλωστε μέρες τώρα με την πλειονότητα μελών του να είναι πιο κρύα και να παραμένουν ακόμα κ τώρα. Έπεσε και το σ.δ σε πιο ικανοποιητικά επίπεδα. Τα χιονοσενάρια όση αξία έχουν φούντωσαν αρκετά πλέον κ αυτά. Τζεμ δίνει πόνο ακόμα. Τζίφος τις κλασικές τρύπες λόγω ανέμων Κυριακή βράδυ και σε αυτά τον εμπιστεύομαι λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα, αλλά μεγάλες προοπτικές για Δευτέρα-Τρίτη. Γενικά όπως διαμορφώνεται η κατάσταση με πιθανή παράταση μέχρι Τετάρτη (!!!) και μιλώντας αποκλειστικά για Θεσ/νικη μιλάμε για μια ευκαιρία που έχουμε καιρό να δούμε σίγουρα. Δυστυχώς είναι κ θα παραμείνει οριακή μέχρι τέλους όπως φαίνεται και θα την βάλουμε τλκ είτε στην μαύρη λίστα είτε σε κάτι καλό και με διάρκεια που θα χαιρόμαστε να θυμόμαστε. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και για εδώ και για το καράκεντρο αλλά το αφήνω για την πράξη που εκεί μετράει. Ας έχουμε πάνω κάτω τον υετό που μας δίνουν από Δευτέρα πρωί και μετά και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Δευτέρα νωρίς το πρωί Επταπύργιο δεν το παρατάω να το δω άσπρο. Χρόνια σου πολλά φίλε Σάκη με όσες περισσότερες χαρές γίνεται! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted January 11 Share Posted January 11 @sakis13 πολυχρονος φιλαρακι μου!!..Ολα τα καλα για σενα και την οικογενεια σου!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted January 11 Share Posted January 11 Αν υπαρχει καιρικη δικαιοσυνη φετος απονεμετε.. Πρωτα ορεινα-ημιορεινα τωρα κεντροβορεια πεδινα και στη συνεχεια περιμενουμε και μεις οι ανατολικοπροσηνεμοι τη σειρα μας.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted January 11 Share Posted January 11 23 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Να επισημανω κατι...Το τι θα γινει στο nowcast δε το γνωριζουμε..Σαφως εχουμε εικονα...Απο κει και περα ομως..Εχουμε θερμοκρασιες που δεν ειναι οριακες..Συνδυαζεται επιτελους ψυχος με υετο...Και εχουμε παραταση φαινομενων μεχρι Τριτη Βραδυ!!! Απο τις ελαχιστες φορες που κατω απο τις 100 ωρες,εχουμε σημαντικες βελτιωσεις...Εαν εχουμε μικρες ακομα βελτιωσεις δεν αποκλειεται να δουμε χιονια σε χαμηλα υψομετρα ακομα και στη Στερεα..Κυριως για Φθιωτιδα και Βοιωτια....Οπως ηδη δειχνει ο τζιφος. Για τα βορεια και για δυτικη Θεσσαλια γνωστα πλεον ολα και κλειδωμενα..!! Ώστε τσιμπού....με δόσεις.... Θεοδόσης!!!!! Μάλιστα... Χρόνια πολλά και καλά κολλητέ μου με υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλές γιδες σου εύχομαι!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...