Jump to content
[weathermaniac]

Αναφορές Ιουνίου 2024

Recommended Posts

Τι αερας ειναι αυτος ρε.....σε ανασταινει, σε φρεσκαρει, βεβαια με τοσους ανοητους εγκληματιες, πρεπει να κανεις το σταυρο σου για τη φωτια....

60-70αρες ριπες αβερτα το τελευταιο 2ωρο, εχει πατησει γκαζι και παμε για απογειωση....ατμοσφαιρα Κυκλαδων στα τσιμεντα της πολης, σφυριζουν δεντρα, κολωνες, βουιζει η πολυκατοικια....

29,5 στο μπαλκονι, δεν εχει καν 30αρισει, με αισθηση κανα 27αρι το πολυ

28,2 !!!!!!! μολις η μεγιστη στα 235 μετρα μες στο ΕΜΠ, παρακαλω κορνιζαρετε τη σημερινη ημερα, ποιος ξερει ποτε θα ξαναδουμε τετοιες Τ

Καλα, αμα κοψει προς το βραδυ, θα δουμε καμια ελαχιστη 22 να το χασουμε εντελως το μυαλο μας....

26 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε:

Επειδή την ξέρω την περιοχή τί σκατά καίει ???????

Μόνο ξεροχορτα έχει και ελιές ......νομίζω δεν έχει πεύκα σχεδόν καθόλου .....βέβαια με 8-9 Μποφώρ όλα γίνονται δύσκολα....μακάρι να πάνε όλα καλά 

Εχει μεγαλο δασος πανω απ το χωριο οχι μεσα..στο περασμα προς νατο..εκει αν περναγε η φωτια θα καιγοταν το συμπαν..εκει που καιει οπως το πες πιο πολυ χαμηλη βλαστηση και λιγες ελιες..ευτυχως η φωτια εφτασε στην αυλη του πεθερου μου αλλα τη σβησανε..τα πλανα στην tv ηταν μεσα απ το σπιτι..εν το μεταξυ ειχαν ερθει σε μενα και εφυγαν οι ανθρωποι τρεχοντας..σε λιγο μολις ανοιξουν το δρομο φευγω και γω προς τα κει..

33 βαθμοί στην Λάρισα σε μια άλλη βαρετή μέρα. Πάω Μεσάγκαλα σήμερα για πρώτο μπάνιο στην κατεστραμμένη πλέον παραλία από τον Ντάνιελ 

Edited by [weathermaniac]

Ωρα 14.30 και το Γκαζι εχει 31,8.....Ζωγραφου 30,0αρισα για δευτερολεπτα που λεει ο λογος και εκ νεου 29.7 με δαιμονισμενες ριπες....

Διδακτικη ημερα για μικρα παιδακια γεννημενα απτο 2007 και μετα: ΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....αυτη, μαλιστα, ηταν μια τυπικα ζεστη ημερα, που λογω του αερα, ανεβαινε 32 και μεχρι 33, και το βραδυ θα δυσκολευοταν να πεσει 18-19 η ελαχιστη, αρα μπορει να μη χρειαζοταν σεντονακι, στον υπνο, γυρευε μη βαλουμε και ανεμιστηρα !!!!!

Θα σε κοιτανε σαν χαζο τα παιδακια....μα για τη Νορβηγια μου μιλας ?? οχι παιδι μου, Αττικη, λεκανοπεδιο, προαστεια της Αθηνας απο 150 εως 250 μ υψομετρο ολα αυτα

Πατήσια ούτε σήμερα γλυτώσαμε το ψήσιμο με 34,3 μέγιστη, αλλά προφανώς θα είναι μία από τις πιο δροσερές μέρες του καλοκαιριού. Για να δούμε εδώ και στον Ν. Κόσμο 28αρι μέγιστη πρέπει να κάνουμε υπομονή ως 5-10 Οκτωβρίου στην καλύτερη, εκτός αν έρθει κανας Ντάνιελ.

3 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε:

Πατήσια ούτε σήμερα γλυτώσαμε το ψήσιμο με 34,3 μέγιστη, αλλά προφανώς θα είναι μία από τις πιο δροσερές μέρες του καλοκαιριού. Για να δούμε εδώ και στον Ν. Κόσμο 28αρι μέγιστη πρέπει να κάνουμε υπομονή ως 5-10 Οκτωβρίου στην καλύτερη, εκτός αν έρθει κανας Ντάνιελ.

Εισαι σιγουρος για το 34,3αρι ??? Εννοω μηπως τσιμπαει, η τον χτυπησε κανας ηλιος κλπ ??

Πολυ μου φαινεται, ειδικα σε σχεση με 31,7 Γκαζιου, δες και 32,5αρι Νικαιας....και παλι, κουραγιο και υπομονη, σε καθε περιπτωση, η 1η Νοεμβρη ειναι κοντα !!!!!

Έχει κανείς εικόνα από Κερατέα? Μήπως είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται?

«Εδώ υπάρχει η αεροπορική βάση, είναι 100 μέτρα από τη βάση, εκεί είναι τα Patriot» είπε στην ΕΡΤ ο κ. Μπακοδημήτριος, ζητώντας περισσότερα ενάερια μέσα. Επίσης, όπως είπε, έχουν καεί σπίτια.

Στο Αίγιο που ειμαι για δουλειά 33 βαθμοί και με το αεράκι που έχει παλεύεται και για εξωτερική εργασία.

18 λεπτά πριν, kouvanos είπε:

Εισαι σιγουρος για το 34,3αρι ??? Εννοω μηπως τσιμπαει, η τον χτυπησε κανας ηλιος κλπ ??

Πολυ μου φαινεται, ειδικα σε σχεση με 31,7 Γκαζιου, δες και 32,5αρι Νικαιας....και παλι, κουραγιο και υπομονη, σε καθε περιπτωση, η 1η Νοεμβρη ειναι κοντα !!!!!

Δεν είναι καθόλου σπάνιο να έχω +2 από Γκάζι και Θησείο. Δίπλα στην Φιλαδέλφεια είμαι.

Edited by Χιονοσκεπής

6 λεπτά πριν, Kibo είπε:

Έχει κανείς εικόνα από Κερατέα? Μήπως είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται?

«Εδώ υπάρχει η αεροπορική βάση, είναι 100 μέτρα από τη βάση, εκεί είναι τα Patriot» είπε στην ΕΡΤ ο κ. Μπακοδημήτριος, ζητώντας περισσότερα ενάερια μέσα. Επίσης, όπως είπε, έχουν καεί σπίτια.

Εχουν καιει 2-3 σπιτια και καποιες αποθηκες- μαντρια..διπλα υπαρχει η βαση του νατο η λεγομενη αλλα δεν νομιζω να χει πυραυλικα συστηματα..βασει με ρανταρ ειναι..το θεμα ειναι οτι απο εκει ξεκιναει ουσιαστικα ο δρυμος του σουνιου..δηλαδη πανω απ τη πλακα κερατεας..εχει πολυ μεγαλο πευκοδασος..ακομα δεν εχει μπει εκει..ειναι στα ορια πανω απ το χωριο κοντα στη βαση

39 λεπτά πριν, teo_73 είπε:

Βλεπω μαυρο καπνο στη βορεινη πλευρα της Σαλαμινα προς Νεα Περαμο η Ορος Πατερα.20240630_155407.jpg.4943a9735af7b3088906128f6baae67b.jpg

τι ηταν τελικα?

Πρέπει να έχει μπει φωτιά και στην περιοχή του Διονύσου, προς Άγιο Στέφανο. Είμαι στη περιοχή της δροσιάς και μυρίζει έντονα.

1 λεπτό πριν, Treebeard είπε:

Πρέπει να έχει μπει φωτιά και στην περιοχή του Διονύσου, προς Άγιο Στέφανο. Είμαι στη περιοχή της δροσιάς και μυρίζει έντονα.

Εδώ και κανα 15λεπτο έχει πάρει φωτιά κάπου μεταξύ Ροδόπολης και Σταματάς … το βλέπω από το μπαλκόνι μου …

Δυστυχως μέχρι τώρα όλο και πυκνώνουν οι καπνοί ..

7 λεπτά πριν, teo_73 είπε:

Δε ξερω παντως εχει μαυρισει πιο πολυ τωρα...20240630_163730.jpg.0c4793311ebc7806020921bf3d205a8c.jpg

που στο καλο ειναι αυτο πρ****τικα δεν βγαζω ακρη 

3 λεπτά πριν, airfathaaaaa είπε:

που στο καλο ειναι αυτο πρ****τικα δεν βγαζω ακρη 

Λογικά οι καπνοί από Ριτσώνα...

Στη Σταμάτα όπως βλέπω από κάμερες δυστυχώς παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Και μες στο πεύκο η περιοχή 

Θα τα καψουν ολα οι αρρωστοι, αμεσα πρεπει να αυστηροποιηθει ο νομος σε οσους βαζουν φωτια. Πραγματικα τα τελευταια 6 χρονια εχει καταντησει αστειο αλλα ειδικα απο το 21 και μετα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...