oldboy332 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Η φωτιά παει καρφι για τα ψηλά της Ροδόπολης και τον Διόνυσο. Πρεπει να σταματήσει πριν φτασει στον λοφο που φαίνεται δεξιά. Μετά θα έχουμε δράματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Από τη μια μεριά ο καπνός από τη Σταμάτα και από την άλλη από τη φωτιά στη Χαλκίδα Τι να πω ... Και πετάνε πολλά ελικόπτερα τριγύρω. Κάποια πάνε ίσως για ανεφοδιασμό στην Ελευσίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 11 λεπτά πριν, Petros21 είπε: Ρίχνουν ακατάπαυστα αλλά χειρότερη την βλέπω την εικόνα. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι, υπάρχει η ελπίδα να συναντήσει παλαιότερα καμμενα και να συναντήσει ανάλογα το σε ποιο ύψος της σταματάς είναι ακριβώς, αν είναι πιο χαμηλά όμως έχει το τελευταίο μεγάλο δάσος της περιοχής Εχει καμμένες εκτάσεις ,φαίνεται το μέτωπο να μην ανοιγει σε πλάτος αλλά να "τρεχει" . Λίγες οι ελπίδες αλλά μακάρι να σταματήσει. Αν φτασει στο λόφο της Ροδόπολης και μπει στα πευκά ,μετά δεν ξερω τι θα γίνει. Κάπως εχει κόψει ο αέρας αλλά και πάλι 5-6 μποφορ τα έχει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros21 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 2 λεπτά πριν, oldboy332 είπε: Η φωτιά παει καρφι για τα ψηλά της Ροδόπολης και τον Διόνυσο. Πρεπει να σταματήσει πριν φτασει στον λοφο που φαίνεται δεξιά. Μετά θα έχουμε δράματα. Ο λόφος αυτός έχει μια λωριδα χωρίς βλάστηση από μια μικρότερη φωτια πριν 2 χρόνια, μόνο σε αυτό ελπίζουμε αν φτάσει μέχρι εκεί.. βέβαια αν φτάσει θα έχει τέτοια δυναμική που δεν ξέρω που θα σταματήσει μετα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros21 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Εκκένωση Ροδόπολης για προληπτικούς λόγους φαντάζομαι δεν πρέπει να έχει φτάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 9 λεπτά πριν, Petros21 είπε: Ο λόφος αυτός έχει μια λωριδα χωρίς βλάστηση από μια μικρότερη φωτια πριν 2 χρόνια, μόνο σε αυτό ελπίζουμε αν φτάσει μέχρι εκεί.. βέβαια αν φτάσει θα έχει τέτοια δυναμική που δεν ξέρω που θα σταματήσει μετα Νομίζω ο αερας την σπρώχνει στην ιδια λωρίδα γης . Αν δεν εχει ανοίξει το μέτωπο στην πισω πλευρά ,κατι θα γινει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Ποναει η ψυχη μου..Ο Θεος να βαλει το χερι του...Α ρε Κουλα μου....Θελουν να σε τελειωσουν...Εμεις που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε στην Αθηναρα οσο και να την κραζουμε την αγαπαμε...Τη σκοτωνουν την Αττικη καθε καλοκαιρι..Καθε μερα...Ειλικρινα σκεφτομαι τωρα που εγινα και πατερας,η κορη μου οταν θα μεγαλωσει τι θα χει να βλεπει...Εμεις κατι ζησαμε κατι προλαβαμε..Γιατι η Αττικη ειχε και εχει ομορφιες...!!!Πολλες... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Ημαρτον ρε ******δες,κατάθλιψη καθε καλοκαιρι δεν θα μεινει δεντρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docsnow Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Η φωτιά κινείται περιμετρικά της σταματας , σε άκαυτη περιοχή με πολύ πυκνό δάσος και πάει καρφί για Ροδόπολη και Διονυσοβουνι . Βέβαια η Ροδόπολη απο την πλευρά αυτή είναι ξανακαμενη . Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα . Και βέβαια ας μην πούμε τίποτα για καθαρισμούς και αποκομιδή καύσιμης ύλης , κηπαιων κλπ. Όλη η περιοχή είναι σαν πυριτιδαποθηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros21 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Η απόλυτη ντροπή στο σκαι τώρα όπου μιλάει ο γγ υπαλλήλων πυροσβεστικου σώματος. Λέει λοιπόν ο κύριος ότι υπάρχει φόβος να ξεφύγει προς άνοιξη και αγ Στέφανο. Απαντά η δημοσιογράφος ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία προς Διόνυσο, και απαντάει ναι ναι ακριβώς αυτό. Ούτε που ξέρουν που είναι ποια περιοχή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Σίγουρα εχουν ανακόψει καπως την πορεία αλλά θα δούμε πως θα πάει. Εχει μεγάλο μήκος το μέτωπο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treebeard Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 (edited) Ο καπνός στη Σταμάτα έχει εξασθενήσει κάπως, δεν φαίνεται να αναδύεται οργανωμένος όπως πριν από μισή ώρα, αλλά διάσπαρτα. Edited June 30, 2024 by Treebeard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majunior Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Στο forecastweather λένε ότι πάει προς Αγ. Στέφανο; Προς Ροδόπολη είχε πάει και το 2022 όπου έμπλεξε στα σπίτια κ την έσβησαν. Εξαρτάται αν θα πάει προς κέντρο Ροδόπολης ή προς τα μάρμαρα. Εκεί θα είναι πιο ζόρικα τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
airfathaaaaa Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 opentv η φωτια εφτασε στα πρωτα δεντρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros21 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Προς το παρόν ούτε καν κάπνα δεν εχουμε στον Άγιο Στέφανο, η κατεύθυνση είναι εντελώς αντίθετη μέχρι τωρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Πρεπει να φρέναρε στα παλια καμμένα η φωτια αν δεν κανω λαθος απο φωτο-βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Μόλις τώρα, south coast είπε: Πρεπει να φρέναρε στα παλια καμμένα η φωτια αν δεν κανω λαθος απο φωτο-βιντεο Με αυτη την φορα που ειχε ο ανεμος εκει την κατευθυνει Μακαρι να σταματησει τελιως εκει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Είναι αηδιαστικό...εδώ και χρόνια αντί για καιρικές αναφορές έχουμε αυτό το αισχος...σχέδιο καταστροφής σε απόλυτη εκτελεση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treebeard Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Μαύροι καπνοί πάλι, δυστυχώς δεν πάει καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Σακαρε ήρθε η κοράκλα σου αγόρι μου?τώρα το διάβασα...έστω και καθυστερημένα σε στέλνω όλες τις ευχές μου για μια όμορφη ζωή μόνο χαρές....😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Τι να πει κανείς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 (edited) Μακαρι να κατσει η ασταθεια της Πεμπτης....Φαινεται να ειναι δυνατη μερα και για την Αττικη...Ας βρεξει αξιολογα εστω στα βορεια...Πρεπει να ξεβρωμισουμε και να παρουν λιγο υγρασια παραπανω τα οσα δαση μας εχουν απομεινει στην Αττικη.... Αυτο θα μας σωσει..απο το 12 αρι του τζιφου... Edited June 30, 2024 by sakis13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 30, 2024 Author Share Posted June 30, 2024 Για να είναι η θάλασσα τόσο ζεστή ώστε να μπορώ και εγώ να την συνηθίζω τόσο εύκολα καταλαβαίνετε τι θερμοκρασία έχει φτάσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros21 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Νομίζω πάει καλύτερα, λιγότερος καπνος και μειώνεται η ουρά της 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Καλός και ζεστός ο καιρός σήμερα στην Πολίχνη. Στους 35 η Τ αργά το μεσημέρι, έως 21 η ελάχιστη, στους 34 τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...