vorios_polos Posted March 1 Share Posted March 1 Δεν ξέρω ,μάλλον συννεφιά έχει μόλις ξύπνησα...😋...Καλό μήνα!!τον πήρα επ ώμου αυτό τον μήνα και σχολιασμός και αναφορές...διπλό ξύλο🤣🤣🤣 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted March 1 Share Posted March 1 Καλημέρα και καλό μήνα . Άπνοια και υγρασιά στην Βοιωτία. Η Θερμοκρασιά γύρω στους 10 βαθμούς.Ωραία είναι, ας ελπίσουμε μεσα στον μηνα να βγάλει τουλάχιστον μια δυνατή κακοκαιρία. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted March 1 Share Posted March 1 Καλημέρα και καλό μήνα από την ηλιόλουστη Χαλκίδα. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted March 1 Share Posted March 1 Καλό μήνα με μαλακό και μουντό καιρό..όπως πρέπει να είναι η άνοιξη δηλαδή... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 1 Share Posted March 1 Καλο μηνα!!!Καφεδακι στην πλαρεια του χωριου με τον Μητσακο...Ηρεμια και ανασες..Γεμιζουμε μπαταριες... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted March 1 Share Posted March 1 Καλημέρα.... Ποσο γρήγορα έφυγε και αυτός ο χειμώνας.. 🤔Μπηκαμε στην εποχή της ζέστης πλέον.. Σήμερα το μπουφάν δεν αντέχεται, στον ήλιο σκας.. Είδα και πρώτα κοντομάνικα.... Η αηδία αρχίζει... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted March 1 Share Posted March 1 4 λεπτά πριν, thesprotos είπε: Καλημέρα.... Ποσο γρήγορα έφυγε και αυτός ο χειμώνας.. 🤔Μπηκαμε στην εποχή της ζέστης πλέον.. Σήμερα το μπουφάν δεν αντέχεται, στον ήλιο σκας.. Είδα και πρώτα κοντομάνικα.... Η αηδία αρχίζει... Καλά εποχή ζέστης δε θα την έλεγα. Εδώ βόρεια Ελλάδα ακόμα ζέστη δεν έχει. Καλό μήνα με υγεία κι ελπίδα! Φυσικά έχει δρόμο ακόμα να κάνει ζέστη. Με το ίδιο σκεπτικό εσύ από 1/9 λες "η εποχή του κρύου". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted March 1 Share Posted March 1 Τρέχουσες θερμοκρασίες Ζωγράφου 17.2 Ποταμός Κέρκυρας 15.5 Καλάβρυτα 15.2 Μουζάκι 14.8 Καλό μηνα με κρύα και βροχερή άνοιξη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted March 1 Share Posted March 1 Καλό μηνα 19c με 3,5 στα 850 μπαίνει ο Μάρτιος καραανοιξιατικος με κοντομάνικο στέκεσαι μια χαρά στον ηλιο. Να λέμε και ευχαριστώ που είχαμε ένα μήνα χειμώνα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 1 Share Posted March 1 1 ώρα πριν, thesprotos είπε: Καλημέρα.... Ποσο γρήγορα έφυγε και αυτός ο χειμώνας.. 🤔Μπηκαμε στην εποχή της ζέστης πλέον.. Σήμερα το μπουφάν δεν αντέχεται, στον ήλιο σκας.. Είδα και πρώτα κοντομάνικα.... Η αηδία αρχίζει... Λογικό φίλε γιατί η Ήπειρος ΔΕΝ είχε χειμώνα ΟΥΤΕ φέτος! Εγώ παλιά όταν έφευγε ένας χειμώνας χωρίς στρώσιμο χιονιού στην Λάρισα ήμουν σε φάση ότι δεν το πίστευα, απογοήτευση, και ότι δεν θέλω να φύγει ο χειμώνας μέχρι να χιονίσει. Τώρα που μετράμε 4, απλά χαίρομαι που ξεφεύγω από την πλέον σιχαμένη εποχή (έτσι έχει καταντήσει, μικρός έλεγα ότι ήταν η αγαπημένη μου) Οπότε κάνω και την απαραίτητη αλλαγή στο αβατάρ μου.🙉 Καλή άνοιξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Φτασαμε τους 14 βαθμους στο Κοκκινο...Απολυτη νιρβανα...Υπεροχος υπνος...Ακομα καλυτερο πρωινο με βολτουλες στο χωριο.. Με καλους φιλους..Και το μεσημερι κλεινει με σπιτικη χωριατικη μακαροναδα...Τι αλλο να ζητησω??😋Και η μπεμπα ετοιμη για ντου στο πιατο αλλα δεν θα της περασει..Ευλογια να χεις χωριο κοντα στην Αθηνα εστω κι αν εισαι σωγαμπρος...😋 Ομορφοι σχηματισμοι νεφων πανω απο το χωριο. Edited March 1 by sakis13 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted March 1 Share Posted March 1 17αρι βάρεσαμε εδώ... Shit.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted March 1 Share Posted March 1 2 ώρες πριν, WEATHER-FUN είπε: Καλά εποχή ζέστης δε θα την έλεγα. Εδώ βόρεια Ελλάδα ακόμα ζέστη δεν έχει. Καλό μήνα με υγεία κι ελπίδα! Φυσικά έχει δρόμο ακόμα να κάνει ζέστη. Με το ίδιο σκεπτικό εσύ από 1/9 λες "η εποχή του κρύου". 17αρι έχω μέγιστη... Δεν μου αρέσει... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted March 1 Share Posted March 1 1 ώρα πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Τρέχουσες θερμοκρασίες Ζωγράφου 17.2 Ποταμός Κέρκυρας 15.5 Καλάβρυτα 15.2 Μουζάκι 14.8 Καλό μηνα με κρύα και βροχερή άνοιξη Επιτέλους... Καιρική ομοιομορφία! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted March 1 Share Posted March 1 Καλό μήνα και καλή Άνοιξη (έστω ημερολογιακά) κι από εμένα. Επιτέλους η πιο ωραία εποχή. Με καλό σχετικά καιρό και με λίγα ανοίγματα εδώ στην Πολίχνη. Μέχρι 13-14 η θερμοκρασία ωστόσο η ελάχιστη στους 6-7 βαθμούς. Όσο να'ναι μετά τις 25/2 έχει μαλακώσει ο καιρός. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted March 1 Share Posted March 1 Να αναφέρω ότι πριν μιάμιση ώρα με βρήκε ψιλόβροχο από Μαρκόπουλο μέχρι Κερατέα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted March 1 Share Posted March 1 Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!! Όμορφη ανοιξιάτικη μέρα σήμερα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Καλησπέρα, μια καθαρά ανοιξιάτικη μέρα σήμερα στη Χαλκίδα. Η θερμοκρασία στο σταθμό μου κυμάνθηκε από 8 μέχρι 18 βαθμούς! Και η δύση τώρα όπως φαίνεται από την κάμερα μου Edited March 1 by DIMITRIS 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted March 1 Share Posted March 1 Καλο μηνα, μακαρι με οσες περισσοτερες καιρικες συγκινησεις μπορει !!!!!!! ΑΝΟΙΞΗ ημερολογιακα, καιρικα αν θυμαμαι καλα το κραταμε ως 21.3....αντε να δουμε 9,3 η ελαχιστη, με το ζορι πια μονοψηφιες μες στα μπετα....καμια σχεση με την ΚΑΤΑΨΥΞΗ 10-12 ημερες το Φλεβαρη, ααααααααχ ποσο μας λειπουν ηδη 17,4 η μεγιστη παρακαλω, με μεγαλα διαστηματα Βρωμιαρη και ελαχιστη συννεφια που ουτε σημερα εκανε τιποτα τελικα.... Στον ηλιο, την καταλαβαινεις την Ανοιξη, δυστυχως.... Η ημερα γινεται ολο και πιο θηριο, 18.30 νυχτωνει πλεον, τελη του μηνα, αλλαγη ωρας = finito, καλο καλοκαιρι 12,3 τωρα σε μια ομορφη βραδια, ψυχρουλα ακομα, μακαρι να συνεχισει ετσι οσο αντεχει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted March 1 Share Posted March 1 Εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, από Ιτέα προς Κορινθιακό-Πατραϊκό και στο βάθος η Γέφυρα Ρίου Αντιρίου!!! Καλό κι ευλογημένο μήνα να έχουμε..... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Χανια σημερα..Με φοντο τα πανλευκα Λευκα Ορη..Του Νικου Φραγκου. Edited March 1 by sakis13 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted March 2 Share Posted March 2 Καλημερα και καλό μήνα, ασθενική ομίχλη σήμερα στην Αυλίδα: 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted March 2 Share Posted March 2 Καλημερα...με 6 βαθμους και συννεφια.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted March 2 Share Posted March 2 Συννεφιασμενη Κυριακη, υπεροχη, που θυμιζει ακομα Χειμωνα.... 9,7 με το ζορι, αλλα αλλη μια μονοψηφια ελαχιστη, με νοτιαδουρα και αρκετη υγρασια.... Overcast τωρα με απνοια και 12,7 βαθμους Αυριο-μεθαυριο και Τεταρτη το τελευταιο σκιρτημα χειμωνα, με μικρες μονοψηφιες, βοριαδαρο να σε σηκωνει ορθιο και αισθηση κοντα στο 0..... Απο Πεμπτη προελαυνει δυστυχως η Ανοιξη, να δουμε ποσα κρυουλακια και νερακια μπορει ακομα να μας δωσει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted March 2 Share Posted March 2 Καλημέρα σε όλους Ξεκίνησα πρωί πρωί με τη φαμίλια εκδρομή για οπου μας βγάλει... Πρώτη στάση Πόρτο Γερμενό μέσω Μανδρας Παλαιοκουνδουρας Οινόης Βιλίων .....κάθομαι παραλία και η ηρεμια που προσφέρει η θάλασσα η οποία είναι λάδι είναι ανεκτίμητη..... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...