Jump to content
DENNISLA

Ανάλυση Χαρτών Ιουλίου 2024

Recommended Posts

29 λεπτά πριν, menidi είπε:

Εγώ δεν καταλαβαίνω και κάτι άλλο. Να μου πεις...αυτό σε νοιάζει? Ναι, με νοιάζει και αυτό. Οταν είναι να πέσει μισή νιφάδα στο Χαλάνδρι, γίνεται ο κακός χαμός απο τους επισημους μετεωρολόγους. το ίδιο και με τις ζέστες αλλά και με τις βροχές. Αλλα δεν θυμάμαι ΚΑΝΈΝΑΝ (συγχωρέστε αν κάνω λάθος) να μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει τί είναι αυτό που ζούμε, ιδίως με τις ζέστες αυτές. Πιπιλάνε την καραμέλα της κλιματικής αλλαγής (δεν λέω εδώ αν υπάρχει ή όχι - άλλο είναι το θέμα μου)  και καθάρισαν

Ρε μεγάλε είσαι επιστήμονας ή παπαγαλάκι και κοιτάζεις μόνο τα κλικς? Κάνε μας μια ανάλυση για το τι συμβαίνει μπας και ξεστραβωθούμε και εμείς οι υπόλοιποι. Εχει αλλάξει κάτι στην κυκλοφορία της ατμόσφαιρας και συμβαίνουν όλα αυτά? Κάτι ευνοεί τις θερμές αέριες μάζες απο την Αφρική? Κάτι άλλο γίνεται?

Αλλα δεν μπαίνουν στον κόπο, ίσως γιατί δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι, είτε γιατί πραγματικά υποτιμούν τη νοημοσύνη του μέσου πολίτη και θεωρούν οτι δεν χρειάζεται να γνωρίζει 2-3 πραγματάκια παραπάνω και αρκούνται στα γενικόλογα τσιτάτα του στυλ "θα έρθει κύμα καύσωνα, η κλιματική αλλαγή είναι εδώ"

Γνωστός μου που πηγαίνει συχνά Βαλκάνια λόγω δουλειάς λέει ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία όλη η ανατολική Ευρώπη έχει ανύπαρκτους χειμώνες και πολύ θερμά καλοκαίρια. Νομίζω το είχε γράψει κάποιος και στο φόρουμ. Προφανώς είναι στην σφαίρα της ψέκας τέτοιες θεωρίες, οκ, αλλά η θέρμανση είναι πολύ απότομη. Όχι ότι οι δυτικοευρωπαίοι έχουν ψοφήσει στο κρύο, εδώ που τα λέμε.

17 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε:

Γνωστός μου που πηγαίνει συχνά Βαλκάνια λόγω δουλειάς λέει ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία όλη η ανατολική Ευρώπη έχει ανύπαρκτους χειμώνες και πολύ θερμά καλοκαίρια. Νομίζω το είχε γράψει κάποιος και στο φόρουμ. Προφανώς είναι στην σφαίρα της ψέκας τέτοιες θεωρίες, οκ, αλλά η θέρμανση είναι πολύ απότομη. Όχι ότι οι δυτικοευρωπαίοι έχουν ψοφήσει στο κρύο, εδώ που τα λέμε.

Haarp.

23 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε:

Μια χαρά χριμωνα είχε η Αν. Ευρώπη τα τελευταία 2 χρόνια αν κρίνω από τον ένα μήνα που πάω Βαλτικη. Και -25 με -30 είδα και τα χιονακια μου. 

Μην παραπονιέσται, όλη την εβδομάδα θα βγαίνουν συννεφιές! Ουαου!!

54-562GR.GIF?08-1875-562GR.GIF?09-18102-562GR.GIF?09-18126-562GR.GIF?09-18192-562GR.GIF?09-18

***την νύχτα ώστε να μην δροσίζει ούτε το βράδυ

Πάντως πέρα από την πλάκα χρίς να έχει ιδια΄τερη σημασία, 3ο συνεχόμενο τρέξιμο με λίμνη κοντά μας από τζίφο στα πολύυυυυ μακρινά.

Edited by [weathermaniac]

1 ώρα πριν, GEORGE SNOWMAN είπε:

Τωρα ειδα 12αρι διαγραμμα...εχουμε τελειωσει.Οσοι εχετε αρκετα λεφτα μεταναστευστε για ισλανδια.Τελειωσαμε

https://www.thetoc.gr/koinwnia/best-of-internet/para-polu-energo-to-ifaisteio-koloumpo-sti-santorini---ti-apanta-eidikos-sto-an-mporei-na-proklithei-xana-tsounami/

Μη βιάζεσαι...

Πάρε έλκηθρο 

ΈΡΧΕΤΑΙ!!!!

Edited by menidi

1 hour ago, GEORGE SNOWMAN said:

Τωρα ειδα 12αρι διαγραμμα...εχουμε τελειωσει.Οσοι εχετε αρκετα λεφτα μεταναστευστε για ισλανδια.Τελειωσαμε

To 18άρι δες.

1817781332_Screenshot2024-07-09at3_20_15AM.png.ab51ae5f7bb554402f1e64729b48f063.png

Καλημερα..Καλοκαιρακι σημερα στο Ιρκουτσκ..Στους -15 η ελαχιστη...Καλα ειναι εδω αλλα δεν πιανει ερτ να δω τους ημιτελικους του γιουρο..🤣

Ελατε να ψησουμε...Η σπεσιαλιτε εδω πανω ειναι "καυσωνακιας στα καρβουνα..."🤣

Στην τοπικη διαλεκτο ειναι καυσωνουκ γιοκ παπαρουκ...

36161-569-131.jpg

Igloo-licensed.jpg

Edited by sakis13

Αντε να φτιαχνεις παλετες χερατες με τετοιες και συνθηκες και χωρις κλιματισμο...Βγαλαμε τα εταιρικα μπλουζακια και βαλαμε τα μοδατα και τα επικαιρα....Ολη η ζωη μου σε δυο λεξεις....

IMG_0757.jpg

Καλημεραααα....

Πιστευω οτι με αυτα που θα δουμε το χειμωνα θα ξεχασουμε ολη αυτην εδω την χρονια...

Πολλές περιοχές  σε Βαλκάνια, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη πάνε για διάλυση απόλυτων ρεκόρ τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αδιανόητης έντασης και διάρκειας καύσωνας για τις συγκεκριμένες περιοχές.

Ενδεικτικά, ένα διάγραμμα από περιοχή στα σύνορα Ουγγαρίας - Σερβίας - Ρουμανίας, με +8 έως +10 πάνω από τα κλιματικά για τουλάχιστον 10 ημέρες:

graphe9_10000___20.0943396226_45.8704453441_.png

5 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Αντε να φτιαχνεις παλετες χερατες με τετοιες και συνθηκες και χωρις κλιματισμο...Βγαλαμε τα εταιρικα μπλουζακια και βαλαμε τα μοδατα και τα επικαιρα....Ολη η ζωη μου σε δυο λεξεις....

IMG_0757.jpg

Συγγνώμη, πώς είναι δυνατόν να μην έχουν κλιματισμό αποθήκες στις οποίες εργάζεται τόσος κόσμος κάνοντας χειρωνακτική εργασία; Αν δεν είναι κάποιο θέμα ασφάλειας/υγιεινής και είναι απλά θέμα τσιγκουνιάς και για να γλιτώσουν έξοδα, τότε πρόκειται κανονικά για το έγκλημα της έκθεσης και σηκώνει μήνυση και καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας.

Χαχα... νομιζαμε θα βγει κατω απο τα κλιματικα ο ιουλιος...

Ε σου λεει παρτε ενα +4 απο τα κλιματικα για να μαθετε να μην λετε τετοιες κουβεντες😂

θα κανουμε τον ιαπωνα να χορευει τσαμικο... Καλο κουραγιο

Προσευχηθειτε μην βγαλει και κανα μελτεμι αναμεσα στον καυσωνα...

Edited by Soto Weather

1 ώρα πριν, Snowparty είπε:

Καλημεραααα....

Πιστευω οτι με αυτα που θα δουμε το χειμωνα θα ξεχασουμε ολη αυτην εδω την χρονια...

Ε ναι αν βγει ακόμα χειρότερος θα ξεχάσουμε τον προηγούμενο

11 ώρες πριν, GEORGE SNOWMAN είπε:

Γιωργη, Γιωργη, το ..... βελτιωσε ο ατιμος στο 18αρι και στο 00αρι !!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πως γινεται να βγει απτους θερμοτερους Ιουληδες στην ιστορια, χωρις το ΜΕΓΑΛΟ καυσωνα ????

Ετσι οπως το δειχνει ο 00αρης τζιφος....

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ελαχιστες 28-29 και 30-31αρια σταδιακα εντος της τσιμεντουπολης και μεγιστες 37-38 και στα κεντρονοτια 39-40, οχι παραπανω....

Αλλα μιλαμε αυτο το πραγμα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επι 20ημερο, μεχρι να τελειωσουν οι καρτελες 24-25-26 του μηνα, οσο παει το ματι, αυτη η ΑΗΔΙΑ ο ΕΜΕΤΟΣ χωρις εναλλαγη, χωρις προοπτικη, χωρις καμια ελπιδα

Περιμενω και τα στατιστικα του Kapelos αλλα με βαση αυτα, με την απλη λογικη, θα δουμε καμια μεση μηνιαια Τ κοντα στο 33-35αρι σε πολλα προαστεια, ακριβως οπως οι τιμιες πολεις στη Μεση Ανατολη

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ τι μπουμπουκι θα βγει και ο Αυγουστος

Σοβαρα, παμε για electriticy pass, δεν μπορω να διανοηθω πως θα ζω χωρις 24ωρο αιρκο τις επομενες 20 ημερες, και τρεμω να σκεφτω το λογαριασμο του ρευματος.....4 μηχανηματα, στο 23-24 ολημερις και το βραδυ 22αρι για να κοιμομαστε σαν ανθρωποι....

Απιθανο καλοκαιρακι, Τρομερος Καιρικος Μαγειρας, Λα Νινια και Λα Μανιανα, Ηλιακο Ελαχιστο και εκρηξεις ηφαιστειων.....ολα τα ιδια μενουνε, η πλειοψηφια εδω θα υποφερει και ο Καυσωνακιας θα χορευει, 50αρι ο biased σταθμος της Φιλοθεης με τρομερο φοενιασμα απο Τουρκοβουνια, κλπ, κλπ

Μην τα βαφετε μαυρα ρε παιδια....αν ξερατε οτι θα σας κανει ενα 40ποντο τα χριστουγεννα δεν θα ελεγε τπτ κανεις για τωρα...

Αφηστε που θα ειναι λευκα τα χριστουγεννα φετος.....ειναι σιγουρο

Διαγουμε........ καυτοκαίρι για ένα ακόμη έτος!!

Ζητείται πτυχιούχος...αντικυκλωνοδιωκτης με εμπειρία τουλάχιστον .....δυο ετών να εργαστεί στην Ελλάδα από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο!Βασικος μισθος,υπερωρίες,ένσημα και στεγη ολα εξασφαλισμενα! :) 

άνω κάτω μας έχει κάνει η αποκοπή την κυκλοφορί, και όσο παραμένει ακλείδωτη η  θέση της, η οριστική αλλαγή της κυκλοφορίας παραμένει ερωτηματικό, εφόσον υπάρξει. Πχ το ούκμο σήμερα ήταν πολύ καλό, θα έβγαζε αστάθεια πριν τις 20 του μήνα. Με πρωινό αικον όμως μιλάμε για καταστροφή. Ο τζίφος επίσης ήταν σχετικά καλός, είχε φαινόμενα, αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλει τώρα στο 6αρι...

κακιστο το 6αρι πηγαίνει στο αικον. @@@$#%^%$$#%

Edited by [weathermaniac]

1 ώρα πριν, Snowparty είπε:

Μην τα βαφετε μαυρα ρε παιδια....αν ξερατε οτι θα σας κανει ενα 40ποντο τα χριστουγεννα δεν θα ελεγε τπτ κανεις για τωρα...

Αφηστε που θα ειναι λευκα τα χριστουγεννα φετος.....ειναι σιγουρο

Υπάρχει τόσο απόθεμα σε ζάχαρη άχνη από τους κουραμπιέδες;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...