Winterlove Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 (edited) - Edited January 27, 2024 by Winterlove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 2 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: To Τζεμ αν συνέχιζε θα έβγαζε μεγάλο πανελλαδικό χιονι σε διάφορες φάσεις. Και χιοναρα νικολα οχι ολα αυτα τα σάπια που έρχονται το τεκυατιαο 2 μήνο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAIONAS Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Αιντε παμε υπαρχει ενα φωτακι στο βαθος που αρχισε να φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Ukmo 168 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 11 λεπτά πριν, Galanto είπε: Δε αντέχω ρε φίλε είναι τέλειο ξανα και ο τζιφος για πέταμα αν είναι δυνατόν Ο CEO του GEM είναι Έλληνας. Γνωστό αυτό 😁😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 4 minutes ago, GEORGE SNOWMAN said: Εντωμεταξυ,ουσιαστικα ιδιο ειναι το διαγραμμα απλα εχασε 0.3 βαθμους το κυριο και τα βαψαμε μαυρα.Τα "θερμα" σεναρια μαλιστα εφυγαν απο το -5 και πηγαν προς το -6. Άσε να πέσει καμία ταφόπλακα για το γούρι. Απλά εμείς στα χαμηλά... ψάχναμε μικρές βελτιώσεις και πριν το 12αρι μήπως και γινόταν η υπέρβαση ενώ τώρα μειώνονται οι πιθανότητες. Να μου πεις τι είχαμε τι χασαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Στις 168 εκεί που το ουκμο εχ3ι αντικυκλωνα ο τζίρος έχει χαμηλό χαχαχα...Αυτό τα χαλάει όλα αλλιώς και ο τζιφος καλουτσικος θα βγαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Πάντως με ΜΟ -6.3 τα βάφω σκούρα που είμαι στην Πάτρα και ίσως το χάσω να πέφτει στο Γαλάτσι (έστω και για λίγο) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 1 λεπτό πριν, Galanto είπε: Στις 168 εκεί που το ουκμο εχ3ι αντικυκλωνα ο τζίρος έχει χαμηλό χαχαχα...Αυτό τα χαλάει όλα αλλιώς και ο τζιφος καλουτσικος θα βγαίνει Το παλεύει από χτες ..μια την κάνει μια την παίρνει την ψυχρή εισβολή στην αμερικη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Με ξεπερνάει πάντως ότι οι προσήνεμοι ασχολούνται για τα πολύ μελλοντικά και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα που είναι και ότι πιο αξιόλογο έχουμε φετοσ. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 7 λεπτά πριν, Winterlove είπε: Με τι ασχολούμαστε λέω εγώ... αυτο εχω να δηλώσω μετα τα 12αρια, παρα την αισιοδοξία μου στα πρωινά.. να γελά κανείς η να μη γελά; Να κλαίει κανείς ή να μη κλαίει; Να κλαίει κανεις ή να γελά; Να γελά κανείς ή να κλαίει; Να γελά ή να γελά, να κλαίει ή να κλάει; Δε μπορω.. τρελάθηκα!!!! τα μοντέλα μας μέσα🤪🤣 Ε,ναι.Τι να σχοληθουμε τωρα με μια κακοκαιρια με μ.ο στο -5/-6 για 4+ μερες,με χιονια στα βουνα, οταν εχουμε συνηθισει να χιονιζομαστε και να βρεχομαστε αβερτα στην Κουλα.🫠 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Έκτακτη Ανακοίνωση από την ταβέρνα- εστιατόριο "Μπαϊράκι": " Αγαπητοί προσηνεμοι. Η συνάντηση της Κυριακής θα λάβει χώρα κανονικά. Εξαιτίας όμως του ολεθριου run του gfs, ο τίτλος όμως της συνάντησης υφίσταται μια αλλαγή στην τελευταία συλλαβή της δεύτερης λέξης και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο σύμφωνο της 2ης λέξης..... Εκ της διευθύνσεως..." 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 4 λεπτά πριν, south coast είπε: Άσε να πέσει καμία ταφόπλακα για το γούρι. Απλά εμείς στα χαμηλά... ψάχναμε μικρές βελτιώσεις και πριν το 12αρι μήπως και γινόταν η υπέρβαση ενώ τώρα μειώνονται οι πιθανότητες. Να μου πεις τι είχαμε τι χασαμε Δεν υπαρχει,ουτε υπηρξε πεδινο χιονι στα μοντελα.Πριν 3-4 μερες δεν υπηρχε ουτε καν κακοκαιρια.Εγιναν τεραστιες βελτιωσεις για να φτασουμε εδω. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherfan Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 1 λεπτό πριν, south coast είπε: Με ξεπερνάει πάντως ότι οι προσήνεμοι ασχολούνται για τα πολύ μελλοντικά και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα που είναι και ότι πιο αξιόλογο έχουμε φετοσ. Η κακοκαιρία της Δευτέρας Τρίτης είναι η ευκαιρία για να μην ασχοληθούμε πάλι με τα πολύ μακρινά που δεν έχουν καμία ουσία γιατί θα αλλάξουν 100 φορές. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 (edited) 3 minutes ago, GEORGE SNOWMAN said: Δεν υπαρχει,ουτε υπηρξε πεδινο χιονι στα μοντελα.Πριν 3-4 μερες δεν υπηρχε ουτε καν κακοκαιρια.Εγιναν τεραστιες βελτιωσεις για να φτασουμε εδω. Καραπεδινο ναι αλλά εγώ πχ κάτω από το βουνο χιονιζομαι πιο εύκολα από το κέντρο. Δεν έχω απαιτήσεις για στρώσιμο αλλά έστω να δω πρόσκαιρη χιονοπτωση Edited January 26, 2024 by south coast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Μπορεί να ήρθε η ώρα του Τζεμ...και στατιστικά να το δεις δεν μπορεί να βγάλει σεζόν μόνο με φακές.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 2 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Μπορεί να ήρθε η ώρα του Τζεμ...και στατιστικά να το δεις δεν μπορεί να βγάλει σεζόν μόνο με φακές.... Μακάρι να είναι η ώρα του τζεμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Καλή βελτιωση στο μέσο όρο για μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 26, 2024 Author Share Posted January 26, 2024 2 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Μπορεί να ήρθε η ώρα του Τζεμ...και στατιστικά να το δεις δεν μπορεί να βγάλει σεζόν μόνο με φακές.... Μπορεί. Τώρα που μας βολεύει κιόλας 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 (edited) 6 λεπτά πριν, south coast είπε: Καραπεδινο ναι αλλά εγώ πχ κάτω από το βουνο χιονιζομαι πιο εύκολα από το κέντρο. Δεν έχω απαιτήσεις για στρώσιμο αλλά έστω να δω πρόσκαιρη χιονοπτωση Περίμενε ρε κλαψα!!! Θα δεις χιόνι!! Θα τα πούμε και μεθαύριο στις μπριζόλες Edited January 26, 2024 by menidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 4 λεπτά πριν, south coast είπε: Καραπεδινο ναι αλλά εγώ πχ κάτω από το βουνο χιονιζομαι πιο εύκολα από το κέντρο. Δεν έχω απαιτήσεις για στρώσιμο αλλά έστω να δω πρόσκαιρη χιονοπτωση Οσες πιθανοτητες ειχες στο διαγραμμα του 06αριου,τοσες περιπου θα εχεις και στο 12αρι.Μεχρι την Κυριακη θα αλλαξουν σιγουρα ειτε προς το καλυτερο είτε προς το χειροτερο.Υπομονη κι ευχαριστω να λεμε που εχουμε κατι να ασχοληθουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 (edited) 27 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Εντωμεταξυ,ουσιαστικα ιδιο ειναι το διαγραμμα απλα εχασε 0.3 βαθμους το κυριο και τα βαψαμε μαυρα.Τα "θερμα" σεναρια μαλιστα εφυγαν απο το -5 και πηγαν προς το -6. Τζορτζ καθαρα για το κυριο δεν χασαμε μονο 0,3 σε Τ850 αλλα αυτα εδω 300 χιλιομετρα ανατολικα τα καλα ποιοτικα χαρακτηριστικα 6z 12z -30,5 στα 500 το μεσημερι στο 6ζ, ενω απο ΒΑ εχεις το -35 στο Αιγαιο -29 στα 500 το 12ζ, το -35 στην Κωνσταντινουπολη Σχετικη υγρασια στα 700 (η βασικοτερη σταθμη για την δυναμικη του υετου) στο 6ζ 90+% στο 12ζ 60% μολις (κακες ραγδαιοτητες) 523-24dam παχος με 700-750μ επιπεδο παγοποιησης στο 6ζ 527dam με επιπεδο παγοποιησης 800-850 στο 12ζ Νωριτερα κατα τις 10 το πρωι στις 29/1 με ΒΒΔ ο τζιφος εφτανε μαλιστα επιπεδα παγοποισης 550μ, στο 12αρι δεν υπαρχει χρονικη στιγμη με κατω απο 650 Μια αναποδη μετατοπιση θα μας εβαζε για τα καλα στο παιχνιδι αλλα δεν εγινε, αλλα δεν ειναι κακο να πουμε οτι χαλασε καπως η Δευτερα. Δεν σημαινει οτι τελειωσε αλλα σχολιασμο του ραν κανουμε, υπαρχει περιθωριο και για Τριτη Τεταρτη που θα ναι δυνατες μερες αρκει να μην χειροτερευσουν, μακαρι! Edited January 26, 2024 by KapelosG 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 6 λεπτά πριν, south coast είπε: Καραπεδινο ναι αλλά εγώ πχ κάτω από το βουνο χιονιζομαι πιο εύκολα από το κέντρο. Δεν έχω απαιτήσεις για στρώσιμο αλλά έστω να δω πρόσκαιρη χιονοπτωση Δηλαδή εγώ που πλέον οπότε έρχομαι Αθήνα θα μένω πάνω από τον Άγιο Τρύφωνα και κάτω από την πλατεία Καραϊσκάκη δίπλα στον Υμηττό μπορεί και να χιονιζομαι σε οριακές φάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 26, 2024 Author Share Posted January 26, 2024 3 λεπτά πριν, menidi είπε: Περίμενε ρε κλαψα!!! Θα δεις χιόνι!! Πάντως φίλε, βορειοι, νοτιοι, ανατολικοί, δυτικοί, όλοι ίδιοι. Υπάρχουν οι κλάψες, οι πιο ψύχραιμοι, και οι ... υπεραισιοδοξοι. Δεν γλυτώνεις τη γκρίνια χαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Μόλις τώρα, KapelosG είπε: Τζορτζ καθαρα για το κυριο δεν χασαμε μονο 0,3 σε Τ850 αλλα αυτα εδω 300 χιλιομετρα ανατολικα τα καλα ποιοτικα χαρακτηριστικα 6z 12z -30,5 στα 500 το μεσημερι στο 6ζ, ενω απο ΒΑ εχεις το -35 στο Αιγαιο -29 στα 500 το 12ζ, το -35 στην Κωνσταντινουπολη Σχετικη υγρασια στα 700 (η βασικοτερη σταθμη για την δυναμικη του υετου) στο 6ζ 90+% στο 12ζ 60% μολις (κακες ραγδαιοτητες) 523-24dam παχος με 700-750μ επιπεδο παγοποιησης στο 6ζ 527dam με επιπεδο παγοποιησης 800-850 Νωριτερα κατα τις 10 το πρωι στις 29/1 με ΒΒΔ ο τζιφος εφτανε μαλιστα επιπεδα παγοποισης 550μ, στο 12αρι δεν υπαρχει χρονικη στιγμη με κατω απο 650 Μια αναποδη μετατοπιση θα μας εβαζε για τα καλα στο παιχνιδι αλλα δεν εγινε, αλλα δεν ειναι κακο να πουμε οτι χαλασε καπως η Δευτερα. Δεν σημαινει οτι τελειωσε αλλα σχολιασμο του ραν κανουμε, υπαρχει περιθωριο και για Τριτη Τεταρτη που θα ναι δυνατες μερες αρκει να μην χειροτερευσουν, μακαρι! Γι αυτο εγραψα το πρωι οτι τσαμπα ταλαιπωρειστε που μπαινετε σε λεπτομερειες οι οποιες θα αλλαζουν συνεχεια ως την Κυριακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...