Jump to content
nikolasxm

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2024

Recommended Posts

Καλημέρα. Το κυρίαρχο στοιχείο από τα πρωινά είναι η παράταση των φαινομένων μέχρι Τετάρτη πρωί. Μάλιστα στο πικ έχει αυξητικές τάσεις ο υετός. Θερμοκρασίακα στα ίδια επίπεδα με τα 500 να είναι σούπερ. Δε ξέρω αν τελικά είναι ταβάνι και λογικά είναι το - 7.με τα πρωινά μιλάμε για μια χορταστική κακοκαιρία με τα υπερβορεια να θαβονται τα βόρεια προάστια  πέτσα και γύρω γύρω από το λεκανοπέδιο χιονόπτωσεις. Καλημέρα! 

Καλημερες!!!Βιλια και λοιπες δυναμεις,πανε για πολυ χιονι...Επειδη ο υετος φαινεται να ειναι αρκετος,σε εξαρσεις θα χιονιζει μεχρι τα βορειοτερα τμηματα του κεντρου...Και με την ελευση του βδ ισως και χαμηλοτερα..

Να θυμησω πριν καποια χρονια τελη δεκεμβρη ηταν με συγκλιση στο δυτικο τοξο και με την παρουσια βδ,με ραδιοβοληση μολις- 3.8 στα 850 για καμια ωρα το γυρισε σε στουπα ακομα και στην Καλλιθεα και στα βορεια την ιδια ωρα εβρεχε..

Παμε να γυρισουμε το ματς στο 98 ενω μεχρι το 80 χαναμε 2-0!!!!Με τετοια 500αρια ολα παιζονται!!!

Edited by sakis13

Οπως αναμενόταν ήρθε σαν πρόβλεψη και το 100αρικο. Δεν είμαστε άνετοι οπως τα προηγούμενα χρόνια θερμοκρασιακά αλλά υετικά τα έδωσε ολα ο τζίφος .Να δούμε  τι θα μείνει στο ταμείο ομως. Καλημέρα !

SmartSelect_20240126_061733_Chrome.jpg

Edited by oldboy332

Καλημερες,μιση εβδομαδα σχεδον κακοκαιρια δεν το λες και λιγο.Πρεπει να κρατηθούν τα 850 και να κλειδωσουμε εστω το -6.Ιδανική περιπτωση θα ειναι το -7  με -35 (στα 500 ειναι εφικτό ).

1 ώρα πριν, Γιάννης Μυλωνάς είπε:

81-574GR.GIF.1b9950c600e8103ad10edc0eb4c4518f.GIF

Καλημέρα!

Μου κάνει εντύπωση που δίνει χιόνι πιο νότια κ πιο βόρεια όχι. Δηλαδή πάνω από τη μισή Αττική κ όχι Βμ Εύβοια ενώ δίνει έντονα φαινόμενα.

Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος;

Ευχαριστώ!

Ερχεται υπεροχη βδομαδα...Τα Βιλια πανε για μισο μετρο..Και ανετα....Χιονοκουρτινες θα σκεπαζουν ολη την Αττικη...Μεχρι και σε χαμηλα υψομετρα..Καταλευκα ολα τα βουνα μας..Κλειστος καιρος σε ολο τον νομο....!!!Κυριολεκτικα ονειρο θα ειναι μπροστα στο φετινο εκτρωμα...Και μαλιστα εκατασε και απο το πουθενα...Αντε παμε μαγκες μου!!!

6 λεπτά πριν, Μεσσαπός είπε:

Καλημέρα!

Μου κάνει εντύπωση που δίνει χιόνι πιο νότια κ πιο βόρεια όχι. Δηλαδή πάνω από τη μισή Αττική κ όχι Βμ Εύβοια ενώ δίνει έντονα φαινόμενα.

Ευχαριστώ!

Αυξημένο dp εξαιτίας της υγρασίας που μεταφέρει ο ΒΑ άνεμος.

Επίσης ,η αποτύπωση στον χάρτη ειναι χοντροκομμένη.

Καλημέρα!

SmartSelect_20240126_075042_Chrome.jpg

SmartSelect_20240126_075214_Chrome.jpg

SmartSelect_20240126_075200_Chrome.jpg

Edited by oldboy332

7 ώρες πριν, g_ar είπε:

Πάντως μεγάλο +++ είναι πως η όλη ιστορία για εδώ φαίνεται να εξελίσσεται αργά το απόγευμα/βραδυ της Δευτέρας μέχρι και το πρωί της Τρίτης. Συνεπώς, ο,τι γίνει, θα γίνει νύχτα.

Δεν έχεις παράπονο γιατί ετυχες να βρίσκεσαι εδώ σε μια πλέον αξιοπρεπή 6ετία χαχα. Αν ήσουν στον Βόλο το 2007-2013 θα νόμιζες ότι ήσουν σε άλλη πόλη καιρικά, νομίζω διαχρονικά είναι/ήταν από τις χειρότερες περιόδους για την πόλη στο θέμα του χιονιού, εάν όχι η χειρότερη!

καλα, ανακασια που μενει αυτος μαλλον ουτε το 2007-2013 θα ειχε παραπονο

7 ώρες πριν, g_ar είπε:

Πάντως μεγάλο +++ είναι πως η όλη ιστορία για εδώ φαίνεται να εξελίσσεται αργά το απόγευμα/βραδυ της Δευτέρας μέχρι και το πρωί της Τρίτης. Συνεπώς, ο,τι γίνει, θα γίνει νύχτα.

Δεν έχεις παράπονο γιατί ετυχες να βρίσκεσαι εδώ σε μια πλέον αξιοπρεπή 6ετία χαχα. Αν ήσουν στον Βόλο το 2007-2013 θα νόμιζες ότι ήσουν σε άλλη πόλη καιρικά, νομίζω διαχρονικά είναι/ήταν από τις χειρότερες περιόδους για την πόλη στο θέμα του χιονιού, εάν όχι η χειρότερη!

καλα, ανακασια που μενει αυτος μαλλον ουτε το 2007-2013 θα ειχε παραπονο

2 λεπτά πριν, Μεσσαπός είπε:

Καλημέρα!

Ευχαριστώ!

Κυρίως λόγω του βορειοδυτικού ανεμου

81-602GR.gif

Πανεμορφο διαγραμμα...Πραγματικα οαση...!!!Το περιμενω πως και πως..Αυτο θελουμε..Συνδυασμος κρυου με υετο..Κι ας μη χιονισει κεντρο...Θα παω να το βρω εγω...Και οχι πολυ μακρυα απο μενα..😘

ens_image.png

9 λεπτά πριν, Snowparty είπε:

Χανεται το πρωτο δεκαημερο για πλακα....

Δεν υπάρχει περίπτωση ..Μέχρι να τελειώσει το πρώτο 10 ήμερο θα σας καταλευκος

Ο παιος βγάζει ΒΔ με -6 στην Χαλκίδα από βράδυ Δευτέρας μέχρι τρίτη πρωί! Το -7 είναι πιο δυτικά και βόρεια, πρέπει να έρθει προς τα εδω. Έχει και υετό αυτές τις ώρες 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...