billipiros12 Posted Wednesday at 08:31 AM Share Posted Wednesday at 08:31 AM Η τετραήμερη κακοκαιρία στην Ήπειρο έγινε απλά ένα πέρασμα της πλάκας, άμα το κάνει και αυτό... Κάθε μέρα που περνάει εκφυλίζεται κιαλο η κακοκαιρία. Απίστευτα πράγματα!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted Wednesday at 08:40 AM Share Posted Wednesday at 08:40 AM Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας γνωστοποιησω οτι κυκλοφορησε η ποιητικη μου συλλογη σε δυο νεα βιβλια,αφιερωμενη στις επομενες γενιες για να γνωριζουν οτι καποτε υπηρχε φθινοπωρο και καποια φαινομενα..Η ποιητικη συλλογη ειναι γραμμενη σε δυο γλωσσες αρχικα..Ελληνικα και Γαλλικα..Κυκλοφορει απο τις εκδοσεις"ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ" και ο τιτλος της ποιητικης συλλογης ειναι.."Τα καιρικα νεα του δασκαλου Παπαριελ..." 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted Wednesday at 09:04 AM Share Posted Wednesday at 09:04 AM (edited) Εγω το πηρα αποφαση Κανονικοτητα τελος απο εδω και περα Μην περιμενετε τιποτα απο τον κωλοκαιρο πια, για να μην χαλατε την ψυχουλα σας Edited Wednesday at 09:37 AM by Spyros Snowstorm 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis_volos Posted Wednesday at 09:47 AM Share Posted Wednesday at 09:47 AM α καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted Wednesday at 09:55 AM Share Posted Wednesday at 09:55 AM Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ καί μας δείχνει τα δόντια τής. Απορώ γιατί δεν το παίρνουμε απόφαση. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Wednesday at 09:56 AM Share Posted Wednesday at 09:56 AM (edited) Την παλεύω με το 6αρι του τζίφου με μια απογευματινή καταιγίδα το Σάββατο. Απαλευτα τα 0 μμ του αικον σε όλη την Θεσσαλία. Και για Κυριακή βελτιώθηκε, αλλά μιλάμε για πολύ ίδιο. Στο 12αρι άνετα ξαναχαλαει. Edited Wednesday at 10:13 AM by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted Wednesday at 10:00 AM Share Posted Wednesday at 10:00 AM Μονιμα στο θερμο και ηπιο τομεα..... Δεν ειναι κολλημα της κυκλοφοριας ειναι η πραγματικοτητα που ζουμε εδω και χρονια και δεν θελουμε να το πιστεψουμε....... Πουλατε τα ξυλα και πατε αιρ κουλ να σωθειτε..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted Wednesday at 11:12 AM Share Posted Wednesday at 11:12 AM 1 ώρα πριν, yiannis_volos είπε: α καλα.. Κλασικα μεσος ορος πανω απο τα κλιματικα της εποχης Τουλαχιστον να εβρεχε ρε φιλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted Wednesday at 11:18 AM Share Posted Wednesday at 11:18 AM Σκατουλες ακόμη και για τα δυτικά.. Τα τρεξίματα για το πσκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted Wednesday at 11:27 AM Share Posted Wednesday at 11:27 AM Δεν ξέρω πως τα κατάφερε ο τζίφος αλλά έβγαλε την Αττική με τον λιγότερο υετό πανελλαδικά!! Πάμε και για άλλες τέτοιες πρωτιές. Και γενικά τα πράγματα υποβαθμίστηκαν πολύ για όλο το σύνολο της χώρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted Wednesday at 11:32 AM Share Posted Wednesday at 11:32 AM Καλησπέρα σας. Θα είναι βροχερό το Σάββατο? Επειδή θέλω να ξεναγήσω κάτι τουρίστες στο όρος Πάικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted Wednesday at 11:59 AM Share Posted Wednesday at 11:59 AM Δεν έχω καμία διάθεση να γράψω τίποτα αλλά βλέποντας το παρακάτω διάγραμμα οι στίχοι από ένα τραγουδάκι μου ήρθαν στο νου. "Περασμένα ξεχασμένα ότι ζήσαμε ,ένα έχω να σου πως την γ@****με..." 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted Wednesday at 12:03 PM Share Posted Wednesday at 12:03 PM Έτσι όπως το πάει, θα βγει κανας Οκτώβριος με 31-32 βαθμούς μεση μέγιστη στα νότια και θα γελάμε, δηλαδή Ιούλιος της εποχής 61-90 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted Wednesday at 12:16 PM Share Posted Wednesday at 12:16 PM 44 λεπτά πριν, Gary είπε: Καλησπέρα σας. Θα είναι βροχερό το Σάββατο? Επειδή θέλω να ξεναγήσω κάτι τουρίστες στο όρος Πάικο ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted Wednesday at 12:29 PM Share Posted Wednesday at 12:29 PM -Αιντε..Ηρθε η ωρα να φυγεις απο την Ελλαδα.. -Δε παω πουθενα πουθενα... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted Wednesday at 12:32 PM Share Posted Wednesday at 12:32 PM 15 λεπτά πριν, Gary είπε: ??????? Ναι έτσι φαίνεται.θα βρεχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted Wednesday at 12:35 PM Share Posted Wednesday at 12:35 PM Τι ωραια λιακαδα εχει....... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Wednesday at 01:25 PM Share Posted Wednesday at 01:25 PM (edited) Βελτίωση των 6αριων. Και σαν ντεζαβου ο Ευρωπαίος με το χειρότερο σενάριο χάλασε και άλλο μόλις τώρα. Edited Wednesday at 01:33 PM by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Wednesday at 03:06 PM Share Posted Wednesday at 03:06 PM (edited) Και αρχίσαμε 12αρι αικον προς ευρωπαϊκό φαινόμενα μόνο στην δυτική και βορειοανατολική Ελλάδα. Τα 12αρια είναι... Μπιπ. Ας ελπίσουμε έστω την Κυριακή με την είσοδο των καλών 500αρθων να βγει καμία καλή ψυχρή μποροκαταιδα. Για πιο.μετα σημαντική αύξηση πιθανότητας για το πιο ισχυρό θερμο κύμα του φθινοπώρου. Edited Wednesday at 04:20 PM by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted Wednesday at 03:56 PM Share Posted Wednesday at 03:56 PM (edited) Καλησπερα φιλαρακια..Αυτο που μου κανει περισσοτερο εντυπωση ειναι οτι οσο μακρυα κι αν κοιταξεις στα προγνωστικα μοντελα στις ωρες που το καθενα μπορει να φτασει δε φαινεται ουτε ενα οργανωμενο χαμηλο να μπορει να επηρεασει την χωρα...Να μας ερθει απο τα δυτικα,να στρογγυλοκαθισει πανω απο την Ελλαδα και να στροβιλιζεται για μερες..Να βρεχει πανελλαδικα σε νησια και ηπειρωτικη χωρα με αυξομειωσεις...Πρεπει να γυρισουμε αρκετα χρονια πισω για να θυμηθουμε κατι αναλογο.. Ολα τα χαμηλα πλεον εαν φυσικα εμφανιστουν στους χαρτες και επιβεβαιωθουν στο nowcast ειναι κακοκαιριες μετωπα λιγων ωρων..Ακομα κι ειναι ακραια σε ενταση αφορουν ελαχιστες περιοχες και οχι ολη την χωρα.. Και μεταξυ μας ειμαστε μια χωρα αρκετα μικρη σε εκταση..Ειναι αδυνατον να μην μπορει να επηρεαστει ολοκληρη απο ενα βροχοχαμηλο..Δεν αναφερομαι σε χιονοχαμηλα γιατι εκει υπαρχουν αλλα δεδομενα.. Αν κατι μου εχει λειψει ειναι τετοια χαμηλα ημερων...Με βροχες,καταιγιδες και με το περασμα του μηνα να φερνουν και τα πρωτα χιονια στις βουνοκορφες... Καλου κακου θ ανοιξω κι ενα θεμα σχολιασμου κοπτοραπτικης...Νεα χομπι φιλοι μου..😋 Edited Wednesday at 04:39 PM by sakis13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted Wednesday at 04:24 PM Share Posted Wednesday at 04:24 PM 25 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Καλησπερα φιλαρακια..Αυτο που μου κανει περισσοτερο εντυπωση ειναι οτι οσο μακρυα κι αν κοιταξεις στα προγνωστικα μοντελα στις ωρες που το καθενα μπορει να φτασει δε φαινεται ουτε ενα οργανωμενο χαμηλο να μπορει να επηρεασει την χωρα...Να μας ερθει απο τα δυτικα,να στρογγυλοκαθισει πανω απο την Ελλαδα και να στροβιλιζεται για μερες..Να βρεχει πανελλαδικα σε νησια και ηπειρωτικη χωρα με αυξομειωσεις...Πρεπει να γυρισουμε αρκετα χρονια πισω για να θυμηθουμε κατι αναλογο.. Ολα τα χαμηλα πλεον εαν φυσικα εμφανιστουν στους χαρτες και επιβεβαιωθουν στο nowcast ειναι κακοκαιριες μετωπα λιγων ωρων..Ακομα κι ειναι ακραια σε ενταση αφορουν ελαχιστες περιοχες και οχι ολη την χωρα.. Και μεταξυ μας ειμαστε μια χωρα αρκετα μικρη σε εκταση..Ειναι αδυνατον να μην μπορει να επηρεαστει ολοκληρη απο ενα βροχοχαμηλο..Δεν αναφερομαι σε χιονοχαμηλα γιατι εκει υπαρχουν αλλα δεδομενα.. Αν κατι μου εχει λειψει ειναι τετοια χαμηλα ημερων...Με βροχες,καταιγιδες και με το περασμα του μηνα να φερνουν και τα πρωτα χιονια στις βουνοκορφες... Σακαρε καλό χειμώνα. Το πρώτο χιόνι έπεσε εδώ στο Καϊμακτσαλάν. Πασπαλησε. Εδώ θα είμαστε να πολεμάμε με τους χάρτες για ακόμη μια χρονιά 😅😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted Wednesday at 04:52 PM Share Posted Wednesday at 04:52 PM Υποτονικό το πρώτο μισό του μήνα απ’οτι φαίνεται. Τουλάχιστον να μην ξεφύγουν οι θερμοκρασίες… Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Wednesday at 05:00 PM Share Posted Wednesday at 05:00 PM (edited) Δείτε αλλαγή μέσου όρου, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι εκεί 11-14 του μήνα μπορεί να μιιλάμε για γενικευμένα 20αρια στα 850, ενώ πιο πριν θα έχει προηγθεί ένα δεύτερο θερμό κύμα πρόσκαιρο πριν έρθει ένα μέτωπο δυτικών στις 10 του μήνα. Για το Σάββατο η μακεδονία θα δει τις καλύτερες καταιγίδες για φέτος, ειδικά προς Κιλκίς κτλ Edited Wednesday at 05:09 PM by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted Wednesday at 05:22 PM Share Posted Wednesday at 05:22 PM 6 ώρες πριν, Spyros Snowstorm είπε: Εγω το πηρα αποφαση Κανονικοτητα τελος απο εδω και περα Μην περιμενετε τιποτα απο τον κωλοκαιρο πια, για να μην χαλατε την ψυχουλα σας Ε αυτό εννοείται.Εγω πάντως μετά την μεγαλη κατάρα του πλανήτη το ελληνικό καλοκαίρι με τις ατελείωτες βραστερες μέρες που φαγαμε μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι δεν θα βράζω ζωντανός και θα έχω ανθρωπινες συνθήκες τους επόμενους μηνες όλα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λέγαμε. Τώρα για εδώ τουλάχιστον βρεξει δεν βρέξει σιγά τ αυγά. 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted Wednesday at 05:30 PM Share Posted Wednesday at 05:30 PM 7 λεπτά πριν, heavy snow είπε: Ε αυτό εννοείται.Εγω πάντως μετά την μεγαλη κατάρα του πλανήτη το ελληνικό καλοκαίρι με τις ατελείωτες βραστερες μέρες που φαγαμε μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι δεν θα βράζω ζωντανός και θα έχω ανθρωπινες συνθήκες τους επόμενους μηνες όλα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λέγαμε. Τώρα για εδώ τουλάχιστον βρεξει δεν βρέξει σιγά τ αυγά. 😅 βρέξει δεν βρέξει στα Γιάννενα, πλέον δεν είναι μόνο ζήτημα γούστου, αλλά ζήτημα φύσης. Πρέπει α τα δούμε φέτος έτσι Όπως και την Λάρισα, που λόγω των ανύπαρκτων χειμώνων έχουμε γεμίσει κατσαρίδες [περισσότερο από τα δικά μας δεδομένα!!] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...