Jump to content
vorios_polos

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

Recommended Posts

Δεν ξέρω ,μάλλον συννεφιά έχει μόλις ξύπνησα...😋...Καλό μήνα!!τον πήρα επ ώμου αυτό τον μήνα και σχολιασμός και αναφορές...διπλό ξύλο🤣🤣🤣

Καλημέρα και καλό μήνα . Άπνοια και υγρασιά στην Βοιωτία. Η Θερμοκρασιά γύρω στους 10 βαθμούς.Ωραία είναι, ας ελπίσουμε μεσα στον μηνα να βγάλει τουλάχιστον μια δυνατή κακοκαιρία. 

20250301_091829.jpg

Καλο μηνα!!!Καφεδακι στην πλαρεια του χωριου με τον Μητσακο...Ηρεμια και ανασες..Γεμιζουμε μπαταριες...

20250301_115051.jpg

20250301_115047.jpg

20250301_115042.jpg

Καλημέρα.... Ποσο γρήγορα έφυγε και αυτός ο χειμώνας.. 🤔Μπηκαμε στην εποχή της ζέστης πλέον.. Σήμερα το μπουφάν δεν αντέχεται, στον ήλιο σκας.. Είδα και πρώτα κοντομάνικα.... Η αηδία αρχίζει... 

4 λεπτά πριν, thesprotos είπε:

Καλημέρα.... Ποσο γρήγορα έφυγε και αυτός ο χειμώνας.. 🤔Μπηκαμε στην εποχή της ζέστης πλέον.. Σήμερα το μπουφάν δεν αντέχεται, στον ήλιο σκας.. Είδα και πρώτα κοντομάνικα.... Η αηδία αρχίζει... 

Καλά εποχή ζέστης δε θα την έλεγα. Εδώ βόρεια Ελλάδα ακόμα ζέστη δεν έχει. Καλό μήνα με υγεία κι ελπίδα! Φυσικά έχει δρόμο ακόμα να κάνει ζέστη. Με το ίδιο σκεπτικό εσύ από 1/9 λες "η εποχή του κρύου".

Τρέχουσες θερμοκρασίες 

Ζωγράφου 17.2

Ποταμός Κέρκυρας 15.5

Καλάβρυτα 15.2

Μουζάκι 14.8

Καλό μηνα με κρύα και βροχερή άνοιξη 

Καλό μηνα

19c  με 3,5 στα 850 μπαίνει ο Μάρτιος καραανοιξιατικος με κοντομάνικο στέκεσαι μια χαρά στον ηλιο. Να λέμε και ευχαριστώ που είχαμε ένα μήνα χειμώνα. 

1 ώρα πριν, thesprotos είπε:

Λογικό φίλε γιατί η Ήπειρος ΔΕΝ είχε χειμώνα ΟΥΤΕ φέτος! Εγώ παλιά όταν έφευγε ένας χειμώνας χωρίς στρώσιμο χιονιού στην Λάρισα ήμουν σε φάση ότι δεν το πίστευα, απογοήτευση, και ότι δεν θέλω να φύγει ο χειμώνας μέχρι να χιονίσει. Τώρα που μετράμε 4, απλά χαίρομαι που ξεφεύγω από την πλέον σιχαμένη εποχή (έτσι έχει καταντήσει, μικρός έλεγα ότι ήταν η αγαπημένη μου)

Οπότε κάνω και την απαραίτητη αλλαγή στο αβατάρ μου.🙉 Καλή άνοιξη!

Φτασαμε τους 14 βαθμους στο Κοκκινο...Απολυτη νιρβανα...Υπεροχος υπνος...Ακομα καλυτερο πρωινο με βολτουλες στο χωριο.. Με καλους φιλους..Και το μεσημερι κλεινει με σπιτικη χωριατικη μακαροναδα...Τι αλλο να ζητησω??😋Και η μπεμπα ετοιμη για ντου στο πιατο αλλα δεν θα της περασει..Ευλογια να χεις χωριο κοντα στην Αθηνα εστω κι αν εισαι σωγαμπρος...😋

20250301_133740.jpgΟμορφοι σχηματισμοι νεφων πανω απο το χωριο.

20250301_142300.jpg

Edited by sakis13

2 ώρες πριν, WEATHER-FUN είπε:

Καλά εποχή ζέστης δε θα την έλεγα. Εδώ βόρεια Ελλάδα ακόμα ζέστη δεν έχει. Καλό μήνα με υγεία κι ελπίδα! Φυσικά έχει δρόμο ακόμα να κάνει ζέστη. Με το ίδιο σκεπτικό εσύ από 1/9 λες "η εποχή του κρύου".

17αρι έχω μέγιστη... Δεν μου αρέσει... 

1 ώρα πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε:

Τρέχουσες θερμοκρασίες 

Ζωγράφου 17.2

Ποταμός Κέρκυρας 15.5

Καλάβρυτα 15.2

Μουζάκι 14.8

Καλό μηνα με κρύα και βροχερή άνοιξη 

Επιτέλους... Καιρική ομοιομορφία! 

Καλό μήνα και καλή Άνοιξη (έστω ημερολογιακά) κι από εμένα. Επιτέλους η πιο ωραία εποχή. Με καλό σχετικά καιρό και με λίγα ανοίγματα εδώ στην Πολίχνη. Μέχρι 13-14 η θερμοκρασία ωστόσο η ελάχιστη στους 6-7 βαθμούς. Όσο να'ναι μετά τις 25/2 έχει μαλακώσει ο καιρός.

Να αναφέρω ότι πριν μιάμιση ώρα με βρήκε ψιλόβροχο από Μαρκόπουλο μέχρι Κερατέα 

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!! 

Όμορφη ανοιξιάτικη μέρα σήμερα 

Καλησπέρα, μια καθαρά ανοιξιάτικη μέρα σήμερα στη Χαλκίδα. Η θερμοκρασία στο σταθμό μου κυμάνθηκε από 8 μέχρι 18 βαθμούς!

Και η δύση τώρα όπως φαίνεται από την κάμερα μου

1740845542955.jpeg

Edited by DIMITRIS

Καλο μηνα, μακαρι με οσες περισσοτερες καιρικες συγκινησεις μπορει !!!!!!!

ΑΝΟΙΞΗ ημερολογιακα, καιρικα αν θυμαμαι καλα το κραταμε ως 21.3....αντε να δουμε

9,3 η ελαχιστη, με το ζορι πια μονοψηφιες μες στα μπετα....καμια σχεση με την ΚΑΤΑΨΥΞΗ 10-12 ημερες το Φλεβαρη, ααααααααχ ποσο μας λειπουν ηδη 

17,4 η μεγιστη παρακαλω, με μεγαλα διαστηματα Βρωμιαρη και ελαχιστη συννεφια που ουτε σημερα εκανε τιποτα τελικα....

Στον ηλιο, την καταλαβαινεις την Ανοιξη, δυστυχως....

Η ημερα γινεται ολο και πιο θηριο, 18.30 νυχτωνει πλεον, τελη του μηνα, αλλαγη ωρας = finito, καλο καλοκαιρι

12,3 τωρα σε μια ομορφη βραδια, ψυχρουλα ακομα, μακαρι να συνεχισει ετσι οσο αντεχει

Εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, από Ιτέα προς Κορινθιακό-Πατραϊκό και στο βάθος η Γέφυρα Ρίου Αντιρίου!!! Καλό κι ευλογημένο μήνα να έχουμε.....

received_984827736502880.jpeg

FB_IMG_1740825113242.jpg

FB_IMG_1740825370672.jpg

Χανια σημερα..Με φοντο τα πανλευκα Λευκα Ορη..Του Νικου Φραγκου.

img_1_1740862309289.jpg

Edited by sakis13

Συννεφιασμενη Κυριακη, υπεροχη, που θυμιζει ακομα Χειμωνα....

9,7 με το ζορι, αλλα αλλη μια μονοψηφια ελαχιστη, με νοτιαδουρα και αρκετη υγρασια....

Overcast τωρα με απνοια και 12,7 βαθμους

Αυριο-μεθαυριο και Τεταρτη το τελευταιο σκιρτημα χειμωνα, με μικρες μονοψηφιες, βοριαδαρο να σε σηκωνει ορθιο και αισθηση κοντα στο 0.....

Απο Πεμπτη προελαυνει δυστυχως η Ανοιξη, να δουμε ποσα κρυουλακια και νερακια μπορει ακομα να μας δωσει

Καλημέρα σε όλους 

Ξεκίνησα πρωί πρωί με τη φαμίλια εκδρομή για οπου μας βγάλει... Πρώτη στάση  Πόρτο Γερμενό μέσω Μανδρας Παλαιοκουνδουρας Οινόης Βιλίων .....κάθομαι παραλία και η ηρεμια που  προσφέρει η θάλασσα η οποία είναι λάδι είναι ανεκτίμητη.....

IMG20250302094904.jpg

IMG20250302095241.jpg

IMG20250302095603.jpg