Jump to content
Winterlove

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2025

Recommended Posts

49 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε:

Εγω δεν μιλησα για φαντασιωσεις.Απλα προτεραιοτητα μου ειναι να ερθουν πολλα νερα και χιονια στα βουνα και οχι να χιονισει στην κουλα ας πουμε και τον υπολοιπο χειμωνα να ξεραινομαστε απο την ανομβρια.Αν μπορουν να γινουν και τα δυο παραπανω βεβαια,ευπροσδεκτα θα ειναι.

Συμφωνώ μαζί σου,παρόλο το νερό που έχει ρίξει ελάχιστες πηγές έχουν σπάσει διότι υπήρχε πολύ μεγάλο διάστημα ανομβρίας και ειχε προηγηθεί και κάκιστος χειμώνας...Θέλω άλλες 2 κακοκαιριες παρόμοιες με αυτές που πέρασαν στα χιλιοστα νερού πάντα,το θερμοκρασιακο θέμα αλλού παπα ευαγγέλιο...

Η Πάρνηθα είναι γεμάτη νερά. Εχθές ανέβηκα και τα χάρηκα!! Μακάρι να κάνει 1 μέτρο χιόνι εκεί πάνω μπας και ποτιστεί ακόμα περισσότερο ο υδροφόρος ορίζοντας. Πεύκα και έλατα χρειάζονται υπόστρωμα χαμηλής βλάστησης για να ξεπεταχτούν. Στην τελική...βάλτε μια ΔΙΚΗ σας  πόρτα έξω απο το σανατόριο στα 1000μ για να σας φύγει ο καημός 😊....

Οι εποχές έχουν αλλάξει (ας αφήσουμε την αιτία και το χρονικό διάστημα που αυτή η αλλαγή θα διαρκέσει). Δυστυχώς έχει περάσει η ρομαντικη΄εποχή ΚΑΙ στον καιρό. Προέχει η επιβίωση των οικοσυστημάτων μας

Edited by menidi

40 ποντους στην Κηφισιας,30 στην Μεσογείων,20 ποντους στην Βουλιαγμένης 10 στην παραλιακή και 30 στην Καβαλας γιατι το χρωσταει.

Αυτη ειναι η παραγγελιά και αυτο ονειρευομαστε για να δουμε περιμενοντας 9 μηνες τον χρόνο.

1 λεπτό πριν, south coast είπε:

40 ποντους στην Κηφισιας,30 στην Μεσογείων,20 ποντους στην Βουλιαγμένης 10 στην παραλιακή και 30 στην Καβαλας γιατι το χρωσταει.

Αυτη ειναι η παραγγελιά και αυτο ονειρευομαστε για να δουμε περιμενοντας 9 μηνες τον χρόνο.

Ούτε παιδί να κυοφορούσες δλδ ρε Κώστα...🤣

12 λεπτά πριν, menidi είπε:

Η Πάρνηθα είναι γεμάτη νερά. Εχθές ανέβηκα και τα χάρηκα!! Μακάρι να κάνει 1 μέτρο χιόνι εκεί πάνω μπας και ποτιστεί ακόμα περισσότερο ο υδροφόρος ορίζοντας. Πεύκα και έλατα χρειάζονται υπόστρωμα χαμηλής βλάστησης για να ξεπεταχτούν. Στην τελική...βάλτε μια ΔΙΚΗ σας  πόρτα έξω απο το σανατόριο στα 1000μ για να σας φύγει ο καημός 😊....

Οι εποχές έχουν αλλάξει (ας αφήσουμε την αιτία και το χρονικό διάστημα που αυτή η αλλαγή θα διαρκέσει). Δυστυχώς έχει περάσει η ρομαντικη΄εποχή ΚΑΙ στον καιρό. Προέχει η επιβίωση των οικοσυστημάτων μας

Ευχαριστώ νέο αλλά θέλει ακόμα πολλά νερά όπως είπα και πριν εδώ είμαστε σε χειρότερη μοίρα.Η Αργολίδα έχει βιώσει πολύ άσχημη ξηρασία τα τελευταία 2 με 3 χρόνια 

43 λεπτά πριν, Χιών είπε:

Και αυτά τα παπλώματα πέφτουν με θερμοκρασία επιφάνειας -10 😛

το Rochester συμμετέχει κάθε χρόνο στο "Golden Snowball Award" που συμμετέχουν πόλεις του "Upstate New York"..νικήτρια η πόλη που δέχεται αθροιστικά το περισσότερο χιόνι μέσα σε κάθε χειμώνα

Οι πόλεις που διαγωνίζονται κάθε χρόνο είναι:

Albany

Binghamton

Buffalo

Rochester

Syracuse

Το Syracuse έχει τις περισσότερες νίκες...για περισσότερες λεπτομέρειες:

https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Snowball_Award

Edited by geornik

1 ώρα πριν, vorios_polos είπε:

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας...πρέπει να πάθεις κάτι που να σε τρομάξει για να εκτιμήσεις πολλά πράγματα...

αντε βρε , την πεταξες και ξαλαφρωσες !! Σιδερενιος !!!

41 minutes ago, south coast said:

Στον Πειραιά χρωστάει που έχει από το 2008 να δει καλό χιόνι. Εμείς Γλυφάδα το 2022 θαυτήκαμε. 

Εν τω μεταξύ, ο Πειραιάς ο καημένος το παλεύει αλλά το χάνει για λίγο 

Βρίσκεται αρκετά δυτικά, μια ανάσα από τον Σκαραμαγκά και το Θριάσιο που εχουν ψιλοηπειρωτικα χαρακτηριστικά και βλέπουν χιόνι και παγετούς. Αλλά έχει την ατυχία να τρώει το φοεν του λεκανοπεδίου της Αθήνας και όχι το παγερο χάδι του Θριάσιου που έρχεται συστημένο από τη χιονομανα Δυτική Αττική και τη Θήβα. 

Just now, menidi said:

Εν τω μεταξύ, ο Πειραιάς ο καημένος το παλεύει αλλά το χάνει για λίγο 

To ίδιο κ με τον υετό. Ειδικά προς Καλλίπολη, Φρεαττύδα κτλ που είναι φουλ δυτικά για να τους πιάσει ακόμα κ ορογραφικός υετός. Με αποτέλεσμα αυτές οι περιοχές του Πειραιά να συναγωνίζονται με την Ανάβυσσο για το ποιά είναι η μεγαλύτερη ''έρημος'' της Αττικής υετικά. 

1 ώρα πριν, Seventower είπε:

https://rochesterwebcam.com/live-webcams/rochester-new-york-park-avenue-cam κύριοι απολαύστε υπεύθυνα .😋😋😋

ειμαι απο τις 8 το πρωι σ αυτη την καμερα   που να δεις τι εριχνε το πρωι χαχαχα

Τελικα τσαμπα ασχολουμαστε παιδια. Σημερα εδω εδιναν +3 στα 850 και 0 υετο και τα 2 μοντελα.

Screenshot_20250120_162356_Chrome.jpg.c930c865c650fb0e3f90e679c0c35fee.jpg

17373867004611917496120444620775.gif.544c84f12d75ff9394e018ec8e184c71.gif

Δειτε τι γινοταν στις 11 το πρωι

12595_2025-01-20_1030_688d47e0ed941b8b.jpg.a70750448c140fce7026bbbcf24e12ca.jpg

13 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

Στον Πειραιά χρωστάει που έχει από το 2008 να δει καλό χιόνι. Εμείς Γλυφάδα το 2022 θαυτήκαμε. 

Και γενικότερα στους πεδινούς των δυτικών προαστίων για ψυχολογικούς λόγους. Τέτοια απογοήτευση σε καιρικό γεγονός, τέτοιον εφιάλτη, δε θυμάμαι να έχω ξαναζήσει στη ζωή μου και μου πήρε καιρό να το αποδεχτώ και να το ξεχάσω. Αναφέρομαι φυσικά στην Ελπίδα, διότι στη Μήδεια θαφτήκαμε και εμείς.

1 ώρα πριν, Seventower είπε:

https://rochesterwebcam.com/live-webcams/rochester-new-york-park-avenue-cam κύριοι απολαύστε υπεύθυνα .😋😋😋

Καλά.... κάνε μια ανάθεση πεζοδρόμησης με μπετά Θεσσαλονίκης και αν πιάσει έστω γανουδα....γράψε μου. 😁 

Ακόμα και με -10

Βλέπω τώρα τα μοντέλα για Νέα Ορλεάνη. Από -1C που χοντρικά θα είναι η μέγιστη αύριο μετά από 5 μέρες φτάνει 22 βαθμούς χαχα. Αυτά είναι αν βρίσκεσαι τόσο νότια. 

1 minute ago, Winterlove said:

Και γενικότερα στους πεδινούς των δυτικών προαστίων για ψυχολογικούς λόγους. Τέτοια απογοήτευση σε καιρικό γεγονός, τέτοιον εφιάλτη, δε θυμάμαι να έχω ξαναζήσει στη ζωή μου και μου πήρε καιρό να το αποδεχτώ και να το ξεχάσω. Αναφέρομαι φυσικά στην Ελπίδα, διότι στη Μήδεια θαφτήκαμε και εμείς.

Εντάξει κάτι έκανε το Περιστέρι κ στην Ελπίδα. Ο Πειραιάς όμως ήταν το απόλυτο μηδέν. 

Μόλις τώρα, South καυσωνάκιας είπε:

Εντάξει κάτι έκανε το Περιστέρι κ στην Ελπίδα. Ο Πειραιάς όμως ήταν το απόλυτο μηδέν. 

Σίγουρα. Και στη Μήδεια ψίχουλα είχε.

Καλησπέρα παιδιά.τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου τα τρεξίματα.το ίδιο σιχαμερά.ειδα λίγο αικον και μου ρθε εμετός 

5 λεπτά πριν, Snow Junky είπε:

Καλησπέρα παιδιά.τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου τα τρεξίματα.το ίδιο σιχαμερά.ειδα λίγο αικον και μου ρθε εμετός 

Δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Και όσο δεν υπάρχει τόσο τρώμε μέρες. Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι παμε ολοταχώς για 5ετια. Μοιάζει όλο και πιθανότερο πλέον.

Πράγματα που συνέβαιναν κάθε χρόνο έχουν να συμβούν 4...

3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Και όσο δεν υπάρχει τόσο τρώμε μέρες. Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι παμε ολοταχώς για 5ετια. Μοιάζει όλο και πιθανότερο πλέον.

Πράγματα που συνέβαιναν κάθε χρόνο έχουν να συμβούν 4...

Τετραετία 

Λοιπόν, προτείνω να κάνουμε έναν προσωρινό συμβιβασμό καυσωνάκηδες και χιονόφιλοι για το κοινό καλό. Αφού ο Γενάρης γιοκ ας στείλουμε όλη μας την ενέργεια για να σπάσουν όλα τα θερμά ρεκόρ μέσων μέγιστων, ελάχιστων κ μέσων Τ στην πολύ νότια Ελλάδα τον Γενάρη (κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμβεί) κ εμείς στον σύλλογο καυσωνάκηδων θα ρίξουμε φουλ ενέργεια για 20ποντο Φλεβάρη Σύνταγμα. 

win win 😛

Edited by South καυσωνάκιας

29 minutes ago, South καυσωνάκιας said:

Λοιπόν, προτείνω να κάνουμε έναν προσωρινό συμβιβασμό καυσωνάκηδες και χιονόφιλοι για το κοινό καλό. Αφού ο Γενάρης γιοκ ας στείλουμε όλη μας την ενέργεια για να σπάσουν όλα τα θερμά ρεκόρ μέσων μέγιστων, ελάχιστων κ μέσων Τ στην πολύ νότια Ελλάδα τον Γενάρη (κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμβεί) κ εμείς στον σύλλογο καυσωνάκηδων θα ρίξουμε φουλ ενέργεια για 20ποντο Φλεβάρη Σύνταγμα. 

win win 😛

Δηλαδή ο Γενάρης του 1955 τι μέσες θερμοκρασίες είχε και θα βγει θερμότερος αυτός του 2025; 

1 ώρα πριν, larissa_mare είπε:

Τετραετία 

Κι αν κάποιος στο έλεγε αυτό πριν 5 χρόνια ότι θα πας για 10ετια θα έλεγες απλά είσαι τρελός….εγω πάντως τώρα που πάμε άνετα για 5ετια…θα πω μακάρι να ναι και 5!!ούτε τα ημιορεινά δεν χιονιζονται πλέον….

Βαγγελαρα σιδερενιος...Σ αγαπαμε και καθε εμποδιο να μας κανει σοφοτερους!!!

Ειδα 12αρια στα κλεφτα...Δεν βγαινει αλλιως..🤣

200w (1).gif