vorios_polos Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Μην επεκταθεί η συζήτηση και σε άλλους τομείς και άλλα θέματα είπαμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 14 minutes ago, Severe_Lover said: ☢️☢️⏳🧿👽 Kαι ο τζιφος στα τελειωματα σηκωσε αζορ αλλα το κρυο την εχει κανει μεχρι τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 1 λεπτό πριν, Μπουτβαλ είπε: Σβήστηκε η ανάρτηση μου... Προφανώς έθιξα τα αφεντικά κάποιου και το έσβησε χωρίς να εξηγήσει ή να πει κάτι. Εσύ που το σβησες, σβησε και μένα τώρα γιατί αυτά δεν μ αρέσουν. Μαγκιές, διαγράφω μηνύματα γιατί έτσι γουστάρω σ εμένα δεν περνάνε Καθίστε να μαλώνετε αν θα χιονίσει στο σύνταγμα ή την αριστοτελους Θες να σου δώσω το φεισμπουκ να δεις τι απόψεις έχω και τι γράφω...Αλλά να μάθετε να σέβεστε αυτά τα λίγα που σας ζητούν ...δεν είναι θέμα μαγκιάς ούτε έχω κανέναν για αφεντικό .Αν δεν σ αρέσει είτε εσένα είτε οποιονδήποτε στείλτε μέιλ για διαγραφή...ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΡΟΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 4 λεπτά πριν, Μπουτβαλ είπε: Σβήστηκε η ανάρτηση μου... Προφανώς έθιξα τα αφεντικά κάποιου και το έσβησε χωρίς να εξηγήσει ή να πει κάτι. Εσύ που το σβησες, σβησε και μένα τώρα γιατί αυτά δεν μ αρέσουν. Μαγκιές, διαγράφω μηνύματα γιατί έτσι γουστάρω σ εμένα δεν περνάνε Καθίστε να μαλώνετε αν θα χιονίσει στο σύνταγμα ή την αριστοτελους Και σε μένα σβήστηκε...είναι προφανές ότι οι πολιτικοί έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι...αυτό εννοούσα με το μήνυμα μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Παιδες ολοι λυπουμαστε και το εκφρασαμε αυτο ...καλο ειναι να σταματησει εδω και οποιος εχει ορεξη να σχολιασει χαρτες να ξεχαστουμε λιγακι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severe_Lover Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 2 λεπτά πριν, Delsnow είπε: Παιδες ολοι λυπουμαστε και το εκφρασαμε αυτο ...καλο ειναι να σταματησει εδω και οποιος εχει ορεξη να σχολιασει χαρτες να ξεχαστουμε λιγακι.... Μακρακώμη ΙΣΤΟΡΙΚΌΣ ➡️🆘⏳ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 1 λεπτό πριν, Kilkis1989 είπε: Και σε μένα σβήστηκε...είναι προφανές ότι οι πολιτικοί έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι...αυτό εννοούσα με το μήνυμα μου ... Ναι και το ξέρουμε και όλοι μας είμαστε ευχολόγια ότι θέλουμε να αλλάξει...αλλο το ένα άλλο το άλλο..εγώ τα σβήνω τα περισσότερα από το πρωί...εγώ που απ' όλους σας εδώ μπορώ να πω ότι είμαι και ο πιο χαρντ σε απόψεις αλλά κρατιέμαι γιατί δεν θέλω να δηλητιριασω αυτό τον χώρο...όσο μπορώ κρατιέμαι...κρατηθειτε όσο μπορείτε...τόσο δύσκολο ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Παιδιά, όλοι σήμερα έχουμε τεντωμένα νεύρα και ξεφεύγουν εύκολα λέξεις. Η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύω συμφωνούμε για το ποιοι φταίνε. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όσο γίνεται ένα επίπεδο και κυρίως να μην γράφουμε κάτι που θα μετάνιωσουμε αύριο. @Μπουτβαλ .... δεν αξίζει. Ξανασκεψου το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severe_Lover Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 2 λεπτά πριν, Severe_Lover είπε: Μακρακώμη ΙΣΤΟΡΙΚΌΣ ➡️🆘⏳ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 κριμα για ολους τους ανθρωπους που χαθηκαν αδικα.....ολα τα αλλα θα γινουν..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodors3 Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 ειναι κριμα να ερθουμε σε ρηξη εδω κ εγω διαφωνω σε πολλα... δεν ειναι ο χωρος κ ο χρονος καταλληλος! απο χτες το βραδυ εχω ενα μουδιασμα κ μια οργη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσήνιος Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Δεν έχει να κάνει με κάτι προσωπικό η διαγραφή μηνυμάτων που αφορούν πολιτικά θέματα και καλό είναι να γίνεται να διαφυλαχθεί ο χώρος...μην το παίρνετε προσωπικά. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 3 λεπτά πριν, Μπουτβαλ είπε: Και θεωρείς είναι ωραίο να σβήνεις κάτι που έγραψε κάποιος χωρίς να αιτιολογησεις? Δεν έχω κανένα φεισμπουκ, μόνο απ αυτά που γράφονται εδώ μέσα κάποιος μπορεί να σχηματίσει άποψη για διάφορα. Επιμένω θέλω να με διαγραψεις, γιατί πέρα απ τα παραπάνω θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου, υπάρχουν επαγγελματίες να λένε που θα χιονίσει, δεν εισπράττω κάτι από δω μέσα Τι να αιτιολογίσω τις 500 φορές που έχω γράψει εγώ και όλοι μας τι απαγορεύεται και τι όχι η μέχρι που έχουμε ανοχή η όχι...οκ δεκτον επειδή είμαι στη δουλειά οποίος αποβτ άλλα παιδιά βλέπει σε προχωρήσει στη διαγραφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Θα μας τρελλανεται έτσι???ποια αιτιολογία να υπάρχει όταν από το γενικό πάμε στο ειδικό σε βάρος ενός πολιτικού προσώπου...δεν ξέρετε ότι απαγορεύεται...και σήμερα λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης μπήκε πολύ νερό στο κρασί μας... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Νομιζω θελει παντα ηρεμια σε ολα τα γεγονοτα εμεις ως εστιαση λαρισας το λιγοτερο που ειχαμε να κανουμε ηταν σημερα τα μαγαζια μας να μην παιζουν μουσικη ..στα καιρικα ειναι δεδομενα οτι θα μπουμε σε ενδιαφερον περιοδο και προσπαθεια ακομα και ψυχρης εισβολης θα το δουμε με ηρεμια της επομενες μερες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 1 minute ago, vorios_polos said: Θα μας τρελλανεται έτσι???ποια αιτιολογία να υπάρχει όταν από το γενικό πάμε στο ειδικό σε βάρος ενός πολιτικού προσώπου...δεν ξέρετε ότι απαγορεύεται...και σήμερα λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης μπήκε πολύ νερό στο κρασί μας... Ενταξει ρε Βαγγέλη και εμενα μου σβήσατε που αναφέρθηκα στον φιλο @Χιονι αττικη χωρίς λόγο.Δεν τρέχει και κάτι να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω μην τρελαίνεστε μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 (edited) 3 hours ago, fear777 said: Αν ήταν Γιαπωνέζος δεν θα είχε παραιτηθεί απλά. Η μόνη χώρα που υπάρχει ΤΙΜΗ. Είναι τεράστια διαφορετικές οι κουλτούρες. Τι να λέμε τώρα... Υπόκλιση ολόκληρης εταιρείας επειδή αύξησαν κατά 9 λεπτά την τιμή του προϊόντος τους. Συγνώμη εταιρείας επειδή το τρένο έφυγε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα Προσέξτε τη γλώσσα εντωμεταξύ ''Λυπούμαστε βαθύτατα για την ακραία ταλαιπωρία του κοινού'' Edited March 1, 2023 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Όλοι εμείς που σας "σβήνουμε " κάποια από τα μηνύματα για όσους διαμαρτύρονται είμαστε είτε στις δουλειες μας είτε στα σπίτια μας είτε με τις οικογένειές μας...δεν καθόμαστε αναπαυτικά σ έναν καναπέ και λέμε...α ας σβήσω αυτό το μήνυμα αυτουνου ούτε έχουμε προσωπικά με κανέναν... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Kαλα κανει ο μοντ και σβηνει μηνυματα ασχετα με το θεμα. Δεκτο να εκφραζουμε τη συμπονοια μας για αυτους που αδικα σκοτωθηκαν αλλα εδω ειναι ενας χωρος που συζηταμε συγκεκριμενα πραγματα για τον καιρο και το κλιμα και πρεπει ολοι να το σεβομαστε αυτο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 2 minutes ago, South καυσωνάκιας said: Είναι τεράστια διαφορετικές οι κουλτούρες. Τι να λέμε τώρα... Υπόκλιση ολόκληρης εταιρείας επειδή αύξησαν κατά 9 λεπτά την τιμή του προϊόντος τους. Συγνώμη εταιρείας επειδή το τρένο έφυγε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα Προσέξτε τη γλώσσα εντωμεταξύ ''Λυπούμαστε βαθύτατα για την ακραία ταλαιπωρία του κοινού'' Τι συγκρίνουμε τώρα?Την υπερχώρα με το δικο μας το μπουρδ@λο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Πονάει η ψυχή μου από το πρωί. Να βλέπω γονείς με φωτογραφίες στα χέρια να ψάχνουν τα παιδιά τους. Να λένε ότι από τα 39 θύματα, οι 7 δεν αναγνωρίζονται και μόνο οι 22 αναγνωρίζονται ενώ οι υπόλοιποι είναι διαμελισμένοι. Να σκέφτεσαι ότι ίσως ήσουν εσύ, κάποιος συγγενής ή φίλος. Φτάνει πια!!! Βαρέθηκα να ακούω για απόδοση ευθυνών. Βαρέθηκα να ακούω για νταλίκες ακατάλληλες σε δρόμους για νοβοπάν και δρόμους - καρμανιόλες. Φτάνει!!! Χάσαμε ένα μέρους του ανθού μας. Αφήστε τις ψυχές να αναπαυθούν και τους γονείς να κλάψουν τα καμαρια τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 2 minutes ago, nikolas 2365 said: Πονάει η ψυχή μου από το πρωί. Να βλέπω γονείς με φωτογραφίες στα χέρια να ψάχνουν τα παιδιά τους. Να λένε ότι από τα 39 θύματα, οι 7 δεν αναγνωρίζονται και μόνο οι 22 αναγνωρίζονται ενώ οι υπόλοιποι είναι διαμελισμένοι. Να σκέφτεσαι ότι ίσως ήσουν εσύ, κάποιος συγγενής ή φίλος. Φτάνει πια!!! Βαρέθηκα να ακούω για απόδοση ευθυνών. Βαρέθηκα να ακούω για νταλίκες ακατάλληλες σε δρόμους για νοβοπάν και δρόμους - καρμανιόλες. Φτάνει!!! Χάσαμε ένα μέρους του ανθού μας. Αφήστε τις ψυχές να αναπαυθούν και τους γονείς να κλάψουν τα καμαρια τους. Ναι αλλα δεν φτάνει φίλε,δεν αλλάζει τίποτα σε αυτόν το τόπο προς το καλύτερο.Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 (edited) Ρε παιδιά αν και δεν είδα την συζήτηση, κατάλαβα περί τίνους πρόκειται. Υποτίθεται το φόρουμ αυτό φτιάχτηκε με κύριο κανόνα να αποφεύγονται τα πολιτικά σχόλια, από οποία πλευρά και αν προέρχονται. Δεν είναι προσωπικό σε κανέναν.. αν υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να σεβαστούμε είναι αυτός. Δεν είναι τυχαίο που ήδη άρχισαν κάποιες εντάσεις λόγω πολιτικού περιεχομένου. Μην καταλήξουμε μύλος σαν το προηγούμενο φόρουμ ήταν και είναι ο στόχος .... Υ.γ είναι έξω για φαγητό. Η Λάρισα είναι βουβή. Δεν την ξαναθυμαμαι έτσι. Αλλά αυτό λόγω έλλειψης μουσικής. Δεν ξέρω αν εφαρμόζεται άλλου. Edited March 1, 2023 by [weathermaniac] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fear777 Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 2 hours ago, Μπουτβαλ said: Σβήστηκε η ανάρτηση μου... Προφανώς έθιξα τα αφεντικά κάποιου και το έσβησε χωρίς να εξηγήσει ή να πει κάτι. Εσύ που το σβησες, σβησε και μένα τώρα γιατί αυτά δεν μ αρέσουν. Μαγκιές, διαγράφω μηνύματα γιατί έτσι γουστάρω σ εμένα δεν περνάνε Καθίστε να μαλώνετε αν θα χιονίσει στο σύνταγμα ή την αριστοτελους Δεν έχω δει την ανάρτηση σου. Για να κατέβηκε από τα παιδιά εδώ υπήρξε λόγος. Υπάρχει τρόπος να εκφραστείς για το θέμα και όπως βλέπεις 4-5 αναρτήσεις δικές μου δεν κατέβηκαν και όλες ήταν πολύ αιχμηρές όπως και άλλων. Μην το κάνετε ροντέο κάποιοι και φέρνετε σε δύσκολη θέση τους mods. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fear777 Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 39 minutes ago, [weathermaniac] said: Ρε παιδιά αν και δεν είδα την συζήτηση, κατάλαβα περί τίνους πρόκειται. Υποτίθεται το φόρουμ αυτό φτιάχτηκε με κύριο κανόνα να αποφεύγονται τα πολιτικά σχόλια, από οποία πλευρά και αν προέρχονται. Δεν είναι προσωπικό σε κανέναν.. αν υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να σεβαστούμε είναι αυτός. Δεν είναι τυχαίο που ήδη άρχισαν κάποιες εντάσεις λόγω πολιτικού περιεχομένου. Μην καταλήξουμε μύλος σαν το προηγούμενο φόρουμ ήταν και είναι ο στόχος .... Υ.γ είναι έξω για φαγητό. Η Λάρισα είναι βουβή. Δεν την ξαναθυμαμαι έτσι. Αλλά αυτό λόγω έλλειψης μουσικής. Δεν ξέρω αν εφαρμόζεται άλλου. Όλα τα σχόλια μου σήμερα ήταν πολιτικά και δεν σβήστηκαν. Τα ακραιως κομματικά με συγκρίσεις ορθώς και σβήνονται. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...