Jump to content
Winterlove

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2025

Recommended Posts

2 λεπτά πριν, PAIONAS είπε:

παντως εδω εχει βγει απο τωρα βαρδαρακος παγωμενος     βλεπω να ξεκιναμε με χιονι πρωι πρωι χαχαχα    εκεινο το μπασιμο το πρωινο με τον πολυ υετο τον θελω σε χιονι😄😄

κι εδώ το ίδιο , εγώ είμαι έξω για δουλειά και το θερμόμετρο στο στρατόπεδο δείχνει 3 βαθμούς , ενώ για σήμερα δίνει 12άρια η πρόβλεψη

Μόλις τώρα, PAIONAS είπε:

Σακη καπου διαβασα χρονια πολλα γιορταζεις η εχεις γενεθλια;;

Ναι φιλε γιορταζω σημερα..Ειναι του Αγιου Θεοδοσιου..Απο κει και το Σακης..Θεοδοσης...Ο θεος να δωσει..Λενε στο χωριο μου...Και σας κερασα καλα...Δεν εχετε παραπονο...Χιονια σας εταξα,χιονιας ηρθε..Αν σας ειχα πιο κοντα θα κερναγα και κανα τονο τσιπουρο αλλα θα γινει και αυτο!!🤣

1 λεπτό πριν, sakis13 είπε:

Ναι φιλε γιορταζω σημερα..Ειναι του Αγιου Θεοδοσιου..Απο κει και το Σακης..Θεοδοσης...Ο θεος να δωσει..Λενε στο χωριο μου...Και σας κερασα καλα...Δεν εχετε παραπονο...Χιονια σας εταξα,χιονιας ηρθε..Αν σας ειχα πιο κοντα θα κερναγα και κανα τονο τσιπουρο αλλα θα γινει και αυτο!!🤣

Χρόνια πολλά!! Πάντα χαρές υγεία και χαρές!

Μόλις τώρα, sakis13 είπε:

χρονια πολλα φιλαρακι μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου να εισαστε ολοι καλα ναι πραγματικα μας εκανες μεγαλο δωρο 😄😄😄 οταν ανεβεις πανω θα τα πουμε απο κοντα

Σηκώνομαι ανά μία ώρα . Αχ τι έχω πάθει.

Τζίφος και Τζεμ τα καλύτερα σενάρια, Τζεμ υποχώρησε όπως ήταν λογικό. Αλλά πάλι καλό. Ευρωπαίος μέτριος κακό το ούκμο, ενώ το αικον 3ζ ψιλοχαλαει πάλι.

Πάλι για ύπνο τωραυ

Υ.γ σακαρε τώρα το είδα χρόνια πολλά μεγάλε!

Edited by [weathermaniac]

4 λεπτά πριν, PAIONAS είπε:

χρονια πολλα φιλαρακι μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου να εισαστε ολοι καλα ναι πραγματικα μας εκανες μεγαλο δωρο 😄😄😄 οταν ανεβεις πανω θα τα πουμε απο κοντα

Εννοειται φιλε..Το κουμπαρακι μου τον ξερεις,απο την Αξιουπολη ειναι..Τωρα βεβαια μενει Ξανθη γιατι η γυναικα του εχει φαρμακειο εκει..Αλλα πηγαινοερχονται τα σκ Αξιουπολη...Ε τωρα που θα τους κανω και κουμπαρους θα ανεβαινουμε συχνα....Το χω λατρεψει το Κιλκις...Ειδικα τη Γουμενισσα..Φοβεροι ανθρωποι..Και φιλοξενοι...Τουλαχιστον σε μενα φερονται αψογα οποτε παω...Και παντα μεθυσμενος..🤣Οι γραπες σας δεν παιζονται..

Edited by sakis13

6 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Πολυχρονος φιλαρακι μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου

4 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Χρονια Πολλα και καλα  Θεοδοσακη !!!!!! Να εισαι γερός φιλε να χαιρεσαι τα κοριτσια σου , να σε χαιρονται και εκεινες  !!!!! 

8 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Χρονια σου πολλα Σακαρε οτι καλυτερο να σεγεροσ και δυνατος

2 ώρες πριν, Seth13 είπε:

Πρέπει να είναι και λίγο πιο ψυχρό το 00άρι αφού εμφανίστηκε το 100μ παγοποίηση στο κάμπο της Μακεδονίας για πρωί Δευτέρας. Μια χαρά. 

Φίλε για τον κάμπο τα πράγματα πως τα βλέπεις από άποψη χιονοστρωσης ;

35 λεπτά πριν, Mountain είπε:

Kalhmera εσυ εγω και ο θανος απο το πλατυ ας μην αναπαυομαστε γιατι η πολη μπορει να δειχνει εντοσ αλλα πολυ ευκολα μπορει εμεισ να μεινουμε εκτοσ και τοτε να δεισ γελιο.Για αυτο προσοχη ολα ειναι ακομα ανοικτα

Καλημέρα αδερφέ κι όμως , από άποψη υετού όπως ανέφερε ο Θοδωρής, είναι απ'τις λίγες φορές που είμαστε εμείς ευνοημένοι λόγο Θερμαϊκού που λογικά θα φέρνει υγρασία επειδή στα ψηλά θα έχει Νοτιοανατολική κίνηση νεφών (οπότε αμα το φανταστείς σαν εικόνα οι πρώτοι που επηρεαζόμαστε είμαστε εμείς ). Όσο για τις θερμοκρασίες από τι κατάλαβα δεν είναι περίπτωση που παίζει ρόλο τόσο ο βαρδαρης αλλά θα είναι σαν μέτωπο που θα ρίξει ενιαία τις θερμοκρασίες παντού, επιπλέον δεν νομίζω να έχουμε τόσο βαρδαρη σε αυτή τη κακοκαιρία έτσι κι'αλλιώς . Δηλαδή οι θερμοκρασίες θα πέσουν έτσι κι αλλιώς λόγο έντονου ψύχους βόρεια μας με την έλευση μετώπου . Και δεν νομίζω να υπάρχει φόβος που ανέφερες σε σχέση με την Θεσσαλονίκη, η Θεσσαλονίκη είναι παραθαλάσσια γιαυτό τόσο δυσκολία έχει.  Εμείς δεν είμαστε παραθαλάσσια. 

Πρωινη ανανέωση yr no ( στοιχεία ευρωπαίου) Μου δίνουν σαν σύνολο λίγο πανω από 20 χιλιοστά χιονουετού !

4 λεπτά πριν, thanossnow είπε:

Φίλε για τον κάμπο τα πράγματα πως τα βλέπεις από άποψη χιονοστρωσης ;

Καλημέρα αδερφέ κι όμως , από άποψη υετού όπως ανέφερε ο Θοδωρής, είναι απ'τις λίγες φορές που είμαστε εμείς ευνοημένοι λόγο Θερμαϊκού που λογικά θα φέρνει υγρασία επειδή στα ψηλά θα έχει Νοτιοανατολική κίνηση νεφών (οπότε αμα το φανταστείς σαν εικόνα οι πρώτοι που επηρεαζόμαστε είμαστε εμείς ). Όσο για τις θερμοκρασίες από τι κατάλαβα δεν είναι περίπτωση που παίζει ρόλο τόσο ο βαρδαρης αλλά θα είναι σαν μέτωπο που θα ρίξει ενιαία τις θερμοκρασίες παντού, επιπλέον δεν νομίζω να έχουμε τόσο βαρδαρη σε αυτή τη κακοκαιρία έτσι κι'αλλιώς . Δηλαδή οι θερμοκρασίες θα πέσουν έτσι κι αλλιώς λόγο έντονου ψύχους βόρεια μας με την έλευση μετώπου . Και δεν νομίζω να υπάρχει φόβος που ανέφερες σε σχέση με την Θεσσαλονίκη, η Θεσσαλονίκη είναι παραθαλάσσια γιαυτό τόσο δυσκολία έχει.  Εμείς δεν είμαστε παραθαλάσσια. 

Καλημερα και σε σενα αδελφε.Επειμενω θελει προσοχη........θα δεισ

1 λεπτό πριν, Mountain είπε:

Καλημερα και σε σενα αδελφε.Επειμενω θελει προσοχη........θα δεισ

Θα σε πω , λοιπόν αν δεις ότι ήδη από Μεσημέρι Κυριακή πέσουμε σε κάνα 2 βαθμούς, τότε μην φοβάσαι τίποτα. 

22 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Χρονιά πολλά!! 

Με Τζιφό χιονίζει δυνατά Λαμία βράδυ Δευτέρας!!-5 με 400μ επίπεδα παγοποισης...Θα έβγαζε τρελές Στούπες κρατά το ρεε

69-779GR.gif

30 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Εννοειται φιλε..Το κουμπαρακι μου τον ξερεις,απο την Αξιουπολη ειναι..Τωρα βεβαια μενει Ξανθη γιατι η γυναικα του εχει φαρμακειο εκει..Αλλα πηγαινοερχονται τα σκ Αξιουπολη...Ε τωρα που θα τους κανω και κουμπαρους θα ανεβαινουμε συχνα....Το χω λατρεψει το Κιλκις...Ειδικα τη Γουμενισσα..Φοβεροι ανθρωποι..Και φιλοξενοι...Τουλαχιστον σε μενα φερονται αψογα οποτε παω...Και παντα μεθυσμενος..🤣Οι γραπες σας δεν παιζονται..

πας μεθυσμενος γι αυτο  σ αρεσει εκει 😄😄😄

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες...Για να μην απαντω στον καθενα ξεχωριστα...Υγεια να εχετε και να στε τυχεροι στη ζωη σας...Και οσοι πιστευετε να κανετε και κανενα σταυρο που και που...

Καλα χιονια σε ολους σας μεσα απο την ψυχη μου..Εγω τον λογο μου τον κρατησα....Και κερασα πιστευω το καλυτερο δωρο...

Λετε να γινω κεντροβορειος και να κανω αποστασια..??Βαγελλη,προεδραρα ετσι??Οχι αστεια..🤣Δες εικονα...Ετοιμος να αναλαβω τα κεντροβορεια...Κατευθειαν ανοδο και 2 ιστορικους τον χρονο!!!

IMG-70f49f34230885625b2099c40c19493d-V.jpg

Edited by sakis13

7 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Πολυfun club στην βόρεια Ελλάδα...ρε σακαρε!!! 🤣🤣🤣 17365790267777804017481861882350.jpg.1e945b6935d6d6d679b454fb2d78b10e.jpgσακηηηηηηηη.....🤣🤣🤣🤣

βρε στα βορεια θα τον παντρευαμε 😂😂......αλλα μας τον προλαβε η Βιβη !!!!!!!🙂

23 λεπτά πριν, thanossnow είπε:

Πρωινη ανανέωση yr no ( στοιχεία ευρωπαίου) Μου δίνουν σαν σύνολο λίγο πανω από 20 χιλιοστά χιονουετού !

αντε καλοφαγωτα 😄