[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) το 12αρι έχει ενδιαφέρον... Υ.Γ για λαιβ εδώ Edited January 21 by [weathermaniac] 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 49 minutes ago, [weathermaniac] said: ενθουσιασμένοι οι Νεοορλενιτες! Στούπα τώρα και θα δυναμώσει!! Από το 2008 είχαν να δουν κάτι τέτοιο. Για να δούμε αν θα σπάσουν το ρεκόρ εκατοστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 3 hours ago, Michael said: Ναι αλλά μιλάμε για την Ορλεάνη... οχι για το Μπάφαλο..Τραβας τα μαλλιά σου με το γεωγραφικό πλάτος που βρίσκεται , όχι με την γανούδα. Η οποία Νέα Ορλεάνη πάρα το γ.πλάτος της χτυπάει στα ίσια τον Πειραιά στα στρωσίδια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) 15 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Από το 2008 είχαν να δουν κάτι τέτοιο. Για να δούμε αν θα σπάσουν το ρεκόρ εκατοστών. το πιστευω. ήδη περιοχές της Λουιζιανα χτυπάνε 15ποντα από τα λαιβστριμ το σύστημα δίνει παραπάνω χιονοπτώσεις από αυτό που περίμεναν! Χιούστον χαλαρά σχετικά, περίπου 5 πόντοι τελικά οι περισσότεροι έπεσαν στην πρωινή υποτροπή blizzard warnings όσο υπάρχουν προειδοπιήσεις.. το πρώτο Blizzard warning που έχει εκδοθεί ποτέ για Λουιζιάνα!!! Edited January 21 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) Άρχισε να αγριεύει η Νέα Ορλεάνη. Σε χρόνο dt έσβησε τις πατημασιές. Ένα 10 ποντο τό έχει τοπικά στις πιο χιονιστερές γειτονιές της όπως το κόβω. Edited January 21 by South καυσωνάκιας 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 21 Share Posted January 21 Τι ωραιά που περνάμε...βαλτε και λιγο jazz να ακουσουμε 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted January 21 Share Posted January 21 Χάνονται μέρες δυστυχώς, μηδέν καιρική προοπτική... Βλέπεις χάρτες και σου έρχεται να πάρεις φορα και να χτυπήσεις στον τοίχο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 21 Share Posted January 21 Σημάδια αλλαγής στο πολικό στρόβιλο....από αύριο θα βλέπουμε πολύ διαφορετικά τρεξιματα για 2 με 5 του μήνα....η άποψη μου ίδια για κατι σοβαρό διεκδικησιμο από όλους πρέπει να πάμε για μΕτα τις 5 του μήνα το πο νωρίς δε θα ναι σοφβαρη ψυχρη εισβολη 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 1 λεπτό πριν, south coast είπε: Τι ωραιά που περνάμε...βαλτε και λιγο jazz να ακουσουμε αγαπημένος μου τύπος μουσικής.. 😰 σαξοφωνάρα the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 Βγήκαν όλοι για χιονοπόλεμο στη Νέα Ορλεάνη. Έ 17 χρόνια είχαν να το δουν. Καλά κάνουν. Στο reddit διαβάζω ήδη 15 cm πέριξ του Αεροδρομίου της Ορλεάνης. Ευτυχώς έχει κ Ευρωπαίους κ ποστάρουν σε εκατοστά για να μην χάνω την μπάλα με τις ιντσες λολ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowy Stathis Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) Τα μέσα Γενάρη, έγιναν τέλη Γενάρη, τώρα αρχες Φλεβάρη και μετά θα λέμε στο 2ο 15νθημερο Φλεβάρη . Καράβι που αργεί σ…. είναι φορτωμένο αυτό ξέρω. Τεσπα Edited January 21 by Snowy Stathis 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 5 minutes ago, south coast said: Τι ωραιά που περνάμε...βαλτε και λιγο jazz να ακουσουμε Τα Παιδιά του Πειραιά να βάλουμε. 😛 Ήρθε η ώρα ο Πειραιάς να πάρει την εκδίκηση του από την Νέα Ορλεάνη. Θα τα κανονίσω εγώ για Φλεβάρη. 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 21 Share Posted January 21 Καλησπέρα στην παρέα. Το ήξερα ότι και ο φετινός χειμώνας θα βγει μουφα. Τουλάχιστον σε τόσους χειμώνες τα τελευταία χρόνια η κακοκαιρία που προηγήθηκε μας έβαλε λίγο πάγο στην πληγή και αν έχουμε ακόμη έναν χιονιά θα είμαι ευχαριστημένος. Θα έχω να ελπίζω και για του χρόνου ότι θα έχουμε χιονοεκπληξεις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) Συνδεσα κινητο με τηλεοραση και βλεπουμε 12αρια!!🤣Αυτη θα σας το φερει...Παμε για δυνατο Φλαιβαρρι...Μ αυτα που βλεπουμε..Αυτη θα μιλησει προωρα και γω θα μουγγαθω .!!! Edited January 21 by sakis13 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seventower Posted January 21 Share Posted January 21 Δείτε και κλάψτε πορτοκάλια βερίκοκα ροδάκινα ,❄️❄️❄️❄️❄️ . https://buffalowebcam.com/live-webcams/buffalo-ny-elmwood-ave-mr-pizza/ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted January 21 Share Posted January 21 Καλό καλοκαίρι παιδιά. @Snowparty @GEORGE SNOWMAN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 Kαι το αστείο είναι οτι από το Σάββατο θα είναι όλοι ξανά με κοντομάνικα στη Νέα Ορλεάνη 😂😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 21 Share Posted January 21 Λιμνες λιμνουλες, κουραδες κουραδουλες, χειμώνας 24-25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted January 21 Share Posted January 21 23 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Η οποία Νέα Ορλεάνη πάρα το γ.πλάτος της χτυπάει στα ίσια τον Πειραιά στα στρωσίδια. Πλάκα κάνεις? Τα γυαλιά μας έχει βάλει κανονικοτατα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 1 λεπτό πριν, South καυσωνάκιας είπε: Kαι το αστείο είναι οτι από το Σάββατο θα είναι όλοι ξανά με κοντομάνικα στη Νέα Ορλεάνη 😂😛 το καλύτερο μου. ¨ετσι και ο αδερφός μου στο Χιούστον. 30αρια με supercells τις γιορτές, χιόνι τώρα. και ζέστη. το αγαπημένο μου. Μου αρέσει το χιόνι, όχι ο χειμώνας!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 1 minute ago, Michael said: Πλάκα κάνεις? Τα γυαλιά μας έχει βάλει κανονικοτατα... Κοίτα αν συνεχίσει έτσι για κανά 8ώρο που λένε ακόμα σιγουράκι τότε θα χώσει πολύ πράγμα. Ίσως ξεπεράσει το 2008 του Πειραιά. Έχει το ενδιαφέρον του να βλέπεις τόσο νότια υποτροπική περιοχή να χιονίζεται έτσι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) 8 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Kαι το αστείο είναι οτι από το Σάββατο θα είναι όλοι ξανά με κοντομάνικα στη Νέα Ορλεάνη 😂😛 Ναι αλλα μετα ερχεται η σειρα της Νεας Σμυρνης...🤣 Μπροστη στη Νεα Σμυρνη τιποτα δε κλ@νει η Νεα Ορλεανη.. Edited January 21 by sakis13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) έλαααααα ξεκίνησε να χιονίζει ισχυρά στην βδ Φλόρινταα έως 25 εκατοστά στην Λουιζιάνα!! τι λες τώρα!!!!! Edited January 21 by [weathermaniac] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted January 21 Share Posted January 21 25 λεπτά πριν, south coast είπε: Τι ωραιά που περνάμε...βαλτε και λιγο jazz να ακουσουμε 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 Χιονοτρελαμένος Ορλεάνος έχει πέσει κάτω στο δρόμο και κυλιέται στο χιόνι. Έχω λιώσει με τον τυπά εδώ κ ώρα λολ 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...