South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 2 minutes ago, Χιονοσκεπής said: Αδίκως είπαμε την Ν. Ορλεάνη Πειραιά των ΗΠΑ. Ο ερυθρόλευκος χιονοτιμωρός έχει δει μεγαλύτερα χιόνια. Tώρα αρχίζουν τα ανεμοσούρια στη Νέα Ορλεάνη όμως. Θα δούμε σκηνές χάους τις επόμενες ώρες. Τοπικά θα μοιάζει καρακόγκαρος αν βγει η δορυφορική. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 21 Share Posted January 21 Μόλις τώρα ο Αρναούτογλου ανέβασε βίντεο. Μέχρι τέλος του μήνα όλη η Ευρώπη στα πράσινα μαζί και μεις. Εκεί προς τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φλεβάρη βλέπει κρύες κατεβάσεις και σε εμάς. Πέφτω σε χειμερία νάρκη. Ξυπνήστε με όταν τα μοντέλα με ασπρίζουν 🤣🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted January 21 Share Posted January 21 2 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Tώρα αρχίζουν τα ανεμοσούρια στη Νέα Ορλεάνη όμως. Θα δούμε σκηνές χάους τις επόμενες ώρες. Τοπικά θα μοιάζει καρακόγκαρος αν βγει η δορυφορική. Η φάση είναι 13-14 που δεν χειμώνιασε ποτέ εδώ και χαζεύαμε τα χιόνια στα προάστια του Καΐρου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 Βγήκε η άλλη η Αμερικάνα με κοντομάνικο κ πέδιλα στο χιόνι κ λέει εντελώς αθώα (φάση δεν τρόλαρε)...''ε οκ δεν ήμουν προετοιμασμένη οτι αυτό μπορεί να συμβεί στην Νέα Ορλεάνη, νταξει σταυρώστε με δεν έχω πολλά χειμωνιάτικα'' χαχαχα Τρέλα οι Αμερικάνοι λέμε 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted January 21 Share Posted January 21 Μόλις τώρα, South καυσωνάκιας είπε: Βγήκε η άλλη η Αμερικάνα με κοντομάνικο κ πέδιλα στο χιόνι κ λέει εντελώς αθώα (φάση δεν τρόλαρε)...''ε οκ δεν ήμουν προετοιμασμένη οτι αυτό μπορεί να συμβεί στην Νέα Ορλεάνη, νταξει σταυρώστε με δεν έχω πολλά χειμωνιάτικα'' χαχαχα Τρέλα οι Αμερικάνοι λέμε Δεύτερη γενιά ομογενής από την Κάσο θα ήταν... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 έτσι και έτσι τα σενάρια του ευρωπάιου.. πιο χιονιστερό το σενάριο 7, και θα είχε συνέχεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted January 21 Share Posted January 21 1 λεπτό πριν, South καυσωνάκιας είπε: Βγήκε η άλλη η Αμερικάνα με κοντομάνικο κ πέδιλα στο χιόνι κ λέει εντελώς αθώα (φάση δεν τρόλαρε)...''ε οκ δεν ήμουν προετοιμασμένη οτι αυτό μπορεί να συμβεί στην Νέα Ορλεάνη, νταξει σταυρώστε με δεν έχω πολλά χειμωνιάτικα'' χαχαχα Τρέλα οι Αμερικάνοι λέμε Για ολους υπαρχει η πρωτη φορα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 21 Share Posted January 21 13 minutes ago, JohnTheSnow said: Τσεκαρετε και αυτο το λαιβ, εχε βαλει χαρακα και δειχνει να εχει φτασει τις 7.5 ιντσες μεχρι στιγμης Δικος μας ο bro 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted January 21 Share Posted January 21 Η νεα ορλεανη "θαβεται "............η Μοσχα "ανοιξιατικη" !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted January 21 Share Posted January 21 Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε: έτσι και έτσι τα σενάρια του ευρωπάιου.. πιο χιονιστερό το σενάριο 7, και θα είχε συνέχεια Μιχαήλ μην τρολαρεις ..!!😁 Εδώ μετράμε τις ιντσες της Ορλεάνης... if you know , you know bro 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icestorm Posted January 21 Share Posted January 21 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: Από τον αδερφό μου στο Χιούστον λίγο πριν. Δυστυχώς κοιμόταν την ώρα της χιονόπτωσης.. Αλλά είδε χιόνι ρε φίλε στους υποτροπικός.. Κράτα μια χιονομπαλα για εμενααα Ούτε Λεττονιες ούτε Λάσπες κύριοι Χιούστον κ Νέα Ορλεάνη ΚΑΤΩ από τον 30ο παράλληλο κ σε περίοδο κατά τα άλλα υπερθέρμανσης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted January 21 Share Posted January 21 26 minutes ago, GEORGE SNOWMAN said: Κοκοκο...Οταν ερθει ομως μην αρχισεις τα τηλεφωνα ριψασπη.Καλώ και τον @Seth13 να μην σου απανταει στο τηλ. οταν εμφανιστει ο Κογκαρος. Για παραδειγματική τιμωρία θα ποστάρω κάθε σχόλιο του για το χιόνι που δεν θα ξαναέρθει. 🤣 Αλλά του δίνω δίκιο γιατί ξέρει πως με τον κογκα που θα έρθει θα ξαναψαρέψει μόνο με καλλιτεχνικό πατινάζ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted January 21 Share Posted January 21 Πιστευω θα μας κανει την χαρη μεσα στο Φλεβαρη και θα εχουμε μια καταβαση στην Αττικη παροτι δεν φαινεται τιποτα στον οριζοντα. Προς το παρων και με βαση την εξελιξη ως τα τελη Ιανουαριου ο φετινος χειμωνας συντροφευει 2 απο τους χειροτερους σε θεμα καταβασεων ψυχους Ο 50-51 καταφερε 1 μερα να πιασει -5 (22/1 με -5,5 ελαχιστη Τ850) ενω δεν ειχε καμια αλλη εισβολη με κατω απο -3 στα 850! Ο 54-55 αν και ειχε καποιες εισβολες ηταν πολυ μικρης δυναμικης, πολυ θερμος χειμωνας συνολικα που μεχρι τον Μαρτιο ειχε με το ζορι 2 φορες -4 (4/12 και 26/12), αλλα τα καταφερε στις 5/3 με -6,3 ελαχιστη Τ850 Φετος εχουμε ελαχιστη Τ850 ολου του χειμωνα -4,3 σε 2 περιστασεις (23/11 και 28/12) και αποτελει ως σημερα τον πρωτο χωρις ουτε ενα -5 σε 85 ετη δεδομενων! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) 8 minutes ago, Χιονοσκεπής said: Δεύτερη γενιά ομογενής από την Κάσο θα ήταν... Γειά σας παιδιά είμαι Κασιώτης κ τώρα βρίσκομαι στην Νέα Ορλεάνη για δουλειά όπου πέφτει κάτι πολύ άσπρο από τον ουρανό κ έχει γεμίσει τους δρόμους. Ξέρεις κανείς τι είναι; 😂😛 Edited January 21 by South καυσωνάκιας 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 21 Share Posted January 21 3 λεπτά πριν, KapelosG είπε: Πιστευω θα μας κανει την χαρη μεσα στο Φλεβαρη και θα εχουμε μια καταβαση στην Αττικη παροτι δεν φαινεται τιποτα στον οριζοντα. Προς το παρων και με βαση την εξελιξη ως τα τελη Ιανουαριου ο φετινος χειμωνας συντροφευει 2 απο τους χειροτερους σε θεμα καταβασεων ψυχους Ο 50-51 καταφερε 1 μερα να πιασει -5 (22/1 με -5,5 ελαχιστη Τ850) ενω δεν ειχε καμια αλλη εισβολη με κατω απο -3 στα 850! Ο 54-55 αν και ειχε καποιες εισβολες ηταν πολυ μικρης δυναμικης, πολυ θερμος χειμωνας συνολικα που μεχρι τον Μαρτιο ειχε με το ζορι 2 φορες -4 (4/12 και 26/12), αλλα τα καταφερε στις 5/3 με -6,3 ελαχιστη Τ850 Φετος εχουμε ελαχιστη Τ850 ολου του χειμωνα -4,3 σε 2 περιστασεις (23/11 και 28/12) και αποτελει ως σημερα τον πρωτο χωρις ουτε ενα -5 σε 85 ετη δεδομενων! Θα φερει το -13 ο Φλιβάρς και θα ισωσει... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted January 21 Share Posted January 21 11 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: έτσι και έτσι τα σενάρια του ευρωπάιου.. πιο χιονιστερό το σενάριο 7, και θα είχε συνέχεια Εκανες σουμα σημερα μιχαηλ??πως πηγαμε σημερα φιλε καλυτερα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted January 21 Share Posted January 21 Μόλις τώρα, GEORGE SNOWMAN είπε: Θα φερει το -13 ο Φλιβάρς και θα ισωσει... Μακαρι μπας και βαρεσει ενα -5 το κεντρο που συμπληρωνει 17 χρονια χωρις -2! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 5 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Εκανες σουμα σημερα μιχαηλ??πως πηγαμε σημερα φιλε καλυτερα???? XAXAXAXAXAXAXAXA εντάξει πέρα από την πλάκα, υπάρχει μια.. βελτιωσούλα. οσο πατάει η γάτα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) Δώστε ρεεε πόσα γέλια γμτ, πόσο μου έχει λείψει το γέλιο και εδώ γμτ για το χιόνι.. Άντε και έλκηθρααα και συνεχίζονται νέα κύματα από νότια..!!!οι τυπάδες ζουν το the day after tomorrrow, απλά δεν χιονιζει πουθενά αλλού βόρεια. χαχαχαχα Edited January 21 by [weathermaniac] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted January 21 Share Posted January 21 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: XAXAXAXAXAXAXAXA εντάξει πέρα από την πλάκα, υπάρχει μια.. βελτιωσούλα. οσο πατάει η γάτα. Ξεχνιεσαι πολυ τωρα τελευταια καπου ειναι το μυαλο σου αλλου...μην σε ρωταμε συνεχεια....το βραδυ πρεπει να εχουμε απολογισμο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTheSnow Posted January 21 Share Posted January 21 η αλεξανδρα τιποτα το ιδιαιτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted January 21 Share Posted January 21 Ειναι πολυ ευκολο.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 21 Share Posted January 21 3 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Ξεχνιεσαι πολυ τωρα τελευταια καπου ειναι το μυαλο σου αλλου...μην σε ρωταμε συνεχεια....το βραδυ πρεπει να εχουμε απολογισμο.. ήμουν νοσοκομείο φίλε εχθές, για μια εξέταση που ήθελε προεργασία με ελάχιστο φαγητό, αλλά ας πούμε πήγαν πολλά πράγματα στραβά και με χαπακώσαν σαν να μην υπάρχει αύριο😰 Είμαι καλά τώρα, απλά κουρασμένος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted January 21 Share Posted January 21 Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε: ήμουν νοσοκομείο φίλε εχθές, για μια εξέταση που ήθελε προεργασία με ελάχιστο φαγητό, αλλά ας πούμε πήγαν πολλά πράγματα στραβά και με χαπακώσαν σαν να μην υπάρχει αύριο😰 Είμαι καλά τώρα, απλά κουρασμένος Περαστικα φιλε...αντε να πανε ολα καλα ευχομαι....απο δω και περα χρειαζεσαι δυναμη και ξενυχτια.....τωρα ερχοντε τα καλα και για δω.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTheSnow Posted January 21 Share Posted January 21 το ανεπισημο ρεκορ γα την Νεα Ορλεανη οπως αναφερθηκε ηταν στις 14-15 Φερβρουαριου το 1895, δειτε λιγο την διαταξη που ακολουθησε στην ευρωπη αχαχ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...