nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 21 λεπτά πριν, zaraskos είπε: Τη Θεσσαλία τη χωρίζεις σε Δυτική -Ανατολική αλλά δεν ξέρεις ότι η Κομοτηνή, η Ξάνθη και ο Νομός Έβρου ανήκουν στη Θράκη και όχι στην Ανατολ. Μακεδονία; Προφανώς και το γνωρίζω. Δεν το πήγα καθαρά με Γεωγραφικά Διαμερίσματα αλλά κατά προσέγγιση. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thanossnow Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Το Icon μέχρι και ξημερώματα Τετάρτης έχει υετό ! Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Theomanio Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 1 λεπτό πριν, vorios_polos είπε: Μια κακοκαιρία ωρών κοντεύει να γίνει 3 μέρη.....όλοι η βόρεια Ελλάδα θα χιονιστει και όπου κάτσουν καλά οι σ' γκλισεις και τα τοπικά ανεμολογια θα ασπρίσουν από καλά έως αρκετά καλά και κάποιοι πολύ...παίζει γερά πλέον και μεγάλο κομμάτι της Θεσσαλίας.Θεσσαλονικη θα Χιονίση παντού πιστεύω και νωρίτερα απ' ότι φαίνεται ειδικά στα δυτικά του σως και κέντρο από βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα αλλά το καλό είναι η υποτροπη όπου πιστεύω η κεντρική Μακεδονία είναι πολύ καλά όσον αφορά τον καλό χιονουετο και εκεί θα παιχτεί το καθολικό ασορισμα όλης της πόλης και όλης της περιοχης Πάντως θα μου επιτρέψεις Βαγγέλη να πω ότι είναι δυνατή σαν κακοκαιρία,αλλά όχι αυτό που ψάχνουμε τόσα χρόνια. Ευτυχώς όσο περνάνε οι μέρες και ψιλοβελτιωνεται η όλη φάση,χωρίς όμως οι πιο παλιοί να μπορούμε να πούμε ουαου. Εν πασει περιπτώση,καλά χιόνια να έχουμε,εγώ επιστρέφω Πέμπτη οπότε δε θα πάρω πρέφα τίποτα δυστυχώς... Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
dubnsnow Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 32 minutes ago, nikolas 2365 said: Προσωπική εκτίμηση: ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Φλώρινα, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Καστοριά και Γρεβενά από 30-60 εκατοστά χιονιού. Βεύη, Σιάτιστα και άλλες δυνάμεις πάνω από 60 εκατοστά. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ξάνθη, Κομοτηνή και γενικά ο Έβρος θα παίξουν από 10-30 εκατοστά στα πιο πεδινά και στα πιο μεγάλα υψόμετρα θα πέσουν μεγάλες ποσότητες χιονιού. ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Τρίκαλα, Καρδίτσα, Καλαμπάκα θα δουν πιστεύω ένα 20ποντο. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σέρρες: 20-30 εκατοστά Κιλκίς: 20-30 εκατοστά Βέροια: 10-20 εκατοστά Έδεσσα: 20-30 εκατοστά Γιαννιτσά: 10-20 εκατοστά Θεσσαλονίκη: Τούμπα, Εύοσμος, Πολίχνη, Επτάλοφος κτλ και γενικά οι δυτικές περιοχές θα παίξουν με 5-10 πόντους. Από κέντρο και ανατολικά πιστεύω 0-5 πόντους αλλά θα υπάρχουν εξάρσεις που ίσως στρωθούν λίγο τα αυτοκίνητα. Ενημερωτικά αναφέρω πως οι πόλεις Ξάνθη Κομοτηνή ανήκουν στην Θράκη όπως και ο Έβρος. Μακάρι να επαληθευτεί η πρόγνωση σου καθώς μου φαίνεται αισιόδοξη. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
LarissaSnow Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, larissa_mare είπε: Εμάς ποιο διάστημα ειναι τα ρέστα μας για χιονόπτωση πάντα; Με τα τωρινά δεδομένα από ξημερώματα Δευτέρας και μετά. Αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο για συγκεκριμένα διαστήματα. Η ποσότητα και η χρονική κατανομή του υετού αλλάζουν συνεχώς. Κάθε μοντέλο και διαφορετικό σενάριο Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από LarissaSnow 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Gary Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Εδώ έχει ένα απαλό βοριαδακι και μαζεύεται συννεφιά..... Προετοιμάζει έδαφος Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dubnsnow είπε: Ενημερωτικά αναφέρω πως οι πόλεις Ξάνθη Κομοτηνή ανήκουν στην Θράκη όπως και ο Έβρος. Μακάρι να επαληθευτεί η πρόγνωση σου καθώς μου φαίνεται αισιόδοξη. Προφανώς και ήταν λάθος μου και το διόρθωσα. Ήθελα να βάλω τα μέρη από Καβάλα και ανατολικότερα και ξέχασα στον υπότιτλο τη Θράκη. Δεν έγινε επί σκοπού παιδιά. Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από nikolas 2365 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Gary Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Εγώ πόσα εκατοστά χιονιού θα βάλω? Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Μόλις τώρα, Gary είπε: Εγώ πόσα εκατοστά χιονιού θα βάλω? 20+ 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Gary Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 1 λεπτό πριν, nikolas 2365 είπε: 20+ Πωωωω από τα 14 μου το 2001 έχω να δω τόσο χιόνι 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
INUIT Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 3 λεπτά πριν, Gary είπε: Εγώ πόσα εκατοστά χιονιού θα βάλω? 30 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
south coast Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 3 minutes ago, Gary said: Εγώ πόσα εκατοστά χιονιού θα βάλω? Κάνεις δεν ξέρει θα χιονιστεις θα χιονιστρωθεισ και σούμα στο τέλος, απόλαυσε το ετοίμασε κάρβουνα 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
vorios_polos Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 9 λεπτά πριν, Theomanio είπε: Πάντως θα μου επιτρέψεις Βαγγέλη να πω ότι είναι δυνατή σαν κακοκαιρία,αλλά όχι αυτό που ψάχνουμε τόσα χρόνια. Ευτυχώς όσο περνάνε οι μέρες και ψιλοβελτιωνεται η όλη φάση,χωρίς όμως οι πιο παλιοί να μπορούμε να πούμε ουαου. Εν πασει περιπτώση,καλά χιόνια να έχουμε,εγώ επιστρέφω Πέμπτη οπότε δε θα πάρω πρέφα τίποτα δυστυχώς... Ναι δεν είναι με τον κλασικό τρόπο που αγνοειτε...αλλά πάει να γίνει κάτι από καλό έως πολύ καλό... 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 13 λεπτά πριν, south coast είπε: Βάλτο στην μέση και είσαι οκ Αποκλείεται πιστεύω 4,5 θα το γυρίσει τη προηγούμενη φορά που ήταν 2 βαθμούς ο τζίφος πιο πανω στα 850 από όλα βγηλαν τα άλλα όλα ...πιστεύω εχει πρόβλημα αν δε διορθώσει που ειναι πολύ πιθανο Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 2 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: 20+ ρε μην του λες τετοια γιατι θα αρχισει τις γραπες κ τις ρετσινες στο καποκι θα γινει λιωμα μεχρι αυριο θα τον παρει ο υπνος κ θα ξυπνησει τεταρτη κ δεν θα παρει χαμπαρι τιποτα 😂😂😂 8 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Μόλις τώρα, vorios_polos είπε: Ναι δεν είναι με τον κλασικό τρόπο που αγνοειτε...αλλά πάει να γίνει κάτι από καλό έως πολύ καλό... Βαγγέλη χαρείτε το και σς μην ψάχνουμε τα παλιά γιατί έτσι όπως πάμε μελλοντικά αντί για εκατοστά θα μετράμε νιφάδες παντού. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
south coast Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Just now, Galanto said: Αποκλείεται πιστεύω 4,5 θα το γυρίσει τη προηγούμενη φορά που ήταν 2 βαθμούς ο τζίφος πιο πανω στα 850 από όλα βγηλαν τα άλλα όλα ...πιστεύω εχει πρόβλημα αν δε διορθώσει που ειναι πολύ πιθανο Έχει πρόβλημα ο τζίφος? Από πού το συμπεραίνεις? 🤣 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 3 λεπτά πριν, INUIT είπε: 30 ηρεμα παιδια αφηστε τα χουβαρνταλικια 😄 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Καλημερα παιδες,χρόνια πολλά Σακουλίνο μας.Το κλειδι για τις πεδινες περιοχες με οριακες Τ ειναι τα καλα υετικα ξεσπασματα.Οποιοι το εξασφαλισουν αυτο θα στρωνονται με συνοπτικες διαδικασιες.Υετος θα υπαρξει παντου και πολυς σε ολα τα κ.β,το θεμα ειναι να πεφτει μαζεμενος σε ξεσπασμαστα στα εντελως πεδινα. Δεν νομιζω οτι εχει νοημα πλεον να κοιταει κανεις χαρτες,κανενα μοντελο δεν θα πιασει την ακριβη εξελιξη στην καθε ξεχωριστη περιοχή.Πιστευω σε θετικες εκπληξεις,ολη η περιοχη στα βορεια συνορα μας θα ειναι παγωμενη και χιονοστρωμενη και η μεταφορα επιφανειακου ψυχους ειναι δεδομενη. Vamos λοιπον και τα χιονια ως το κυμα!!! 12 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
EVIA 1987!! Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Καλημερα. Ρε παιδια, οταν ανεβαζετε χαρτες για μια κακοκαιρια που αφορα στο συνολο της τη βορεια χωρα, μην κοβετε την αν. Μακεδονια και τη Θρακη, υπαρχουν και εκει παιδια εδω μεσα. Να κοψετε εμας εδω κατω που θα εχουμε χιονια στα πολυ ψηλα μας , το καταλαβαινω. 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Spyros Snowstorm Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 3 ώρες πριν, sakis13 είπε: Ναι φιλε γιορταζω σημερα..Ειναι του Αγιου Θεοδοσιου..Απο κει και το Σακης..Θεοδοσης...Ο θεος να δωσει..Λενε στο χωριο μου...Και σας κερασα καλα...Δεν εχετε παραπονο...Χιονια σας εταξα,χιονιας ηρθε..Αν σας ειχα πιο κοντα θα κερναγα και κανα τονο τσιπουρο αλλα θα γινει και αυτο!!🤣 Χρονια πολλα και καλα σακη 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
INUIT Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) για μενα ειναι τελειος χιονιας νοτιας βαλκανικης ....οπως τον ειπαν καποιοι πριν λιγε μερες....οι χωρες στα βορεια συνορα μας τρελο χιονι οπως και τα υπερβορεια -βορεια τα δικα μας. Κιλκις -γουμενισσα πανε για πολυ χιονι , δυτικη μακεδονια χαμος γενικοτερα , Θεσσαλονικη κεντρο χιονακια, στρωσιμο στις ευκολες σε εξαρσεις, απ τα 150-200 μ. ζωγραφιες ....τα ανατολικα του νομου και παραθαλασσια.....θα δειξει !!!!!!! αλλα παντα ο καιρος εχει τον τελευταιο λογο !!!! Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από INUIT 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Μόλις τώρα, EVIA 1987!! είπε: Καλημερα. Ρε παιδια, οταν ανεβαζετε χαρτες για μια κακοκαιρια που αφορα στο συνολο της τη βορεια χωρα, μην κοβετε την αν. Μακεδονια και τη Θρακη, υπαρχουν και εκει παιδια εδω μεσα. Να κοψετε εμας εδω κατω που θα εχουμε χιονια στα πολυ ψηλα μας , το καταλαβαινω. Εγώ εξήγησα τι ξέχασα και φυσικά το διόρθωσα. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
LarissaSnow Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Στο 6άρι ήδη ρίχνει νωρίτερα τις θερμοκρασίες στα 850 και ο "βασιλιάς" 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
EVIA 1987!! Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 2 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Εγώ εξήγησα τι ξέχασα και φυσικά το διόρθωσα. Εννοω τους χαρτες που ανεβαινουν με τον υετο (χιονι) κι οχι τις προβλεψεις χιονοστρωσεων Νικολα. Ζουμαρουν τους χαρτες και δεν φαινεται η αν Μακεδονια-Θρακη. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...