ICELARISSA Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 13 λεπτά πριν, Barney-sal είπε: Καλημέρα τα πήγατε περίφημα Κώστα! Απόλαυση ήταν και είναι. Οι αρνητικές του κάμπου θα σώσουν το χιόνι χαχα Καλημερα ολα τελεια...θα μπορουσε και καλυτερα παντα χαχαχα...απολαυστικο διημερο προχωραμε ....σιγα σιγα στην ανοιξηε εκ νεου χειμερινες πινελιες 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 13 λεπτά πριν, Barney-sal είπε: Χαχα πας να φέρεις κι άλλο βλέπω..πόσα εκατοστά βάλαμε σε πάρκα εδώ βουλιαζε το πόδι πάντως. Απο ανατολικα εδω σε μενε μετα και την στουπαρα χθες φτασαμς τα 18 εκατοστα εως 26-27 στα δυτικα αγιος θωμας κλπ Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Tolisk20 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 1 ώρα πριν, snowzz είπε: Σαν ανεβασμενες δεν ειναι ρε παιδια οι θερμοκρασιες εδαφους ; Δηλαδη θεωρητικα εχουμε αυτη την στιγμη -8 γεματο στην Αττικη και οι θεμοκρασιες εχουν ανεβει στον θεο. Και να πω οτι βγηκε και κανας ηλιος τρελος... δεν βγηκε! -8 δυσκολα -7 ισως..καπου στη μεση τζιφου-παιου και φαινομενα σαφως υπερ τζιφου..σκεψου για τις θερμοκρασιες οτι ειναι φλεβαρης...αρχιζουν και κανουν καποιο πικ της μεσημεριανες ωρες ακομα και σε κακοκαιριες οταν ανοιξει ο καιρος.. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Καλημέρα τωρα ξύπνησα μετα απο τοσα ξενύχτια..Ο ήλιος διαλύει το χιονι....πάντως ώρα τελειο..περάσαμε το 2012 και αγγίξαμε Βίκτωρα αλλα με 42 ωρες χιονοπτώσεις πολλα χρονια ειχα να δω 42 ωρες συνεχόμενες...Τέλειο...45 ποντους ειχα εξω απο το σπίτι μου σε χόρτα σε τσιμέντα δρομο γυρω στους 35....Ήταν τελειο δε νομίζω να ξαναχιονισει φετος και δε με νοιάζει κιόλας...συνεχίζω να πιστεύω ότι Δεκέμβρης Γενάρης ειναι πολυ ανώτεροι σαν μηνες για χιονι 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
larissa_mare Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 (Επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Απο ανατολικα εδω σε μενε μετα και την στουπαρα χθες φτασαμς τα 18 εκατοστα εως 26-27 στα δυτικα αγιος θωμας κλπ Άρα Φιλιππούπολη έφτασα τόσο πολύ .πσσσ!! Άσε που ξαναετρωνε χτες δρόμους εδώ..τέλεια ήταν!!αξιοσημείωτη οι πολλές ωρες χιονόπτωσης να το βλέπεις ώρες!! Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 15, 2021 από Barney-sal Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Akritas Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Καλησπερες σε όλους και καλή βδομάδα...υπάρχει βάση χαρτών αισιόδοξα μηνύματα είτε για βορρά είτε για νότο??!!...Υ.Γ. Σ'αυτή τη κακοκαιρία η Σαλονικα ήταν σαν να είχε στο έδαφος της "θερμαινομενο φούρνο "... Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
olaficent Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 (Επεξεργασμένο) για το χαμηλο αυτο στο ιονιο μπορει καποιος να πει πως θα επηρεασει την κατασταση;;; Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 15, 2021 από olaficent 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Tolisk20 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Σουζη τωρα..μεγαλη υποτροπη το βραδυ στην αττικη περιπου απ τις 11 μεχρι αυριο τ απογευμα με το πικ τις μεσημβρινες ωρες με χιονι σ ολο το νομο.. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
geod Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 ΕΡΩΤΙΚΗ σύγκλιση 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Avalanche Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Καλημερα και απο μένα!!!πολυ πιο μετρια απο οτι αναμενοταν η κακοκαιρια για εδω..Ευτυχως ειδαμε καμια 12 εκ.. στρωμενο το πολυ κουφο ηταν με θερμοκρασια -2 δεν εστρωνε στο δρομο!!!! ενω περιμέναμε φουλ ενταση απο 12-9 πρωι τελικα περιοριστηκε 4-9 πρωι.. παμε παρακατω εαν υπαρξει κατι!! Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Seventower Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Για μένα οι τοπ ημερομηνίες για χιόνι είναι από 10 δεκ. Εως 20 Ίαν πέφτουν και μένουν 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 (Επεξεργασμένο) Για Λάρισα το ευχαριστήθηκα, ήρθε η ώρα όμως να κάνει και στα Γιάννενα κάτι, μέχρι μέσα Μαρτίου έχουμε.. δυστυχώς όμως οι χάρτες είναι αποκαρδιωτικοί για τη φοιτητουπολη μου.. Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 15, 2021 από [weathermaniac] Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 1 ώρα πριν, Akritas είπε: Καλησπερες σε όλους και καλή βδομάδα...υπάρχει βάση χαρτών αισιόδοξα μηνύματα είτε για βορρά είτε για νότο??!!...Υ.Γ. Σ'αυτή τη κακοκαιρία η Σαλονικα ήταν σαν να είχε στο έδαφος της "θερμαινομενο φούρνο "... Φίλε φαίνεται να μας πλακώνει αντικυκλώνας για πολλές, μέρες... Δε φαίνεται συνέχεια στις ψυχρες εισβολες Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Για Λάρισα το ευχαριστήθηκα, ήρθε η ώρα όμως να κάνει και στα Γιάννενα κάτι, μέχρι μέσα Μαρτίου έχουμε.. δυστυχώς όμως οι χάρτες είναι αποκαρδιωτικοί για τη φοιτητουπολη μου.. Μιχαλαρα μου.. Άξιζε που έμεινες Λάρισα τελικά! Τα Γιάννενα και η Ήπειρος τη βγάλαμε με ψίχουλα για δεύτερη φορά.. Είναι η χρονιά της βροχής φέτος σε εμας. Δυστυχώς φαίνεται να μας πνίγει ο αντικυκλώνας για πολλές μέρες αν και εγώ πίστευα ότι θα ε,χ ουμε αλλεπαληλες ψυχρες εισβολες και κυκλογεννεσεις 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snow Junky Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Καλησπέρα παιδιά!εγώ να σας πω την αλήθεια μου το χάρηκα και γέμισα μπορώ να πω! περίπου 2 μερεσ χιονοπτωσησ ποτέ πιο πολύ ποτέ πιο λίγο.το χόρτασα!!!!και γω νομίζω για χιονοστρωσεισ καλύτερα από 10 Δεκέμβριου έως τέλος Ιανουαρίου!ο ηλιοσ που βγήκε είναι αμιληκτοσ πλέον και με περισσότερη διάρκεια απ' τους μήνες που προανέφερα!σορυ για το οφ τοπικ!καλά χιόνια στους φίλους απ τα νοτιατ!!!!! Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Μολις γυρισα απο βολτα υπαρχουν σημεια που εχει φαει ολο το χιονι οπου χτυπαει ο ηλιος τα διελυσε ολα ειδικα περιμετρικα μεσα στη πολη ειναι καλυτερα αφου υπαρχουμ πολλα ανηλια...φλεβαρης χαχα 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
LoveFebruary Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 κ δω σε μας η μηδεια κατωτερη του αναμενομενου. καμια 15-17εκ κ σημερα ηλιος κ αρχισαν να λιωνουν. μια χαρα χιονια κανει κ κραταει ο φλεβαρης αλλες φορες. τωρα ισως επαιξε ρολο που απο τελη γεναρη ειχαμε πολυ ανεβασμενες θερμοκρασιες. δν ξερω. ελπιζουμε να χουμε αλλη μια ευκαιρια στον χειμωνα ανεκδοτο που εχουμε φετος Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
heavy snow Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 5 λεπτά πριν, thesprotos είπε: Μιχαλαρα μου.. Άξιζε που έμεινες Λάρισα τελικά! Τα Γιάννενα και η Ήπειρος τη βγάλαμε με ψίχουλα για δεύτερη φορά.. Είναι η χρονιά της βροχής φέτος σε εμας. Δυστυχώς φαίνεται να μας πνίγει ο αντικυκλώνας για πολλές μέρες αν και εγώ πίστευα ότι θα ε,χ ουμε αλλεπαληλες ψυχρες εισβολες και κυκλογεννεσεις Δεν ηταν ασχημα εδω Γιαννη.Ακομα το χιονι στρωμενο ειναι σε σημεια που δεν χτυπαει ο ηλιος.7-8 εκατοστα καταφερε να φτασει η χιονοστρωση μεχρι το βραδυ.Αναλογως και την περιοχη της πολης. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 (Επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, thesprotos είπε: Μιχαλαρα μου.. Άξιζε που έμεινες Λάρισα τελικά! Τα Γιάννενα και η Ήπειρος τη βγάλαμε με ψίχουλα για δεύτερη φορά.. Είναι η χρονιά της βροχής φέτος σε εμας. Δυστυχώς φαίνεται να μας πνίγει ο αντικυκλώνας για πολλές μέρες αν και εγώ πίστευα ότι θα ε,χ ουμε αλλεπαληλες ψυχρες εισβολες και κυκλογεννεσεις Συμφωνώ Γιάννη απόλυτα. Απλά είναι πολύ σπαστικο να έχεις 500 χιλιοστά βροχής ξέρω εγώ δε ένα μήνα, και όταν φτάνει η φάση για χιόνι, να πέφτει με το σταγονόμετρο. Θέλω να δω χιονισμένα καλά τα Γιάννενα πριν φύγω οριστικά από την πολη, γιατί και διδακτορικό να κάνω εκεί, μάλλον δεν θα γίνει από του χρόνου. Τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.! Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 15, 2021 από [weathermaniac] Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Seventower Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Θαρθει κ άλλη εισβολή πάντα χ3 πάει θα δούμε Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Panagiotis Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 59 minutes ago, geod said: ΕΡΩΤΙΚΗ σύγκλιση Αυτό πότε είναι? Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
larissa_mare Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 45 λεπτά πριν, k _ SABBAK είπε: Καλημερα και απο μένα!!!πολυ πιο μετρια απο οτι αναμενοταν η κακοκαιρια για εδω..Ευτυχως ειδαμε καμια 12 εκ.. στρωμενο το πολυ κουφο ηταν με θερμοκρασια -2 δεν εστρωνε στο δρομο!!!! ενω περιμέναμε φουλ ενταση απο 12-9 πρωι τελικα περιοριστηκε 4-9 πρωι.. παμε παρακατω εαν υπαρξει κατι!! Περίεργα πράγματα κι εκεί..εδώ με -0,8 έκανε καλά πράγματα..ίσως είχαμε πιο έντονο υετό Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 7 λεπτά πριν, heavy snow είπε: Δεν ηταν ασχημα εδω Γιαννη.Ακομα το χιονι στρωμενο ειναι σε σημεια που δεν χτυπαει ο ηλιος.7-8 εκατοστα καταφερε να φτασει η χιονοστρωση μεχρι το βραδυ.Αναλογως και την περιοχη της πολης. Μωρέ ναι... Ήταν καλύτερα από Λεανδρο.. Αλλά όχι αυτά που τάζανε τα μονδελα😀 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
geod Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Just now, Panagiotis said: Αυτό πότε είναι? αποψε το βραδυ! - πηγη /// Map | Poseidon Systemposeidon.hcmr.gr 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
larissa_mare Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 15, 2021 15 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Μολις γυρισα απο βολτα υπαρχουν σημεια που εχει φαει ολο το χιονι οπου χτυπαει ο ηλιος τα διελυσε ολα ειδικα περιμετρικα μεσα στη πολη ειναι καλυτερα αφου υπαρχουμ πολλα ανηλια...φλεβαρης χαχα Πραγματικά δεν το περίμενα τόσο πολύ να τα λιώνει όντως τα ανηλια βκαλυτερα και στα πάρκα που έχει πολλά εκατοστά Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...