teo_73 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Άνθρωποι και ποντίκια Διαρκεια : 120 ' Σκηνοθ.:Β. Μπισμπίκης Ερμηνεύουν: Β. Μπισμπίκης, Δ. Δρόσος, Ν. Κοτσαηλίδου. Σκην.-κοστ.: Αλ. Θεοδωράκη. Το έργο του Τζον Στάινμπεκ μιλάει για την προσπάθεια του ανθρώπου για επιβίωση και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, το ρατσισμό αλλά και την αλληλεγγύη, με την πλοκή να μεταφέρεται σε μια μάντρα ανακύκλωσης στον Βοτανικό, δίπλα στα hot spots προσφύγων και μεταναστών. Πηγή: https://www.athinorama.gr/theatre/performance/anthropoi_kai_pontikia-10062706.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 καμια φορα κολαει και η τβ σ ενα τετοιο θεμα.ICE!!!! κατα τυχη ειδα στο μακεδονια τβ το τελος απο το πρωτο μερος απο μια τηλεταινεια λογικα..αυριο στις 9 το δευτερο μερος.λιωσιμο παγων απο ανθρωπινη βλακεια και απληστεια και οι συνεπειες που οδηγουν σε κατι σαν το δε ντει αφτερ τομοροου Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted April 26, 2019 Author Share Posted April 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας. Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Σήμερα είδα αυτό. Πήγα Λονδίνο.Λεγαν οι φίλοι μου, μήπως να δούμε κανένα πιο σοβαρό έργο με υποθέση κι οχι τον Αλαντιν; Τους λέω. Έρχομαι απ τα αγγλικά χωράφια. Θέλω να δω λαμπάκια και κοστούμια. Τελικά ήταν πολύ ωραίο. Μ αρεσε. Τα κάνουν εντύπωσιακα. Το ιπτάμενο χαλί ήταν πολύ ωραίο και το τζίνι που έβγαινε μέσα απ το λυχνάρι. Πολύ ρεαλιστικά. Και φυσικά χοροί. Χρώματα. Φώτα. Ακριβώς όπως τα δείχνει το τρέιλερ. Αν κι εγώ ήμουν ψηλά ( γιατι εκεί ήταν πιο φτηνό το εισιτήριο) και τα έβλεπα υπό γωνία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 παιδιά όποιος βλέπει χορρορ να προτείνει, δεν βρίσκω τίποτα καινούργιο μιας και έχω δει πολλά. Άρα λογικά αν προτείνετε κάτι θα το έχω δει χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 9 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: παιδιά όποιος βλέπει χορρορ να προτείνει, δεν βρίσκω τίποτα καινούργιο μιας και έχω δει πολλά. Άρα λογικά αν προτείνετε κάτι θα το έχω δει χαχα Δες το " Ο αζορ προσπαθει να ριτζαρει βορεια Ευρωπη " 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 2 λεπτά πριν, Χρηστος είπε: Δες το " Ο αζορ προσπαθει να ριτζαρει βορεια Ευρωπη " έπος! χαχα κλαίω!! κάτσε να το ψάξω 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 (edited) 45 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: έπος! χαχα κλαίω!! κάτσε να το ψάξω 🤣 Αυτη η ταινια προβαλλεται 4 φορες την ημερα και συγκεκριμενα στις 12:00 και στις 6:00 πρωι και βραδυ αλλα και στις 8:00 πρωι και βραδυ , στις ιστοσελιδες meteociel.fr και wetterzentrale.de Σεναριογραφοι: GFS, ECMWF Παιζουν οι : Χαμηλο Αζορικος Ψυχος Αυλωνες Και σε ρολο Guest Star παιζει η μυξα ( Ατλαντικη) Προσοχη!!! Ακαταλληλο για ανηλικους. Το πρωτο μερος θα ξεκινησει σε 20 λεπτα . Η τιμη ανερχεται σε ατελειωτες ωρες υπομονης...Καλη υπομονη!! Edited January 24, 2020 by Χρηστος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 2 λεπτά πριν, Χρηστος είπε: Αυτη η ταινια προβαλλεται 4 φορες την ημερα και συγκεκριμενα στις 12:00 και στις 6:00 πρωι και βραδυ αλλα και στις 8:00 πρωι και βραδυ , στις ιστοσελιδες meteociel.fr και wetterzentrale.de Σεναριογραφοι: GFS, ECMWF Παιζουν οι : Χαμηλο Αζορικος Ψυχος Αυλωνες Και σε ρολο Guest Star παιζει η μυξα ( Ατλαντικη) Προσοχη!!! Ακαταλληλο για ανηλικους. Το πρωτο μερος θα ξεκινησει σε 20 λεπτα . Η τιμη ανερχεται σε ατελειωτες ωρες υπομονης...Καλη υπομονη!! σου δίνω το oscar σχολίου!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vox_Balenae Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 On 1/24/2020 at 3:12 PM, [weathermaniac] said: παιδιά όποιος βλέπει χορρορ να προτείνει, δεν βρίσκω τίποτα καινούργιο μιας και έχω δει πολλά. Άρα λογικά αν προτείνετε κάτι θα το έχω δει χαχα Ορίστε μια: Dog Soldiers (2002) Αρκετά άγνωστη αλλά κατά τη γνώμη μου η καλύτερη ως σήμερα στο θέμα της λυκανθρωπίας. Στρατιώτες, βουνά, δάση, σκοτάδι και ... πολλή δράση! Επίσης πολύ καλές ερμηνείες και ασυνήθιστη ιστορία. Είναι χαμηλού κόστους παραγωγή με ελάχιστα ή καθόλου ειδικά εφέ. Για τους λυκανθρώπους χρησιμοποιήθηκαν κοστούμια αλλά με τη σωστή χρήση του φωτισμού το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Και το πολλά υποσχόμενο τρέιλερ: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 είδα πρόσφατα μια ταινία που μου άρεσε πολύ. Συνδυάζει επιστημονική φαντασία με τρόμου=cosmic horror. Colour out of space Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakhun Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ο Borat επιστρέφει για να τρομοκρατήσει την «Χώρα των Γιάνκηδων» Δείτε το τρέιλερ του σίκουελ με τον Sacha Baron Cohen που θα κάνει ντεμπούτο στο Amazon Prime Video https://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/6699313/o-borat-epistrefei-gia-na-tromokratisei-tin-chora-ton-giankidon https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=0Rsa4U8mqkw&feature=emb_title Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Μια πολύ ιδιαίτερη ταινία που είδα προχθές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainstorm Posted July 22 Share Posted July 22 Ωραιότατη και ιδανική ταινία για καιροφιλους θιασώτες των θερινών (και όχι μόνο) σινεμά: Twisters Την είδα πριν λίγο και τη λάτρεψα...έχει να κάνει με κυνηγούς ανεμοστροβιλων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...