Jump to content
Winterlove

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2025

Recommended Posts

2 λεπτά πριν, icestorm είπε:

Να πω κ το άλλο. Η ταχύτητα των ζωνικων που ποστάρετε εδώ συνέχεια ξέρετε σε τι αναφέρεται; Είναι ΜΕΣΗ ταχύτητα ζωνικων στο βόρειο ημισφαίριο. Αν λοιπόν σε μας είναι ισχυροί κάπου αλλού θα είναι ασθενείς κ πάει λέγοντας. Ξέρουμε ΤΟΠΙΚΑ πόσο είναι η ταχύτητα τους;;

gfsnh-17-6.png.1aadc9336ec1f381d2d81d13bf2f66a3.png

3 minutes ago, vorios_polos said:

Κάτι εμέ όσον αφορά τους ζωνικους είναι θέμα ταιμιγκ...μπορεί να φουντώσουν οι ζωνικοι και να τυγχάνει να υπάρχει ήδη αζορ ανεβασμένος που αυτό Μάτος μπορεί να σημαίνει ότι θα τον σπρώξουν πιο β.ανατολικα και να έρθει ψυχρή είναι έισβολη τύπου Μπακ Ντορ...

Αυτο φαινεται οτι παει να γινει στις 30/1 που πεφτουν οι ανεμοι.Θα βρει λιγο χωρο να ανεβει ο αζορ αλλα ετσι οπως ειναι η κυκλοφοριά και με τα χαμηλα που τρυπωνουν στην δυτικη ευρωπη δεν βλέπω να βολευει ωστε να μαζευτει ψυχος ΒΑ και να ερθει σωστος αυλωνας για 2-5/2.Ειδικα για εμας εδω

Μόλις τώρα, icestorm είπε:

Τρέχει κ προγνωστικά αυτός ο χάρτης;

Ναι... Στο Ραν του Βασιλιά μας (μιας και είσαι ένας από εμάς) επιλέγεις North Hemi και θα δεις μια έξτρα επιλογή να εμφανίζεται περίπου στην μέση των επιλογών 

3 λεπτά πριν, icestorm είπε:

Ευχαριστώ,  εκεί λοιπόν που πήγα είδα ότι από 5-10/2 οι ζωνικοι στην Ευρώπη πέφτουν πολύ αρα πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν θα ανέβει ο αζορ. Τα διαγράμματα μέσης ταχύτητας Βορείου ημισφαιρίου είναι παραπλανητικά εκεί θέλω να καταλήξω 

Κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός καθώς έχεις ψυχρές εισβολές είτε είναι ανεβασμένοι είτε όχι... Ίσως έχει να κάνει με την συχνότητα και τις πιθανότητες των περιπτώσεων. Εγώ προσωπικά τους κοιτάω μόνο όταν είναι ανεβασμένοι πολύ όπως καλή ώρα που χτυπάνε κόφτες μιας και δεν είμαστε Αμερική να κατεβάσει όλο το pv.. εμείς περιμένουμε την μιξα του

5 λεπτά πριν, icestorm είπε:

Ευχαριστώ,  εκεί λοιπόν που πήγα είδα ότι από 5-10/2 οι ζωνικοι στην Ευρώπη πέφτουν πολύ αρα πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν θα ανέβει ο αζορ. Τα διαγράμματα μέσης ταχύτητας Βορείου ημισφαιρίου είναι παραπλανητικά εκεί θέλω να καταλήξω 

Πάντως δες ποσο πιο χαμηλοί ήταν οι ζωνικοί άνεμοι λίγες μέρες πριν την ελπιδα

gfsnh-17-18.png

Nα πω κι εγώ προγνωση ....αδιάφορο νομίζω θα ναι για αρκετούς το 2 με 5 ίσως εδώ να ναι πιο καλό ή για τα ηνιορεινα ορισηνεμα ανάλογα που θα κάτσει..

Αλλά με βάση τη κυκλοφορία θεωρώ ότι το 8 με 12 θα έχει σηκωμένο αζορικο με κατάβαση καλή κιόλας με περισσότερες πιθανοτητες εδώ πάρα δυτικά 

3 λεπτά πριν, snow_evia είπε:

Πάντως δες ποσο πιο χαμηλοί ήταν οι ζωνικοί άνεμοι λίγες μέρες πριν την ελπιδα

gfsnh-17-18.png

Οι ζωνικοι άνεμοι έχουν καποια σχέση μόνο αν έχουμε βρει τη διάταξη....αλλιώς τους θεωρώ άκυρους σύμφωνα με περσινή παρατήρηση απλά όταν πεφτου τελείως σηκώνονται απότομα μα αντικυκλωνες και σπαει η δίνη ?

1 λεπτό πριν, icestorm είπε:

Οκ, δεν σημαίνει όμως ότι χωρίς αυτή την εικόνα δεν έχει ξαναχιονισει! Άσε που εκεί γύρω στις 5-10/2 κάτι ανάλογο φαίνεται. 

Ναι όντως, αλλά είναι μακριά προγνωστικά ακομα

γνωμη μου ειναι πως εμεις οι προσημενοι δεν πρεπει να στοχευσουμε στο πρωτο που φαινεται εκει στις 240 ωρες γιατι πολυ δυσκολα μπορει να ψυχρανει επαρκως, το θετικο ειναι ο αζορ που φαινεται να ξυπναει σιγα σιγα για το μετεπειτα, 

ετσι εγινε και στην ελπιδα, ξεκινησαμε με την εδραιωση του αζορικου και μετα παιζαμε παιχνιδι για το ποια απο τις 3-4 ψυχρες εισβολες θα μας κατσει 

40 λεπτά πριν, Snowparty είπε:

Χμμμμμμμ🤔🤔🤔

Screenshot_20250122_223347_Chrome.jpg

Πλήρως κατανοητό!  Ανέβασε σε παρακαλώ και την τρέχουσα ταχύτητα ζωνικων στο βόρειο ημισφαίριο. Άσε! Το βρήκα!

coctail.jpg

Edited by menidi

20 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Αχχχχχ...θα κάνω πολύ καιρό να το γευτώ αυτό😋😋😋

Βαγγέλη τι ένιωσες; Γιατί η γυναίκα μου έχει τρεις πέτρες στην χολή και φοβάμαι το τι έρχεται αν θες στείλε μου πμ.

Ο μο χιονοπτωσης με ζωνικους ειναι 32 εως 45 ταχυτητα για κεντροβορειο ενω για προσηνεμα ακομα χαμηλοτερα...μαλιστα τα προσηνεμα εχουν χιονιστει πολλες φορες με ασθ....με μεγαλες ταχητητες ειναι λιγα τα χιονια...γιατι ειτε εχουμε ζωνικη η πολυ ισχυρο βορτεξ....

12 λεπτά πριν, menidi είπε:

Πλήρως κατανοητό!  Ανέβασε σε παρακαλώ και την τρέχουσα ταχύτητα ζωνικων στο βόρειο ημισφαίριο. Άσε! Το βρήκα!

coctail.jpg

Από φίλο στους ζωνικους bro !

speed.gif.b71e2b4021e5b5ee5d1f2e1ca4edad4e.gif

4 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε:

Η ταση παντως ειναι για αναπτυξη σκανδιναβικου μπλοκ αρχες φλεβαρη παντως....οποτε μιλαμε για μπακ ντορ εισβολη κατα βαση

Σήμερα πάλι το επανέφεραν τα ενς του σκουπιδαιου... Πρέπει να παγιωθεί

ps2png-worker-commands-55894c564f-6d79b-6fe5cac1a363ec1525f54343b6cc9fd8-p8zbc65t.png.8212e60bc292bb7882d1478dc3cb13e3.png

8 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε:

Η ταση παντως ειναι για αναπτυξη σκανδιναβικου μπλοκ αρχες φλεβαρη παντως....οποτε μιλαμε για μπακ ντορ εισβολη κατα βαση

Πρεπει να βγει κατι πολυ δυνατο.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...