GEORGE SNOWMAN Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 52 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Παιδιά ποιός είναι καλός με τα τεχνολογικά? Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεγελάσουμε τον @GEORGE SNOWMAN και να ανοίξω το νήμα χαρτών Ιανουαρίου? Καταλαβαίνετε πως αν ξανα ανοίξω εγώ τέτοιο θέμα μετά τα όσα είχαμε τον Ιούλιο πάμε για 35άρια μέσα στο καταχείμωνο 😛 @teo_73 Άκου μια λύση που βρήκα. Ανοίγουμε ένα νήμα για ξεκάρφωμα δήθεν οτι αυτό είναι το νήμα χαρτών Ιανουαρίου και μετά ένα άλλο παράλληλο που θα έχω ανοίξει εγώ αλλά να μπλοκάρεις τον στρατηγό από το να το βλέπει. Το χουμε? Στη δύσκολη θα φωνάξω κάτι φιλαράκια μου Ινδούς που είναι μανούλες στα ΙΤ. @sakis13 ρίξε και εσύ καμιά ιδέα Έχουμε μήνες παιδιά να προετοιμαστούμε χεχε 😂😅🥰 Χτυπήσου όσο θες...🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Καυσωνικά A.I ρίχνονται στη μάχη για να δώσουμε το πρώτο 35άρι Ιανουάριο χαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Προτείνω για αντιπρόεδρο των καυσωνάκηδων Ελλάδας τον μεταβαπτισμένο συμφορουμίτη μας @North καυσωνακιας @GEORGE SNOWMAN @teo_73 Νομίζω πρέπει να αρχίσετε σοβαρά να σκέφτεστε να ανοίξετε νέα ενότητα στο φόρουμ με το όνομα ''η γωνιά των καυσωνάκηδων'' @sakis13 τοποθετήσου με ποίημα μπας και τους ψήσουμε 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 On 15/10/2023 at 12:45 ΜΜ, South καυσωνάκιας είπε: Καυσωνικά A.I ρίχνονται στη μάχη για να δώσουμε το πρώτο 35άρι Ιανουάριο χαχα Εχουμε να σπασουμε παρα πολλα ρεκορ φιλε μου καυσωνακια...δεν παει καθολου στο μυαλο σου..... Η ερημοποιηση πλησιαζει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 3 minutes ago, North καυσωνακιας said: Εχουμε να σπασουμε παρα πολλα ρεκορ φιλε μου καυσωνακια...δεν παει καθολου στο μυαλο σου..... Η ερημοποιηση πλησιαζει..... Καλά ξέρω οτι τρολάρεις τώρα αλλά είσαι μια ευχάριστη νότα Πάμε για τα ρεκόριαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 1 λεπτό πριν, South καυσωνάκιας είπε: Καλά ξέρω οτι τρολάρεις τώρα αλλά είσαι μια ευχάριστη νότα Πάμε για τα ρεκόριαααα Οτι αφορα ζεστο τομεα αστο πανω μου....οι χιονοφιλοι την δουλεια τους και εμεις την δικια μας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Just now, North καυσωνακιας said: Οτι αφορα ζεστο τομεα αστο πανω μου....οι χιονοφιλοι την δουλεια τους και εμεις την δικια μας... Αυτό που αφήνω άνετα πάνω σου είναι φώτο με μαγιό (όχι τα φλόρικα βερμούδα style- τα άλλα τα σέξι σλιπάκι style) να βλέπουμε τους κοιλιακούς σου όταν θα βαράμε 35άρια τον Γενάρη 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Ηρεμα ρε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakhun Posted November 25, 2023 Author Share Posted November 25, 2023 https://www.tiktok.com/@farawayfarers/video/7303943645403548961 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakhun Posted December 24, 2023 Author Share Posted December 24, 2023 (edited) https://www.tiktok.com/@.retro.tv/video/7315158009003527456?lang=el-GR Δελτίο καιρού... από τα παλιά. Edited December 24, 2023 by gakhun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakhun Posted December 24, 2023 Author Share Posted December 24, 2023 https://www.tiktok.com/@dat.lammeme/video/7311170013782723882?lang=el-GR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) Σε αυτό το σημείο θέλω να μοιραστώ σε όλο το φόρουμ το τραγελαφικό δράμα που ζω εδώ και λίγες μέρες. Από τότε που ανακοινώθηκε οτι θα ψηφιστεί ο γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια με έχουν πάρει τηλέφωνο ή μου στέλνουν στα σόσιαλ άτομα που έχω να τους δω παίζει και δέκα χρόνια και με ρωτάνε αν θα τους καλέσω στον γάμο μας. 😂😂 Δε κάνω πλάκα. Έχουμε λιώσει με τον άντρα μου. Ποζεράδες, ινσταγραμικοί πρώην φίλοι και γνωστοί μου θέλουν πάση θυσία να είναι παρόντες σε γάμο ομόφυλου ζευγαριού. Τι ξεφτίλα η ελληνική εικονική κοινωνία των εντυπώσεων. Μια άλλη που το παίζει ινφλουενσερ και κάπου την είχα γνωρίζει στην Γαλλία πριν 5-6 χρόνια με ρώτησε προχθές αν μπορεί να μας πάρει συνέντευξη τη μέρα του γάμου μας. Κάτσε μαρή εδώ ακόμα δεν έχει περάσει ο νόμος και μου θέλεις και αποκλειστικό 😂🤣 Εντωμεταξύ όντως έχουμε αποφασίσει οτι θα παντρευτούμε άμεσα με το που περάσει ο νόμος (έχουμε σύμφωνο στην Ελλάδα και γάμο σε χώρα του εξωτερικού που δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα) κυρίως για ζητήματα που αφορούν τον βιολογικό γιό μου αλλά την ζημιά την έχει κάνει η μάνα μου και η μάνα του που όπου βρεθούν τάζουν κουφέτα στις άσχετες φίλες και φίλους τους 😂 Σόρρυ για το rant αλλά δεν το έχω ξαναπεράσει αυτό στη ζωή μου. Ούτε περίμενα ποτέ οτι θα τα βιώνα αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα. Edited December 30, 2023 by South καυσωνάκιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 On 30/12/2023 at 8:48 ΜΜ, South καυσωνάκιας είπε: Σε αυτό το σημείο θέλω να μοιραστώ σε όλο το φόρουμ το τραγελαφικό δράμα που ζω εδώ και λίγες μέρες. Από τότε που ανακοινώθηκε οτι θα ψηφιστεί ο γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια με έχουν πάρει τηλέφωνο ή μου στέλνουν στα σόσιαλ άτομα που έχω να τους δω παίζει και δέκα χρόνια και με ρωτάνε αν θα τους καλέσω στον γάμο μας. 😂😂 Δε κάνω πλάκα. Έχουμε λιώσει με τον άντρα μου. Ποζεράδες, ινσταγραμικοί πρώην φίλοι και γνωστοί μου θέλουν πάση θυσία να είναι παρόντες σε γάμο ομόφυλου ζευγαριού. Τι ξεφτίλα η ελληνική εικονική κοινωνία των εντυπώσεων. Μια άλλη που το παίζει ινφλουενσερ και κάπου την είχα γνωρίζει στην Γαλλία πριν 5-6 χρόνια με ρώτησε προχθές αν μπορεί να μας πάρει συνέντευξη τη μέρα του γάμου μας. Κάτσε μαρή εδώ ακόμα δεν έχει περάσει ο νόμος και μου θέλεις και αποκλειστικό 😂🤣 Εντωμεταξύ όντως έχουμε αποφασίσει οτι θα παντρευτούμε άμεσα με το που περάσει ο νόμος (έχουμε σύμφωνο στην Ελλάδα και γάμο σε χώρα του εξωτερικού που δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα) κυρίως για ζητήματα που αφορούν τον βιολογικό γιό μου αλλά την ζημιά την έχει κάνει η μάνα μου και η μάνα του που όπου βρεθούν τάζουν κουφέτα στις άσχετες φίλες και φίλους τους 😂 Σόρρυ για το rant αλλά δεν το έχω ξαναπεράσει αυτό στη ζωή μου. Ούτε περίμενα ποτέ οτι θα τα βιώνα αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα. Σόρρυ που επεμβαίνω,αλλά το βιολογικό σου παιδί ποιος θα το έχει;Η μάνα του παιδιού η' εσύ με τον σύντροφο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 11 hours ago, Kilkis1989 said: Σόρρυ που επεμβαίνω,αλλά το βιολογικό σου παιδί ποιος θα το έχει;Η μάνα του παιδιού η' εσύ με τον σύντροφο σου; Είναι μεγάλη ιστορία. Με την μαμά του μένει τις περισσότερες μέρες. Εμείς τον παίρνουμε κυρίως ΣΚ. Καλά δίπλα από τη μαμά του μένω οπότε παίζουν και βδομάδες που τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα. Γιατί ρωτάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 1 ώρα πριν, South καυσωνάκιας είπε: Είναι μεγάλη ιστορία. Με την μαμά του μένει τις περισσότερες μέρες. Εμείς τον παίρνουμε κυρίως ΣΚ. Καλά δίπλα από τη μαμά του μένω οπότε παίζουν και βδομάδες που τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα. Γιατί ρωτάς? Επειδή απ'οτι κατάλαβα είσαι ομοφυλόφυλος αν και έχεις βιολογικό παιδί και αν περάσει ο γάμος ομοφύλων αυτόματα μετά παίρνει σειρά και η τεκνοθεσία..δεν είναι ξεχωριστά πράγματα αλλά η συνέχεια αυτού Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 (edited) 16 minutes ago, Kilkis1989 said: Επειδή απ'οτι κατάλαβα είσαι ομοφυλόφυλος αν και έχεις βιολογικό παιδί και αν περάσει ο γάμος ομοφύλων αυτόματα μετά παίρνει σειρά και η τεκνοθεσία..δεν είναι ξεχωριστά πράγματα αλλά η συνέχεια αυτού Ομοφυλόφιλος χεχε. Αρχαίος όρος. Ως γκέι αυτοπροσδιορίζομαι. Επίσημο δάνειο ο όρος γκέι από την Αγγλική γλώσσα στα Ελληνικά λεξικά. Στο δια ταύτα, έχω βιολογικό γιο όπως είπα αλλά αυτή τη στιγμή η έννομη σχέση του με τον άντρα μου είναι μηδενική. Φυσικά εμείς είμαστε ιδιαίτερη περίπτωση. Το παιδί έχει κανονικά τη μαμά του και μεγαλώνει με εκείνη κατά κύριο λόγο ενώ εμείς τον βλέπουμε κάποιες μέρες που κανονίζουμε μέσα στην εβδομάδα κτλ. Μένουμε και δίπλα στη μαμά του οπότε πρακτικά είμαι κοντά του συνέχεια. Η δικηγόρος μου μας έχει πει οτι πρέπει πρώτα να δούμε τον νέο νόμο για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια ώστε να καταλάβουμε αν αυτός ο νόμος θα έχει κάποιες έννομες επιπτώσεις στη δική μας συνθήκη. Ειδικά σε ότι αφορά τη σχέση του γιού μου με τον άντρα μου. Σε περίπτωση που κάτι πάθει η μαμά καθώς τώρα παλεύει με σοβαρή ασθένεια. Είμαστε πολύ ιδιαίτερη περίπτωση εμείς. Edited January 2, 2024 by South καυσωνάκιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 6 ώρες πριν, South καυσωνάκιας είπε: Ομοφυλόφιλος χεχε. Αρχαίος όρος. Ως γκέι αυτοπροσδιορίζομαι. Επίσημο δάνειο ο όρος γκέι από την Αγγλική γλώσσα στα Ελληνικά λεξικά. Στο δια ταύτα, έχω βιολογικό γιο όπως είπα αλλά αυτή τη στιγμή η έννομη σχέση του με τον άντρα μου είναι μηδενική. Φυσικά εμείς είμαστε ιδιαίτερη περίπτωση. Το παιδί έχει κανονικά τη μαμά του και μεγαλώνει με εκείνη κατά κύριο λόγο ενώ εμείς τον βλέπουμε κάποιες μέρες που κανονίζουμε μέσα στην εβδομάδα κτλ. Μένουμε και δίπλα στη μαμά του οπότε πρακτικά είμαι κοντά του συνέχεια. Η δικηγόρος μου μας έχει πει οτι πρέπει πρώτα να δούμε τον νέο νόμο για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια ώστε να καταλάβουμε αν αυτός ο νόμος θα έχει κάποιες έννομες επιπτώσεις στη δική μας συνθήκη. Ειδικά σε ότι αφορά τη σχέση του γιού μου με τον άντρα μου. Σε περίπτωση που κάτι πάθει η μαμά καθώς τώρα παλεύει με σοβαρή ασθένεια. Είμαστε πολύ ιδιαίτερη περίπτωση εμείς. Οκ φίλε μου..ελπίζω σε γρήγορη ανάρρωση για την μητέρα του παιδιού σας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΥΣΩΝΑΚΗΔΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑΚΙΑ ΜΕΡΟΣ Α Τι λέμε όταν μας ρωτάνε για το ρεκόρ ευρώπης? Απάντηση: Καταγγέλλουμε σφόδρα την μεροληψία του WMO που στέρησε το επί 45 σχεδόν χρονιά ρεκόρ της Αθήνας και το έδωσε στους Σιτσιλιάνους (εδώ μπορούμε να πετάξουμε ένα απαξιωτικό ''μη χέσω''). Το ρεκόρ σημειώθηκε με παθητικό Vaisala ενώ το δικό μας με κλασικό κλωβό. Σε κάθε περίπτωση η Αθήνα κατέχει το ρεκόρ ηπειρωτικής ευρώπης (αυτό το λέμε με στόμφο και 2 οκτάβες πάνω η φωνή) Τι λεμε οταν μας ρωτάνε ποια είναι η πιο θερμή περιοχή της Ευρώπης? Απάντηση: Φιλενάδες εδώ σας έχουμε ξεκάθαρα. Λίνδος bitches, Λίνδος!!! Τι λεμε οταν μας ρωτάνε ποια είναι η πιο θερμή περιοχή της ηπειρωτικής Ευρώπης? Απάντηση: Στην τρούμπα αδερφές μου στην τρούμπα (σε περίπτωση που δε το πιάσουν πετάμε το πιο εκλεπτυσμένο ''Στον Πειραιά ρε ντουγάνια'' Έχει η ηπειρωτική Ελλάδα ζώνη ανθεκτικότητας φυτών 11a ( όπως το Μαϊάμι)? Απάντηση: Μον ντιε, τι προσβόλα? Η Μονεμβασιά ξέρεις που βρίσκεται φιλαράκι ή να το κάνω τάληρα? (είναι σημαντικό να απαντήσουμε με φουλ θιγμένο ύφος. Μπορούμε να πάρουμε και ύφος απαξίωσης για πιο δυνατό εφέκτ) Έχει χιονισει ποτέ στα νότια παραλιακά Δωδεκάνησα? Απάντηση: ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. Αν συνεχίσεις θα καλέσω την αστυνομία (είναι σημαντικό εδώ να υψώσουμε τον τόνο της φωνής μας. Στην προαίρεση σας αν θα καλέσετε τελικά την αστυνομία. Ο Σύλλογος προτείνει και την Εισαγγελία κατευθείαν αν χρειαστεί) Σύντομα ακολουθεί και μέρος Β 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 7 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΥΣΩΝΑΚΗΔΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑΚΙΑ ΜΕΡΟΣ Α Τι λέμε όταν μας ρωτάνε για το ρεκόρ ευρώπης? Απάντηση: Καταγγέλλουμε σφόδρα την μεροληψία του WMO που στέρησε το επί 45 σχεδόν χρονιά ρεκόρ της Αθήνας και το έδωσε στους Σιτσιλιάνους (εδώ μπορούμε να πετάξουμε ένα απαξιωτικό ''μη χέσω''). Το ρεκόρ σημειώθηκε με παθητικό Vaisala ενώ το δικό μας με κλασικό κλωβό. Σε κάθε περίπτωση η Αθήνα κατέχει το ρεκόρ ηπειρωτικής ευρώπης (αυτό το λέμε με στόμφο και 2 οκτάβες πάνω η φωνή) Τι λεμε οταν μας ρωτάνε ποια είναι η πιο θερμή περιοχή της Ευρώπης? Απάντηση: Φιλενάδες εδώ σας έχουμε ξεκάθαρα. Λίνδος bitches, Λίνδος!!! Τι λεμε οταν μας ρωτάνε ποια είναι η πιο θερμή περιοχή της ηπειρωτικής Ευρώπης? Απάντηση: Στην τρούμπα αδερφές μου στην τρούμπα (σε περίπτωση που δε το πιάσουν πετάμε το πιο εκλεπτυσμένο ''Στον Πειραιά ρε ντουγάνια'' Έχει η ηπειρωτική Ελλάδα ζώνη ανθεκτικότητας φυτών 11a ( όπως το Μαϊάμι)? Απάντηση: Μον ντιε, τι προσβόλα? Η Μονεμβασιά ξέρεις που βρίσκεται φιλαράκι ή να το κάνω τάληρα? (είναι σημαντικό να απαντήσουμε με φουλ θιγμένο ύφος. Μπορούμε να πάρουμε και ύφος απαξίωσης για πιο δυνατό εφέκτ) Έχει χιονισει ποτέ στα νότια παραλιακά Δωδεκάνησα? Απάντηση: ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. Αν συνεχίσεις θα καλέσω την αστυνομία (είναι σημαντικό εδώ να υψώσουμε τον τόνο της φωνής μας. Στην προαίρεση σας αν θα καλέσετε τελικά την αστυνομία. Ο Σύλλογος προτείνει και την Εισαγγελία κατευθείαν αν χρειαστεί) Σύντομα ακολουθεί και μέρος Β Πω πω πολύ χρήσιμο πέρα από την πλάκα, ανυπομονούμε και για το Β μέρος. Γιατί ως γνωστόν: ωραία τα ψυχρά ρεκόρ μα η Ελλάδα κατέχει τα θερμά "ροκφόρ"😎 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 13, 2024 Share Posted January 13, 2024 (edited) On 1/2/2024 at 9:16 AM, Kilkis1989 said: Επειδή απ'οτι κατάλαβα είσαι ομοφυλόφυλος αν και έχεις βιολογικό παιδί και αν περάσει ο γάμος ομοφύλων αυτόματα μετά παίρνει σειρά και η τεκνοθεσία..δεν είναι ξεχωριστά πράγματα αλλά η συνέχεια αυτού Επικοινώνησε χθες μάζι μας η δικηγόρος μας. Φαίνεται οτι από διαρροές στον τύπο τουλάχιστον ο νέος νόμος θα αναγνωρίζει τον άντρα μου πατέρα του βιολογικού γιού μου. Αυτό ακριβώς είναι και το ζητούμενο μας. Ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί αυτή τη στιγμή νομικά ο άντρας μου είναι ένα τίποτα για τον γιό μου. Edited January 13, 2024 by South καυσωνάκιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted January 13, 2024 Share Posted January 13, 2024 3 ώρες πριν, South καυσωνάκιας είπε: Επικοινώνησε χθες μάζι μας η δικηγόρος μας. Φαίνεται οτι από διαρροές στον τύπο τουλάχιστον ο νέος νόμος θα αναγνωρίζει τον άντρα μου πατέρα του βιολογικού γιού μου. Αυτό ακριβώς είναι και το ζητούμενο μας. Ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί αυτή τη στιγμή νομικά ο άντρας μου είναι ένα τίποτα για τον γιό μου. Σου είχα πει οτι γάμος και τεκνοθεσία πάνε μαζί,άσχετα που βγαίνουν μερικοί βουλευτάδες και λένε "ναι" στο γάμο και "οχι" στην τεκνοθεσία,αυτοί παραμύθια στους ψηφοφόρους τους πουλάνε...Εσύ είσαι μια ιδιαίτερη περίπτωση όπως είπες,το παιδί είναι με την μάνα του κυρίως και λόγω ασθενείας της μάνας του (που εύχομαι να γίνει καλά) θέλεις να του διασφαλίσεις νομικά περί κηδεμονίας,περιουσίας κτλ ..Αλλά 1) αυτό δεν γίνεται με το σύμφωνο συμβίωσης; 2) Το παιδί σου το θέλει αυτό με τον άντρα σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 13, 2024 Share Posted January 13, 2024 7 minutes ago, Kilkis1989 said: Σου είχα πει οτι γάμος και τεκνοθεσία πάνε μαζί,άσχετα που βγαίνουν μερικοί βουλευτάδες και λένε "ναι" στο γάμο και "οχι" στην τεκνοθεσία,αυτοί παραμύθια στους ψηφοφόρους τους πουλάνε...Εσύ είσαι μια ιδιαίτερη περίπτωση όπως είπες,το παιδί είναι με την μάνα του κυρίως και λόγω ασθενείας της μάνας του (που εύχομαι να γίνει καλά) θέλεις να του διασφαλίσεις νομικά περί κηδεμονίας,περιουσίας κτλ ..Αλλά 1) αυτό δεν γίνεται με το σύμφωνο συμβίωσης; 2) Το παιδί σου το θέλει αυτό με τον άντρα σου; Ούτε 2 χρονών είναι ο μπέμπης βρε συ. Για μελλοντικά τα κανονίζουμε αυτά. Όχι με το σύμφωνο δεν υπάρχει τπτ να διασφαλίσει την σχέση του άντρα μου με τον γιο μου. Μόνο αν κάνω διαθήκη μου έχει πει η δικηγόρος...Ότι να ναι δλδ. Να περάσει ο νόμος και θα πάμε να κάνουμε τον πολιτικό γάμο στην Ελλάδα άμεσα να τελειώνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted January 13, 2024 Share Posted January 13, 2024 7 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Ούτε 2 χρονών είναι ο μπέμπης βρε συ. Για μελλοντικά τα κανονίζουμε αυτά. Όχι με το σύμφωνο δεν υπάρχει τπτ να διασφαλίσει την σχέση του άντρα μου με τον γιο μου. Μόνο αν κάνω διαθήκη μου έχει πει η δικηγόρος...Ότι να ναι δλδ. Να περάσει ο νόμος και θα πάμε να κάνουμε τον πολιτικό γάμο στην Ελλάδα άμεσα να τελειώνουμε. Να σε ρωτήσω..αν περάσει ο νόμος και παντρευτείς με τον σύντροφο σου, η μάνα του παιδιού νομικά δεν έχει καμία επιρροή πάνω στο παιδί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 13, 2024 Share Posted January 13, 2024 (edited) 9 minutes ago, Kilkis1989 said: Να σε ρωτήσω..αν περάσει ο νόμος και παντρευτείς με τον σύντροφο σου, η μάνα του παιδιού νομικά δεν έχει καμία επιρροή πάνω στο παιδί; Τι λες τώρα. Φυσικά και έχει. Η βιολογική του μητέρα είναι. Εγώ και εκείνη έχουμε τον κύριο λόγο στο παιδί. Ο άντρας μου απλά θα αναγνωριστεί ως θετός του πατέρας. Δεν είναι παρένθετη η μητέρα. Κανονικά κάναμε το παιδί. Είναι μεγάλη ιστορία. Edited January 13, 2024 by South καυσωνάκιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted January 13, 2024 Share Posted January 13, 2024 2 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Τι λες τώρα. Φυσικά και έχει. Η βιολογική του μητέρα είναι. Εγώ και εκείνη έχουμε τον κύριο λόγο στο παιδί. Ο άντρας μου απλά θα αναγνωριστεί ως θετός του πατέρας. Δεν ξέρω,ρωτάω..νομικά πάλι,αν πχ χωρίσεις εσύ με τον σύντροφο σου μετά τον γάμο και ο άντρας σου (έχοντας δικαίωμα στο παιδί μετά τον γάμο) θέλει πχ την πλήρη επιμέλεια στο παιδί τότε υπάρχει πιθανότητα να πάρει την επιμέλεια ασχέτως οτι βιολογικά δεν έχει σχέση με το παιδί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...