South καυσωνάκιας Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Just now, vorios_polos said: Θα υποσχεθείς ένα πράγμα...ότι εκτός από Αττική θα ασχοληθείς και για Θεσσαλονίκη να έχω κι εγώ έναν σκοπό αλλιώς θα βαρεθώ...😋 Το καλοκαίρι? Αυτό δε θέλει ρώτημα. Το καλοκαίρι ακόμα και με το Νευροκόπι ασχολούμαι αμά κάνει ζέστη 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 λεπτά πριν, swthrhs είπε: Ο Μαρουκάκης είπε αλλάζει το σκηνικό από τέλη του μήνα και ότι τον Φλεβάρη θα δόγμα χιόνια και σε αστικές πόλεις κτλπ εφόσον έπιασε την θερμή εισβολή γιορτές μακάρι να πιάσει και αυτά που λέει ο επιστήμονας 😂 Ειναι το δόγμα Μαρουσακη,: απο Φλεβάρη χιόνια! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Μόλις τώρα, Galanto είπε: Ωχ συγνωμη παιδια τωρα το είδα Μια δουλειά σε βάλαμε να κάνεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Αντώνη μην τους ακους αυτα συμβαίνουν στα καθημερινά live 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 1 λεπτό πριν, South καυσωνάκιας είπε: Το καλοκαίρι? Αυτό δε θέλει ρώτημα. Το καλοκαίρι ακόμα και με το Νευροκόπι ασχολούμαι αμά κάνει ζέστη 😂 Ωραία από Απρίλιο δέχομαι ιδιαίτερα τι θέλει η Θεσσαλονίκη για να σκάσουμε στην ζεστή....😋😋😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman21 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 6 minutes ago, DIMITRIS said: Προσωπικά ένα καλό χιόνι Στενής ψάχνω μέχρι τέλος του μήνα, αρχές του άλλου, για πεδινό χιόνι εδώ δε φαίνεται τίποτα ακόμη και μόνο με θαύμα θα φανεί φέτος, οπότε προσαρμόζω ανάλογα τα θέλω μου 😉 δεκτον τοτε 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Μόλις τώρα, larissa_mare είπε: Ειναι το δόγμα Μαρουσακη,: απο Φλεβάρη χιόνια! Κλασικός.... τον συνηθίσαμε .... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Μόλις τώρα, south coast είπε: Αντώνη μην τους ακους αυτα συμβαίνουν στα καθημερινά live Σαμποτάζ κάποιου δελφινού είναι...λαδωσε το κοντρόλ Ρουμ και μικροφωνιζε...🤣🤣🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow sick Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Εδο στην Αιολιδως δαιν εχουμε λεφτά για πετάμε να περνουμαι Άι δον. Ελεοθ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Χααχα εχω κλαψει ..το διορθωσα αν θέλετε να το ξαναδιαβασετε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swthrhs Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 λεπτά πριν, larissa_mare είπε: Ειναι το δόγμα Μαρουσακη,: απο Φλεβάρη χιόνια! Αχαχαχ αν βγει αληθινός θα του στείλω μνμ γενικά γουστάρει και αυτός καμένος σαν εμάς είναι αλλά ναι πάντως γιορτές που έλεγε πασχαστουγενα και εμείς βλέπαμε διάγραμμα κοντά στο μηδέν και ξαφνικά τούμπα ζέστη το έπιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 4 λεπτά πριν, Galanto είπε: Ωχ συγνωμη παιδια τωρα το είδα Εγώ το κανα σκρινσοτ πάντως πριν το κάνεις εντιτ, γιατί τέτοια σμαράγδια... τα κρατάμε😹 όπως το αλλοδαπό σενάριο 23.. χαχαχα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Μέχρι να βγουν και στο wetter τα ανσάμπλ για τα μακρινά.... στα λίγο πιο κοντινά πάει να βγει μεγάλη βροχοκαιρία 21-23 του μήνα με θάψιμο ορεινών για εδώ.. από ανσάμπλ ευρωπαίου,.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) Γενικα στα μακρινα βγαζει το Λονδινο να εχει πιεσεις 1050 σε αρκετα ρανς, οποτε δεν παμε και τοσο στα τυφλα για μενα. Συν οτι αξιζει για αυτο το λογο να ριχνουμε μια ματια στους χαρτες! Edited January 13, 2023 by Dusterakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Διερράγη διχώς ο πολικός και πιθανότατα θα μπούμε σε άλλα κόλπα....Beast from the East!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 minutes ago, Dusterakos said: Γενικα στα μακρινα βγαζει το Λονδινο να εχει πιεσεις 1050 σε αρκετα ρανς, οποτε δεν παμε και τοσο στα τυφλα για μενα. Συν οτι αξιζει για αυτο το λογο να ριχνουμε μια ματια στους χαρτες! Quiz ΑΡΑ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopap7 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Μόλις τώρα, BrainA είπε: Quiz ΑΡΑ? Αραπαμεγεραερχεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Παντως είναι η πρώτη φορά φέτος που για 10-14 μέρες μετά έχει ο ευρωπαίος μέσο όρο στο -2 και -3 στα 850 για εδώ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Μόλις τώρα, sotos*snow είπε: Παντως είναι η πρώτη φορά φέτος που για 10-14 μέρες μετά έχει ο ευρωπαίος μέσο όρο στο -2 και -3 στα 850 για εδώ Μάλλον ήρθε η σειρά μας Σωτο να ξες.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Μόλις τώρα, Avalanche είπε: Μάλλον ήρθε η σειρά μας Σωτο να ξες.... Άσε εμένα Κώστα εμένα... εγώ είμαι άπιστος Θωμάς.... αν δεν το δω να πέφτει δεν το πιστεύω.... όχι τώρα που δείχνει στις 240+ ώρες καλούτσικα ανσάμπλ.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 3 minutes ago, BrainA said: Quiz ΑΡΑ? Αρα απλα αιρχαιτε δεν μπορουμε να το αποφυγουμε.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 4 minutes ago, Dusterakos said: Αρα απλα αιρχαιτε δεν μπορουμε να το αποφυγουμε.... ουτε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 8 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Για λιγο πανικοβληθηκα...🤣Διονυσιακες συνηθειες στα Γρεβενα... Μη μας ξενερώνεις ρε Σακαρε!!! Έχουμε που έχουμε την ξενερα με τον καιρό. Χαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 14 λεπτά πριν, BrainA είπε: Quiz ΑΡΑ? Ζωνικη 😊 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...