alkis91_2.0 Posted August 23 Share Posted August 23 Just now, Χιονοσκεπής said: 61-90 τα Μεσόγεια θα ήταν γύρω στο 19-29 το καλοκαίρι, ανάλογα την περιοχή. Είχε βρει ο Καπέλος μια μικρή χρονοσειρά κάπου, 8-9 ετών. Καποτε ειχε μονο δαση κ χωραφια εκει, τωρα εχει 600.000 κοσμο! τι να λεμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 23 Share Posted August 23 (edited) 22 minutes ago, alkis91_2.0 said: Εγω σου λεω το 17ρι το χει περασει σιγουρα τη τελευταια 10ετια. κανα δυο δεκαετιες ακομα θελει κ αυτο να γινει BSh, μεσα στο δασος! Όπα!!! Έχεις δίκιο. Μόλις τσέκαρα τώρα ακριβώς την τελευταία δεκαετία Aυγ 2015- Ιουλ 2024 και το ΑΠΘ δίνει 17.6 μέση ετήσια Τ Τελικά πολύ πιο γρήγορα και το ΑΠΘ παίζει να μπει σε BSh...Απίστευτη θέρμανση η Θεσσαλονίκη λέμε. Tι κουλά είναι αυτά ρε σεις? Οι 2 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας έχουν καταστραφεί πλήρως από τη θερμονησίδα. Edited August 23 by South καυσωνάκιας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 23 Share Posted August 23 (edited) 8 hours ago, alkis91_2.0 said: Εγω σου λεω το 17ρι το χει περασει σιγουρα τη τελευταια 10ετια. κανα δυο δεκαετιες ακομα θελει κ αυτο να γινει BSh, μεσα στο δασος! Λοιπόν μάλλον δεν φόρτωνε καλά η ανάλυση του χάρτη του Beck et al. 2023 για την Ελλάδα.Βρήκα λοιπόν οτι δίνει αρκετά περισσότερες περιοχές στη χώρα με θερμοστεπικό BSh τη χρονοσειρά 1991-2020 αλλά θέλει γερακίσιο μάτι για να τις πιάσουμε. Μερικές είναι έκπληξη. Έχω κάνει το μεγαλύτερο δυνατό ζουμάρισμα. Έχουμε λοιπόν Στην Αττική και ευρύτερα στην περιοχή: 1) Όλη η Ριβιέρα από Βουλιαγμένη και νοτιότερα με το μεγαλύτερο χερσαίο κομμάτι του BSh κλίματος να είναι αρκετά διακριτά στη ζώνη Ανάβυσσο-Μαύρο Λιθάρι-Σαρωνίδα. Στην συνέχεια επεκτείνεται μέχρι το Σούνιο καθώς και όλο το νησάκι Πάτροκλος. 2) Στη παραλία Ασπρόπυργου-Ελευσίνας με κάποιο ελάχιστο σημείο να εισχωρεί στο Θριάσιο. 3) Στην Κορινθία από Αγ. Θεόδωροι μέχρι τον Ισθμό 4) Προσέξτε στην Κέα δίνει ένα μικρό σημείο στα νότια θερμοστεπικό και παραδίπλα ψυχροστεπικό. 5) Στις νότιες ακτές της Εύβοιας Τώρα για την έκπληξη, δεν ξέρω πως το έβγαλαν αυτό αλλά μια μικρή ζώνη της παραλιακής Φθιώτιδας πέριξ της Στυλίδας και ένα απειροελάχιστο σημείο στις νότιες ακτές της Μαγνησίας το δίνει θερμοστεπικό...Ξανα λέω θέλει γερακίσιο μάτι για να τα πιάσετε μερικά... Καμία έκπληξη για τις Κυκλάδες φυσικά όπου το μεγαλύτερο μέρος επέκτασης του θερμοστεπικού κλίματος είναι στη Νάξο και Σαντορίνη. Έχουν πιάσει μάλιστα και την Σχοινούσα! Παρακάτω το λινκ του χάρτη σε καλή ανάλυση που έχει ανέβει wikipedia για να δείτε όλη την χώρα αναλυτικά. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Koppen-Geiger_Map_v2_GRC_1991–2020.svg Εδώ και σε μορφή χάρτη. 11 κλίματα δίνει αναλυτικά για την Ελλάδα ενώ εμφανίζει και το πολικό! Πχ σε κάποια πολύ marginal σημεία όπως στην κορυφή του Ολύμπου Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι η έκταση του ψυχροστεπικού κλίματος. Ουσιαστικά το 2ο συχνότερο κλίμα στην Ελλάδα μετά το Μεσογειακό με περίπου το 1/3 της έκτασης της Ελλάδας κυρίως σε Μακεδονία και Θεσσαλία να είναι ψυχρή στέπα! Edited August 23 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 23 Share Posted August 23 (edited) 10 hours ago, alkis91_2.0 said: Να ναι καλα η θερμονησιδα, με Αθηνα κ Θεσσαλονικη both στο τοπ 5 απο τις πιο πυκνοκατοικημενες πολεις της Ευρωπης. Κριμα που καταστραφηκαν τα οριτζιναλ κλιματα τους που ηταν οντως ευχαριστα κ ιδανικα συμφωνα με αυτους που τις ιδρυσαν χιλιαδες χρονια πισω! Eντωμεταξύ έκανα μια σύγκριση για την παράλληλη λειτουργία των σταθμών της ΔΕΘ και του Meteothes (Σεπ 2018- Ιουλ 2024) και βρήκα πως η ΔΕΘ believe it or not είναι κατά 0.06C θερμότερη στις μέσες ετήσιες Τ. Όσο ακριβώς λείπει από τον Meteothes για να μπει σε BSh με χρονοσειρά 20ετίας. Με μια διασταλτική λογική, ίσως και με ένα άλμα λογικής (χαχα) θα μπορούσαμε άνετα να υποθέσουμε οτι η ΔΕΘ ήδη για δεδομένα 20ετίας είναι θερμοστεπική. Μπορεί και για κανονικά κλιματικά 30ετίας. Ποιός ξέρει. Εκεί είναι καραμπάμ κέντρο Θεσσαλονίκης. Πανικάρα γίνεται από το UHI. Edited August 23 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted August 24 Share Posted August 24 Ωραία κ αναμενόμενα όλα αυτά αργά ή γρήγορα η μισή Αττική, η πόλη της Θεσσαλονίκης και αλλού δεν τη γλιτώνουν τη θερμή στέπα. Αυτό το έχω αποδεχτεί. Αυτό που μου τη δίνει όμως είναι αυτό το βραστό μελτέμι που φέτος κυριολεκτικά μας γ****σε τα πρεκια! Το 2012 ήταν πολικό καλοκαίρι μπροστά στο φετινό! Πραγματικά αν συνεχίσει αυτό η φάση πάει για Ντουμπάι χωρίς καμία υπερβολή. Ο Αγ.Κοσμάς, άποψη μου, δεν πρέπει να χει γράψει 37ρι μέση μέγιστη ούτε σε 500 χρόνια ιστορίας αν μπορούσαμε να δούμε. Και οι λόγοι πρέπει να είναι βαθυτεροι από απλή αύξηση Τ στα 850... Αυτό το μεσανατολικο χαμηλό πρέπει να χει πάρει steroids για να πιάνει ισχυρό μελτέμι την Αττική σχεδόν στα 3/4 του καλοκαιριού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) 1 hour ago, alkis91_2.0 said: Ο Αγ.Κοσμάς, άποψη μου, δεν πρέπει να χει γράψει 37ρι μέση μέγιστη ούτε σε 500 χρόνια ιστορίας αν μπορούσαμε να δούμε. Συμφωνώ. Το 37 μέση μέγιστη που καταφέρνουμε 2 συνεχόμενα χρόνια πάνω στην θάλασσα στα νότια προάστια της Αθήνας είναι από τα άγραφα. Αν με ρώταγες στο παρελθόν θα γέλαγα με την πιθανότητα ο Αγ. Κοσμάς να έπιανε 36άρι μέση μέγιστη όχι 37 άρι που κατάφερε. Το καυτό μελτέμι είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της δόμησης και του UHI. Tρώμε όλη την μεσημεριανή απόγεια αύρα της Αθήνας. Έχει ξεφύγει η φάση. Quote Ωραία κ αναμενόμενα όλα αυτά αργά ή γρήγορα η μισή Αττική, η πόλη της Θεσσαλονίκης και αλλού δεν τη γλιτώνουν τη θερμή στέπα. Εδώ η πρόβλεψη του Beck et al. 2023 για το κλίμα της Ελλάδας σε 50 χρόνια. Ουσιαστικά σχεδόν η μισή χώρα θερμή στέπα. Mέχρι και η νότια παραλιακή Ρόδος θερμή στέπα... Edited August 24 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted August 24 Share Posted August 24 29 minutes ago, South καυσωνάκιας said: Συμφωνώ. Το 37 μέση μέγιστη που καταφέρνουμε 2 συνεχόμενα χρόνια πάνω στην θάλασσα στα νότια προάστια της Αθήνας είναι από τα άγραφα. Αν με ρώταγες στο παρελθόν θα γέλαγα με την πιθανότητα ο Αγ. Κοσμάς να έπιανε 36άρι μέση μέγιστη όχι 37 άρι που κατάφερε. Το καυτό μελτέμι δεν η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της δόμησης και του UHI. Tρώμε όλη την μεσημεριανή απόγεια αύρα της Αθήνας. Έχει ξεφύγει η φάση. Εδώ η πρόβλεψη του Beck et al. 2023 για το κλίμα της Ελλάδας σε 50 χρόνια. Ουσιαστικά σχεδόν η μισή χώρα θερμή στέπα. Mέχρι και η νότια παραλιακή Ρόδος θερμή στέπα... Αυτά είναι, με κλιματική μέση μέγιστη 30ετιας 37 ως τότε 😆. Εντωμεταξύ αλλού μέχρι κ το Λονδίνο θα έχει γυρίσει σε Cfa, ενώ η δυτική Ευρώπη γενικά παίζει να αποκτήσει κ mini hurricane season από τα απομεινάρια του ατλαντικού μιας κ τα νερά θα ναι εύκολα 2-3 βαθμούς ζεστοτερα από σήμερα 😄 Καλά για μας δεν το συζητάω καν, θα είναι απίθανο να μην βγει medicane με Τ νερού 30c στη μισή μεσόγειο φέτος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 2 minutes ago, alkis91_2.0 said: Αυτά είναι, με κλιματική μέση μέγιστη 30ετιας 37 ως τότε 😆. Εντωμεταξύ αλλού μέχρι κ το Λονδίνο θα έχει γυρίσει σε Cfa Δεν κατάλαβες, μεσογειακή Csa θα έχει γυρίσει η νότια Αγγλία τοπικά σε 50 χρόνια σύμφωνα με τον Beck et al. 2023. Eνώ επίσης τοπικά θα έχει γυρίσει ψυχρή στέπα σε κάποια σημεία. Δες στο άκρο του Kent κάργα νότια. Ταυτόχρονα Μεσογειακό και ψυχρή στέπα τοπικά! https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3f/Koppen-Geiger_Map_v2_GBR_2071–2099_SSP585.svg Έγω πάντως πιστεύω η Σχοινούσα θα έχει γυρίσει θερμή έρημος μέχρι τότε. Άσχετα που δε το δίνει ο Beck 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted August 24 Share Posted August 24 Hahahaha αυτό δε το περίμενα με τίποτα να σου πω την αλήθεια. Το Λονδίνο το πέτυχα πάντως 😎 Τώρα για τη Σχοινούσα τι να πω, κανείς δε ξέρει, αφού ανάμεσα στη στέπα κ στην έρημο η Τ δεν παίζει πια ρόλο... είναι δύσκολο να προβλέψεις τον υετό μόνο του πως θα εξελιχθεί... φαντάζομαι αυτός ο Μπεκ προβλέπει κυρίως με βάση την αύξηση της Τ κ μεταβολή υετού σε λογικά πλαίσια. Που μπορώ να δω όλο τον πλανήτη είναι φρεε τα δεδομένα?! Πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 2 minutes ago, alkis91_2.0 said: Hahahaha αυτό δε το περίμενα με τίποτα να σου πω την αλήθεια. Το Λονδίνο το πέτυχα πάντως 😎 Τώρα για τη Σχοινούσα τι να πω, κανείς δε ξέρει, αφού ανάμεσα στη στέπα κ στην έρημο η Τ δεν παίζει πια ρόλο... είναι δύσκολο να προβλέψεις τον υετό μόνο του πως θα εξελιχθεί... φαντάζομαι αυτός ο Μπεκ προβλέπει κυρίως με βάση την αύξηση της Τ κ μεταβολή υετού σε λογικά πλαίσια. Που μπορώ να δω όλο τον πλανήτη είναι φρεε τα δεδομένα?! Πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό Παρακάτω στο λίνκ βλέπεις μέσω του application που έχει φτιάξει για όλο τον πλανήτη. Μπορείς να δείς από τις παλιές χρονοσειρές μέχρι τις προβολές του μέλλοντος https://koppen.earth/ Φυσικά εδώ και 2 μέρες μου κολλάει. Πες μου αν τα κατάφερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted August 24 Share Posted August 24 6 minutes ago, South καυσωνάκιας said: Παρακάτω στο λίνκ βλέπεις μέσω του application που έχει φτιάξει για όλο τον πλανήτη. Μπορείς να δείς από τις παλιές χρονοσειρές μέχρι τις προβολές του μέλλοντος https://koppen.earth/ Φυσικά εδώ και 2 μέρες μου κολλάει. Πες μου αν τα κατάφερες. Μάλλον κ σε μένα κολλάει, δεν κάνει κάτι αφού κάνω mouseover η κλικ 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) 7 minutes ago, alkis91_2.0 said: Μάλλον κ σε μένα κολλάει, δεν κάνει κάτι αφού κάνω mouseover η κλικ 😅 Ναι ρε γμτ. Πρέπει αυτές τις μέρες να έχει πέσει πολύ κόσμος πάνω στο application. Προχθές πάντως ήταν τζιτζί έβλεπες σε σούπερ ανάλυση στο ζουμ μέχρι το 1 χλμ τα κλίματα που έδινε. Εναλλακτικά παίξε με τους χάρτες ανα χώρα που έχουν ανέβει wiki βάσει του Beck https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Köppen-Geiger_Climate_Classification_Maps_for_1991–2020 Edited August 24 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 και εδώ https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Present_and_Future_Köppen-Geiger_Climate_Classification_Maps_at_1-km_resolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) 4 hours ago, alkis91_2.0 said: Τώρα για τη Σχοινούσα τι να πω, κανείς δε ξέρει, αφού ανάμεσα στη στέπα κ στην έρημο η Τ δεν παίζει πια ρόλο... είναι δύσκολο να προβλέψεις τον υετό μόνο του πως θα εξελιχθεί... φαντάζομαι αυτός ο Μπεκ προβλέπει κυρίως με βάση την αύξηση της Τ κ μεταβολή υετού σε λογικά πλαίσια. Mα η Σχοινούσα δεν θέλει πολύ. Ήδη φέτος ανέβηκε στο 19.3 η μέση ετήσια Τ. Άλλα περίπου 48 mm να πέσει ο υετός της μπαίνει οριακά σε κλίμα θερμής ερήμου BWh. Aν συνεχίζει να ανεβαίνει η μέση ετήσια Τ μπορει να χρειάζεται και μόλις 35 mm για να μπεί σε ερημικό. Η Κάσος εντωμεταξύ που ήδη έχει 20άρι μέση ετήσια Τ αρχίζει και γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Κάπου στα 53 mm θέλει για να μπει σε ερημικό. Αν συνεχίσει να ανεβαίνει και εκεί η Τ τότε ίσως και πιο λίγα. Φέτος δες το χάλι στην Κάσο, μόλις 51 mm ετήσιος υετός και μπαίνει Σεπτέμβριος. Έχει ξεπεράσει και την μεγάλη ξηρασία του 1989-1990 η περιοχή. Εξάλλου ο Beck δεν έχει τα στοιχεία της Σχοινούσας ΕΑΑ. Βασίζεται στη χρονοσειρά της Νάξου. Και πρόσεξε πως ήδη για την παλιά χρονοσειρά 1961-1990 o Βeck δίνει ακόμα και την Σαντορίνη τοπικά θερμοστεπική! Αν είχε τα στοιχεία του ΕΑΑ για την Σχοινούσα κάργα θερμή έρημο θα την έδινε ήδη από τη χρονοσειρά του 2041! Εδώ η Σαντορίνη σύμφωνα με τη χρονοσειρά 1961-1990. Έχω καραζουμάρει αλλά πρόσεξε το BSh κλίμα πάνω στο ηφαίστειο! Edited August 24 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted August 24 Share Posted August 24 @South καυσωνάκιας σε τι θέση πιστεύεις ότι θα καταλήξει ο φετινός Αύγουστος ως προς την ζέστη στην Αττική σε παλιούς σταθμούς (Νέα Φιλαδέλφεια, Ελληνικό, Θησείο); 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) 4 minutes ago, Χιονοσκεπής said: @South καυσωνάκιας σε τι θέση πιστεύεις ότι θα καταλήξει ο φετινός Αύγουστος ως προς την ζέστη στην Αττική σε παλιούς σταθμούς (Νέα Φιλαδέλφεια, Ελληνικό, Θησείο); E πρώτη! Εμφανές είναι νομίζω. 37.4 η μέση μέγιστη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο ΕΜΥ μέχρι σήμερα και 37.1 η μέση μέγιστη στη Νέα Φιλαδέλφεια ΕΜΥ. Έχει διαλύσει τα πάντα για Αύγουστο. Edited August 24 by South καυσωνάκιας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted August 24 Share Posted August 24 4 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: E πρώτη! Εμφανές είναι νομίζω. 37.4 η μέση μέγιστη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο ΕΜΥ μέχρι σήμερα και 37.1 η μέση μέγιστη στη Νέα Φιλαδέλφεια ΕΜΥ. Έχει διαλύσει τα πάντα για Αύγουστο. Ν. Φιλαδέλφεια Αύγουστο 2012 και 2006 πόσο είχε; Μπορεί να απειλείται Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 1 minute ago, Χιονοσκεπής said: Ν. Φιλαδέλφεια Αύγουστο 2012 και 2006 πόσο είχε; Μπορεί να απειλείται Όχι βρε συ καμία σχέση 36.1 το 2006, 34.7 το 2012. Ο θερμότερος μέχρι σήμερα ήταν το 2021 με 36.4 αλλά ήδη το έχει διαλύσει με 37.1 μέχρι σήμερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted August 24 Share Posted August 24 2 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Όχι βρε συ καμία σχέση 36.1 το 2006, 34.7 το 2012. Ο θερμότερος μέχρι σήμερα ήταν το 2021 με 36.4 αλλά ήδη το έχει διαλύσει με 37.1 μέχρι σήμερα. Σωστά, ξέχασα το '21! Το 2012 νόμιζα ότι ήταν πιο δυνατό στην Αττική, δεν παρακολουθούσα τότε τον καιρό της τόσο συστηματικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) On 8/23/2024 at 11:59 PM, South καυσωνάκιας said: Τώρα για την έκπληξη, δεν ξέρω πως το έβγαλαν αυτό αλλά μια μικρή ζώνη της παραλιακής Φθιώτιδας πέριξ της Στυλίδας και ένα απειροελάχιστο σημείο στις νότιες ακτές της Μαγνησίας το δίνει θερμοστεπικό...Ξανα λέω θέλει γερακίσιο μάτι για να τα πιάσετε μερικά... @alkis91_2.0 κι όμως αυτός ο Beck είναι τελικά μεγάλο τσακάλι! Και η Στυλίδα φέτος το γύρισε σε θερμοστεπικό λόγω κατανομής υετού! Απίστευτο! Δεν θα μπορούσε να το ήξερε γιατί περσι δημοσίευσε το paper και ήταν Μεσογειακή. 53ος σταθμός στην Ελλάδα με θερμοστεπικό κλίμα. Εντωμεταξύ δείτε καλοκαιρινές μέσες μέγιστες... 37.3C για Ελλάδα και 200 μέτρα από τη θάλασσα είναι από τα άγραφα. Οκ φυσικά μιλάμε μόλις για 4 χρόνια αλλά νομίζω το 36άρι το έχει στο τσεπάκι η Στυλίδα για δεδομένα 30ετίας. Edited September 4 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenNaousa11 Posted August 24 Share Posted August 24 40 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: @alkis91_2.0 κι όμως αυτός ο Beck είναι τελικά μεγάλο τσακάλι! Και η Στυλίδα φέτος το γύρισε σε θερμοστεπικό λόγω κατανομής υετού! Απίστευτο! Δεν θα μπορούσε να το ήξερε γιατί περσι δημοσίευσε το paper και ήταν Μεσογειακή. 53ος σταθμός στην Ελλάδα με θερμοστεπικό κλίμα. Εντωμεταξύ δείτε καλοκαιρινές μέσες μέγιστες... 37.3C για Ελλάδα και 200 μέτρα από τη θάλασσα είναι από τα άγραφα. Οκ φυσικά μιλάμε μόλις για 4 χρόνια αλλά νομίζω το 36άρι το έχει στο τσεπάκι η Στυλίδα για δεδομένα 30ετίας. Βεβαια σε αυτη την τετραετια περιλαμβανονται 3 απο τα θερμοτερα καλοκαιρια ολων των εποχων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 Just now, MenNaousa11 said: Βεβαια σε αυτη την τετραετια περιλαμβανονται 3 απο τα θερμοτερα καλοκαιρια ολων των εποχων. Bασικά όχι ακριβώς. 5 μήνες από τους συνολικά 12 ήταν από τους θερμότερους όλων των εποχών. Αυγουστος 2021, Ιούλιος 2023 και φέτος όλο το καλοκαίρι του 2024. Οι υπόλοιποι μήνες ήταν από της πλάκας (καλοκαίρι 2022) μέχρι οκ λίγο θερμότεροι ή στα κανονικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως η Στυλίδα σε 30ετία νομίζω θα είναι πολύ κοντά στην Σπάρτη. Πιάνει άνετα πιστεύω 36άρι μέση μέγιστη λόγω του θερμού μελτεμιού 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) 6 ώρες πριν, South καυσωνάκιας είπε: Όχι βρε συ καμία σχέση 36.1 το 2006, 34.7 το 2012. Ο θερμότερος μέχρι σήμερα ήταν το 2021 με 36.4 αλλά ήδη το έχει διαλύσει με 37.1 μέχρι σήμερα. Πώς γίνεται να έβγαλε μόνο 34.7 το 2012 όταν το Θησείο είχε 36.1. 1.4 κάτω? Τώρα το 37.1 πρεπει να ναι τουλάχιστον 0.5 πάνω από Θησείο! Edited August 24 by KapelosG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) 9 minutes ago, KapelosG said: Πώς γίνεται να έβγαλε μόνο 34.7 το 2012 όταν το Θησείο είχε 36.1. 1.4 κάτω? Τώρα το 37.1 πρεπει να ναι τουλάχιστον 0.5 πάνω από Θησείο! Toν Ζιακο πρέπει να ρωτήσουμε. Αυτός δημοσίευσε την μέση μέγιστη Αυγούστου 2012 για την Νέα Φιλαδέλφεια ΕΜΥ ΑΜΣ. Εμένα η ΕΜΥ μου έχει στείλει 36.2 για Νέα Φιλαδέλφεια τον Αύγουστο του 2012 αλλά με κάποιες μέρες να λείπουν. Οπότε είπα να πάω με την τιμή του Ζιακόπουλου σε περίπτωση που ξέρει κάτι παραπάνω. Μπορεί φυσικά να του λείπουν και εκείνου μέρες από το αρχείο του. Edited August 24 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted August 24 Share Posted August 24 13 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Toν Ζιακο πρέπει να ρωτήσουμε. Αυτός δημοσίευσε την μέση μέγιστη Αυγούστου 2012 για την Νέα Φιλαδέλφεια ΕΜΥ ΑΜΣ. Εμένα η ΕΜΥ μου έχει στείλει 36.2 για Νέα Φιλαδέλφεια τον Αύγουστο του 2012 αλλά με κάποιες μέρες να λείπουν. Οπότε είπα να πάω με την τιμή του Ζιακόπουλου σε περίπτωση που ξέρει κάτι παραπάνω. Μπορεί φυσικά να του λείπουν και εκείνου μέρες από το αρχείο του. Τεράστια διαφορά μου φαίνεται εμένα, το 36.2 πολύ πιο λογικό στον αυτόματο, τι να πω. Είχε κοντά 19 στα 850 μέση τιμή εκείνος, λίγο κάτω μόνο από Αύγουστο 2010 και 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...