Ενω εμεις εχουμε γινει επαιτες η Μεγαλοπολη σημερα δινει ρεστα και ισως φτασει τα 80μμ,ισως και παραπανω.Αυτες ειναι βροχες και αυτες θα ειχαμε κι εδω με λιγη τυχη.
Πρακτικά είστε ήδη εδώ και κάποια ώρα μέσα στην νέφωση της πρώην καταιγίδας.
δορυφορική 3:50
Εικόνα από Σαρωνικό. Πέρα από ποτιστικές τέρμα νότια δεν φαίνεται κάτι άλλο.
κάνει κάτι Overshooting tops mμε ανατροφοδότηση μικρών και ρπόσκαιρων πυρήνων, όπως αυτό ανατολικά της Ύδρας, αλλά όπως βλέπεις ήδη δεν έχει ηλεκτρικές εκκενώσεις, καθώς ότι βγαίνει ψοφάει γρήγορα , και μένει το κουφάρι του. και γενικά δες πως ήταν η δορυφορική με τι κορυφές, και πως ήταν πριν κάποιες ώρες που η καταιγίδα βρισκόταν σε ευνοικό περιάλλον:
το βράδυ θα ανηφορίσει λίγο το Cape και αν είχατε σωστό ρεύμα δηλαδή νότιο-νοτιοανατολικό παρόλο που ο σαρωνικός μένει άδειος από cape< θα μπορούσατε να ελπίζετε σε μία επανάληψη αυτού που έγινε πέρσι στις 6-12, απλά σε μικρότερο βαθμό. ¨ηταν τότε που τα μοντέλα έδιναν μέχρι 10 χιλιοστά μαξ, και τελικά έπεσαν έως και 70, ουσιαστικά η ανώτερη κακοκαιρία για την Αττική για πέρσι.